- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.061
kızlarrrr,bayramınız mübarek olsun...hepimize huzur sağlık mutluluk ve bebiş getirsin inşallah...
yarın kurban yerine beni kesebilirsiniz,öküzüm be öküzzzzzzzz
ovu testi yaptım yetmediiiiiiiiiii
gebelik testi yaptım o da yetmediiiiiiiiiiiiii
gittim bi de acilde (kıyamet yeri gibi kalabalığın içinde 2 saat bekledim) kan testi yaptırdım....
0,472.............ah o sıfır olmasaydı
illa o sıfırı görüp duvara tosluycam....kesin kurtulun benden yaaaaaaaaaaaaaaa
Allahim bu apranxx adli baci beni gulmekten oldurecek bigun... en son nezaman bikadar cok guldugumu hatirlamiyorum... Allah da senin muradini versin... ne demek okuz ?? Beeenn misafirlige giderken daha sonuc almadan acikladim olmayincada rezil rusvaaa oldum... sanki cocugun yok gibi bu ne heyecan demislerdi gulusmeler falan... herseyin hayirlisi su mubarek gunde.. Rabbim kuluna evet der istedigini verirmis bekle der en iyisini verirmiss hep bu soz aklimda.. zamani var demekki... uzme kendini yarin bayram... yazdigin cevplar icin tessekkur ederim bacim.. dedikleri.i yapicam.. yarin baslicam misafirlikte nasii olacaksa artik..buyuR burdan yakk....offfff ciileeeeeeee.......
kızlarrrr,bayramınız mübarek olsun...hepimize huzur sağlık mutluluk ve bebiş getirsin inşallah...
yarın kurban yerine beni kesebilirsiniz,öküzüm be öküzzzzzzzz
ovu testi yaptım yetmediiiiiiiiiii
gebelik testi yaptım o da yetmediiiiiiiiiiiiii
gittim bi de acilde (kıyamet yeri gibi kalabalığın içinde 2 saat bekledim) kan testi yaptırdım....
0,472.............ah o sıfır olmasaydı
illa o sıfırı görüp duvara tosluycam....kesin kurtulun benden yaaaaaaaaaaaaaaa
canım bak çatlama oldugugunda rahatlama hissediyorsun sanki bir anda şişkinliğin varmışta geçmiş gibi hissedersinyav agri oluyoda anlamiyorum pek cünkü tek bir gün olmuyoki agri o zamanda tam zamanini kestiremiyorum. akinti benim yumrtlamadan önceki günlerde oluyo nedense yumurtlama günü pek öyle sünen akintim oolmuyo. ne tuhafim yaa.
canım sağol seninde bayramın mübarek olsun eşimin memlektine gideceğim inş hafta sonuna yetişirim senin yum yuma :)buarada kizlar yarin orda bayram demi simdi bu hafta hicbiriniz gelmezsiniz topige yine yalniz kalacam yaa.burda hayat ayni monotonlukta devam edecek. o zaman ben simdiden herkesin bayramini kutlayim cünkü siz yogun olursunuz. hepinize iyi bayramlar arkadaslarim.
1000 ihlas duası listem
yeşim
eylül
elea
orkidem
şahsultan
gülüzarela
zeynep sevin
sibel derin
laraela
kübra
yalel
cemredeniz
nurgül B.
phia
kernek
gurbetgüzeli
reyyaneha
month
senaserra
inşallah unuttuğum kimse yoktur...karışık listem,faceden ve diğer topiklerden...kızlar hepinizin adına tek tek dua edicem..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...unuttuğum isim varsa hatırlatın nolurr...
Allah razı olsun bacım çok saol. Dualarimiz kabul olsun insallah.1000 ihlas duası listem
yeşim
eylül
elea
orkidem
şahsultan
gülüzarela
zeynep sevin
sibel derin
laraela
kübra
yalel
cemredeniz
nurgül B.
phia
kernek
gurbetgüzeli
reyyaneha
month
senaserra
inşallah unuttuğum kimse yoktur...karışık listem,faceden ve diğer topiklerden...kızlar hepinizin adına tek tek dua edicem..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...unuttuğum isim varsa hatırlatın nolurr...
herkezın bayramı mubarek olsun arkadaslar apranxx sahsultan eylulungulu dortı kernek sıbelderın cemredenız kubra pozıtıfımm butun arkadasların..... mutlu huzurlu neselı ve bol kahkahalı ailenızle yavrularınızla beraber bı bayram gecırmenız dılegıyle...sızlerı sevıyorum
günaydın kızlarrrr diycem ama kimse yok biliyorum
bugün bayram
erken kalkın çocuklar
giyinin en güzel giysileri
ellerimde taze kır çiçekleri
üzmeyelim bugün annemizi
bugünün şarkısı bu olsun...ben her bayram kızları yataktan bu şarkıyla kaldırırım
günaydın yeşimim,iyi bayramlar canımmmmm
canım bak çatlama oldugugunda rahatlama hissediyorsun sanki bir anda şişkinliğin varmışta geçmiş gibi hissedersin
canım sağol seninde bayramın mübarek olsun eşimin memlektine gideceğim inş hafta sonuna yetişirim senin yum yuma :)
canım nasılsın nerdesın bebek nasıl kız ozletmeyın kendınızı yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizlar hadi bakem gelin de benim,apranxx in, dortinin elini öpün. en büyük biziz burda siz bizden kücüksünüz hadi bakem size seker verecem
kaç yaşındasın :))) bayramınız kutlu olsun kızlar .ya kızlar şimdi siz bebek istiyorsunuz ya yani eminmisinizuykusuzluga hazırmısınız bakim hııı
dorticiyim nasılsın canım .bayramın kutlu olsun .kız bebek rahat verse yazacamda ama nerde kucaga alıştı indirdigim anda çıglıgı basıyor benim durumum vahim yani.eee sizler nasılsınız month nerelerde suzan ayseee pozitifim daha sayamadıgım kızlar .hepiniz iyisinizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?