Süper Anneler - 2011

canim senin sat 4 ekim yumurtlamanda yarin galiba ama ikinci cizgi koyulasmis bence bugün iki cizgide esittir keske bir test daha olsaydi bugün hersey netlesirdi. diyelim bugün iki cizgide esit erken yapmayi düsünüyosan bu sabaha karsi yoksa yarin aksam olabilir deneme.ayy yanlis birsey de söylemek istemiyorum .ben bu ay ilk pozitiften 24 saat sonra yapmayi düsünüyorum. cünkü hep 30. saatten sonra oldu deneme ama sonuc bos.sen de bi düsün bakalim atesine baktin mi bugün sabah ?

Son düzenleme:

kız afferin sana 2 test ancak bu kadar güzel değerlendirilebilirdi...bence mükemmel yakalamışsın zamanı
ilk pozitifi yakalamışsın bence...12.gün kaynananda yaptığın henüz negatifmiş....diğeri daha çok başında yükselişin,ekle 36 saat...yarın sabah 9 gibi bitir bu işi

ya da var ya,yarın sabah kalk 7 de,dinle kendini mutlaka bişeyler hissedersin...etmesen de 9 bence iyi...

Arkadaslar sagolun hepiniz.. dorti sahsultn apranxx.. ama apranxx arkadasim gecen ay hatirlarsan 24. Saatte siliklesmisti. 36 saat gec olmasin.. yum aki devam ama dun daha fazlaydi.. resmen yum akiydi fazla fazla.. simdi gece 12 den sonra yapsammi diyorum... kasik agrim adet olacakmis gibi hafif var.. bisey diyin.. ve nobetci eczanelete esim bakti ovu test yok hepsini aradik..kismet artik ne diyim...

aslında ben de bunu düşünüyorum,acaba 30-36 saatte yapanların spermleri geç mi gidiyor da olmuyor...bazı dr lara göre spermin yumurtaya ulaşma süresi 10 saat...bide bizim yumoşlar 12 saat yaşıyorsa,al sana karavana

aa hemen eski fotolarına bakıyorum

Bugun seffaf yumurta aki gibi akintimda oldu batma dun bi kac kere oldu.islakligim bugun var.dun kremsiydi bugun yumurta aki gibi az az var.Eki Görüntüle 807924 Eki Görüntüle 807926

Eki Görüntüle 808205
Tamammi siliklesme devam olsunmu

şimdi başlayalım incelemeye

kız hakkaten tuhaf senin ki...13. gün 16:15 te koyulaşma başlamış,14.gün 16:15 te silinmiş...doğru söylüyosun bacım 24 saat seninki... o zaman dün geceki 12 de olan ilk pozitif desek bu gece 12- 1 gibi olsun senin ilişki...bence garanti olsun bi de sabah karşı yap kıızzzz

bak 14.gün 20:00 deki testte 16:15 tekinden koyu gibi...ama 23:30 da yaptığında kesin çatlamış...senin çatlama 24-28 saat arası net bacım...bu ay ilk pozitif 21:00 da bile olmuş olsa bu gece 24:00 01:00 arası uygun saat...eylülde gelse keşke yaaa

Tamam bacim gece 12 den sonra bide sabaha karsi.. sadece namaz ve kahve okk. Bide turnusol kagidi bakicak esim akvaryumculardan..

sira bendeeeee. hadi yeter bayram bitti gelin artik.az önce test yaptim gülen yüz cikti yani pozitif bura saatiyle 08 :47 dün sabah test negatifti ama ikinci cizgi hafiften cikmisti. bak kendime yine kizdim yaaa keske aksamdan yada gece bir test daha yapsaydim. yine piki tam yakalayamadimmi simdi ben.hadi bi hesap kitap neyim yapalim ben napayim saat kacta olsun yarin misafirler öglene yada ögleden sonra gelecek.tek iliskimi olsun iki mi ? hadi cevappp bekliyorummmmmmmmmmmmm.sabah vajen ph inada baktim 6 cikti.
gecen aya dönersek yine böyle cumartesi günü test pozitifti pazar öglen 12.30 da deneme olmustu hatirlarsaniz ama tutmamisti. bu ay bir gün erken pozitif cikti.
acaba geceden test pozitif miydi. aaaa kizdim kendimeee gece kalkip yapsaydim test yaa sirf bu ay piki yakalamak icin bir sürü test almistimm ne salagim yaaa

Son düzenleme:
hadi apranxx,guluzar,eylül,dorti hadi bak bugün gelmezseniz küserim haaaben bir saate cikacam bugün carsida resmi islerim var maalesef ögleden sonra anca gelirim cevap yazin tamam miiiii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…