Süper Anneler - 2011

Allahim bu apranxx adli baci beni gulmekten oldurecek bigun... en son nezaman bikadar cok guldugumu hatirlamiyorum... Allah da senin muradini versin... ne demek okuz ?? Beeenn misafirlige giderken daha sonuc almadan acikladim olmayincada rezil rusvaaa oldum... sanki cocugun yok gibi bu ne heyecan demislerdi gulusmeler falan... herseyin hayirlisi su mubarek gunde.. Rabbim kuluna evet der istedigini verirmis bekle der en iyisini verirmiss hep bu soz aklimda.. zamani var demekki... uzme kendini yarin bayram... yazdigin cevplar icin tessekkur ederim bacim.. dedikleri.i yapicam.. yarin baslicam misafirlikte nasii olacaksa artik..buyuR burdan yakk....offfff ciileeeeeeee.......

napiiimm yaaa,sıkıldım artık,hep aynı hep aynı

benim hamilelik planımıda duymayan kalmadı,ah tutaydım şu çenemi,ilk aydan olacak sandım,tam yumurtlama günü olunca

çok beğendim sözü çookkk..." Rabbim kuluna evet der istedigini verirmis bekle der en iyisini verirmiss"

yanında poşet,pet bardak taşı...2 dk gir birinin wc sine...sonra suç aletlerini poşete doldur tık çantana ay napcan bacım yumurta bu kaçarsa yenisi yok,1 ay beklersin valla

önce canım senin de bayramın mübarek olsun ailenle birlikte nice güzel bayramlar yaşayın inş gelecek bayramdada oğluşun kucağında olsun inş

yav agri oluyoda anlamiyorum pek cünkü tek bir gün olmuyoki agri o zamanda tam zamanini kestiremiyorum. akinti benim yumrtlamadan önceki günlerde oluyo nedense yumurtlama günü pek öyle sünen akintim oolmuyo. ne tuhafim yaa.
canım bak çatlama oldugugunda rahatlama hissediyorsun sanki bir anda şişkinliğin varmışta geçmiş gibi hissedersin
canım sağol seninde bayramın mübarek olsun eşimin memlektine gideceğim inş hafta sonuna yetişirim senin yum yuma :)

canımm allah razı olsun listedeki herkes gönlünden geçene kavuşsun inşşş

herkezın bayramı mubarek olsun arkadaslar apranxx sahsultan eylulungulu dortı kernek sıbelderın cemredenız kubra pozıtıfımm butun arkadasların..... mutlu huzurlu neselı ve bol kahkahalı ailenızle yavrularınızla beraber bı bayram gecırmenız dılegıyle... sızlerı sevıyorum

Allah razı olsun bacım çok saol. Dualarimiz kabul olsun insallah.

günaydın kızlarrrr diycem ama kimse yok biliyorum
bugün bayram
erken kalkın çocuklar
giyinin en güzel giysileri
ellerimde taze kır çiçekleri
üzmeyelim bugün annemizi

bugünün şarkısı bu olsun...ben her bayram kızları yataktan bu şarkıyla kaldırırım

canımmm senınde bayramın kutlu olsun hayırlı olsun canım.ınsallah sende gonlundekı muradına erersın tatlımmm

canııııımmmmmmmmmmm gunaydın ben varım kız burdayım.hayırlı bayramlar ıyı bayramlar.hadı asma o guzel suratını bakayım guzel arkadasım benım fıstıkk fıstıkk masallah..:119::118::102::102::124:

Son düzenleme:
benim kocacım da bayram namazına gitti,geldi,kahvaltı yaptık..kurbanlıkların yanına gittiler şimdi kayınpederle...sıkıcı bu kurban bayramı yaa

kizlar hadi bakem gelin de benim,apranxx in, dortinin elini öpün. en büyük biziz burda siz bizden kücüksünüz hadi bakem size seker verecem

canım nasılsın nerdesın bebek nasıl kız ozletmeyın kendınızı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

dorticiyim nasılsın canım .bayramın kutlu olsun .kız bebek rahat verse yazacamda ama nerde kucaga alıştı indirdigim anda çıglıgı basıyor benim durumum vahim yani.eee sizler nasılsınız month nerelerde suzan ayseee pozitifim daha sayamadıgım kızlar .hepiniz iyisinizdir inşallah.

kizlar hadi bakem gelin de benim,apranxx in, dortinin elini öpün. en büyük biziz burda siz bizden kücüksünüz hadi bakem size seker verecem

kaç yaşındasın :))) bayramınız kutlu olsun kızlar .ya kızlar şimdi siz bebek istiyorsunuz ya yani eminmisiniz uykusuzluga hazırmısınız bakim hııı

kaç yaşındasın :))) bayramınız kutlu olsun kızlar .ya kızlar şimdi siz bebek istiyorsunuz ya yani eminmisiniz uykusuzluga hazırmısınız bakim hııı

35 yaşındayım yolun yarısına geldim yani.senin de bayramın kutlu olsun canım. Ben de birkaç gündür bu konuyu düşünüyorum.hazır çocuklar biraz büyümüş kesintisiz gece uykularına alışmış dertlerini anlatabilecek duruma gelmişken bu yaşta tekrar bebek büyütebilecemmi düşünüyorum.bakalım bu ayda deneyim olmazsa ben pes edecem galiba.

canıııımmm ozledık vallahı senı kız.masallah ne kadarlık oldu melegımız.sutun falan varmı nasıl ıyımısın.ısmı neydı prensesın.kız ben 37 yaşındayım grubun en buyugu benım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…