- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.541
hahaha
aslında her yöntem ayrı ayrı mantıklı.. hepsini birleştirince karmaşa oluyor.
şu yumyum zamanını net yakalamak meselesi.. çok mantıklı... gerisi boş.
şu ph seviyesi meselesi.. böyle şeyleri duyunca çok mantıklı... gerisi boş.
hahaha... napsak bacım?
benim de sinirlerim bozuluyor bu ilişkiğ öncesi hazırlıklarla...
duş meselesini denedim ben bi kere geçen sene.. işe de yaramadı, asabım da bozuldu.
bu sene, ilk denemem zaten bu ay oldu. onda da şırıngamı bile almıştım aslında ama, vaj. duş yapamadım.
bi de o stresle ben orgazm dda olamıyorum açıkçası... çok özel olmazsa, değişik taktikleri olan varsa bi yazıversin gari be hayrına..
çok gezme...
Sukur koyduk resimleri,...............
Eki Görüntüle 820327
senin için çok erken canım beklemekten başka çare yokk.Erken gebelik tstleri var ama bazılarında o da ovulasyondan sonrakı 13 günde pozıtıf göstermiş.Ama denemeden 10 gun sonra filan yapabilirisin.
ben ovıtrelle olmuştum tek doz oldumbu dr bana pregly 5000 tek doz iğne yazdı...ee burdaki kızlar 2 doz kullanmış...benim yuomş kendiside çatlayabildiği için mi terk doz verdi...
sağol canım çatlatma iğnesi olduğum için erken testlerde sonuç yanıltıcı olabiliyormuş diye duymuştum
sağol canım çatlatma iğnesi olduğum için erken testlerde sonuç yanıltıcı olabiliyormuş diye duymuştum
kızlar ben geldim :81:
o kadar umutsuz gitmiştim ki,her ay bi terslik oluyo diye diye...dua ederek gittim...Allahım eğer benim yaptıklarım hayırlı ise işlerimi rast getir diye diye...yumoşum büyümüşşşş 19 mmsolda ama (ne kadar inanmasamda,insanın içini gıcıklıyor)...neyse,dedi sana iğne yapalım,36 saat sonra ilişki...ama bugün yarın yok dedi...zaten perhizdeyiz yumoşun 24 saat ömrü var dedi...eğer bu ayda kalamazsan eşine bakmak lazım dedi...işlemi falan anlattı sperm testi içn...dedim o kendine güveniyor,2 çocuk yapmış,sorun yokmuş,güldük falan...sonra dedimki tavsiye edebileceğiniz sperm hızı için ilişki öncesi kahve falan işe yarar mı? cinsiyet için mi soruyorsun dedi pat diye kal geldi...dedim tam zamanı yürü,aa evet nette okumuştum ama doğruluk payı varmı ki dedim evet dediiiiiiiiii....x ler yavaş ama uzun ömürlü,y ler hızlı dedi...şimdiye kadar yaptığım çat iğnesiyle hamiş kalanların oğlu oldu dedi...seninde olsun artık bi oğlun Allah kısmet ederse dedi (sevinç gözyaşı bunlar)...2 iğneyi de yazdı biri ucuz ama bulamayabilirsin,şansın varsa ilk eczanede küt diye bulabilirsinde dedi...ben zaten gözden çıkardım parasını...eğer bugün gelmeseydin 1 hafta yoktum,oğlumun düğünü var dedi...bugünkü son randevusu benimki...Allahım dedim ne büyüksün...sonra ağzım kulaklarımda gittim eczaneye,küt diye buldum prengly iğneyi...9.90 tl....ezcanenin deposundaki son iğne ovitrelle 77 tl miş...benimki kalçadan yapıldı...16:30 da...diğeri göbekten ya da koldan yapılıyormuş...eve gelmeden acilde yaptırdım...geri sayım başladı...çatlamayı hissedersin dedi...yalnız çatlamadan sonra 12 saat arayla iki ilişki olabilir dedi kafam karıştı :44: rahim kalınlığımı ölçtü 8mm...fena değil dedi...reglimi hesapladı 17 ekim...ilişkiden sonra ben progestan kullanıcam demiştim ya kendi kendime,aynısını dedi...ilişkiden 2 gün sonra içmeye başla,16sında kan testi yaptır,eğer hamileysen ilaca devam et dedi (sevinnnnççç) Allahım çok büyüksün çoookkkkkk,binlerce şükürler olsun sana...2 saat içinde herşey tıkır tıkır su gibi aktı...bundan sonrası dua kızlar...
