- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.021
ahh şu oğlan ahhhh,beni benden aldı sevdasıaylarımızı bile sapıttırdılar....
bu arada benim abim de kasım doğumlu
yorumcu bioritmin aynısıgeçm,işe dönük baktığım tarihlerle birebir aynısı...
yok yok biz de bir is varyoksa ruh ikizimiyiz. bak kiz senin ücüncü ne olusa benim de o olacak o zaman. senin ücüncü oglan olsun
senin baktigin bioritm mi ?
1000 ihlas duası listem
yeşim
eylül
elea
orkidem
şahsultan
gülüzarela
zeynep sevin
sibel derin
laraela
kübra
yalel
cemredeniz
nurgül B.
phia
kernek
gurbetgüzeli
reyyaneha
month
senaserra
inşallah unuttuğum kimse yoktur...karışık listem,faceden ve diğer topiklerden...kızlar hepinizin adına tek tek dua edicem..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...unuttuğum isim varsa hatırlatın nolurr...
buarada kizlar yarin orda bayram demi simdi bu hafta hicbiriniz gelmezsiniz topige yine yalniz kalacam yaa.burda hayat ayni monotonlukta devam edecek. o zaman ben simdiden herkesin bayramini kutlayim cünkü siz yogun olursunuz. hepinize iyi bayramlar arkadaslarim.
kıyamammmmseninde bayramın mübarek olsun canım benim...sabah girerim ben merak etme,kurbanlıklar kesilene kadar evde oluyorum...ben pek etliye sütlüye karışmamda
1000 ihlas duası listem
yeşim
eylül
elea
orkidem
şahsultan
gülüzarela
zeynep sevin
sibel derin
laraela
kübra
yalel
cemredeniz
nurgül B.
phia
kernek
gurbetgüzeli
reyyaneha
month
senaserra
inşallah unuttuğum kimse yoktur...karışık listem,faceden ve diğer topiklerden...kızlar hepinizin adına tek tek dua edicem..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...unuttuğum isim varsa hatırlatın nolurr...
Canim benim insallah şirin bir kizin olur rabbim bu mubarek gunde hepimizin gonlune gore versin insallah
Allah razı olsun canımmmm
Allah hepimizin gönlünde yatan evladı versin
Bende dua edicem bugun.
Offf cok duygulandım.
Bnmde ni kızım olur mu acaba gunün birinde
senin oglun var demi canim. insallah bir de kizin olur. oglanda neler yapmistin ? belki yazmissindir ama bir de ben soruyum dedim
Cnm bnm ikinci oğlum yolda.
Bişey yapmadım valla. Bnm adamın erkek şeyleri cok galiba :/
Ben Allah I'n izni ile 3. Yü kız olsun cok istiyorum
Ama eşim istemiyor bakamayız diyor
sagol canim. gecen sene iki tepsi baklava yapmistim bu sene yapmayi hic canim istemiyo yorucu oluyo tek basina hem de cogunu ben yemek zorunda kaliyom. kizz apranxx haftasonu yatili misafir gelecek ya benim yumurtlamada haftasonu napacam ben ya nasil konsantre olacam yada nasil olacak
hihh apranxx da gitmiskizlarr birsey sorcamm belki haftasonuna kadar bakip da cevaplayan olur. testte gülenyüz cikinca 24-36 saat sonra iliski diyorya ben aylardir 30-36 saat arasi iliski oldu tutmadi. acaba benim yumurtalar erken mi catliyo. bu ay daha mi erken olsa iliski bu seferde kiz mi olur. ne zaman olsaki ? tabi misafirler varken nasil olur yada olur mu bilmem bir de tek iliskimi olsa yoksa iki gün üstüste mi ? keyfim yok yine yaa
kızım han gibi üst katın var,uykum geldi de çık yukarıya...beş dakkada beşiktaş yap
ben o testi hi,ç kullanmadımama sen ağrına dikkat etmiyormusun ya da akıntına ? bak geçmiş sayfalarda 1200 lerde sanırım orkide 2 kere denedi gülen yüzle.oku istersen...erken yapma sakın biz iğne oldukta noldu,tam çatladığı anda hemde olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?