- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.141
sira bendeeeee. hadi yeter bayram bitti gelin artik.az önce test yaptim gülen yüz cikti yani pozitif bura saatiyle 08 :47 dün sabah test negatifti ama ikinci cizgi hafiften cikmisti. bak kendime yine kizdim yaaa keske aksamdan yada gece bir test daha yapsaydim. yine piki tam yakalayamadimmi simdi ben.hadi bi hesap kitap neyim yapalim ben napayim saat kacta olsun yarin misafirler öglene yada ögleden sonra gelecek.tek iliskimi olsun iki mi ? hadi cevappp bekliyorummmmmmmmmmmmm.sabah vajen ph inada baktim 6 cikti.
gecen aya dönersek yine böyle cumartesi günü test pozitifti pazar öglen 12.30 da deneme olmustu hatirlarsaniz ama tutmamisti. bu ay bir gün erken pozitif cikti.
acaba geceden test pozitif miydi. aaaa kizdim kendimeee gece kalkip yapsaydim test yaa sirf bu ay piki yakalamak icin bir sürü test almistimm ne salagim yaaa
canım gunaydın... bız aksam o ısı bıtırdık sadece kahve ıctı esım bıde bolgesel soguk dus... ve ıkımızde namaz dua... bukadar bu gece yıne olucak bıde yarın aksam... ben boyle ayarladım.. bıde akıntı bıttı dıye yazmıstım yaa.. ılıskıden once boy abdestı alalım dedık ben bı baktım dustan sonra yum akı var hemde yapıs yapıs sunuyo... cok sevındım cunku sızler gıbı elde ne test vardı nede turnusol kagıdı... ınsallah gonlumdekını verır Rabbım... ben sana yorum yapamam cunku yanlıs soylemekten korkarım .... ama stress yapma... ınsaallah hersey ıstedıgın gıbı olur... yıne gırerım optumm
hadı bakalım bende merakla beklıyorum hayırlı haberlerını canım.ınsallah ıkıncı hamılemız gelıyor bence:119::118::124::130:
sira bendeeeee. hadi yeter bayram bitti gelin artik.az önce test yaptim gülen yüz cikti yani pozitif bura saatiyle 08 :47 dün sabah test negatifti ama ikinci cizgi hafiften cikmisti. bak kendime yine kizdim yaaa keske aksamdan yada gece bir test daha yapsaydim. yine piki tam yakalayamadimmi simdi ben.hadi bi hesap kitap neyim yapalim ben napayim saat kacta olsun yarin misafirler öglene yada ögleden sonra gelecek.tek iliskimi olsun iki mi ? hadi cevappp bekliyorummmmmmmmmmmmm.sabah vajen ph inada baktim 6 cikti.
gecen aya dönersek yine böyle cumartesi günü test pozitifti pazar öglen 12.30 da deneme olmustu hatirlarsaniz ama tutmamisti. bu ay bir gün erken pozitif cikti.
acaba geceden test pozitif miydi. aaaa kizdim kendimeee gece kalkip yapsaydim test yaa sirf bu ay piki yakalamak icin bir sürü test almistimm ne salagim yaaa
bacım seb şu saatte deneme yapablir misin,kociş yanındaysa yap...gece çatlamış olsa senin yumoş,bu gece 24 saat doluyor,ölmesin yumoşun gündüz bi daha yapın...
Caninı sıkma hayatım hayirlısi olsun bidaki sefere inşallahbu sabah regl oldum
canım gunaydın... bız aksam o ısı bıtırdık sadece kahve ıctı esım bıde bolgesel soguk dus... ve ıkımızde namaz dua... bukadar bu gece yıne olucak bıde yarın aksam... ben boyle ayarladım.. bıde akıntı bıttı dıye yazmıstım yaa.. ılıskıden once boy abdestı alalım dedık ben bı baktım dustan sonra yum akı var hemde yapıs yapıs sunuyo... cok sevındım cunku sızler gıbı elde ne test vardı nede turnusol kagıdı... ınsallah gonlumdekını verır Rabbım... ben sana yorum yapamam cunku yanlıs soylemekten korkarım .... ama stress yapma... ınsaallah hersey ıstedıgın gıbı olur... yıne gırerım optumm
bacısııı aklını bulandırma...erken yapmaya kalkma...yine sen sık sık test yap,gülen yüz çıkmazsa,çizgi silikleşirse yap denemyi...öncesi erken olabilir...geç kaldım diye düşünme,biz 5 aydır tam çatladığı saat yapıyoruz da niye olmuyo...demekki sonrasında 2. denemeyi de yapmak lazım...vajen ph ı benimde 6-6.5 tu... duşta yapmadım bu ay yine olmadı...bence bu ay hepimiz 2.denemeyi yapalım...şimdi ne desek boş...ilk yükselme yok...teste devam bacım,misafir falan dinleme yaaa,uydur bişey kaçın odanıza...olmadı pc yi misafirlerin önüne aç
bu sabah regl oldum
kizz sabah soracaktim dün senin adet günündü neyaptin belirti varmi diyecektim unutmusum yazmayi telastan. sabah öyle bir stres yapmisimki carsiya giderken bir tane evrak unutmusum.neyseki isimi hallettim ama ceza olarak pazartesi yada sali unuttugum evragi götürmek icin tekrar gidecem kafaya bak bendeki ya
herkes erkek bebek için tavsiyelerde bulunmuş peki kız bebek için neler yapmalı bilgi verirseniz sevinirim
yumurtlama gününden önce sık iliski.siz bu işlerde tecrübelisiniz banada bilgi versin kız bebek için neler yapılmalı önce rabbimden tabi
teşk ederim ama yumurtlama gününü nasıl hesaplıyacam mesela ovulasyon testi alsam sizi takip ediyorum belki öğrenirim falan diyorum ama kafam karıştı koyu 2ci çizgiyi gördüğümüzde o gün yumurtlama gerçekleşiyormu demektir yoksa diğer günmü ben bunu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?