- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.501
hehehe kizinin aldigi hediyeyi begendim .canim o zaman birikigün bekle bakalim.bende de bir belirti yok heralde bende kirmizilari bekliycem. sen takvim dedin de bu takvimler kizlarimda hic tutmuyor. biri tutsa öteki tutmuyor. en cok yorumcuyu merak ediyorum ama onda da üyelik istiyomus.
inşallah eylülcüm,tşkr edrim yalel iyiyim bende.5 ekimi bekliyorum sabırısızlıkla bu 5. deneme oldu artık olsun istiyorum
bencede yanlış ölçtü o uyuztipsiz meymenetsiz ay hatırlayınca cinler çıktı tepeme...valla doğuma gidecek kadar heyecanlıyım eylülcüm aklım fikrim hep orda
bu gece herşey bitecek canım allhın izniye oğluşun göbüşüne konacak:)bencede yanlış ölçtü o uyuztipsiz meymenetsiz ay hatırlayınca cinler çıktı tepeme...valla doğuma gidecek kadar heyecanlıyım eylülcüm aklım fikrim hep orda
sellaaaammmm... özledim kız seni.
anladım bacım ben anladım olayın mantığını...
gayet aklı başında bi teori.. bundan sonraki metodumuz budur :))
yumyum vaktini tayin edip, 12 saat arayla 2 ilişki... tuttum bunu.
ama benim ekimdeki operasyon günlerim, sanırım bayrama denk gelecek gibi... izmitte kayınvalidemde, cümbür cemaat olucaz.. görümcemler, eltilerim, çoluk çocuk...
sanırım, bu durumda ekim ayını da kaçırıyorum gibi
senden şahane bi operasyon bekliyoruz bu ay.. haydi yavrum.. kim tutar seni...
kız bazen o testler doğru söylemiyo,gelmedik reglden umut kesilmezbekleme sen onları hiç...git al bi test yaaa,3 tl...
kiz saat kacta seyedecen sen simdi? bak kahve, laptop, cep tel., altin, orgazm bunlari unutma iliskiden sonra da corap metodu
bu gece herşey bitecek canım allhın izniye oğluşun göbüşüne konacak:)
ya ama senin ikinci ilişki nasıl olacak bacım eşin o saatte evde mi?Birde biliyorsun 0-12 diye bir sorunumuz var bence sen onu 12 değilde 11.saatte yap herşey tam olsun eşin evde olursa
he evet ya.. üyelik istiyor.. üye müye olamam valla...
üyelik yapan varsa, bize de baksın hayrına :))
kız vermeyin bana gazvalla giderim bak eve iki ilişki mantıklı dimi,şimdi geçmişe dönük okuycam bakalım...bi araştırma yapayım...
bayram fena olacak evet :18: ama inşallah gerek kalmaz...
kiz saat kacta seyedecen sen simdi? bak kahve, laptop, cep tel., altin, orgazm bunlari unutma iliskiden sonra da corap metodu
o ne ya?
çorap metodu nedir?
valla adama dedim,bugün çatlayana kadar yefındık fıstık,muz,macun,redbull...mide fesadı geçirmezse...bugün 16:30 da 24 saat olacak...o saatten sonra oturup bekliycem,çünkü 36 saat kesin değil...benim yumoşlar aceleci olabiliyor...takip yapıcaz artık...muhtemelen bu gece uyumam ben...tam saati bilmek açısından...akşamüstü kestirirm biraz...kahve aklımda...yusuf suresi okudum çörek otuna...bi de dedğim ot...çorabım yastık kılıfının içinde...altın falan ayy yazayım bari bunları yaaa...
kizlarr ben bugünkü sarkiyi cok begendim. dinlediniz degil mi
bu gece herşey bitecek canım allhın izniye oğluşun göbüşüne konacak:)
ya ama senin ikinci ilişki nasıl olacak bacım eşin o saatte evde mi?Birde biliyorsun 0-12 diye bir sorunumuz var bence sen onu 12 değilde 11.saatte yap herşey tam olsun eşin evde olursa
valla giymişim eşofmanlarımı, çekmişim pikemi üstüme, yayılmış tv karşısında, kucakta bilgisayarla.... keyfim çok yerinde.. dışarda yağmur.. çocuk okulda.. koca yolda (antalyaya gidiyor)..
bi test için çıkamam valla sokağa şimdi :))
bekliyorum.. kırmızılar gelmezse, yarın sabah normal gebelik testi yaparım nasipse...
o ne ya?
çorap metodu nedir?
aynen bence de....
benim kızım, O+12 mahsulü...
ya evet bi de 0+12 var dimi? inan beynim durdu...size cak cak cak anlatan ben yeni gelin gibi oldumeşim cepte
hangi şarkıyı? nerde dinliyoruz?
apranxx bugün bol bol sivi tüket.limonlu su, krbonatli su, yesil cay ama sicak olmasin sogut da ic yesilcay sicak icilince asidik soguk icince alkalik yapiyomus. vajinal dus yapacaksan onuda iliskiden önce yap altinlarini takistir ,cep,laptop ne varsa ac yorganin altina koy,orgazm ol, iliskiden sonar yat biarz. kiz sen bunlari biliyon zaten de ben yine de hatirlatiyim dedim. insan heyecandan unutabiliyo.
o bu gece gelecek
hasret sona erecek
soyler bana kuslar
o bu gece gelecek
hahahaha... hadi uygulayalım bakalım.... alalım mavili çorapları :)
kizz o yeni metodumuz iliskiden sonra yastigin altina erkek bebek corabi koyuyosun. tutarsa metodlar listesine ekliycezz
anammm Allah korusun0+12 ye dikkat o zaman...
çorap metodnu şahsultan bulduyastığın altına mavi çorap
tembel teneke seniii,hadi inşallah gelmez kırmızılar...
kiz yalel ben burdan günlük sarki gönderiyom yaa
bak simdi apranxx a bugün ayricalik bir parca daha göndeerecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?