- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.001
Günaydın kızlar ya çok canım sıkkın adetleerim 2 gün suruyor. Bugun 3. Gun bile sayilmaz bitti mesela 4 aydir falan boyle doktora gittim adet duzenleyici ilac verdi bu ay baslicam bakalim. Menepozami giriyorum yoksa yaaa( yaş 28.
Sanada canım yaptınmi baklavaları:)gunaydın kızlar hepınıze hayırlı arefeler canlarım
bu yaşta Allah korusun bacım ne menapozu...sen daha 3 çocuk doğurursunGünaydın kızlar ya çok canım sıkkın adetleerim 2 gün suruyor. Bugun 3. Gun bile sayilmaz bitti mesela 4 aydir falan boyle doktora gittim adet duzenleyici ilac verdi bu ay baslicam bakalim. Menepozami giriyorum yoksa yaaa( yaş 28.
gunaydın kızlar hepınıze hayırlı arefeler canlarım
Gunaydin arkadaslar. Arefe gunu hep cok heyecanli olurum sevindirik olurum. Bugunde guzel bir ruyayla uyandim. Bugun edilen dualar geri cevrilmezmis... Rabbim burdaki arkadaslarin,amin diyen ,gonulden dileyen isteyen herkezin ve benim dualarimizi kabul eyle... gonlumuzdekileri ver yarabbim..... bugun birbirimize de dua edelim arkadaslar...
hahayyy bide ay dedeye göremi ayarlıycaz ilişkiyi kız:))
Canım hoşgeldin. Alıntı yaparak konuşursan cevap alman daha kolay oluyorr.
Kaç çocuk var. Yaş kaç yazarsan hatta hangi yonteme odaklandığını yazarsan tabloya da eklenirsin:)
bu yaşta Allah korusun bacım ne menapozu...sen daha 3 çocuk doğurursundr normal diyosa sıkma canını...yumurtlaman normal mi peki ?
Yumurtlamam normal ama adetlerim bazen 29 bazen 26 gun arayla oluyo ve sadece 2 gun suruyo cok az ya 2 ped doluyo sadece o kadar(
Canim benim insallah şirin bir kizin olur rabbim bu mubarek gunde hepimizin gonlune gore versin insallahBayramınız kutlu olsun kızlar.
Allah gönlünüzden geceni kucağınıza versin.
Sizde bnm için bi kız evlat dilerseniz cok sevinirim.
Özellikle hamişlerden dua bekliyorum.
Yakında oğlumu kucağıma alıcam inşallah.
3. Yü düşünüyorum ama cokta korkuyorum.
Allahım banada bir kız evlat nasip eylesin tez vakitte inşallah
benim buna göre kizlarin ikisinede erkek diyo 1 yas eklemeden bakinca büyüge kiz kücüge erkek diyoYaş OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK
18 Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek
19 Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız
20 Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek
21 Erkek Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız Kız
22 Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Kız
23 Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Kız Erkek Erkek Kız
24 Erkek Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
25 Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek
26 Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız
27 Kız Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek
28 Erkek Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız
29 Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız
30 Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek
31 Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Kız
32 Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
33 Kız Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız
34 Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Kız
35 Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
36 Erkek Kız Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Kız Kız
37 Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek
38 Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız
39 Kız Kız Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek
40 Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek
41 Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız
42 Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek
43 Kız Erkek Kız Kız Erkek Erkek Erkek Kız Kız Kız Erkek Erkek
44 Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız Erkek Kız Erkek
45 Kız Erkek Kız Erkek Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız
yeşimcim benim kızlarımda tutan takvim bu...hamile kaldığım yaşa 1 ekleyip bakıyorum
Gunaydin kizlar. Bende kendimi anlatayim tanisalim. 2 yaşinda bir kizim var erkek bebek istiyorum Allahin izniyle spiralim vardi 4 ay oldu cikartali adetlerim duzensizlesti doktorum duzenleyici ilac verdi bu ay basliyorum 3 ay icicem ve sonra denemeye baslicam insallah bu sure icinde biraz arastirma yapayim dedim sizi buldum :) bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var :)
Bayramınız kutlu olsun kızlar.
Allah gönlünüzden geceni kucağınıza versin.
Sizde bnm için bi kız evlat dilerseniz cok sevinirim.
Özellikle hamişlerden dua bekliyorum.
Yakında oğlumu kucağıma alıcam inşallah.
3. Yü düşünüyorum ama cokta korkuyorum.
Allahım banada bir kız evlat nasip eylesin tez vakitte inşallah
bu yaşta Allah korusun bacım ne menapozu...sen daha 3 çocuk doğurursundr normal diyosa sıkma canını...yumurtlaman normal mi peki ?
Yumurtlamam normal ama adetlerim bazen 29 bazen 26 gun arayla oluyo ve sadece 2 gun suruyo cok az ya 2 ped doluyo sadece o kadar(
yumurtlaman normalse sorun yoktur...bizden önce hamile kalayım deme bozuşuruzsen küçük gelin sayılırsın,biz kıdemliyiz sıranı bekle hee
benim buna göre kizlarin ikisinede erkek diyo 1 yas eklemeden bakinca büyüge kiz kücüge erkek diyo
nerdesin sen kız kaçakbenim tutan tek takvimim bu :26: aman yaa neye inanacağımızı şaşırdık iyice
aaa biz ekimdeyiz di miibenim için ekim defteri kapandı ya,kasımdayız sandım
ekim kız,kasım erkek...valla inanmıyorum ama bu takvimler korkutuyo beni
Günaydın kızlar ya çok canım sıkkın adetleerim 2 gün suruyor. Bugun 3. Gun bile sayilmaz bitti mesela 4 aydir falan boyle doktora gittim adet duzenleyici ilac verdi bu ay baslicam bakalim. Menepozami giriyorum yoksa yaaa( yaş 28.
nerdesin sen kız kaçakbenim tutan tek takvimim bu :26: aman yaa neye inanacağımızı şaşırdık iyice
kiz cuma dedim ya haftasonlari pek giremiyom internete ev halki evde oluyo birde ya disarda oluyoz yada misafir geliyo. bu haftasonu da yatili misafirim gelecek yaaa tam da yumurtlamaya denk geliyo off:26:
takvimlere inancim kalmadida sadece yorumcuyu merak ediyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?