- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.481
canım benım eve t haklısın.ıste ankaradan buraya gelmek bana zor geldı tabı.bırde esımın bıtmeyen nöbetlerıne hıc alısık degılım ya.adamın yuzunu goremıyoruz.bırgun nöbette bırgun mesaıde.pazartesı nobetcıydı dun aksam eve gelecek dıye sevınırken bırde gece atışı cıkmasınmı.yanı eve geldıgınde saat 11 gecıyordu.bugun yıne nöbetcı.allah oınu basımızdan eksık etmesınde.yuce rabbım eslerımızı cocuklarımızı ayırmasın bızlerd.kızım gece babasını gorunce nasıl atladı ustune nasıl sarılıyor bır gorsen.allahım kımseyı anasız babasız bırakmasın.canım senınde ınsallah hayırlı haberlerını alsak degmeyın keyfımıze artık.şah sultan hergun turku soyler bıze.ohhhhhh:118:
ben actım yıne bugun dukkanı kımsecıkler yok sende uyuyosun degılmı.şarkı yap bızede uykumuz acılsın hadı..:118::122::116::111::111::111::111:
daha değil4 te randevum...çok heyecanlıyım var ya;sanki doğuma gidicem
eylül sana soracaklarım var canım ya;ya da iğne deneyimi olan bacılara...şimdi benim yumoş 13.günde 17-18 mm olduğunda çatlıyor...benim tahminim bugün 15 mm civarındadır...hani iğne 19 mm de vuruluyor ya;bugün yaptırsam 6 gibi,36 saati bulur mu yinede...iğnesiz olsa yarın gece çatlardı büyük ihtimalle...ay bide bu kadın bekleyelim derse 19 mm yi...diyeyim demi benim yumoş beklemiyo o kadar diye...valla kadın anlıycak ne haltlar karıştırdığımı
kızlar ben geldim :81:
o kadar umutsuz gitmiştim ki,her ay bi terslik oluyo diye diye...dua ederek gittim...Allahım eğer benim yaptıklarım hayırlı ise işlerimi rast getir diye diye...yumoşum büyümüşşşş 19 mmsolda ama (ne kadar inanmasamda,insanın içini gıcıklıyor)...neyse,dedi sana iğne yapalım,36 saat sonra ilişki...ama bugün yarın yok dedi...zaten perhizdeyiz yumoşun 24 saat ömrü var dedi...eğer bu ayda kalamazsan eşine bakmak lazım dedi...işlemi falan anlattı sperm testi içn...dedim o kendine güveniyor,2 çocuk yapmış,sorun yokmuş,güldük falan...sonra dedimki tavsiye edebileceğiniz sperm hızı için ilişki öncesi kahve falan işe yarar mı? cinsiyet için mi soruyorsun dedi pat diye kal geldi...dedim tam zamanı yürü,aa evet nette okumuştum ama doğruluk payı varmı ki dedim evet dediiiiiiiiii....x ler yavaş ama uzun ömürlü,y ler hızlı dedi...şimdiye kadar yaptığım çat iğnesiyle hamiş kalanların oğlu oldu dedi...seninde olsun artık bi oğlun Allah kısmet ederse dedi (sevinç gözyaşı bunlar)...2 iğneyi de yazdı biri ucuz ama bulamayabilirsin,şansın varsa ilk eczanede küt diye bulabilirsinde dedi...ben zaten gözden çıkardım parasını...eğer bugün gelmeseydin 1 hafta yoktum,oğlumun düğünü var dedi...bugünkü son randevusu benimki...Allahım dedim ne büyüksün...sonra ağzım kulaklarımda gittim eczaneye,küt diye buldum prengly iğneyi...9.90 tl....ezcanenin deposundaki son iğne ovitrelle 77 tl miş...benimki kalçadan yapıldı...16:30 da...diğeri göbekten ya da koldan yapılıyormuş...eve gelmeden acilde yaptırdım...geri sayım başladı...çatlamayı hissedersin dedi...yalnız çatlamadan sonra 12 saat arayla iki ilişki olabilir dedi kafam karıştı :44: rahim kalınlığımı ölçtü 8mm...fena değil dedi...reglimi hesapladı 17 ekim...ilişkiden sonra ben progestan kullanıcam demiştim ya kendi kendime,aynısını dedi...ilişkiden 2 gün sonra içmeye başla,16sında kan testi yaptır,eğer hamileysen ilaca devam et dedi (sevinnnnççç) Allahım çok büyüksün çoookkkkkk,binlerce şükürler olsun sana...2 saat içinde herşey tıkır tıkır su gibi aktı...bundan sonrası dua kızlar...
