Süper Anneler - 2011

kubraaaa dur bilgileri yaz da git. canim senin de bayramin mübarek olsun güle güle git güle güle gel hayirlisiyla.

kubraaa yasini cocuk sayisini son adet tarihini iliski günlerini deneme sayisini yaz da canim tabloya ekleyelim istersen

canım 33 yaşındayım,6 yaşında kızım var 1 tanecik,19 mayısta akıntı gibi ama 20 mayısta kanama galiba 20 mayıs oluyo adet tarihi,:))daha bunu bilmiyo diye gülmeyin sakın:))31 mayıs gece 1de ilişki ve 1 deneme,yani tek ilişkiyle hamiş kalan ender lerdenim,1 ay diyet soda,vaj duş,kahve sağa yatma ve bebekte şuan sağda,tabi 3. doktoru değiştirdim ve hala cinsiyetini öğrenemedik:))22 ekimde öğrencez inş.başka bilgi gerekiyomu canım???

tamam canim sagol. insallah gönlündeki olur saglikla kal.

güncelleme yapildi bir kahve hakedildi

Son düzenleme:
bugün ben sarki söylemiycem dinlemek istiyorum yazmiyosunuz bari dinleyin anacim
Ataş olmayınca tütün mü tüter
Ak göğsün üstünde diken mi biter
Vakti gelmeyince bülbül mü öter
Öte gider bir gözleri sürmeli

Sabahtan uğradım onun yurduna
Dayanılmaz firagına derdine
Yıkılası karlı dağlar ardına
İner gider bir gözleri sürmeli
Suna'yı da deli gönül Suna'yı
Ben uğruna terk ederim sılayı
Armağan gönderdim telli turnayı
İner gider bir gözleri sürmeli

http://www.youtube.com/watch?v=ARexQGNTTow

Son düzenleme:
kizlar benim günlük aldiklarim sunlar :
ari sütü
yesil cay
e vitamini
omega 3
folik asit
cinko
kuru incir (bugünden itibaren 1 tane )
kuru kayisi yada hurma
domates yada domates suyu
kirmizi et
patates
muz (bazen günde 1 bazen 2 )
1 bardak karbonatli su (bazen unutuyorum )
1 bardak limonlu su
ananas suyu (bazen yerine elma suyu )
esim diyet yapmiyor herseyden yiyor valla ama ona icirdiklerim de sunlar :
ari sütü
folik asit
cinko
omega3
e vitamini
keciboynuzu pekmezini bugün birakti

simdi benim aldiklarimda yanlis var mi. yada baska tavsiyeleriniz ?

apranxx iyiki geldin yav bak topik canlandi. yedinmi börekleri sarmalari
kendime değil beee,öğretmene sardık onları,haspam 1 tane yedi sadece...gerisine biz daldık kızlarla,ohhh

hadi koy da bakalim testlerine. kiz cok da harcama testlerini adet gününe yakin test kalsin elinde
haha 10 tane aldım bu sefer,daha varrr
çok üzgünüm 55t para ödedim bu kötü sonuç için

canım ya sonuç ne ki?55 tl kan testimi? bat geldimi senin,hani sonradan yükselen değerler var ya,inş öyle olur :26: değilsede üzme kendini,biz kaçıncı 0 ı gördükte yıkılmadık...hadi bugün izinli ol ama yarın gel

bacım tüm bunlara rağmen senin oğlun olmazsa benim hiiççç olmaz...ne bulursam onu yiyorum

kız sen 11. gün mü yumurtluyorsun...aa ne erken maşşallah...güle güle git gel,sana da iyi bayramlar 22 ekime daha çok var yaa,ucundan azıcık çıkarıp baksan şu bebeğe

kızlar tetslerim bunlar...insanlık için küçük,benim için büyük bir ayrıntı şu ki; bugüne kadar ateşim 36.4 te sabitti...bugün lh neredeyse yok denecek kadar azken ateşim 37.0 a fırladı...şimdilik ilişki kuramadım ama,araştırmaya devam bi bakarmışsınız,en en erken gebelik testini bulurmuşum

kız bunlar ne hamılelık testlerımı.ıkıncı cızgı sılık cıkınca hamıle olmuyormuydu.anaaaaaaaa

canımmm ben gıremıyorum fazla.cunku laptopum tamırde.allah yolunu acık etssın canım ınsallah gelınce yıne burada oluruz.bız bıyere gıdemıyoruz erzıncandayız.hemen gıt gel canım merakta bırakma bızı

kız bunlar ne hamılelık testlerımı.ıkıncı cızgı sılık cıkınca hamıle olmuyormuydu.anaaaaaaaa

yok canım yaaa,ovu testi onlar..hiç çıkmayanlar da hcg...bu ay da ümidim yok bu saatten sonra yükselmez o lh...belki adete yakın silikleşir gene...valla yeminle bi daha ki denemede hanım hanımcık batımı bekliycem,jübile yapıyorum bu ay,hergün test

Allahtan kan testi evde yapılmıyo,kesin kansızlıktan giderdim

Apranxx testler ilk günlerde ikinci çizgi silik çıkmış galiba iğnenin etkisi diyolardı sonra kaybolmuş 2. çizgi. Canım bence adetini bekle şimdi stres yapma. Diyorum ama ben de senin gibi olurum heralde bu ay.

canım benim moralini bozma
bazı doktorlar karşısındaki ile ne konuşacağını bilmiyor kabus gibi ne demekse
benimde başımdan buna benzer birşey geçti
bebeğin kalp atışı olmadı fakat 8. haftaya kadar bekliyorlar
belki senin kinin kalbi atar Allahım onu sana bağışlar
umarım hakkına hayırlısı nasip olur

kızlar kesın bırşey yok bayramdan sonra gidecem doktor yok ama yıne hamılelık tahlılı yapayımmı bılmiyorum adet tarıhım 6 eylul deneme 18 ve 20 ıkı deneme lıstede gorunce cok sevındım ınsallah orda kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…