- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.981
tatlım sen neden bu kadar uzun bir ara verdin. küçük kızın 10 yaşındaydı sanırım.
ben uzun süre ara vermeye bağlıyorum ya. bende de bu ay birşey yok.
gerçi benim eşim küçük kız 2 yaşında olduğu andan itibaren çocuk istemeye başladı,ben yanaşmadım.
keşke ard arda yapıştırsaydım yaa
herkese tavsiyem ard arda yapın. sonra insan ard arda yapanlara özeniyor hee
Yaaa biktim su takvimlerden.. apranxx bana bak nolur aralik 86 dogumluyum bacim.. galiba kiz cikiyokızım sen bize yöntem sorucağına;oğlunu nasıl yaptın anlatsanaaaaaaaaaa
detay ver bacım;kızın nasıl oldu,oğlun nasıl oldu
kızım sen bize yöntem sorucağına;oğlunu nasıl yaptın anlatsanaaaaaaaaaa
detay ver bacım;kızın nasıl oldu,oğlun nasıl oldu
kız ben 22 yasındaydım ozaman ve hamıle oldugumu hıc bılmıyordum.nasıl oldu hıc anlamadım.hamıleymısım ama okadar cahıldımkı hamıle oldugumu bıle anlamadım.fenalasıyordum kalbım hızlanıyordu meger hamıleymısım.ben psıkıyatrı doktoruna gıtmıstım acaba bıseymı var bende dıye.hatta hıc unutmuyorum doktor bana bır suru soru sormusdu esınlemı sorunun var,kaynanlamı sorunun var.bende hayır daha dokuz aylık evlıyım demıstım.doktorda bana bır torba sakınlestırcı ve depresyon ılacı vermıstı.ıyıkıde ıcmemısım.meger hamıleymısım.tesaduf komsum hemsıreydı ve bana gel sana bır test yapalım dedı ve benı hastaneye gotırdu ve testte hamıle cıktım. oglum oyle geldı yani..kızımda sık ılıskıyle oldu ozaman bu sayfayı bılmıyordum.yumurtlama gunu nedır nasıl olur hıcbısey bılmıyordum.sık ılıskıyle geldı kızımda canım.:81::118:
Yaaa biktim su takvimlerden.. apranxx bana bak nolur aralik 86 dogumluyum bacim.. galiba kiz cikiyo
kasım erkek diyo
Benim babannem var 93 yasinda cokta bilmiştir sağolsun hep der dolunayda erkek hilal yeni cikinca kiz diye :)kızlaaarrrr bu çin takvımıne kafam fena takıldı yaaa.sızce gercekmıdır.yanı tutan varmı aranızda.hadı bır bakın bakalım kac kısının tutuyor burda.
demekki senin oğlan süpriz yumurtadan çıkmışe be güzelim,kızın sık ilişkiyle olmuş işte,bana tek ilişki yapma deyip duruyorsun kız sen benim kocam olmayasın
Eeee simdi ekimi es mi geciyoruz... nspicaz....
Bacilar hamile kaldigimiz yaşa bir yasmi ekleyip bakicaz çin takvimini
Benim babannem var 93 yasinda cokta bilmiştir sağolsun hep der dolunayda erkek hilal yeni cikinca kiz diye :)
bacım benımkı sık ılsıkı oldu.yanı bırgun arayla ve zamanı olmadan oldu.hanı yumurtlama gunu sık ılıskı falan degıldı.sana dedıgım cok frklı benım.hanı sen bugun dıyelım denem oldu yarından sonra bırdaha deneyıp bırakacaksın.yanı benımkı sureklı olan bır ılıskıydı kız soyletıyosun benıde:120::111:
Ya geçmisi okuyorum da kizlar neler yapmislar vallahi tutanda olmus tutmayanda 700. Sayfadayim simdiye kadar anladigim kadariyla bana en mantikli gelen çat ignesi sizce kizlar ne dusunuyosunuz???
çatlamayı normalde de hissedebilen ve adetleri düzenli biri için farketmez diye düşünüyorum..bkz.beno sayfaları defalarca okudum ben de kaderde varsa her türlü oluyor,yoksa kendimizi parçalasak boşşş...ben bu ay iğneye çok güvenmiştim ama hiç fark olmadı bi daha denemem şahsen
bende de tutu bu takvim....Yaş OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK
18 Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek
19 Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız
20 Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek
21 Erkek Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız
22 Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Kız
23 Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Kız Erkek Erkek Kız
24 Erkek Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
25 Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek
26 Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız
27 Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek
28 Erkek Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız
29 Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız
30 Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek
31 Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Kız
32 Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
33 Kız Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız
34 Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız
35 Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
36 Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Kız Kız
37 Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek
38 Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız
39 Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
40 Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek
41 Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız
42 Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek
43 Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek Kız Kız Kız Erkek Erkek
44 Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek
45 Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız
yeşimcim benim kızlarımda tutan takvim bu...hamile kaldığım yaşa 1 ekleyip bakıyorum
hosgeldin aramıza sen aklına gelenlerı sor canım bız cvp vermeye calısırızGunaydin kizlar. Bende kendimi anlatayim tanisalim. 2 yaşinda bir kizim var erkek bebek istiyorum Allahin izniyle spiralim vardi 4 ay oldu cikartali adetlerim duzensizlesti doktorum duzenleyici ilac verdi bu ay basliyorum 3 ay icicem ve sonra denemeye baslicam insallah bu sure icinde biraz arastirma yapayim dedim sizi buldum :) bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var :)
tamm işte babaannen dogru soylemış bıorıtmde zaten onu söylüyor :)Benim babannem var 93 yasinda cokta bilmiştir sağolsun hep der dolunayda erkek hilal yeni cikinca kiz diye :)
eylül nerdesin
sen nerelerdesın canım yaaa neden gelmıyosun artık.ne oldu hamılemısın merak ettık senı
Benim babannem var 93 yasinda cokta bilmiştir sağolsun hep der dolunayda erkek hilal yeni cikinca kiz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?