sen iğne mi oldun ? hemen ayrıntları anlat bana nooluurrr...çatlama anını hissettin mi,sancı oldu mu? kaçıncı saatte çatladı ve hangi iğneyi oldun :18:
otrivelle oldum artık çıkıyorum dua ve namazı unutma
senin ilişki ne zaman olcakeşime kahve içirdim eline bir maşrafa buz verip banyoya göndedim yaptı mı bilmiyom erk bebek duasını ilişki sonrası okuttum
otrivelle oldum artık çıkıyorum dua ve namazı unutma
giydirmek kısmet olsun inş
günaydın teyzoşlar
yine birkaç gündür gelemedim yanınıza.. özledim sizi.
valla ben, kızı kreşe gönderince, koca gün koltuktan koltuğa geçerek yayılıcam sanmıştım :) ama öyle olamadı nedense... hep bi iş var anacım. hep gidilecek biyer var, koşulacak birileri var... ne bu be kardeşim :))
nasıllarsınız bacılar?
benim bat 2 ekim... bugün yani :) kırmızıları bekliyorum.
2 gün önce, bi erken gebelik testi yaptım, tek çizgi ile aldım neticeyi.. bugün kırmızıalrı bekliyorum, nasipse hazırım karşılamaya :)
ne var ne yok....
aynen öyle.
ilk çlocukta, allah ne verdiyse.... 'aman acaba olacak mı' diye, hamile kalma çabaları..
ikincide üçüncüde.. artık sınırları zorlama çabaları... herkeste vardıor bi çalışmalar da... kimse açığa vurmuyor :)
külahımıza yuttursunlar bu boşvermiş havalarını bu hatunlar :)
canim erkek bebek icin icecekler hep soguk olacakmis sicak icecekler asidik yapiyomus. vajinal dusu ben ilk bu ay yaptim o da tam yapamadim valla yarim yamalak. aksama karar verirsin icinden nasil geciyorsa.
buldumilk ilişki de duş yapmıycam,zaten doğal alkali olacak...2.ilşikiden önce yapıcam,kalan x varsa onlar ölsün...hem de vaj asidikleştiyse kendine gelsin
bi arkadaşın kocişi dıştayken çatladı yumoşu,11-12 saat sonra vaj duşla oldu oğluşu
birer tane su arıtma cihazı mı alsak ne yapsaknasıl bakılırki?
ben 2 sene evvel bi kere kazara hamile kalmıştım. ama, çok ilaç kullandığım, antibiyotikjli falan aşırı kullandığım bi dönemdi. geciktim, ama ilaçlardandır diye umursamadım. teee 6 haftalıkken keşfettim hamile olduğumu. ama ilacın antibiyotiğin dibine vurmuştum.
doktora söyledim durumu.. uzmanlara danışmamız lazım dedi... rahim ağzından bilmemne miktarda bilmemne sıvısı alarak, bebeğin etkilenip etkilenmediği anlaşılabiliyormuş.. ama aldığım ilaçların hepsi de zararlı olabilecek tiptenmiş..
GATA'da bi genetik uzmanına gönderdi bizi.. 'riskli olmuş bu durumun, muhakkak bi genetik uzmanı görsün' dedi.
gittik genetikçiye.. bisürü işlem söyledi. bebek 9 haftalık olana kadar sürecek olan bi süreç.. 9 haftalıkken sonucu alıyor olacaktık.. bu da 8 haftalık kürtaj süresini geçirmiş olacağımız anlamına geliyordu. hiç riiske atmadan, aldırmayı önerdi adam.
aldırdık tabi. 7 haftalıkken, aldırdık.. 2 sene evvel....
o zaman, o genetikçiyle eşimin elektriği tutmuştu.. azıcık sohbet ederken ... ben sormuştum laf arasında.
dedimki, biz şimdi bebek isteği içinde değildik zaten ama, yapmak istediğimiz zaman da, erkek olsun isteriz. napsak acaba..
adam, hiç böyle şeylere takılmayın derim aslında dedi...
ama, bişey anlattı..
seneler evvel... bi hastasının evinde upi-life diye bi marka su arıtma cihazı varmış. 4 tane oğlu olmuş. sonunda gelmişler, biz kızımız olsun istiyoruz demişler...
yediklerine içtiklerine bi bakmışlar.. evde kullandıkları suyun, cihazdan kaynaklanan sebeple, çok yüksek ph seviyesinde olduğunu görmüşler. ayrıca zeten eltisinde de hep erkek çocuk oluyormuş. onlarda da aynı cihaz varmış.
o su arıtma aletini çıkartmışlar, normal damacana suyuna dönmüşler.. 3 ay sonra kadın hamile kalmış.. kızı olmuş.
bunu anlatmıştı. o zaman araştırmıştım o alti, ama bulamamıştım.
sonra işte, karbonatla falan ph arttırma meselelerini keşfettim burda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?