- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.041
ben o testi hi,ç kullanmadımama sen ağrına dikkat etmiyormusun ya da akıntına ? bak geçmiş sayfalarda 1200 lerde sanırım orkide 2 kere denedi gülen yüzle.oku istersen...erken yapma sakın biz iğne oldukta noldu,tam çatladığı anda hemde olmayınca olmuyor işte
hosgeldin canim Allah bagislasin kizini.insallah ikinci gönlüne göre olur.
Eki Görüntüle 831003
az önce yaptığım ovulasyon testien ufak bir belirme olsaydı gidip kan vericektim...sabah yaptığım gebelik testide bomboştu paşa paşa reglimi bekliyorum...sorsanız göğüs acıması var (önceki aylarda oldu),kasıklarda anlamsız sancılar var(önceki aylarda oldu) demek ki bunlar belirti falan değil
yine olmadı yaaaaaaaaa
Cnm bnm ikinci oğlum yolda.
Bişey yapmadım valla. Bnm adamın erkek şeyleri cok galiba :/
Ben Allah I'n izni ile 3. Yü kız olsun cok istiyorum
Ama eşim istemiyor bakamayız diyor
Eki Görüntüle 831003
az önce yaptığım ovulasyon testien ufak bir belirme olsaydı gidip kan vericektim...sabah yaptığım gebelik testide bomboştu paşa paşa reglimi bekliyorum...sorsanız göğüs acıması var (önceki aylarda oldu),kasıklarda anlamsız sancılar var(önceki aylarda oldu) demek ki bunlar belirti falan değil
yine olmadı yaaaaaaaaa
kız nerelerdeydın sen bakayım ozledık vallahı senı ve sarkılarını.hayırlı arefeler canımmm
amin aminnnnnn
hıı bioritm...kk da var bak;bioritmle cinisyet hesaplama yaz çıkıyor,orda açıklamaları var...matematiğin konusu...bi tarihe bak mesela,tam oğlan günüyse,aynı tarih yorumcuda da erkek çıkıyor...bulmaca gibi çözdüm ben
sana da hayirli arefeler canim. kiz haftasonu pek giremiyorum nete. girdigim zamanlar bak sarkilarimi ihmal etmiyorum haasen dinledin mi bakiiim bugünkü sarkiyi ? ben de nete girmedigim zamanlar cok stres yapiyorum artik yaa sizi özlüyorum merak ediyorum.
allah kabul etsın canım.hepımızı okuyalım ozaman1000 ihlas duası listem
yeşim
eylül
elea
orkidem
şahsultan
gülüzarela
zeynep sevin
sibel derin
laraela
kübra
yalel
cemredeniz
nurgül B.
phia
kernek
gurbetgüzeli
reyyaneha
month
senaserra
inşallah unuttuğum kimse yoktur...karışık listem,faceden ve diğer topiklerden...kızlar hepinizin adına tek tek dua edicem..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...unuttuğum isim varsa hatırlatın nolurr...
apranxx ben bu ay senden cok ümitliydim ya tutturacakmissin gibi hissediyordum. cok üzüldüm simdi yaaavalla dedigim gibi biz nerde yanlis yapiyoz yaa
yenı bakıyorum bende.senın adetının kacıncı gunu bugun.sen kac gunde bır adet oluyodunki.yumurtlamamı bugun senın
aaaaaaa yoksa adetmı oldu apranaks.nerde bu kız yıne yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 831003
yine olmadı yaaaaaaaaa
cemrecım ınsallah sende dılegıne kavusursun ve bızlerde ınsallah.sende bızler ıcın lutfen dua edermısın.ozledık senıde gelmıyosun cokdandır canım
Daha regl olmadin hala umut var demektir... dualarin icin Allah razi olsun senden... benide unutmadigin icin... kizlar bu soru hepinize... simdi eve geldim kilodum bir islak sanki isemisim altima. Bi bakayim yumurta aki kivaminda akinti... daha test yapmaya baslamadim bile. Adetimin 11. Gunu.. 3 tane test var gecen aydan kalma... yapmaya basliyimmi.. siparis versem gelirmi bayram dolayisiyla... nolur akil verin...
Gelemiyorum cnm.
Hamileliğim cok zor geçiyor. Başından beri hemde
Oğlum okula gidiyor ana okuluna.
Bende ağrılara uğraşıyorum
Sanırım 38. Haftada dogum yapıcam. Doktorum Halim'i görünce oyle dedi
Artık dayanamıyorum bu ağrılara.
Dorticim senin bi oğlun bi kızın var 3. Yü neden düşünüyorsun özel değilse?
Ve sende mi erkek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?