- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.081
35 yaşındayım yolun yarısına geldim yani.senin de bayramın kutlu olsun canım. Ben de birkaç gündür bu konuyu düşünüyorum.hazır çocuklar biraz büyümüş kesintisiz gece uykularına alışmış dertlerini anlatabilecek duruma gelmişken bu yaşta tekrar bebek büyütebilecemmi düşünüyorum.bakalım bu ayda deneyim olmazsa ben pes edecem galiba.
dur kız hemen pes etme.bak ben yolun yarısınıda gectım yıne bebek yapmak ıstıyorum delımıyım neyım
şah sultanımmmmm kız senın memleket uzakta ya benım supurgenın benzını yetmez oraya kadar.yolda kalıverırım duserım yaaa.sen napıyosun yedınmı etlerı kavurmaları kız ...
Canım sıkılıyo yaa
canıııımmm ozledık vallahı senı kız.masallah ne kadarlık oldu melegımız.sutun falan varmı nasıl ıyımısın.ısmı neydı prensesın.kız ben 37 yaşındayım grubun en buyugu benım sanırım
kızım 1 aylık oldu .adı DOĞA .sütüm çok fazla yok arada mama veriyorum canım
Canım benimde aynı şekilde akıntı yımırta akı gibi test negatif :sKızlarr bugün akıntım başladı ama daha sünmüyo.yumurtlama haftasonu.takviye,diyet tamamda ben şu akıntı olayını anlayamadım bir türlü.benim akıntı yumurtlamadan önce oluyo.yum gününde test pozitift akıntı yok.herkesin sünen akıntısı yum gününe geliyo.
bacim bugun test yaptim 2.cizgi silik daha yarinda yapicam. Offf 2 test var hergun bi test. Yarin 13.gun.benim halvet sizden once olacak. Dua edin yakalayayim su yumu... optummHay benim çeneye bak bugün ya.neyse tamam bugünlük sustum yarın devam ederim.hem daha siz gelene kadar haftasonunu saymazsak 3 günüm var doldururum sayfaları artık hehehe
bacim bugun test yaptim 2.cizgi silik daha yarinda yapicam. Offf 2 test var hergun bi test. Yarin 13.gun.benim halvet sizden once olacak. Dua edin yakalayayim su yumu... optumm
Allah bağışlasın ilk çocuk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?