Süper Anneler - 2011

he evet ya.. üyelik istiyor.. üye müye olamam valla...
üyelik yapan varsa, bize de baksın hayrına :))

tşkr edrim yalel iyiyim bende.5 ekimi bekliyorum sabırısızlıkla bu 5. deneme oldu artık olsun istiyorum
inşallah eylülcüm,
dur daha birkaç günün var senin, belki tutmuştur, hemen umutsuzluk yok şekerim.
her gebelik farklıdır derler. hepsinin belirtileri farklıymış....
ben bisürü kere hamile kaldım, hepsinde farklıydı ilk belirtilerim. en belirgin olanı, göğüslerimdeki mavi damarlardı.. hepsinde ortak belirtimdi yani.
5 ekime daha çoook var, bekliyoruz bakalım...

bencede yanlış ölçtü o uyuz tipsiz meymenetsiz ay hatırlayınca cinler çıktı tepeme...valla doğuma gidecek kadar heyecanlıyım eylülcüm aklım fikrim hep orda

:) doğrudur ve doğaldır arkadaşım...

bencede yanlış ölçtü o uyuz tipsiz meymenetsiz ay hatırlayınca cinler çıktı tepeme...valla doğuma gidecek kadar heyecanlıyım eylülcüm aklım fikrim hep orda
bu gece herşey bitecek canım allhın izniye oğluşun göbüşüne konacak:)
ya ama senin ikinci ilişki nasıl olacak bacım eşin o saatte evde mi?Birde biliyorsun 0-12 diye bir sorunumuz var bence sen onu 12 değilde 11.saatte yap herşey tam olsun eşin evde olursa

kız vermeyin bana gaz valla giderim bak eve iki ilişki mantıklı dimi,şimdi geçmişe dönük okuycam bakalım...bi araştırma yapayım...

bayram fena olacak evet :18: ama inşallah gerek kalmaz...

kız bazen o testler doğru söylemiyo,gelmedik reglden umut kesilmez bekleme sen onları hiç...git al bi test yaaa,3 tl...

valla giymişim eşofmanlarımı, çekmişim pikemi üstüme, yayılmış tv karşısında, kucakta bilgisayarla.... keyfim çok yerinde.. dışarda yağmur.. çocuk okulda.. koca yolda (antalyaya gidiyor)..
bi test için çıkamam valla sokağa şimdi :))
bekliyorum.. kırmızılar gelmezse, yarın sabah normal gebelik testi yaparım nasipse...

kiz saat kacta seyedecen sen simdi ? bak kahve, laptop, cep tel., altin, orgazm bunlari unutma iliskiden sonra da corap metodu

o ne ya?
çorap metodu nedir?

aynen bence de....
benim kızım, O+12 mahsulü...

kız vermeyin bana gaz valla giderim bak eve iki ilişki mantıklı dimi,şimdi geçmişe dönük okuycam bakalım...bi araştırma yapayım...

bayram fena olacak evet :18: ama inşallah gerek kalmaz...

2 ilişki çok mantıklı apranaxx..
örnekleri çok bence. geçenlerde cinsiyetler ve isimlerle ilgili bi konuda, bol bol okudum bunu yapan erkek bebek annelerini..
araştırmayla vakit kaybetme yavrum sen... direk uygulamaya geç...

yapacağın yen uygulamaları da unutma. duş, altınlar, laptop... falan filan..

neydi kızlar bunlar?
bi listeleyelim çarçabuık

Son düzenleme:
kiz saat kacta seyedecen sen simdi ? bak kahve, laptop, cep tel., altin, orgazm bunlari unutma iliskiden sonra da corap metodu

valla adama dedim,bugün çatlayana kadar ye fındık fıstık,muz,macun,redbull...mide fesadı geçirmezse...bugün 16:30 da 24 saat olacak...o saatten sonra oturup bekliycem,çünkü 36 saat kesin değil...benim yumoşlar aceleci olabiliyor...takip yapıcaz artık...muhtemelen bu gece uyumam ben...tam saati bilmek açısından...akşamüstü kestirirm biraz...kahve aklımda...yusuf suresi okudum çörek otuna...bi de dedğim ot...çorabım yastık kılıfının içinde...altın falan ayy yazayım bari bunları yaaa...

ne onlar kııızzz?
yaz bakem bi şunları?
ne çorabı o? ne otu ne çöpü?

ya evet bi de 0+12 var dimi? inan beynim durdu...size cak cak cak anlatan ben yeni gelin gibi oldum eşim cepte

apranxx bugün bol bol sivi tüket.limonlu su, krbonatli su, yesil cay ama sicak olmasin sogut da ic yesilcay sicak icilince asidik soguk icince alkalik yapiyomus. vajinal dus yapacaksan onuda iliskiden önce yap altinlarini takistir ,cep,laptop ne varsa ac yorganin altina koy,orgazm ol, iliskiden sonar yat biarz. kiz sen bunlari biliyon zaten de ben yine de hatirlatiyim dedim. insan heyecandan unutabiliyo.

anammm Allah korusun 0+12 ye dikkat o zaman...

çorap metodnu şahsultan buldu yastığın altına mavi çorap

tembel teneke seniii,hadi inşallah gelmez kırmızılar...

ya evet bi de 0+12 var dimi? inan beynim durdu...size cak cak cak anlatan ben yeni gelin gibi oldum eşim cepte

hahahahaha...
kuzenim diyordu geçen gün... ben erken test aldım eczaneden.. ''kız elif, taze gelin misin sen, böyle meraklar falan.. bekle gör, olur elbet.. nasılsa olur..'' :)
2 oğlu var, şimdi kızına hamile kendisi..
cadı, kimbilir neler yaptı bu sefer kızı tutturmak için, bana oluruna bırak diyor... salak mıyım ben yahu :)

aa bak bunu bimiyordum yeşil çay soğuk mu içilecekmiş hep sıcak içtim ya ben heyecandan unutabilirim canım evet sağolasın...vaj duş yapmıycam ama; 2 aydır yapıyorum...kalamayınca üzülüyorum...yapsam mı acaba yaa:18:

kizz o yeni metodumuz iliskiden sonra yastigin altina erkek bebek corabi koyuyosun. tutarsa metodlar listesine ekliycezz
hahahaha... hadi uygulayalım bakalım.... alalım mavili çorapları :)

anammm Allah korusun 0+12 ye dikkat o zaman...

çorap metodnu şahsultan buldu yastığın altına mavi çorap

tembel teneke seniii,hadi inşallah gelmez kırmızılar...

aman diyim,
+12 olmasın.
bende kızı tutturdu o saat :)

kiz yalel ben burdan günlük sarki gönderiyom yaa
bak simdi apranxx a bugün ayricalik bir parca daha göndeerecem

anaaaa nerden gönderiyon şahım?
bana da gönder gari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…