- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.461
gurbet eldeyim kimsem yok canım sıkılsa dertleşeceğim kimsem yok adamda dalga geçer gibi düşürdün oğlanın pipisini diyor neydi benim günahım rabbime sığınıyorum beni bitek o anlar sizlere teşekkür ediyorum hakkımızda hayırlısı allah neyi kısmet ederse o olur
kizlarr diyetten laf acildi. ben 1 hafta önce defteri actim bir liste yaptim kendime günlük almam gerekenleri unutmayim diye. hergün tarih atip aldiklarimi isaretliyorum hem de unuttuklarimi görüyorum. ben de ne listeci ciktim yaabazen evde bile yapmam gerekenleri listeleyip isi bitirdikce yanina bir isaret.seviyorum ben bu liste isini anamdan da listeyle mi dogdum acaba hehehe eger öyleyle listem söyledir heralde :
dogduktan sonra babaya gülücük atilacak
acikinca anneye viyaklayip süt istenecek
kaka yapinca kiyamet kopartilacak
anlamiyomus gibi yapip konusulanlar hafizaya kaydedilecek
misafir gelince uyuyo numarasi yapilacak.
canim nerde oturuyosun ? bence sen bosuna dertleniyosun. jinekologlar demis erkek diye. bu siralar randevu alma imkanin yok mu gitsen de icini rahatlatsan. sonra bize de haber versen.
[table="width: , class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]8 Eylül ve 11 yada 12 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]19 Eylül gece 00.30[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]21 Eylül sabah[/td]
[td]5-6 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]22 Eylül öglen 12.30[/td]
[td]6-7 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyaneha[/td]
[td]27 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynep_sevin[/td]
[td]18 ve 20 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Ocak´ta denemeye baslayacak[/td]
[/tr]
[/table]
Not : yöntem,takviye, vs ayrintilar icin listedeki arkadaslara basvurunuz
liste dedik de benim tabloya birini eklemem lazimdi görevime döneyim
Cok komiksin valla sahsultan seviyorum seni
kizlar birara bu tabloyu büyüteyim yeniden hazirliycam. cünkü her degisiklik yapmak istedigimde ilk yaptigim tabloya dönüp bilgileri tekrar girmem gerekiyor. tabloya baska eklemek istediginiz bir sey öneri var mi ? mesela yas, kacinci couk,son adet tarihi vs. yoksa böyle sade sekilde iyimi fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. bugün esim daha gelmedi toplantida rahat rahat yaziyorum.
biz erzurumun küçük bir ilçesine tayin olduk antalyadaydık buruya geleli 1 ay oldu antalyadaki özel hastane doktoru sonra memlekette 2 ayrı doktorda erkek dedi ama işte zaten pisikolojim kötü burdaki aile hekimi kız demedide öyle ima etti kısmetse erzurumda bir kadın doğumcuya gideyim yoksa bu benim pisikolojimi iyice bozacak
ayyy utandimben de hepinizi seviyorum ben böyleyim iste kizz. sinirlendigim pek görülmez sinirlensem de yansitamam. ses tonum pek yükselmez ama espriyi severim.
Bende cok neseliyimdir ama si.irlenince galiba bi canavar oluyorum bu tarafimdan nefret ediyorum
aboo canavar mi:18:. bak guluzarcim tatliyi yaptin mi yapmadiysan git yap anam sonra schahsultan beni lafa tuttu tatliyi yapamadim der sinirlenirsen :18: korktum da ondan böyle diyom haaabirazda evdekileri düsündügüm icin
dorticim canım üzüldüm sıkılmana,alışırsın inş. arkadaşım.inan bende doğu olmasada doğu sayılır bi ilçenin köyünde görev yapıyorum,üstelik izmirden geldim buraya,alışıncaya kadar çok zorlandım,ama eşim yanımdaydı en azından,karı koca ayrı çalışan arkadaşlar çok,bide onları düşün.en azından eşin ve çocukların yanında.bak benim eşimde şimdi yanımda değil,onun farklı şehire tayini çıktı benim memlekete.göreve başladı bugün gitti.izin falan doğum iznine kadar idare edicez.ben gitmicem ama memleket,doğum iznini bekliyorum eşimin yanına evi taşicaz,ücretsiz izin falan alıcam doğumdan sonra.çünkü eşimin tayin hakkı yok.eşin polismi askeri personelmi.benim eşim askeri personel.bide benim durumum hala kötü, ya bide bebeğe birşey olursa diye korkuyoz eşimle.kanamalarım ara ara devam ediyo.doktor yapıcak bişey yok yatıcaksın progestan kullanıcaksın dua ediceksin diyo.valla çok zor ve karışık durumdayım şuan.evi taşımak için doğum iznini bekliyoz bide.kız burda okula başladı.doğum iznide aralıkta olacak daha.böyle bişeyler işte bacım.Allah yar ve yardımcımız olsun
herkesler gitti.bugün de topigi ben kapatiyim bari. herkese iyi uykular. sabah apranxx acar topigi .apranxx herkesi erken kaldiracam demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?