tamam eklemeyi yaptim
kociş sabah sabah lafa tuttu,ben açamadım topiği
kızlar arada yapmak lazım,erken yatın süper oluyor...zaten hava yağmurlu,feciii soğudu...dün gece şimşek üstüne şimşek
iyi ki çok konuşmayın bensiz dedimbundan sonra ben yokken yazmak yasak yeni topik kuralı
sabırsızlıkla kendimi dinliyorum...belki gece yarısı çatlar...ben de girmek istiyorum artık tabloya yaaaaa
şahsultanım; zor olmayacaksa senin için,diğer bilgileri de eklersen güzel olur...ama ben hiç anlamam tablo işinden,çok uğraştırıcı olmasın senin için :26:
haydi uykucu şirinler kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119:
günaydın teyzoşlar
yine birkaç gündür gelemedim yanınıza.. özledim sizi.
valla ben, kızı kreşe gönderince, koca gün koltuktan koltuğa geçerek yayılıcam sanmıştım :) ama öyle olamadı nedense... hep bi iş var anacım. hep gidilecek biyer var, koşulacak birileri var... ne bu be kardeşim :))
nasıllarsınız bacılar?
benim bat 2 ekim... bugün yani :) kırmızıları bekliyorum.
2 gün önce, bi erken gebelik testi yaptım, tek çizgi ile aldım neticeyi.. bugün kırmızıalrı bekliyorum, nasipse hazırım karşılamaya :)
ne var ne yok....
günaydın teyzoşlar
yine birkaç gündür gelemedim yanınıza.. özledim sizi.
valla ben, kızı kreşe gönderince, koca gün koltuktan koltuğa geçerek yayılıcam sanmıştım :) ama öyle olamadı nedense... hep bi iş var anacım. hep gidilecek biyer var, koşulacak birileri var... ne bu be kardeşim :))
nasıllarsınız bacılar?
benim bat 2 ekim... bugün yani :) kırmızıları bekliyorum.
2 gün önce, bi erken gebelik testi yaptım, tek çizgi ile aldım neticeyi.. bugün kırmızıalrı bekliyorum, nasipse hazırım karşılamaya :)
ne var ne yok....
biz iyiyiz canım ya senin içinde üzüldüm ama artık gelecek ay veririsin güzel haberi bize...bugun guluzar kan testi yaptıracak tı öğleden sonra güzel haber gelir inşşş kısmetımız açılır..
kociş sabah sabah lafa tuttu,ben açamadım topiği
kızlar arada yapmak lazım,erken yatın süper oluyor...zaten hava yağmurlu,feciii soğudu...dün gece şimşek üstüne şimşek
iyi ki çok konuşmayın bensiz dedimbundan sonra ben yokken yazmak yasak yeni topik kuralı
sabırsızlıkla kendimi dinliyorum...belki gece yarısı çatlar...ben de girmek istiyorum artık tabloya yaaaaa
şahsultanım; zor olmayacaksa senin için,diğer bilgileri de eklersen güzel olur...ama ben hiç anlamam tablo işinden,çok uğraştırıcı olmasın senin için :26:
haydi uykucu şirinler kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119:
biz iyiyiz canım ya senin içinde üzüldüm ama artık gelecek ay veririsin güzel haberi bize...bugun guluzar kan testi yaptıracak tı öğleden sonra güzel haber gelir inşşş kısmetımız açılır..
canim guluzar test yaptiracakti ama persembe cikar sonuc demisti.
günaydinn. evet ya ben de cocuklari krese verince bir sürü is cikiyo herseyden ben sorumluyum bu evde
canim gebelik testi yapcan mi bugün yine yoksa bekliycen mi biraz?
maşallah, valla okurken ben duygulandım apranaxx..
inanki, gözyaşımı zor tuttum..
ne güzel rast gitmiş işin bak.. maşallah bacım.
meğer ne cevherler varmış senin doktorda da, senin haberin yokmuş :)))
12 saat arayla 2 ilişki meselesini, geçen gün bi yerde daha okumuştum ben. cinsiyetlerle ilgili bi topikteydi.. isim misim tartışıyordu hanımlar, 12 saat arayla 2 ilişki neticesinde erkek yapmış birkaç hanım, onu anlatıyordular. kafama takılmıştı.. demek bi doğruluk payı var heralde.. deneyelim bakalım.
bu tek ilişki ile olmayacak bu iş :)
eline sağlık bacım.
ben bugün bekliyorum kırmızıları... 2 eylül idi sat, 17 eylül idi ilişki... nasipse 2 ekimde de kırmızılar gelecek bugün...
valla şah sultan, ne desem yalan olur aslında.
ben son birkaç aydır hep düzensiz regl oldum. apranaxx, ortalama 26 günde bir olduğumu söylemişti. 25 gün, 28 gün, 31 gün, 24 gün... karman çormandım birsüredir..
bu ay, tam 30. günümdeyim bugün.
2 eylüldeydi en son tarihim, şimdi 2 ekimi bekliyordum... 2 ekim oldu..
