Süper Anneler - 2011

buarada kizlar yarin orda bayram demi simdi bu hafta hicbiriniz gelmezsiniz topige yine yalniz kalacam yaa. burda hayat ayni monotonlukta devam edecek. o zaman ben simdiden herkesin bayramini kutlayim cünkü siz yogun olursunuz. hepinize iyi bayramlar arkadaslarim.

yok yok biz de bir is var yoksa ruh ikizimiyiz. bak kiz senin ücüncü ne olusa benim de o olacak o zaman. senin ücüncü oglan olsun

amin aminnnnnn

senin baktigin bioritm mi ?

hıı bioritm...kk da var bak;bioritmle cinisyet hesaplama yaz çıkıyor,orda açıklamaları var...matematiğin konusu...bi tarihe bak mesela,tam oğlan günüyse,aynı tarih yorumcuda da erkek çıkıyor...bulmaca gibi çözdüm ben

Son düzenleme:
1000 ihlas duası listem

yeşim
eylül
elea
orkidem
şahsultan
gülüzarela
zeynep sevin
sibel derin
laraela
kübra
yalel
cemredeniz
nurgül B.
phia
kernek
gurbetgüzeli
reyyaneha
month
senaserra

inşallah unuttuğum kimse yoktur...karışık listem,faceden ve diğer topiklerden...kızlar hepinizin adına tek tek dua edicem..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...unuttuğum isim varsa hatırlatın nolurr...

Son düzenleme:

canim benim cok sagol insallah dualarimiz kabul olur.

kıyamammmm seninde bayramın mübarek olsun canım benim...sabah girerim ben merak etme,kurbanlıklar kesilene kadar evde oluyorum...ben pek etliye sütlüye karışmamda

kıyamammmm seninde bayramın mübarek olsun canım benim...sabah girerim ben merak etme,kurbanlıklar kesilene kadar evde oluyorum...ben pek etliye sütlüye karışmamda

sagol canim. gecen sene iki tepsi baklava yapmistim bu sene yapmayi hic canim istemiyo yorucu oluyo tek basina hem de cogunu ben yemek zorunda kaliyom. kizz apranxx haftasonu yatili misafir gelecek ya benim yumurtlamada haftasonu napacam ben ya nasil konsantre olacam yada nasil olacak

hihh apranxx da gitmis kizlarr birsey sorcamm belki haftasonuna kadar bakip da cevaplayan olur. testte gülenyüz cikinca 24-36 saat sonra iliski diyorya ben aylardir 30-36 saat arasi iliski oldu tutmadi. acaba benim yumurtalar erken mi catliyo. bu ay daha mi erken olsa iliski bu seferde kiz mi olur. ne zaman olsaki ? tabi misafirler varken nasil olur yada olur mu bilmembir de tek iliskimi olsa yoksa iki gün üstüste mi ? keyfim yok yine yaa

hadi dinleyelim

Baktığım her yerde görmesem olur mu?
Hiç düşünmeden durulmuyor
Karşı koyduğum her şey sonum olurdu
Teslim oldum artık olmuyor
Kafamdan hikayeler uydurmak
Olanları unutmak ya da
İki damla gözyaşı dökmek içime sinmiyor
Duygusuz muyum değilim sadece yorgunum
Mutsuz değilim sadece durgunum bari sen anla

Nanana nananananana

Korkusuz muyum evet kaçamam
Yok yüzleştiğim şeyin adedi çok

Bırak beni böyle kendi tadımda
Nanana nana nananananana
Nanana nan nananananana

Multitap - Sadece Yorgunum - YouTube

Allah razı olsun canımmmm
Allah hepimizin gönlünde yatan evladı versin
Bende dua edicem bugun.
Offf cok duygulandım.
Bnmde ni kızım olur mu acaba gunün birinde

senin oglun var demi canim. insallah bir de kizin olur. oglanda neler yapmistin ? belki yazmissindir ama bir de ben soruyum dedim

Cnm bnm ikinci oğlum yolda.
Bişey yapmadım valla. Bnm adamın erkek şeyleri cok galiba :/
Ben Allah I'n izni ile 3. Yü kız olsun cok istiyorum
Ama eşim istemiyor bakamayız diyor

kızım han gibi üst katın var,uykum geldi de çık yukarıya...beş dakkada beşiktaş yap

ben o testi hi,ç kullanmadım ama sen ağrına dikkat etmiyormusun ya da akıntına ? bak geçmiş sayfalarda 1200 lerde sanırım orkide 2 kere denedi gülen yüzle.oku istersen...erken yapma sakın biz iğne oldukta noldu,tam çatladığı anda hemde olmayınca olmuyor işte

yav agri oluyoda anlamiyorum pek cünkü tek bir gün olmuyoki agri o zamanda tam zamanini kestiremiyorum. akinti benim yumrtlamadan önceki günlerde oluyo nedense yumurtlama günü pek öyle sünen akintim oolmuyo. ne tuhafim yaa.

az önce yaptığım ovulasyon testi en ufak bir belirme olsaydı gidip kan vericektim...sabah yaptığım gebelik testide bomboştu paşa paşa reglimi bekliyorum...sorsanız göğüs acıması var (önceki aylarda oldu),kasıklarda anlamsız sancılar var(önceki aylarda oldu) demek ki bunlar belirti falan değil

yine olmadı yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…