Süper Anneler - 2011

kiz yeterki siz hayirli haberleri verin ben konser bile veririm sizee gitarimi alir gelirim valla. gerci telleri eskidi degisecek ama olsun ben yine calarim.

ben actım yıne bugun dukkanı kımsecıkler yok sende uyuyosun degılmı.şarkı yap bızede uykumuz acılsın hadı..:118::122::116::111::111::111::111:

geliyor sarki bugün eskilerden dinleyelim nazan yesiltandan gelsin. bekledigimiz bebekler icin gelsinnnnnn. acin dinleyin bak hosunuza gidecek

Ne kadar da zor bir şeymiş sana bağlanıp da kalmak?
Geceler boyu sevip de hep senin esirin olmak,
Yeter artık özledim çok dayanılmaz hasretin bak,
Sen orada ben burada olmaz ki böyle yaşamak.

Hadi gel benim küçücüğüm,
Sarıver beni sıcacığım,
Tefe koysalar canımı alsalar bile,
hep seni seveceğim.

Yabadaydaday küçücüğüm,
Yabadaydaday sıcacığım,
Tefe koysalar canımı alsalar bile,
Hep seni seveceğim.

maşallah, valla okurken ben duygulandım apranaxx..
inanki, gözyaşımı zor tuttum..
ne güzel rast gitmiş işin bak.. maşallah bacım.
meğer ne cevherler varmış senin doktorda da, senin haberin yokmuş :)))

12 saat arayla 2 ilişki meselesini, geçen gün bi yerde daha okumuştum ben. cinsiyetlerle ilgili bi topikteydi.. isim misim tartışıyordu hanımlar, 12 saat arayla 2 ilişki neticesinde erkek yapmış birkaç hanım, onu anlatıyordular. kafama takılmıştı.. demek bi doğruluk payı var heralde.. deneyelim bakalım.
bu tek ilişki ile olmayacak bu iş :)

tamam eklemeyi yaptim

eline sağlık bacım.
ben bugün bekliyorum kırmızıları... 2 eylül idi sat, 17 eylül idi ilişki... nasipse 2 ekimde de kırmızılar gelecek bugün...

günaydin canim. evet tablo ugrastiriyo biraz ama yaparim kiz sizin icin yapabildigim kadar. o zaman herkes yasini cocuk sayisini cinsiyet bilgilerini yazsin ondan sonra baslayim yapmaya.:126:

biz iyiyiz canım ya senin içinde üzüldüm ama artık gelecek ay veririsin güzel haberi bize...bugun guluzar kan testi yaptıracak tı öğleden sonra güzel haber gelir inşşş kısmetımız açılır..

günaydinn. evet ya ben de cocuklari krese verince bir sürü is cikiyo herseyden ben sorumluyum bu evde
canim gebelik testi yapcan mi bugün yine yoksa bekliycen mi biraz?

canım senin yumu gecen ay o dr yanlış olçtü gibime geldi bak 19 mm mıs dun ve catlamamıs duruyor...Ama seen bugun kendını çok dikkatli dinle erken olabilir çatlaman akıntına dikkat et en önemli adım o bence.....şansın bol olsun :13::13::13::13::13::13:

biz iyiyiz canım ya senin içinde üzüldüm ama artık gelecek ay veririsin güzel haberi bize...bugun guluzar kan testi yaptıracak tı öğleden sonra güzel haber gelir inşşş kısmetımız açılır..

inşallah eylülcüm.. aslında bu ay zaten pek umudum da yoktu.. zira doğru düzgün bi denem de yapmamıştım.. 1 dakika bile geçmeden, pişman olup suyla temizlenmiştim güzelce falan... ama beklentim de oluşmuştu işte nedense :)) neyse, erken testi yaptım, beklentim gitti, kırmızıları bekliyorum şimdi bu ay.
(çin ve rus takvimleri, eylülde bana kız diyordu :) ondan pişman olmuştum deneme yaptığım için)

gülüzarı bekliyoruz dualarla... haydi hayırlısı olsun inşallah...

sen nasılsın canım?

günaydinn. evet ya ben de cocuklari krese verince bir sürü is cikiyo herseyden ben sorumluyum bu evde
canim gebelik testi yapcan mi bugün yine yoksa bekliycen mi biraz?

valla şah sultan, ne desem yalan olur aslında.
ben son birkaç aydır hep düzensiz regl oldum. apranaxx, ortalama 26 günde bir olduğumu söylemişti. 25 gün, 28 gün, 31 gün, 24 gün... karman çormandım birsüredir..
bu ay, tam 30. günümdeyim bugün.
2 eylüldeydi en son tarihim, şimdi 2 ekimi bekliyordum... 2 ekim oldu..

