Süper Anneler - 2011

asla inanmıyorum öyle diyenlere...azıcık kurcalayınca neler duyuyoruz,aslında herkes bi haltlat karıştırıyor da söyleyen yok

ben de bilmiyordum. zaten sevmem de yeşil çayı..

ya benim aklıma başka bişi takıldı.. bu yaptıklarımızla, yani alkali olmak yöntemleriyle, aslında iyi kilo verilir.
ben neden vermiyorum da,alıyorum sizce?

o bu gece gelecek
hasret sona erecek
soyler bana kuslar
o bu gece gelecek

şimdi anladım günlük şarkı meselesini :))))

bu vajinal duş olayı benimde kafamı karıştırıyor
yapınca hamile kalmak zorlaşıyor yani kalınamıyor fakat gerçekten ph tavan yapıyor

canim erkek bebek icin icecekler hep soguk olacakmis sicak icecekler asidik yapiyomus. vajinal dusu ben ilk bu ay yaptim o da tam yapamadim valla yarim yamalak. aksama karar verirsin icinden nasil geciyorsa.

asla inanmıyorum öyle diyenlere...azıcık kurcalayınca neler duyuyoruz,aslında herkes bi haltlat karıştırıyor da söyleyen yok

aynen öyle.
ilk çlocukta, allah ne verdiyse.... 'aman acaba olacak mı' diye, hamile kalma çabaları..
ikincide üçüncüde.. artık sınırları zorlama çabaları... herkeste vardıor bi çalışmalar da... kimse açığa vurmuyor :)
külahımıza yuttursunlar bu boşvermiş havalarını bu hatunlar :)

kizlar bu yöntemlerden ben en cok yumurta catladigi anda iliski ve asidik alkalik olayina inaniyorum. keske iliskiden önce vajinal ph a bakabilsek. bence en önemlisi o.

bu vajinal duş olayı benimde kafamı karıştırıyor
yapınca hamile kalmak zorlaşıyor yani kalınamıyor fakat gerçekten ph tavan yapıyor

benim de sinirlerim bozuluyor bu ilişkiğ öncesi hazırlıklarla...
duş meselesini denedim ben bi kere geçen sene.. işe de yaramadı, asabım da bozuldu.
bu sene, ilk denemem zaten bu ay oldu. onda da şırıngamı bile almıştım aslında ama, vaj. duş yapamadım.
bi de o stresle ben orgazm dda olamıyorum açıkçası... çok özel olmazsa, değişik taktikleri olan varsa bi yazıversin gari be hayrına..

acık gezeyim ben sitede

çok gezme...

buldum ilk ilişki de duş yapmıycam,zaten doğal alkali olacak...2.ilşikiden önce yapıcam,kalan x varsa onlar ölsün...hem de vaj asidikleştiyse kendine gelsin

bi arkadaşın kocişi dıştayken çatladı yumoşu,11-12 saat sonra vaj duşla oldu oğluşu

bu sefer anlamadim bi arkadasin kocisi distayken catladi yumosu ne demek:26:

kizlar bu yöntemlerden ben en cok yumurta catladigi anda iliski ve asidik alkalik olayina inaniyorum. keske iliskiden önce vajinal ph a bakabilsek. bence en önemlisi o.

aynennnn...benimde inandığım bu...ph kağıdım var ölçüyorum öncesinde ama 6.5-7 civarı çıkıyor...iyi mi bilmem...önceki günlerde de 5-6 arası hep...bu sefer sonra da ölçücem bakalım...ama sperm kalıntıları olduğu için çokta sağlıklı sonuç vermez..zira spermlerin ph ı 9 üstü

nasıl bakılırki?

ben 2 sene evvel bi kere kazara hamile kalmıştım. ama, çok ilaç kullandığım, antibiyotikjli falan aşırı kullandığım bi dönemdi. geciktim, ama ilaçlardandır diye umursamadım. teee 6 haftalıkken keşfettim hamile olduğumu. ama ilacın antibiyotiğin dibine vurmuştum.
doktora söyledim durumu.. uzmanlara danışmamız lazım dedi... rahim ağzından bilmemne miktarda bilmemne sıvısı alarak, bebeğin etkilenip etkilenmediği anlaşılabiliyormuş.. ama aldığım ilaçların hepsi de zararlı olabilecek tiptenmiş..
GATA'da bi genetik uzmanına gönderdi bizi.. 'riskli olmuş bu durumun, muhakkak bi genetik uzmanı görsün' dedi.
gittik genetikçiye.. bisürü işlem söyledi. bebek 9 haftalık olana kadar sürecek olan bi süreç.. 9 haftalıkken sonucu alıyor olacaktık.. bu da 8 haftalık kürtaj süresini geçirmiş olacağımız anlamına geliyordu. hiç riiske atmadan, aldırmayı önerdi adam.
aldırdık tabi. 7 haftalıkken, aldırdık.. 2 sene evvel....
o zaman, o genetikçiyle eşimin elektriği tutmuştu.. azıcık sohbet ederken ... ben sormuştum laf arasında.
dedimki, biz şimdi bebek isteği içinde değildik zaten ama, yapmak istediğimiz zaman da, erkek olsun isteriz. napsak acaba..

