- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.121
canı bazı kişilerde yum gelişirkende akıntı gelebiliyor sen ph yüksek olmasına dıkkat edeceksın
canim senin sat 4 ekim yumurtlamanda yarin galiba ama ikinci cizgi koyulasmis bence bugün iki cizgide esittir keske bir test daha olsaydi bugün hersey netlesirdi. diyelim bugün iki cizgide esit erken yapmayi düsünüyosan bu sabaha karsi yoksa yarin aksam olabilir deneme.ayy yanlis birsey de söylemek istemiyorum .ben bu ay ilk pozitiften 24 saat sonra yapmayi düsünüyorum. cünkü hep 30. saatten sonra oldu deneme ama sonuc bos.sen de bi düsün bakalim atesine baktin mi bugün sabah ?
Arkadaslar sagolun hepiniz.. dorti sahsultn apranxx.. ama apranxx arkadasim gecen ay hatirlarsan 24. Saatte siliklesmisti. 36 saat gec olmasin.. yum aki devam ama dun daha fazlaydi.. resmen yum akiydi fazla fazla.. simdi gece 12 den sonra yapsammi diyorum... kasik agrim adet olacakmis gibi hafif var.. bisey diyin.. ve nobetci eczanelete esim bakti ovu test yok hepsini aradik..kismet artik ne diyim...
Eki Görüntüle 807547 Eki Görüntüle 807545
Dun gece yaptim 5 saat su icmedim ama datanamadim 1 bardak ictim. Sabahta uyanamadim zaten nedense kacgundur cok yorgunum Neyse sabah 10 wcye ciktim biraz au ictim 1 bardak yesil cay ictim sonra test yaptim 12 de iste bu. Ama gene cok idrar cikmadi afedersinuz.yani testi etkilemez dimi.
Bugun seffaf yumurta aki gibi akintimda oldu batma dun bi kac kere oldu.islakligim bugun var.dun kremsiydi bugun yumurta aki gibi az az var.Eki Görüntüle 807924 Eki Görüntüle 807926
bak 14.gün 20:00 deki testte 16:15 tekinden koyu gibi...ama 23:30 da yaptığında kesin çatlamış...senin çatlama 24-28 saat arası net bacım...bu ay ilk pozitif 21:00 da bile olmuş olsa bu gece 24:00 01:00 arası uygun saat...eylülde gelse keşke yaaa
Tamam bacim gece 12 den sonra bide sabaha karsi.. sadece namaz ve kahve okk. Bide turnusol kagidi bakicak esim akvaryumculardan..
Tamam bacim gece 12 den sonra bide sabaha karsi.. sadece namaz ve kahve okk. Bide turnusol kagidi bakicak esim akvaryumculardan..
Hadi bakalım canım kolay gelsin bu gece tutturursun inşallah.ph a baktınmı? Düşük çıkarsa vajinal duş yapacakmısın?
yok esım bulamadı turnusol kagıdını. akıntı bıttı 2 saat once falan.HADI BISMILLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?