Süper Anneler - 2011

gülen yüz öteki ovu testleriyle ayni.tek farki hem yumurtladiginda gülen yüz cikiyo hemde cift cizgiyi gösteriyo yani cizgi olayi da var bu testte. yani cift cizgiden kac saat sonra olsun bu ay ?

kizz nerde yanlis yapiyoruz biz yaa o belirtiler adet belirtileriyle ayni galiba. hani diyolar ya adetle gebelik belirtileri adet döneminde ayni diye. ee bu ay ne yapacaksin canim yani hangi yöntem ?sen doktorada gittin problem olsa söylerdi. ben daha doktora gitmedim belki benim yumurtaliklarda sorun olabilir. ama eger olsaydi düzenli adet de olmazdi demi ?.

Cnm bnm ikinci oğlum yolda.
Bişey yapmadım valla. Bnm adamın erkek şeyleri cok galiba :/
Ben Allah I'n izni ile 3. Yü kız olsun cok istiyorum
Ama eşim istemiyor bakamayız diyor

cemrecım ınsallah sende dılegıne kavusursun ve bızlerde ınsallah.sende bızler ıcın lutfen dua edermısın.ozledık senıde gelmıyosun cokdandır canım

canım uzulme lutfen dua et ınsallah olacak bırgun bak gör..

kız nerelerdeydın sen bakayım ozledık vallahı senı ve sarkılarını.hayırlı arefeler canımmm

sana da hayirli arefeler canim. kiz haftasonu pek giremiyorum nete. girdigim zamanlar bak sarkilarimi ihmal etmiyorum haa sen dinledin mi bakiiim bugünkü sarkiyi ? ben de nete girmedigim zamanlar cok stres yapiyorum artik yaa sizi özlüyorum merak ediyorum.

kız cabuuuuuuuuuk banada bak cabuk hadııııııııııııııııııı:95:

yenı bakıyorum bende.senın adetının kacıncı gunu bugun.sen kac gunde bır adet oluyodunki.yumurtlamamı bugun senın

apranxx ben bu ay senden cok ümitliydim ya tutturacakmissin gibi hissediyordum. cok üzüldüm simdi yaaa valla dedigim gibi biz nerde yanlis yapiyoz yaa

allah kabul etsın canım.hepımızı okuyalım ozaman

arkadaslar nasilsiniz pek yazmiyorum ama yazdiklarinizi okumaya calisiyorum firsat buldukca insallah hepinizden guzel haberler duyarim. hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum.
bende hepimize bu arefe gununde bol bol dua edicem, insallah hepimizin gonlundeki olur

Daha regl olmadin hala umut var demektir... dualarin icin Allah razi olsun senden... benide unutmadigin icin... kizlar bu soru hepinize... simdi eve geldim kilodum bir islak sanki isemisim altima. Bi bakayim yumurta aki kivaminda akinti... daha test yapmaya baslamadim bile. Adetimin 11. Gunu.. 3 tane test var gecen aydan kalma... yapmaya basliyimmi.. siparis versem gelirmi bayram dolayisiyla... nolur akil verin...

cemrecım ınsallah sende dılegıne kavusursun ve bızlerde ınsallah.sende bızler ıcın lutfen dua edermısın.ozledık senıde gelmıyosun cokdandır canım

Gelemiyorum cnm.
Hamileliğim cok zor geçiyor. Başından beri hemde
Oğlum okula gidiyor ana okuluna.
Bende ağrılara uğraşıyorum
Sanırım 38. Haftada dogum yapıcam. Doktorum Halim'i görünce oyle dedi
Artık dayanamıyorum bu ağrılara.
Dorticim senin bi oğlun bi kızın var 3. Yü neden düşünüyorsun özel değilse?
Ve sende mi erkek istiyorsun

o akıntı 1-2 gün erken gelebiliyor bazen..ah yaa tam da bayrama gelmiş,sipariş veremeyebilirsin...çok iyi kullan o 3 testi...hergün 1 tane aynı saatte yap...

sen 4 ünde regl oldun,11.gün bugün...14.günde oldu geçen ay çatlama...sen testi bugün harcama,yarın başla...ilk yükselişin üzerine ekleyip yorumlarız...ya da piki yakalarız...

Son düzenleme:
kızlarrrr,bayramınız mübarek olsun...hepimize huzur sağlık mutluluk ve bebiş getirsin inşallah...

yarın kurban yerine beni kesebilirsiniz,öküzüm be öküzzzzzzzz

ovu testi yaptım yetmediiiiiiiiiii

gebelik testi yaptım o da yetmediiiiiiiiiiiiii

gittim bi de acilde (kıyamet yeri gibi kalabalığın içinde 2 saat bekledim) kan testi yaptırdım....

0,472.............ah o sıfır olmasaydı

illa o sıfırı görüp duvara tosluycam....kesin kurtulun benden yaaaaaaaaaaaaaaa

canım evet benım 14 yaşında oglum ve 2 yasında kızım var.ben ucuncuyu hep ıstıyordum yanı hep 3 cocugum olsun ıstemıstım ama cok ara verınce tabı mumkun olmadı.yasım 37 oyuzden bır tane daha sansım varken yapayım dıyorum ama cesaret edemıyorum ıste.hem cok ıstıyorum hem ıstemıyorum.erkek ıstememın sebebıde bızım aılede sınek olanlar var yanı sınek mıde bulandırıyor ya onlarda aynen oyle.kucuk abım ve hanımı ve dıger gelınller falan.sınır edıyolar ınsanı.benım buyuk abımın 3 kızı var onunla ne dalga gectıler senelerce.yanı benımde bır kızım daha olursa gör bak davul calarlar.kendılerının 2 oglu varya.cok seyler var ama ınan yazarken bıle sınırlerım bozulıuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…