Süper Anneler - 2011

tembel tenekelerrrrrrr

kızlar yaa bugünkü ovulasyon testim,gittikçe koyulaşacağına siliniyor yarın da koyulaşmazsa bu ay hayaller suya düşecek yine

tembel tenekelerrrrrrr

kızlar yaa bugünkü ovulasyon testim,gittikçe koyulaşacağına siliniyor yarın da koyulaşmazsa bu ay hayaller suya düşecek yine

Eki Görüntüle 829751

tatlım sen neden bu kadar uzun bir ara verdin. küçük kızın 10 yaşındaydı sanırım.
ben uzun süre ara vermeye bağlıyorum ya. bende de bu ay birşey yok.
gerçi benim eşim küçük kız 2 yaşında olduğu andan itibaren çocuk istemeye başladı,ben yanaşmadım.
keşke ard arda yapıştırsaydım yaa
herkese tavsiyem ard arda yapın. sonra insan ard arda yapanlara özeniyor hee

evet teyzesi 9 yaşında fıstığım...aslında eşim her zaman deli gibi istedi...geçen seneye kadar hiç ama hiçç niyetim yoktu...o günlerde araba istedim ondan,çocuklarla kolaylık olur diye; 3.yü doğur alayım dedi...bende dedim alsın sonra vazgeçtim derim,kandırırım ama beni aldı bir bebek sevdası,nasıl kabul ettim hala şaşkınım,o kadar nettim yani çocuk konusunda...

kendi ailem inanılmaz karşı çıktı delimisin sen diye? yaşın kaç olmuş,çocuk mu bakıcaksın gez dolaş dediler...kızlarım her kandilde dualar ediyolar kardeş için,eşim çok istiyor...ne istersen ayaklarına sericem yeterki doğur diyo...haritadan yer beğen doğum için diyo...bütün arkadaşalrımız geç evlendi,çoğunun ilk bebeği yeni oldu,onlara özeniyo...kalabalık aile olmayı çok istiyo...inanılmaz evine düşkün bi adam...kıyamadım yaaaa,sonra baktım bende istiyorum...ee Allahta nasip kısmet ederse

şimdiden bebek arabası,oto koltuğu bakıyo canım benim yaaa...

tembel tenekelerrrrrrr

Eki Görüntüle 829751

kız bacım ben bugun kadın doktoruna gıttım bıraz sıkıntım vardıda.adam genc bırısıydı muayene olduktan sonra bır cesaretle bu yumurtlama gunu tek ılıskının gercek olup olmadıgını sordum doktora.ama utana sıkılasordum.doktor guldu sasırdı ve boyle bırsey yok dedı.bu tamamen erkegın kromozumuna baglı bısey dedı.erkekdekı kromozomlar belırler erkegı kızı dedı.ama çin takvımınıde tavsıye ederım dedı.ılgınc degılmı.çin takvımıne bakın dedı.:26:

Allah huzurunu bozmasin... mutlulugun bir erkek bebekle dahada cogalsin... ben suna inaniyorum Rabbim iyi kullarinin temiz kalpli kullarinin yalvarisini boscevirmiyo... bi yerden gulduruyo yuzunu.. bizide Rabbim dualari kabul olanlardan eylesin..

Bu arada ben hiiiccccbisey yapmiyorum... bugun reglim bitti... oyle rahatim kii... bu rahatlik nerden geliyo anlamadim valla... folik asitten baska bisii yok esimw hicbisey vermiyorum.. yaa yapasim yok gecen ay ki gibi degilim bilmem nedendir sizce..

sen nerelerdesın canım yaaa neden gelmıyosun artık.ne oldu hamılemısın merak ettık senı

yumurtlama gününe inanmayıp,çin takvimine güvenen bi dr :44: sen de ona "olur mu öyle şey "deyip gülseydin kız aslında dr lar da bizim gibi,tek ilişkiye inananı da var,takvimlere de,saldım çayıra metoduna da

azmine hayranım canım

aahh ah bi de işe yarasa

en güzeli yaaa,sal gitsin amin canım tüm duaların için aminnnn....sen ovulasyon testi alıcaktın naptın

Kızlar sagdan yumurtlayınca erkekmı oluyordu yaaa.

yok canım sağ sol meselesi boş bence...o zaman yatalım yatalım sağdan yumurtlayınca hergün deneme...keşke bu kadar kolay olsa...ilk aydan tutardı

aman kızlar yaa,az önce hem gebelik test hem de ovulasyon testi yaptım...10.gün.....gebelik bembeyaz anasının ak sütü gibi...ovu da utanmasa onun kadar beyaz çıkacakmış ama ayıp olmasın diye sipsilik bi çizgi çıkardı bana olmadı gene yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sıkıldım artık çokkkk

Yaş OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK
18 Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek
19 Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız
20 Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek
21 Erkek Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız
22 Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Kız
23 Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Kız Erkek Erkek Kız
24 Erkek Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
25 Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek
26 Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız
27 Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek
28 Erkek Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız
29 Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız
30 Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek
31 Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Kız
32 Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
33 Kız Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız
34 Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız
35 Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
36 Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Kız Kız
37 Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek
38 Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız
39 Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
40 Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek
41 Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız
42 Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek
43 Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek Kız Kız Kız Erkek Erkek
44 Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek
45 Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız

yeşimcim benim kızlarımda tutan takvim bu...hamile kaldığım yaşa 1 ekleyip bakıyorum

tamamdır canım ozaman ben sımdı 37 yasındayım 38 yasınamı bakacagım yanı.kız bı bak banada ne cıkacak :44:

sen ne zaman denemeyı dusunuyosun bıdaha.bak bu sefer ıkı deneem olsun tekde bırakma bence bakalım ne olacak

Gunaydin kizlar. Bende kendimi anlatayim tanisalim. 2 yaşinda bir kizim var erkek bebek istiyorum Allahin izniyle spiralim vardi 4 ay oldu cikartali adetlerim duzensizlesti doktorum duzenleyici ilac verdi bu ay basliyorum 3 ay icicem ve sonra denemeye baslicam insallah bu sure icinde biraz arastirma yapayim dedim sizi buldum :) bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var :)

hoşgeldin canım...
o kadar umutsuz bi anımda geldin ki herşeye inancımı yitirdiğim anda Allah hepimizin gönlüne göre versin...

1-2 güne toparlanırırım,o zaman bol bol kaynatırız

tamamdır canım ozaman ben sımdı 37 yasındayım 38 yasınamı bakacagım yanı.kız bı bak banada ne cıkacak :44:
kasım erkek aralık kızz...ama benim takvimlerde dikkat ettiğim;diğer çocuklarımda tutuyor mu?bence bu da önemli kişiye gör diyet listesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…