Süper Anneler - 2011

testte ikinci koyu cizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurta catliyo o anda sperm varsa döllenme oluyo tabi yumurta da spermi kabul ederse

ben 25 günde bir adet oluyorum acelem yok 3 ay sonra falan korum-nmayı bırakacam ozaman kadar bilgilenme amaçlı burayı takip alıyorum peki silik çizgi çıktıgında ilişkide bulunabilirmiyim

bu sabah regl oldum

Hayirlisi de... sakin isyan etme... sen oyle biri degilsin de..hicbirimiz yarinimizi bilmiyoruz... Allahin bir bildigi vardir... simdiden sonra ne yapmayi dusunuyosun. Bidahaki ay falan... buarada kiz hala uyumadi nekadar vaktim var 2. Deneme icin kafam durdu benim de.

Son düzenleme:
ben 25 günde bir adet oluyorum acelem yok 3 ay sonra falan korum-nmayı bırakacam ozaman kadar bilgilenme amaçlı burayı takip alıyorum peki silik çizgi çıktıgında ilişkide bulunabilirmiyim

yumurtlamadan sonra korunarak iliski olabilir. acelen de yokmus yediklerine de dikkat et. bir de bu topigin ilk sayfalarinda kiz bebek icin cok sey bulabilirsin. ben erkek istedigim icin dikkat etmemis olabilirm. peki cocugun var mi ?

yumurtlamadan sonra korunarak iliski olabilir. acelen de yokmus yediklerine de dikkat et. bir de bu topigin ilk sayfalarinda kiz bebek icin cok sey bulabilirsin. ben erkek istedigim icin dikkat etmemis olabilirm. peki cocugun var mi ?

3 yaşında bir oğlum var benm adetim hep 25 günde birdi oğlumada hamile kaldığımda adetten hemen sonra temizlenmiştim o gün adetim 5gün sürüyor 6cıgün ilişkide bulunmuştuk 6 şubattı afedersiniz açık konuşacam sizede yardımcı olmak için ben üstteydim korunmasız tek ilişki oldu ozaman aman ben üstteyim akar gider çocuk falan olmaz dedim ve hamile kaldım ondan sonra ki günler hep korundum kondom kullanıyordum ve 14 şubatta ilişkide bulunmuştuk ozamanda kondom kullanıyordum ozaman hamile kaldım desem kendimden emindim şimdide eşim korunu7yor dr sorduğumda 6 şubatta hamile kalmışsın büyük bir ihtimal erken yumurtlama olmuş dedi şimdi ben acaba erkenmi, yumurtluyorum diyorum önümüzdeki aylar takip edecem bakalım ama erken yumurtladıgıma inanmıyorum bu ay 11ci gün ateşim yükseldi kasıklarımda agrı oldu ve uzayan akıntıdan geldi sonra kremsi pürtüklü akıntı oldu sonrada kurudu bun belirtile benm erkekn degilde tam zamanında yumurtladıgımı gösteriyor

Allah bagislasin oglunu. canim senin yumurtlama günlerin degisiyo demekki. bazilarinin adetten sonra olabiliyormus. o zaman senin yapacagin en iyi sey en az 3 ay yumurtlama testiyle ne zaman yumurtladigini ögrenmek

Ben artik gercekten inaniyorum adetten hemen sonra erkek bebek olduguna.ablamda oyle oldu.adetten hemen sonraki iliskide oglu oldu.

herkes erkek bebek için tavsiyelerde bulunmuş peki kız bebek için neler yapmalı bilgi verirseniz sevinirim

hiçbirşey yapmana gerek yok şekerim,kafana göre takıl,nerde ne zaman istersen deneme yap,kız oluyor...tecrübeyle sabit

imza : iki kız anası

apranxx ben anlamam bana da bi saat söylee

anacım,sana diyorum ki,yum zamanı testlere odaklan diye,yine unutmuşsun yapmayııııııı kimbilir ne zaman iki çizgi çıktı

sen bu testi yapınca çubuğu çıkarıp çizgilere bakabiliyorsun di mi? pik zamanını yakalarsan belki saat ayarlayabiliriz...t nin c den koyu olduğu saati bulmamız lazım :18:

hee tanıdım senii,mesaj atmıştım sana
yav ben de seni bizim oğlansevergillerden sandıydım şaka bi yana kız yapmak daha zor...yumurtlama zamanının önceden iyi hesaplamak lazım...2 çizgi eşitlendikten 36 saat sonra çatlıyor yumurta ama bak gülüzarela dün deneme yaptı ve 24 saat sonra çatladı onunki...işte bu yüzden zor kız bebek...belli olmuyor...benim 33 saat sonra çatlar çift çizgiden sonra...iyi takip etmek lazım...kız isteyen bazı arkadaşlar yumurtlamaya 4-5 gün kala kesiyorlar ilişkiyi...o zaman da gebelik çok zorlaşıyor...bence 2 gün kala bırakmak lazım yada 1 gün önce...sen takip et burayı biraz okumaya çalış...bizede sorabilirsin takıldıklarını,yardımcı oluruz hepimiz

