- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.521
hahahahaha...
kuzenim diyordu geçen gün... ben erken test aldım eczaneden.. ''kız elif, taze gelin misin sen, böyle meraklar falan.. bekle gör, olur elbet.. nasılsa olur..'' :)
2 oğlu var, şimdi kızına hamile kendisi..
cadı, kimbilir neler yaptı bu sefer kızı tutturmak için, bana oluruna bırak diyor... salak mıyım ben yahu :)
ben de bilmiyordum. zaten sevmem de yeşil çayı..aa bak bunu bimiyordum yeşil çay soğuk mu içilecekmişhep sıcak içtim ya ben heyecandan unutabilirim canım evet sağolasın...vaj duş yapmıycam ama; 2 aydır yapıyorum...kalamayınca üzülüyorum...yapsam mı acaba yaa:18:
o bu gece gelecek
hasret sona erecek
soyler bana kuslar
o bu gece gelecek
bu vajinal duş olayı benimde kafamı karıştırıyoraa bak bunu bimiyordum yeşil çay soğuk mu içilecekmişhep sıcak içtim ya ben heyecandan unutabilirim canım evet sağolasın...vaj duş yapmıycam ama; 2 aydır yapıyorum...kalamayınca üzülüyorum...yapsam mı acaba yaa:18:
aa bak bunu bimiyordum yeşil çay soğuk mu içilecekmişhep sıcak içtim ya ben heyecandan unutabilirim canım evet sağolasın...vaj duş yapmıycam ama; 2 aydır yapıyorum...kalamayınca üzülüyorum...yapsam mı acaba yaa:18:
asla inanmıyorum öyle diyenlere...azıcık kurcalayınca neler duyuyoruz,aslında herkes bi haltlat karıştırıyor da söyleyen yok
bu vajinal duş olayı benimde kafamı karıştırıyor
yapınca hamile kalmak zorlaşıyor yani kalınamıyor fakat gerçekten ph tavan yapıyor
acık gezeyim ben sitede
buldumilk ilişki de duş yapmıycam,zaten doğal alkali olacak...2.ilşikiden önce yapıcam,kalan x varsa onlar ölsün...hem de vaj asidikleştiyse kendine gelsin
bi arkadaşın kocişi dıştayken çatladı yumoşu,11-12 saat sonra vaj duşla oldu oğluşu
kizlar bu yöntemlerden ben en cok yumurta catladigi anda iliski ve asidik alkalik olayina inaniyorum. keske iliskiden önce vajinal ph a bakabilsek. bence en önemlisi o.
kizlar bu yöntemlerden ben en cok yumurta catladigi anda iliski ve asidik alkalik olayina inaniyorum. keske iliskiden önce vajinal ph a bakabilsek. bence en önemlisi o.
bu sefer anlamadimbi arkadasin kocisi distayken catladi yumosu ne demek :26:
nasıl bakılırki?
ben 2 sene evvel bi kere kazara hamile kalmıştım. ama, çok ilaç kullandığım, antibiyotikjli falan aşırı kullandığım bi dönemdi. geciktim, ama ilaçlardandır diye umursamadım. teee 6 haftalıkken keşfettim hamile olduğumu. ama ilacın antibiyotiğin dibine vurmuştum.
doktora söyledim durumu.. uzmanlara danışmamız lazım dedi... rahim ağzından bilmemne miktarda bilmemne sıvısı alarak, bebeğin etkilenip etkilenmediği anlaşılabiliyormuş.. ama aldığım ilaçların hepsi de zararlı olabilecek tiptenmiş..
GATA'da bi genetik uzmanına gönderdi bizi.. 'riskli olmuş bu durumun, muhakkak bi genetik uzmanı görsün' dedi.
gittik genetikçiye.. bisürü işlem söyledi. bebek 9 haftalık olana kadar sürecek olan bi süreç.. 9 haftalıkken sonucu alıyor olacaktık.. bu da 8 haftalık kürtaj süresini geçirmiş olacağımız anlamına geliyordu. hiç riiske atmadan, aldırmayı önerdi adam.
aldırdık tabi. 7 haftalıkken, aldırdık.. 2 sene evvel....
o zaman, o genetikçiyle eşimin elektriği tutmuştu.. azıcık sohbet ederken ... ben sormuştum laf arasında.
dedimki, biz şimdi bebek isteği içinde değildik zaten ama, yapmak istediğimiz zaman da, erkek olsun isteriz. napsak acaba..
adam, hiç böyle şeylere takılmayın derim aslında dedi...
ama, bişey anlattı..
seneler evvel... bi hastasının evinde upi-life diye bi marka su arıtma cihazı varmış. 4 tane oğlu olmuş. sonunda gelmişler, biz kızımız olsun istiyoruz demişler...
yediklerine içtiklerine bi bakmışlar.. evde kullandıkları suyun, cihazdan kaynaklanan sebeple, çok yüksek ph seviyesinde olduğunu görmüşler. ayrıca zeten eltisinde de hep erkek çocuk oluyormuş. onlarda da aynı cihaz varmış.
o su arıtma aletini çıkartmışlar, normal damacana suyuna dönmüşler.. 3 ay sonra kadın hamile kalmış.. kızı olmuş.
bunu anlatmıştı. o zaman araştırmıştım o alti, ama bulamamıştım.
sonra işte, karbonatla falan ph arttırma meselelerini keşfettim burda ...
vay bee 4 oğlanı bi arıtma cihazı mı yapmışşşof ya böylesini okuyunca tek ilişki,çatlama anı falan inancım da kalmıyo benimmmm
Gunaydin arkadaslar.... sabah 9 da kalktim annem geldi kahvaltiyi hazirladim hemen saglik ocaginda kan verdim geldim kahvalti ettik simdi cikicam. Bakalim sonuc yarin oglen cikicakmis. Dun aksam belimin agrisindan gece uyuyamadim neden bilmiyorum. iki kasigimda agriyo ama sag taraf daha fazla. Inanin cok agriyo belim.adet olacakssmda olayim dayanilmaz bi agriydi.sanki 9 aylik hamile gibi ne sirtustu yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum... sabahi sabah ettim... apranxx simdi sira sende... hadi bakalim... buarada yaklasik 1 aydan fazla yatagimin yastigimin altinda iki adet erkek bebek corabiyla uyuyorum soylemistim ya. Ama bi turlu fotoyu koyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?