- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.921
canlarım arkadaşlarım,apranx,dorti,eylülüngülü,gülizar,şahsultan...herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun,yarın sabah erkenden memlekete gidiyoz,10 gün yokum canlarım,oralarda int.bulmam zor,üstelik bayram yoğunluğu,geldiğimde doktor randevum var,inş.bende güzel haberlerle gelirim,sizdende güzel haberler alırım,hakkınızı helal edin,gidipte gelmemek,gelipte bulmamak var,Allah korusun...şimdi hazırlık yapmam lazım,öpüyorum hepiniziiiiiii muck muck
kubraaa yasini cocuk sayisini son adet tarihini iliski günlerini deneme sayisini yaz da canim tabloya ekleyelim istersen
canım 33 yaşındayım,6 yaşında kızım var 1 tanecik,19 mayısta akıntı gibi ama 20 mayısta kanama galiba 20 mayıs oluyo adet tarihi,:))daha bunu bilmiyo diye gülmeyin sakın:))31 mayıs gece 1de ilişki ve 1 deneme,yani tek ilişkiyle hamiş kalan ender lerdenim,1 ay diyet soda,vaj duş,kahve sağa yatma ve bebekte şuan sağda,tabi 3. doktoru değiştirdim ve hala cinsiyetini öğrenemedik:))22 ekimde öğrencez inş.başka bilgi gerekiyomu canım???
[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]yas[/td]
[td]cocuk sayisi[/td]
[td]sat[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]deneme sayisi[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]8 Eylül ve 11 ya da 12 Eylül[/td]
[td]5. deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]34[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]5. deneme[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyaneha[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]13 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]27 Eylül[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynep_sevin[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]18 ve 20 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senaserra[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]2 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]3 Kasim[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td] Kasim´da deneme yapacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]27[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]1 Kasim[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]6 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]3 Kasim[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dorti[/td]
[td]37[/td]
[td]1 oglan 1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td] Ocak´ta denemeye basliyacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yELiiizz[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]14.gün tek iliski[/td]
[td]1 yildan fazla[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hkubra03[/td]
[td]33[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]20 Mayis[/td]
[td]31 Mayis gece 01.00 tek iliski[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kendime değil beee,öğretmene sardık onları,haspam 1 tane yedi sadece...gerisine biz daldık kızlarla,ohhhapranxx iyiki geldin yav bak topik canlandi. yedinmi börekleri sarmalari
haha 10 tane aldım bu sefer,daha varrrhadi koy da bakalim testlerine. kiz cok da harcama testlerini adet gününe yakin test kalsin elinde
çok üzgünüm 55t para ödedim bu kötü sonuç için
kizlar benim günlük aldiklarim sunlar :
ari sütü
yesil cay
e vitamini
omega 3
folik asit
cinko
kuru incir (bugünden itibaren 1 tane )
kuru kayisi yada hurma
domates yada domates suyu
kirmizi et
patates
muz (bazen günde 1 bazen 2 )
1 bardak karbonatli su (bazen unutuyorum )
1 bardak limonlu su
ananas suyu (bazen yerine elma suyu )
esim diyet yapmiyor herseyden yiyor valla ama ona icirdiklerim de sunlar :
ari sütü
folik asit
cinko
omega3
e vitamini
keciboynuzu pekmezini bugün birakti
simdi benim aldiklarimda yanlis var mi. yada baska tavsiyeleriniz ?
canım 33 yaşındayım,6 yaşında kızım var 1 tanecik,19 mayısta akıntı gibi ama 20 mayısta kanama galiba 20 mayıs oluyo adet tarihi,:))daha bunu bilmiyo diye gülmeyin sakın:))31 mayıs gece 1de ilişki ve 1 deneme,yani tek ilişkiyle hamiş kalan ender lerdenim,1 ay diyet soda,vaj duş,kahve sağa yatma ve bebekte şuan sağda,tabi 3. doktoru değiştirdim ve hala cinsiyetini öğrenemedik:))22 ekimde öğrencez inş.başka bilgi gerekiyomu canım???
kız bunlar ne hamılelık testlerımı.ıkıncı cızgı sılık cıkınca hamıle olmuyormuydu.anaaaaaaaaEki Görüntüle 829417
Eki Görüntüle 829420
Eki Görüntüle 829418
Eki Görüntüle 829419
kızlar tetslerim bunlar...insanlık için küçük,benim için büyük bir ayrıntı şu ki; bugüne kadar ateşim 36.4 te sabitti...bugün lh neredeyse yok denecek kadar azken ateşim 37.0 a fırladı...şimdilik ilişki kuramadım ama,araştırmaya devambi bakarmışsınız,en en erken gebelik testini bulurmuşum
canlarım arkadaşlarım,apranx,dorti,eylülüngülü,gülizar,şahsultan...herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun,yarın sabah erkenden memlekete gidiyoz,10 gün yokum canlarım,oralarda int.bulmam zor,üstelik bayram yoğunluğu,geldiğimde doktor randevum var,inş.bende güzel haberlerle gelirim,sizdende güzel haberler alırım,hakkınızı helal edin,gidipte gelmemek,gelipte bulmamak var,Allah korusun...şimdi hazırlık yapmam lazım,öpüyorum hepiniziiiiiii muck muck
kız bunlar ne hamılelık testlerımı.ıkıncı cızgı sılık cıkınca hamıle olmuyormuydu.anaaaaaaaa
canımmm ben gıremıyorum fazla.cunku laptopum tamırde.allah yolunu acık etssın canım ınsallah gelınce yıne burada oluruz.bız bıyere gıdemıyoruz erzıncandayız.hemen gıt gel canım merakta bırakma bızı
yok canım yaaa,ovu testi onlar..hiç çıkmayanlar da hcg...bu ay da ümidim yokbu saatten sonra yükselmez o lh...belki adete yakın silikleşir gene...valla yeminle bi daha ki denemede hanım hanımcık batımı bekliycem,jübile yapıyorum bu ay,hergün test
Allahtan kan testi evde yapılmıyo,kesin kansızlıktan giderdim
Kızlar kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?