Süper Anneler - 2011

Gunaydin arkadaslar. Arefe gunu hep cok heyecanli olurum sevindirik olurum. Bugunde guzel bir ruyayla uyandim. Bugun edilen dualar geri cevrilmezmis... Rabbim burdaki arkadaslarin,amin diyen ,gonulden dileyen isteyen herkezin ve benim dualarimizi kabul eyle... gonlumuzdekileri ver yarabbim..... bugun birbirimize de dua edelim arkadaslar...

bu yaşta Allah korusun bacım ne menapozu...sen daha 3 çocuk doğurursun dr normal diyosa sıkma canını...yumurtlaman normal mi peki ?

gunaydın kızlar hepınıze hayırlı arefeler canlarım

canımmm hayırlı arefelerrrrrr

aminnnnn
benimde içim kıpır kıpır bugün...hepimiz bol bol dua edelim..

hahayyy bide ay dedeye göremi ayarlıycaz ilişkiyi kız:))

month o kazadan dolayı mı eşinin rahatsızlığı...kemikle ilgili falan mı?çok üzüldüm,Allah şifa versin...ben atlattınız sanıyordum....inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşur eşin...

kızlar yıllardır arefe günü mezarlığa gitmek isterim hiç kısmet olmadı...bugün gidicem inşallah...kızlarımı göstericem ananemle dedeme ben 7 yaşındayken vefat etmişler...

Bayramınız kutlu olsun kızlar.
Allah gönlünüzden geceni kucağınıza versin.
Sizde bnm için bi kız evlat dilerseniz cok sevinirim.
Özellikle hamişlerden dua bekliyorum.
Yakında oğlumu kucağıma alıcam inşallah.

3. Yü düşünüyorum ama cokta korkuyorum.
Allahım banada bir kız evlat nasip eylesin tez vakitte inşallah

Canim benim insallah şirin bir kizin olur rabbim bu mubarek gunde hepimizin gonlune gore versin insallah

benim buna göre kizlarin ikisinede erkek diyo 1 yas eklemeden bakinca büyüge kiz kücüge erkek diyo

hosgeldin canim Allah bagislasin kizini.insallah ikinci gönlüne göre olur.

kız sen bizden de çılgınsın daha doğurmadan hamile kalmayı düşünüyorsun...cesursun vesselam benim doğumlardan sonra 5 yıl çocuk göresim gelmedi Allah gönlüne göre cici bir kız versin inşallah sana...

"Arefe günü, [Besmele ile] 1000(bin) kere İhlâs okuyanın bütün günahları affolur ve her duası kabul olur." [Ebu-ş-şeyh]

kızlar bugün elimizden geldiğince dua edelim...en önemli yöntem dua dua dua......bu gece edilen duayı geri çevirmez Allah...ben şimdi balşıyorum...hepinizi tek tek sayıcam inşallah....

aaa biz ekimdeyiz di mii benim için ekim defteri kapandı ya,kasımdayız sandım

ekim kız,kasım erkek...valla inanmıyorum ama bu takvimler korkutuyo beni

kiz apranxx cok benziyoz birbirimize. ben eger hastanede dogmus olsaydim yaslarimizda tutsaydi ikizmiyiz de bizi ayirdilar die süphelenecektim. ama ben evde dogmusum aramizda da 1 yas var gecen hafta abimi aradim siritarak dogum günün kutlu olsun dedim. abim de hiii dedi unutmamak icin garantiye almak icin 1 ay önceden mi kutluyosun dedi. abimin dogum günü kasimdaben hep bu ay kasimdayiz sandim.

adet siklusun 28-29 günse yani cok uzun degilse ve düzenliyse bence problem yok.

ahh şu oğlan ahhhh,beni benden aldı sevdası aylarımızı bile sapıttırdılar....

bu arada benim abim de kasım doğumlu

nerdesin sen kız kaçak benim tutan tek takvimim bu :26: aman yaa neye inanacağımızı şaşırdık iyice

kiz cuma dedim ya haftasonlari pek giremiyom internete ev halki evde oluyo birde ya disarda oluyoz yada misafir geliyo. bu haftasonu da yatili misafirim gelecek yaaa tam da yumurtlamaya denk geliyo off:26:
takvimlere inancim kalmadida sadece yorumcuyu merak ediyom yaa

yorumcu bioritmin aynısı geçm,işe dönük baktığım tarihlerle birebir aynısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…