aman yaaa,hep aynı sonnn

siz beni öldürcaksiniz şahsultanla..ne demek kız uyumadı yaa küçükse koy önüne pcyi...büyükse ver parayı yolla markete...olmadı babanın sırtına krem sürücem de kilitle kapıyı...ay valla beni söyletiyosunuzz yumurtlamanın üstünden 17 saat falan geçmiş...işte risk burası bence şu 0+12 olayı doğru mu bilsemm...doğruysa tehlikeli,akıntın nasıl,kremsiye döndü mü?

beni hiç sorma yaa,kocişe kalsa yöntem defteri kapandı,bende peki dedim ama kapatmadım 5. gün 7. gün 9. gün sonra 4 gün boş (başım çok ağrıycak o günler de ) 13.gün 2 kere ...gerisi zaten iş işten geçiyor yumurta yok,ne zaman isterse o zaman yapsın

Ben artik gercekten inaniyorum adetten hemen sonra erkek bebek olduguna.ablamda oyle oldu.adetten hemen sonraki iliskide oglu oldu.

ben de buna istinaden zaten 5. 7. ve 9. günleri değerlendircem..bakalım bu ay nasıl olacak

ya bu arada hayatımın en yoğun bayramını yaşıyorum...hergün misafirim geldi,ben yaşlanmışım yaaaa,hala çocuk istiyorum..millet el öpmeye geliyo akşamada arkadaşlar gelicek,bizden küçükler el öpmeye gelicez diyolar öptürmem kiiii

evet siz önermiştiniz burayı kesinlikle kız yapmak daha zor katılıyorum :)

hiçbirşey yapmana gerek yok şekerim,kafana göre takıl,nerde ne zaman istersen deneme yap,kız oluyor...tecrübeyle sabit

imza : iki kız anası

benm adetten sonra oldugu için biraz da kararsız kaldım adet bittikten hemen sonra çalışmaya başlamak dogrumudur acaba benm arkadaşlarımında adet bittikten sonra erkek oldu

Anacım normalde test yarın gülüyodu bugünden sürekli test yapacaktım ama sabah güldü işte.ayrıca evet ç izgilere bakabiliyorum.sabahki test güldü iki çizginin koyulugu aynı değildi.saat 13.40 da tekrar test yaptım iki çizgide koyuydu hatta t daha koyu.2 saat sonra tekrar test yapacam bakalım.

kızz tamam çocuklar uyanıkken gündüz o tecrübeyi yaptık da misafirlerede alın çizgifilm deyip kaybolunmazki. Ama misafirim sen olsan çizgi filme de gerek yok.apranxx çocukları idare et bizim deneme saati geldi derim hehehe

Simdi saat 17.00 de oldu 2. Deneme.. artik bilmem arti 12 olayi falan... benden bukadar... Rabbimden istedim... verirse o verir sadece.. ama apranxx bacim yum aki devam ediyo bende.. oyle cok yok ama resmen yum aki... hayirlisi artik.... ozel hayat kalmadi zaten.. esim dusta bi gorse rezil olurum...

Vayy olay bitti diyosun yani.akıntı olması çok iyi iste y ler hızlı gider.hadi hayırlısı arkadaşım.bide ben yarın halledebilirsem

benm adetten sonra oldugu için biraz da kararsız kaldım adet bittikten hemen sonra çalışmaya başlamak dogrumudur acaba benm arkadaşlarımında adet bittikten sonra erkek oldu

Kusura bakma arkadaşım tam panik günüme denk geldin doğru dürüst yazamadım sana.neyse acelen yokmuş şu bir iki günü atlatayım daha sakin hatırlarım araştırmaları ayrıntılı yazışırız.

Vayy olay bitti diyosun yani.akıntı olması çok iyi iste y ler hızlı gider.hadi hayırlısı arkadaşım.bide ben yarın halledebilirsem

Aynen olay bitmistir..... halledersin merak etme... elinde test var yapamazsan artik nediyim sana... bak arkadasina, elde ne test var ne ph kagidi.... teslim oldum kaderime :))) saldim cayira... Saka bi yana.... esimin bu sekilde olmasi hosuna gitti sanirim. Gunde 2kere nerdeyse beraberiz hhaaahhhaaaaaa...Yazik adamima....herseyin hayirlisi diyorum hep.. ugrasiyoruz ama verende vermeyende Allah.. yapacak baska bisey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…