Süper Anneler - 2011

kafasına huni geçirilmiş smiley istiyorummmmmm

kız taktik falan yok bizde...6-7 gün perhiz yapıncaaaaaaaaaaaaaa durdurmaya taktik gerekiyo

bu dr bana pregly 5000 tek doz iğne yazdı...ee burdaki kızlar 2 doz kullanmış...benim yuomş kendiside çatlayabildiği için mi terk doz verdi...

senin için çok erken canım beklemekten başka çare yokk.Erken gebelik tstleri var ama bazılarında o da ovulasyondan sonrakı 13 günde pozıtıf göstermiş.Ama denemeden 10 gun sonra filan yapabilirisin.

sağol canım çatlatma iğnesi olduğum için erken testlerde sonuç yanıltıcı olabiliyormuş diye duymuştum

bu dr bana pregly 5000 tek doz iğne yazdı...ee burdaki kızlar 2 doz kullanmış...benim yuomş kendiside çatlayabildiği için mi terk doz verdi...
ben ovıtrelle olmuştum tek doz oldum
sağol canım çatlatma iğnesi olduğum için erken testlerde sonuç yanıltıcı olabiliyormuş diye duymuştum

evt iğne pozitif gösteribilirmiş en iyisi 14.gunu beklemek

sen iğne mi oldun ? hemen ayrıntları anlat bana nooluurrr...çatlama anını hissettin mi,sancı oldu mu? kaçıncı saatte çatladı ve hangi iğneyi oldun :18:

çok sevindim senin adına sen beni tanımazsın ama ben 3aydır kk yı okuyorum ara ara internete girebildiğimden pek yazamıyorum bir de kızım bırakmıyor.Bende çat iğn oldum ama ben çatlamayı hissedemedim 36.saat ilişki oldu yumurta akını yaptım ama şırıngayla hepsi aktı gitti enema lavman setiyle yap belki akmaz ayrıca yum felan derken havaya giremedim org olamadım ama ph ım yüksekti inşallah olmuştur Allah tüm isteyenlere versin

evet yoktun yıne canım.annen nasıl oldu sen nasıl oldun ayagın rahatsızdı degılmı.bızde burada kım once hamıleyım dıyecek onu beklıyoruz.bakalım senden ne cıkacak.hayırlısı olsun gec olsuunda güç olmasın

kesinlikle katılıyorum

yumurta akı mı karbonat mı
ne yapacan bacım

birer tane su arıtma cihazı mı alsak ne yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…