Süper Anneler - 2011

canim nerde oturuyosun ? bence sen bosuna dertleniyosun. jinekologlar demis erkek diye. bu siralar randevu alma imkanin yok mu gitsen de icini rahatlatsan. sonra bize de haber versen.

canim nerde oturuyosun ? bence sen bosuna dertleniyosun. jinekologlar demis erkek diye. bu siralar randevu alma imkanin yok mu gitsen de icini rahatlatsan. sonra bize de haber versen.

biz erzurumun küçük bir ilçesine tayin olduk antalyadaydık buruya geleli 1 ay oldu antalyadaki özel hastane doktoru sonra memlekette 2 ayrı doktorda erkek dedi ama işte zaten pisikolojim kötü burdaki aile hekimi kız demedide öyle ima etti kısmetse erzurumda bir kadın doğumcuya gideyim yoksa bu benim pisikolojimi iyice bozacak

tamam eklemeyi yaptim

kizlar birara bu tabloyu büyüteyim yeniden hazirliycam. cünkü her degisiklik yapmak istedigimde ilk yaptigim tabloya dönüp bilgileri tekrar girmem gerekiyor. tabloya baska eklemek istediginiz bir sey öneri var mi ? mesela yas, kacinci couk,son adet tarihi vs. yoksa böyle sade sekilde iyimi fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. bugün esim daha gelmedi toplantida rahat rahat yaziyorum.

Evet bencede yas kakinci cocuk yazilsin

canim aile hekiminin hamilelik ve ultrasan uzmanligi varmi bakalim. en iyisini kadin dogumcular bilir ve kaliteli makina ile. sana 3 kisi demis. erkek de pek yanilma olmaz derler. icini rahat tut. bak sen böyle stres yaparken bebegini de düsün lütfen annesi o da etkileniyo simdi.

Bende cok neseliyimdir ama si.irlenince galiba bi canavar oluyorum bu tarafimdan nefret ediyorum

aboo canavar mi:18:. bak guluzarcim tatliyi yaptin mi yapmadiysan git yap anam sonra schahsultan beni lafa tuttu tatliyi yapamadim der sinirlenirsen :18: korktum da ondan böyle diyom haaa birazda evdekileri düsündügüm icin

Son düzenleme:
herkesler gitti.bugün de topigi ben kapatiyim bari. herkese iyi uykular. sabah apranxx acar topigi .apranxx herkesi erken kaldiracam demisti.

Son düzenleme:
aboo canavar mi:18:. bak guluzarcim tatliyi yaptin mi yapmadiysan git yap anam sonra schahsultan beni lafa tuttu tatliyi yapamadim der sinirlenirsen :18: korktum da ondan böyle diyom haaa birazda evdekileri düsündügüm icin

tatlıyı coktaaaan yaptım canımcım... askolsun kendıme canavar oluyorum kımseye bı zararım yoktur hatta karsımdakı ınsanı kırmaktan cok korkarım ama delırdıgım anlar oluyo.... amaaannnn

canım benım eve t haklısın.ıste ankaradan buraya gelmek bana zor geldı tabı.bırde esımın bıtmeyen nöbetlerıne hıc alısık degılım ya.adamın yuzunu goremıyoruz.bırgun nöbette bırgun mesaıde.pazartesı nobetcıydı dun aksam eve gelecek dıye sevınırken bırde gece atışı cıkmasınmı.yanı eve geldıgınde saat 11 gecıyordu.bugun yıne nöbetcı.allah oınu basımızdan eksık etmesınde.yuce rabbım eslerımızı cocuklarımızı ayırmasın bızlerd.kızım gece babasını gorunce nasıl atladı ustune nasıl sarılıyor bır gorsen.allahım kımseyı anasız babasız bırakmasın.canım senınde ınsallah hayırlı haberlerını alsak degmeyın keyfımıze artık.şah sultan hergun turku soyler bıze.ohhhhhh:118:

Son düzenleme:
herkesler gitti.bugün de topigi ben kapatiyim bari. herkese iyi uykular. sabah apranxx acar topigi .apranxx herkesi erken kaldiracam demisti.

ben actım yıne bugun dukkanı kımsecıkler yok sende uyuyosun degılmı.şarkı yap bızede uykumuz acılsın hadı..:118::122::116::111::111::111::111:

kociş sabah sabah lafa tuttu,ben açamadım topiği

kızlar arada yapmak lazım,erken yatın süper oluyor...zaten hava yağmurlu,feciii soğudu...dün gece şimşek üstüne şimşek

iyi ki çok konuşmayın bensiz dedim bundan sonra ben yokken yazmak yasak yeni topik kuralı

sabırsızlıkla kendimi dinliyorum...belki gece yarısı çatlar...ben de girmek istiyorum artık tabloya yaaaaa

şahsultanım; zor olmayacaksa senin için,diğer bilgileri de eklersen güzel olur...ama ben hiç anlamam tablo işinden,çok uğraştırıcı olmasın senin için :26:

haydi uykucu şirinler kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119:

günaydın teyzoşlar

yine birkaç gündür gelemedim yanınıza.. özledim sizi.

valla ben, kızı kreşe gönderince, koca gün koltuktan koltuğa geçerek yayılıcam sanmıştım :) ama öyle olamadı nedense... hep bi iş var anacım. hep gidilecek biyer var, koşulacak birileri var... ne bu be kardeşim :))

nasıllarsınız bacılar?
benim bat 2 ekim... bugün yani :) kırmızıları bekliyorum.
2 gün önce, bi erken gebelik testi yaptım, tek çizgi ile aldım neticeyi.. bugün kırmızıalrı bekliyorum, nasipse hazırım karşılamaya :)

ne var ne yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…