adam, hiç böyle şeylere takılmayın derim aslında dedi...
ama, bişey anlattı..
seneler evvel... bi hastasının evinde upi-life diye bi marka su arıtma cihazı varmış. 4 tane oğlu olmuş. sonunda gelmişler, biz kızımız olsun istiyoruz demişler...
yediklerine içtiklerine bi bakmışlar.. evde kullandıkları suyun, cihazdan kaynaklanan sebeple, çok yüksek ph seviyesinde olduğunu görmüşler. ayrıca zeten eltisinde de hep erkek çocuk oluyormuş. onlarda da aynı cihaz varmış.
o su arıtma aletini çıkartmışlar, normal damacana suyuna dönmüşler.. 3 ay sonra kadın hamile kalmış.. kızı olmuş.

bunu anlatmıştı. o zaman araştırmıştım o alti, ama bulamamıştım.
sonra işte, karbonatla falan ph arttırma meselelerini keşfettim burda ...

bu sefer anlamadim bi arkadasin kocisi distayken catladi yumosu ne demek:26:

ben de bu sefer anlatabildiğimi düşünmüştüm...arkadaşın yumoşu öğlen çatlamış...kocası dıştaymış o anda...eve gece gelmiş...ve deneme çatlamadan 11 saat sonra olmuş hemen hemen...öncesinde vaj duş yapmış,kocişi gelmeden...sonrada deneme ve şimdi hamile oğluna

vay bee 4 oğlanı bi arıtma cihazı mı yapmışşş of ya böylesini okuyunca tek ilişki,çatlama anı falan inancım da kalmıyo benimmmm

ben bu meseleyi niye bu kadar uzun uzun anlattım?
valla bilemedim :)))

yani demek istediğim şuydu: ph önemli... kadında da erkekte de yüksek olacak...

Gunaydin arkadaslar.... sabah 9 da kalktim annem geldi kahvaltiyi hazirladim hemen saglik ocaginda kan verdim geldim kahvalti ettik simdi cikicam. Bakalim sonuc yarin oglen cikicakmis. Dun aksam belimin agrisindan gece uyuyamadim neden bilmiyorum. iki kasigimda agriyo ama sag taraf daha fazla. Inanin cok agriyo belim.adet olacakssmda olayim dayanilmaz bi agriydi.sanki 9 aylik hamile gibi ne sirtustu yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum... sabahi sabah ettim... apranxx simdi sira sende... hadi bakalim... buarada yaklasik 1 aydan fazla yatagimin yastigimin altinda iki adet erkek bebek corabiyla uyuyorum soylemistim ya. Ama bi turlu fotoyu koyamadim

geçmişte yazmışlardı karbonatlı su yerine dr başka bişey tavsiye etmiş...gebe kalmayı engellemiyormui karbonatlı duş gibi...1 lt ılık su,1 yemek kaşığı yemek sodası,bir miktar şeker...bu yemek sodası ne kızlar :44:

vay bee 4 oğlanı bi arıtma cihazı mı yapmışşş of ya böylesini okuyunca tek ilişki,çatlama anı falan inancım da kalmıyo benimmmm

hahaha
aslında her yöntem ayrı ayrı mantıklı.. hepsini birleştirince karmaşa oluyor.

şu yumyum zamanını net yakalamak meselesi.. çok mantıklı... gerisi boş.

şu ph seviyesi meselesi.. böyle şeyleri duyunca çok mantıklı... gerisi boş.

hahaha... napsak bacım?

kızlar vajınanın değıl akıntının phı önemli olan zaten spermler akıntı sayesınde yasıyorve yuma ulaşıyor. Catlama anında gelen akıntının da ph ı yüksek oluyor Amacımız da çatlama anının yakalyıp o yüksek phlı akıntıyı yakalamak...catladıgını düşündüğünüzde turnusol ile akıntının ph ını ölçeceksiniz

Son düzenleme:

gülüzarcım hayırlı haberler ver inşallah...ama niye yarın çıkıyor yaaa...tek tek DNA sayıyorlar sanki...bakıver işte hcg var mı yok mu dimi ama

bu arada ben ne zaman kan testi yaptırsam 1 saat sonra hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…