Süper Anneler - 2011

dur kız hemen pes etme.bak ben yolun yarısınıda gectım yıne bebek yapmak ıstıyorum delımıyım neyım

apranaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkks nerdesın kızzzzz.yedın etlerı uyudun degılmı.bır bakayım sana ne yapıyosun suanda gelıyorum bak bekle.cayı koy baklavaları koy gelıyoruuuuuuummm

Son düzenleme:
şah sultanımmmmm kız senın memleket uzakta ya benım supurgenın benzını yetmez oraya kadar.yolda kalıverırım duserım yaaa.sen napıyosun yedınmı etlerı kavurmaları kız ...

Son düzenleme:
şah sultanımmmmm kız senın memleket uzakta ya benım supurgenın benzını yetmez oraya kadar.yolda kalıverırım duserım yaaa.sen napıyosun yedınmı etlerı kavurmaları kız ...

Yedek benzin al yanına gel kız valla.kız ne kavurması.adet yerini bulsun diye et haşladım suyunada pilav.eşim bugün gecikti daha gelmedi yiyemedik bile birazdan da çocukları yatmaya hazırlıycam.ama bak sen gelirsen bahçede mangal yaparım sana

kızım 1 aylık oldu .adı DOĞA .sütüm çok fazla yok arada mama veriyorum canım

Kızlarr bugün akıntım başladı ama daha sünmüyo.yumurtlama haftasonu.takviye,diyet tamamda ben şu akıntı olayını anlayamadım bir türlü.benim akıntı yumurtlamadan önce oluyo.yum gününde test pozitift akıntı yok.herkesin sünen akıntısı yum gününe geliyo.

Haa birde ateş olayı var.bu ay ateş ölçmeyi adetin ilk gününden itibaren düzenli yapıyorum.ama yükselincemi ilişki olacaktı yoksa yükselip düşüncemi?

Benim baklavalarda işe yaramayacak galiba kimse gelmeyecek bu hafta topiğe.ben de yaza yaza sayfaları doldurayımda gelince okumaktan gözleriniz şaşı olsun hehehe

Ben bugün şarkı göndermeyı unuttummu yav sanki kim dinleyecekse herkes et yiyip bayramlaşırken. Ha aklıma geldi bugün sagolsun şarkıyı apranxx göndermişti.

Hay benim çeneye bak bugün ya.neyse tamam bugünlük sustum yarın devam ederim.hem daha siz gelene kadar haftasonunu saymazsak 3 günüm var doldururum sayfaları artık hehehe

Canım benimde aynı şekilde akıntı yımırta akı gibi test negatif :s

Hay benim çeneye bak bugün ya.neyse tamam bugünlük sustum yarın devam ederim.hem daha siz gelene kadar haftasonunu saymazsak 3 günüm var doldururum sayfaları artık hehehe
bacim bugun test yaptim 2.cizgi silik daha yarinda yapicam. Offf 2 test var hergun bi test. Yarin 13.gun.benim halvet sizden once olacak. Dua edin yakalayayim su yumu... optumm

Canım benim hepinizin bayramını kutlar huzurlu nice bayramlara dilerim :) ( nice hamileliklere ) Canım apranaxsım beni duana almışsın çok sevindim :) beni unutmamışsın inşallah sende bu ay hamile kalırsın ben tahlil yaptım ve HAMİLEYİMMMMMM :) Darısı hepinizn başınaa amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…