- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.941
Elinde test varsa yap canım yine ikinci çizgi çıkarsa kesinleşir heralde.hadi inşallah dua edelim.kızlar kesın bırşey yok bayramdan sonra gidecem doktor yok ama yıne hamılelık tahlılı yapayımmı bılmiyorum adet tarıhım 6 eylul deneme 18 ve 20 ıkı deneme lıstede gorunce cok sevındım ınsallah orda kalırım
3aylık emeğim boşa gitti kan testı 1,2 çıktı
kızlar kesın bırşey yok bayramdan sonra gidecem doktor yok ama yıne hamılelık tahlılı yapayımmı bılmiyorum adet tarıhım 6 eylul deneme 18 ve 20 ıkı deneme lıstede gorunce cok sevındım ınsallah orda kalırım
Yine dayanamadım çocukları uyuturken cepten bakayım dedim.
Valla 3-4 ay öncesine kadar masal anlatıyordum uyuyolardı.artık polifonik şarkılar dinletiyorum hani geçen dortiye de demiştim.çok sesli klasik müzik gibi.öyle böyle değil ya hastalık derecesinde bağımlılık yapıyor bu kkçocukları nasıl uyutuyosun sultanım
Biz bu araştırmaları yapa yapa tam süper olacaz ha.jinekologlar,biyologlar,laborantlar haltetmiş valla bizim yanımızda.Eki Görüntüle 829562
önceki aydan LH testi, o zamana kadar hep böyle silik çıkmıştı..iğnenin etkisi yok gözüküyor...adete kadar da böyle silik devam etmişti o ay...bu sefer 8. günden tamamen silindi neredeyse...yok ya kafayı taktım,çözücem ben bu konuyu
Valla 3-4 ay öncesine kadar masal anlatıyordum uyuyolardı.artık polifonik şarkılar dinletiyorum hani geçen dortiye de demiştim.çok sesli klasik müzik gibi.
Apranxx bu testlerin üstüne yazdığın DPO ne kız?
Biz bu araştırmaları yapa yapa tam süper olacaz ha.jinekologlar,biyologlar,laborantlar haltetmiş valla bizim yanımızda.
Bak apranxx benim de kanıma girdin bu ay ilişkiden sonra bende ovu. Testlerine devam edecem haaa.
ay benim kızlara dinletsem o müziği nolur bilmembenimkiler karanlıkta sessiz uyuyorlar...hele tv nin sesini bi açayım,koro halinde bağırırlar anneeee diye...ama ben çok severim klasik müziği duyan da hergün dinlerim sanıcak yani duyunca dinlerim...
kız ben bide üni.de laborantlık okudum iyi mibileydim bu durumlara düşeceğimi,hiç bırakırmıydım okulu...evi lab.a dönüştürürdüm valla
Tavsiye ederim belli bir yaş sınırı yok sakinleştirme etkisi var çocuklarda zekayıda geliştiriyo.tv.aşagıda zaten duymuyolar ve karanlıkta gece lambası ve müzikle uyuyolar. Ahada ikiside uyumuş.sıra geldi aşağıdaki koca bebeğe
Bu araştırmacılığının nerden geldiği belli oldu.kız bırakmasaydın keşke okulu. Ben daha bu yastan sonra bi bölüm de açıkögretim okusammı yada master mı yapsam diye düşünüyorum bazen.yada otursam mı kıçımın üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?