2 gün evvel bi erken test yaptım, negatifti. 1 test daha vardı elimde, ama kızım açmış paketini.. banyoda çamaşır makinesinin üstünde unutmuşum kutuyu.. o da merakla açmış, yıkamış muslukta. bna getirdi dün akşam, sana hediye aldım diye :) velhasıl başka erken gebelik testim kalmadı elimde. olsaydı yapardım muhakkak. normal gebelik testim var, yapsam çıkmaz.. zaten sabah ilk idrar gideli çok saat oldu :)
aslında bu ay, ilişkiden sonra, 7-8 gün kendimi dinledim ciddi ciddi.. kasıklarım hep kıpır kıpırdı sanki.. bişeyler oldu gibi hissettim ama, göğüslerimde damarlanma yok şu an itibari ile. ben hamile kalınca, göğüslerimde mavi damarlar oluyor. şimdi yok öyle bişey.
ben uslu uslu oturup kırmızıları beklicem bugün yarın velhasıl :)))
inşallah eylülcüm.. aslında bu ay zaten pek umudum da yoktu.. zira doğru düzgün bi denem de yapmamıştım.. 1 dakika bile geçmeden, pişman olup suyla temizlenmiştim güzelce falan... ama beklentim de oluşmuştu işte nedense :)) neyse, erken testi yaptım, beklentim gitti, kırmızıları bekliyorum şimdi bu ay.
(çin ve rus takvimleri, eylülde bana kız diyordu :) ondan pişman olmuştum deneme yaptığım için)
gülüzarı bekliyoruz dualarla... haydi hayırlısı olsun inşallah...
sen nasılsın canım?
canım senin yumu gecen ay o dr yanlış olçtü gibime geldi bak 19 mm mıs dun ve catlamamıs duruyor...Ama seen bugun kendını çok dikkatli dinle erken olabilir çatlaman akıntına dikkat et en önemli adım o bence.....şansın bol olsun :13::13::13::13::13::13:
nerdesin kız senişini yap gel,karala 2 satırcık...
sorma canım yaa herşey çok güzel gidiyor...Allah sonunu da böyle güzel eylesin...valla aynen dr da ne cevherler varmışta çaktırmıyormuş,bi de beni mahveder diyorum...
iki ilişki meselesine gelince; kadının demesi,ilk ilişkide y ler önce gider ve döller,tut ki xler yetişti,zaten y dölleyemediyse sırayı xler kapar...12 saat içinde yumurta x leri de kabul etmezse ve başka ilişki olmazsa yumurta bekle bekle ölüyor...ama 12 saat sonra bi daha ilişki olursa yine y ler önce gidecek ve şans yine onlardan yana olacak...ilk ilişkide döllenme olduysa zaten 2. ilişki bi işe yaramayacak...ama olmadıysa ikincidede y lerin hızlı gitmesi avantaj.....ayyyy anlatamadımmmm
sorma canım yaa herşey çok güzel gidiyor...Allah sonunu da böyle güzel eylesin...valla aynen dr da ne cevherler varmışta çaktırmıyormuş,bi de beni mahveder diyorum...
iki ilişki meselesine gelince; kadının demesi,ilk ilişkide y ler önce gider ve döller,tut ki xler yetişti,zaten y dölleyemediyse sırayı xler kapar...12 saat içinde yumurta x leri de kabul etmezse ve başka ilişki olmazsa yumurta bekle bekle ölüyor...ama 12 saat sonra bi daha ilişki olursa yine y ler önce gidecek ve şans yine onlardan yana olacak...ilk ilişkide döllenme olduysa zaten 2. ilişki bi işe yaramayacak...ama olmadıysa ikincidede y lerin hızlı gitmesi avantaj.....ayyyy anlatamadımmmm
kız bazen o testler doğru söylemiyo,gelmedik reglden umut kesilmezvalla şah sultan, ne desem yalan olur aslında.
ben son birkaç aydır hep düzensiz regl oldum. apranaxx, ortalama 26 günde bir olduğumu söylemişti. 25 gün, 28 gün, 31 gün, 24 gün... karman çormandım birsüredir..
bu ay, tam 30. günümdeyim bugün.
2 eylüldeydi en son tarihim, şimdi 2 ekimi bekliyordum... 2 ekim oldu..
2 gün evvel bi erken test yaptım, negatifti. 1 test daha vardı elimde, ama kızım açmış paketini.. banyoda çamaşır makinesinin üstünde unutmuşum kutuyu.. o da merakla açmış, yıkamış muslukta. bna getirdi dün akşam, sana hediye aldım diye :) velhasıl başka erken gebelik testim kalmadı elimde. olsaydı yapardım muhakkak. normal gebelik testim var, yapsam çıkmaz.. zaten sabah ilk idrar gideli çok saat oldu :)
aslında bu ay, ilişkiden sonra, 7-8 gün kendimi dinledim ciddi ciddi.. kasıklarım hep kıpır kıpırdı sanki.. bişeyler oldu gibi hissettim ama, göğüslerimde damarlanma yok şu an itibari ile. ben hamile kalınca, göğüslerimde mavi damarlar oluyor. şimdi yok öyle bişey.
ben uslu uslu oturup kırmızıları beklicem bugün yarın velhasıl :)))
bencede yanlış ölçtü o uyuztipsiz meymenetsiz ay hatırlayınca cinler çıktı tepeme...valla doğuma gidecek kadar heyecanlıyım eylülcüm aklım fikrim hep orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?