Süper Anneler - 2011

Elinde test varsa yap canım yine ikinci çizgi çıkarsa kesinleşir heralde.hadi inşallah dua edelim.

sen kalbini ferah tut...yarın sabah yine yap bi idrar testi,yine çıkarsa iki çizgi kan tahlili yaptır...ayyy ne güzel bayram müjdesi olacak bebiş...bi dahaki bayramda oğlun kucağında olacak inşallaaaahhh ya Rabbim

önceki aydan LH testi, o zamana kadar hep böyle silik çıkmıştı..iğnenin etkisi yok gözüküyor...adete kadar da böyle silik devam etmişti o ay...bu sefer 8. günden tamamen silindi neredeyse...yok ya kafayı taktım,çözücem ben bu konuyu

Biz bu araştırmaları yapa yapa tam süper olacaz ha.jinekologlar,biyologlar,laborantlar haltetmiş valla bizim yanımızda.

Valla 3-4 ay öncesine kadar masal anlatıyordum uyuyolardı.artık polifonik şarkılar dinletiyorum hani geçen dortiye de demiştim.çok sesli klasik müzik gibi.

ay benim kızlara dinletsem o müziği nolur bilmem benimkiler karanlıkta sessiz uyuyorlar...hele tv nin sesini bi açayım,koro halinde bağırırlar anneeee diye...ama ben çok severim klasik müziği duyan da hergün dinlerim sanıcak yani duyunca dinlerim...

Apranxx bu testlerin üstüne yazdığın DPO ne kız?

dpo; yumurtlamanın üzerinden geçen gün sayısı canım ben de testlerin üstadı phia dan öğrenmiştim...Allah onun da gönlüne göre bıcır bıcır bebişler versin inşallah...

Biz bu araştırmaları yapa yapa tam süper olacaz ha.jinekologlar,biyologlar,laborantlar haltetmiş valla bizim yanımızda.

kız ben bide üni.de laborantlık okudum iyi mi bileydim bu durumlara düşeceğimi,hiç bırakırmıydım okulu...evi lab.a dönüştürürdüm valla

Tavsiye ederim belli bir yaş sınırı yok sakinleştirme etkisi var çocuklarda zekayıda geliştiriyo.tv.aşagıda zaten duymuyolar ve karanlıkta gece lambası ve müzikle uyuyolar. Ahada ikiside uyumuş.sıra geldi aşağıdaki koca bebeğe

kız ben bide üni.de laborantlık okudum iyi mi bileydim bu durumlara düşeceğimi,hiç bırakırmıydım okulu...evi lab.a dönüştürürdüm valla

Bu araştırmacılığının nerden geldiği belli oldu.kız bırakmasaydın keşke okulu. Ben daha bu yastan sonra bi bölüm de açıkögretim okusammı yada master mı yapsam diye düşünüyorum bazen.yada otursam mı kıçımın üstüne

sabah sabah kızlarla gülmekten öldük...kızlara dedim ki az önce,bundan sonra klasik müzik dinliycez,beynimizi dinlendircez...açtım you tubeden mozartı...dinlerken dinlerken biz bunu bi yerden tanıyoruz derken ne çıksa iyi; bizim ev telefonunun müzikleri meğer bunlarmış...mozart,beethoven aaa bu babannemim aaa bu ananemin aa bu teyzemin..koptuk dinlerken...biz zaten dinliyormuşuz hergün diye...acaip huzur verici sesler...

ya keşke bırakmasaydım evlenmeyi tercih ettim kader diyorum ya hep kaderrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…