Süper Anneler - 2011

kızım sen bize yöntem sorucağına;oğlunu nasıl yaptın anlatsanaaaaaaaaaa

detay ver bacım;kızın nasıl oldu,oğlun nasıl oldu

Yaaa biktim su takvimlerden.. apranxx bana bak nolur aralik 86 dogumluyum bacim.. galiba kiz cikiyo

kız ben 22 yasındaydım ozaman ve hamıle oldugumu hıc bılmıyordum.nasıl oldu hıc anlamadım.hamıleymısım ama okadar cahıldımkı hamıle oldugumu bıle anlamadım.fenalasıyordum kalbım hızlanıyordu meger hamıleymısım.ben psıkıyatrı doktoruna gıtmıstım acaba bıseymı var bende dıye.hatta hıc unutmuyorum doktor bana bır suru soru sormusdu esınlemı sorunun var,kaynanlamı sorunun var.bende hayır daha dokuz aylık evlıyım demıstım.doktorda bana bır torba sakınlestırcı ve depresyon ılacı vermıstı.ıyıkıde ıcmemısım.meger hamıleymısım.tesaduf komsum hemsıreydı ve bana gel sana bır test yapalım dedı ve benı hastaneye gotırdu ve testte hamıle cıktım.oglum oyle geldı yani..kızımda sık ılıskıyle oldu ozaman bu sayfayı bılmıyordum.yumurtlama gunu nedır nasıl olur hıcbısey bılmıyordum.sık ılıskıyle geldı kızımda canım.:81::118:

Son düzenleme:
kızlaaarrrr bu çin takvımıne kafam fena takıldı yaaa.sızce gercekmıdır.yanı tutan varmı aranızda.hadı bır bakın bakalım kac kısının tutuyor burda.

demekki senin oğlan süpriz yumurtadan çıkmış e be güzelim,kızın sık ilişkiyle olmuş işte,bana tek ilişki yapma deyip duruyorsun kız sen benim kocam olmayasın

kızlaaarrrr bu çin takvımıne kafam fena takıldı yaaa.sızce gercekmıdır.yanı tutan varmı aranızda.hadı bır bakın bakalım kac kısının tutuyor burda.
Benim babannem var 93 yasinda cokta bilmiştir sağolsun hep der dolunayda erkek hilal yeni cikinca kiz diye :)

demekki senin oğlan süpriz yumurtadan çıkmış e be güzelim,kızın sık ilişkiyle olmuş işte,bana tek ilişki yapma deyip duruyorsun kız sen benim kocam olmayasın

bacım benımkı sık ılsıkı oldu.yanı bırgun arayla ve zamanı olmadan oldu.hanı yumurtlama gunu sık ılıskı falan degıldı.sana dedıgım cok frklı benım.hanı sen bugun dıyelım denem oldu yarından sonra bırdaha deneyıp bırakacaksın.yanı benımkı sureklı olan bır ılıskıydı kız soyletıyosun benıde :120::111:

Bacilar hamile kaldigimiz yaşa bir yasmi ekleyip bakicaz çin takvimini

evet canım 1 yaş ekleyip yumurtlama günümüze bakıyoruz...

Benim babannem var 93 yasinda cokta bilmiştir sağolsun hep der dolunayda erkek hilal yeni cikinca kiz diye :)

maşşallahhhh babannene aslında bu da bana çok mantıklı geliyor ama kör olmayasıca yumurta dolunayı beklemiyo ki,aklına ne zaman eserse o zaman çatlıyo

kız söylemesi mi kaldıııı kociş burda benim anlattıklarımı bi okusa var yaaaa bu ayda olmadı herhalde,önümüzdeki ay Allah izin verirse öyle yapıcam canım...yetti canıma tek ilişki

Ya geçmisi okuyorum da kizlar neler yapmislar vallahi tutanda olmus tutmayanda 700. Sayfadayim simdiye kadar anladigim kadariyla bana en mantikli gelen çat ignesi sizce kizlar ne dusunuyosunuz???

Ya geçmisi okuyorum da kizlar neler yapmislar vallahi tutanda olmus tutmayanda 700. Sayfadayim simdiye kadar anladigim kadariyla bana en mantikli gelen çat ignesi sizce kizlar ne dusunuyosunuz???

çatlamayı normalde de hissedebilen ve adetleri düzenli biri için farketmez diye düşünüyorum..bkz.ben o sayfaları defalarca okudum ben de kaderde varsa her türlü oluyor,yoksa kendimizi parçalasak boşşş...ben bu ay iğneye çok güvenmiştim ama hiç fark olmadı bi daha denemem şahsen

Olmadigini nerden biliyosun kizz... daha adetine var saniirimm

bende de tutu bu takvim....
hosgeldin aramıza sen aklına gelenlerı sor canım bız cvp vermeye calısırız

tamm işte babaannen dogru soylemış bıorıtmde zaten onu söylüyor :)

geldim canım geldim

sen nerelerdesın canım yaaa neden gelmıyosun artık.ne oldu hamılemısın merak ettık senı

buralardayım cnm arada giriyorum fazla vakit bulamıyorum,yok cnm hamile değilim daha( zaten kazadan sonra korunduk bu ayda yarım yumalak ilişki oldu bi korunduk bi korunmadık eşimin beli hala düzelmedi ağrıyo hafif çatlak var demişti doktor kaç tane doktora gittik bazısı ameliyat diyor bazısı gerek yok yasın genc kaynar düzelir diyor ama ağrıyo tutuluyo nolcak bilmiyorum ağrı kesiciler kremler kullanıyo 19u gibi adet olmayı bekliyorum insallah onda sonra düzenli baslarız çalışmalara,ama yöntem falan denemiyim oluruna bırakıyım diyorum daha önce 2 ay denemiştim hamile kalamamıştım oyüzden strese giriyorum

Günaydın kızlar ya çok canım sıkkın adetleerim 2 gün suruyor. Bugun 3. Gun bile sayilmaz bitti mesela 4 aydir falan boyle doktora gittim adet duzenleyici ilac verdi bu ay baslicam bakalim. Menepozami giriyorum yoksa yaaa ( yaş 28.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…