2 gün evvel bi erken test yaptım, negatifti. 1 test daha vardı elimde, ama kızım açmış paketini.. banyoda çamaşır makinesinin üstünde unutmuşum kutuyu.. o da merakla açmış, yıkamış muslukta. bna getirdi dün akşam, sana hediye aldım diye :) velhasıl başka erken gebelik testim kalmadı elimde. olsaydı yapardım muhakkak. normal gebelik testim var, yapsam çıkmaz.. zaten sabah ilk idrar gideli çok saat oldu :)
aslında bu ay, ilişkiden sonra, 7-8 gün kendimi dinledim ciddi ciddi.. kasıklarım hep kıpır kıpırdı sanki.. bişeyler oldu gibi hissettim ama, göğüslerimde damarlanma yok şu an itibari ile. ben hamile kalınca, göğüslerimde mavi damarlar oluyor. şimdi yok öyle bişey.
ben uslu uslu oturup kırmızıları beklicem bugün yarın velhasıl :)))

nerdesin kız sen işini yap gel,karala 2 satırcık...
sorma canım yaa herşey çok güzel gidiyor...Allah sonunu da böyle güzel eylesin...valla aynen dr da ne cevherler varmışta çaktırmıyormuş,bi de beni mahveder diyorum...
iki ilişki meselesine gelince; kadının demesi,ilk ilişkide y ler önce gider ve döller,tut ki xler yetişti,zaten y dölleyemediyse sırayı xler kapar...12 saat içinde yumurta x leri de kabul etmezse ve başka ilişki olmazsa yumurta bekle bekle ölüyor...ama 12 saat sonra bi daha ilişki olursa yine y ler önce gidecek ve şans yine onlardan yana olacak...ilk ilişkide döllenme olduysa zaten 2. ilişki bi işe yaramayacak...ama olmadıysa ikincidede y lerin hızlı gitmesi avantaj.....ayyyy anlatamadımmmm

hehehe kizinin aldigi hediyeyi begendim .canim o zaman birikigün bekle bakalim.bende de bir belirti yok heralde bende kirmizilari bekliycem. sen takvim dedin de bu takvimler kizlarimda hic tutmuyor. biri tutsa öteki tutmuyor. en cok yorumcuyu merak ediyorum ama onda da üyelik istiyomus.

tşkr edrim yalel iyiyim bende.5 ekimi bekliyorum sabırısızlıkla bu 5. deneme oldu artık olsun istiyorum

bencede yanlış ölçtü o uyuz tipsiz meymenetsiz ay hatırlayınca cinler çıktı tepeme...valla doğuma gidecek kadar heyecanlıyım eylülcüm aklım fikrim hep orda

kizzz anlattin anlattin ben anladim ve mantikli geldi. ee bu ay olmazsa öteki ay ben de öyle yapayim bari.

sellaaaammmm... özledim kız seni.

anladım bacım ben anladım olayın mantığını...
gayet aklı başında bi teori.. bundan sonraki metodumuz budur :))
yumyum vaktini tayin edip, 12 saat arayla 2 ilişki... tuttum bunu.

ama benim ekimdeki operasyon günlerim, sanırım bayrama denk gelecek gibi... izmitte kayınvalidemde, cümbür cemaat olucaz.. görümcemler, eltilerim, çoluk çocuk...
sanırım, bu durumda ekim ayını da kaçırıyorum gibi

senden şahane bi operasyon bekliyoruz bu ay.. haydi yavrum.. kim tutar seni...

yok gayet güzel anlattın ben anladım canımm merak etme sen...

kız bazen o testler doğru söylemiyo,gelmedik reglden umut kesilmez bekleme sen onları hiç...git al bi test yaaa,3 tl...

bencede yanlış ölçtü o uyuz tipsiz meymenetsiz ay hatırlayınca cinler çıktı tepeme...valla doğuma gidecek kadar heyecanlıyım eylülcüm aklım fikrim hep orda

kiz saat kacta seyedecen sen simdi ? bak kahve, laptop, cep tel., altin, orgazm bunlari unutma iliskiden sonra da corap metodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…