- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.161
teşk ederim ama yumurtlama gününü nasıl hesaplıyacam mesela ovulasyon testi alsam sizi takip ediyorum belki öğrenirim falan diyorum ama kafam karıştı koyu 2ci çizgiyi gördüğümüzde o gün yumurtlama gerçekleşiyormu demektir yoksa diğer günmü ben bunu merak ediyorum
adet döngün nasil yani kac günde bir adet oluyosun.acelen yoksa bir kac ay vücudunu tanimaya calis. normalde yumurtlama günü bekledigin adet tarihinden 14 gün önce olur. ama bu bazen degisiklik gösterebilir.adet döngünü bilmen lazim. internetten otomatik yumurtlama hesaplamalari var orayi kullan. ovulasyon test al testte cift cizgi ciktiktan sonra adete kadar korunmasiz iliski yapma.tahmini yumurtlama gününden 1 gün önce iliskiyi kes. adet bittikten sonra yumurtlama gününden önce sık iliski.
bu sabah regl oldum
ben 25 günde bir adet oluyorum acelem yok 3 ay sonra falan korum-nmayı bırakacam ozaman kadar bilgilenme amaçlı burayı takip alıyorum peki silik çizgi çıktıgında ilişkide bulunabilirmiyim
yumurtlamadan sonra korunarak iliski olabilir. acelen de yokmus yediklerine de dikkat et. bir de bu topigin ilk sayfalarinda kiz bebek icin cok sey bulabilirsin. ben erkek istedigim icin dikkat etmemis olabilirm. peki cocugun var mi ?
3 yaşında bir oğlum var benm adetim hep 25 günde birdi oğlumada hamile kaldığımda adetten hemen sonra temizlenmiştim o gün adetim 5gün sürüyor 6cıgün ilişkide bulunmuştuk 6 şubattı afedersiniz açık konuşacam sizede yardımcı olmak için ben üstteydim korunmasız tek ilişki oldu ozaman aman ben üstteyim akar gider çocuk falan olmaz dedim ve hamile kaldım ondan sonra ki günler hep korundum kondom kullanıyordum ve 14 şubatta ilişkide bulunmuştuk ozamanda kondom kullanıyordum ozaman hamile kaldım desem kendimden emindim şimdide eşim korunu7yor dr sorduğumda 6 şubatta hamile kalmışsın büyük bir ihtimal erken yumurtlama olmuş dedi şimdi ben acaba erkenmi, yumurtluyorum diyorum önümüzdeki aylar takip edecem bakalım ama erken yumurtladıgıma inanmıyorum bu ay 11ci gün ateşim yükseldi kasıklarımda agrı oldu ve uzayan akıntıdan geldi sonra kremsi pürtüklü akıntı oldu sonrada kurudu bun belirtile benm erkekn degilde tam zamanında yumurtladıgımı gösteriyor
3 yaşında bir oğlum var benm adetim hep 25 günde birdi oğlumada hamile kaldığımda adetten hemen sonra temizlenmiştim o gün adetim 5gün sürüyor 6cıgün ilişkide bulunmuştuk 6 şubattı afedersiniz açık konuşacam sizede yardımcı olmak için ben üstteydim korunmasız tek ilişki oldu ozaman aman ben üstteyim akar gider çocuk falan olmaz dedim ve hamile kaldım ondan sonra ki günler hep korundum kondom kullanıyordum ve 14 şubatta ilişkide bulunmuştuk ozamanda kondom kullanıyordum ozaman hamile kaldım desem kendimden emindim şimdide eşim korunu7yor dr sorduğumda 6 şubatta hamile kalmışsın büyük bir ihtimal erken yumurtlama olmuş dedi şimdi ben acaba erkenmi, yumurtluyorum diyorum önümüzdeki aylar takip edecem bakalım ama erken yumurtladıgıma inanmıyorum bu ay 11ci gün ateşim yükseldi kasıklarımda agrı oldu ve uzayan akıntıdan geldi sonra kremsi pürtüklü akıntı oldu sonrada kurudu bun belirtile benm erkekn degilde tam zamanında yumurtladıgımı gösteriyor
herkes erkek bebek için tavsiyelerde bulunmuş peki kız bebek için neler yapmalı bilgi verirseniz sevinirim
apranxx ben anlamam bana da bi saat söylee
teşk ederim ama yumurtlama gününü nasıl hesaplıyacam mesela ovulasyon testi alsam sizi takip ediyorum belki öğrenirim falan diyorum ama kafam karıştı koyu 2ci çizgiyi gördüğümüzde o gün yumurtlama gerçekleşiyormu demektir yoksa diğer günmü ben bunu merak ediyorum
Hayirlisi de... sakin isyan etme... sen oyle biri degilsin de..hicbirimiz yarinimizi bilmiyoruz... Allahin bir bildigi vardir... simdiden sonra ne yapmayi dusunuyosun. Bidahaki ay falan... buarada kiz hala uyumadi nekadar vaktim var 2. Deneme icin kafam durdu benim de.
Ben artik gercekten inaniyorum adetten hemen sonra erkek bebek olduguna.ablamda oyle oldu.adetten hemen sonraki iliskide oglu oldu.
hee tanıdım senii,mesaj atmıştım sana
yav ben de seni bizim oğlansevergillerden sandıydımşaka bi yana kız yapmak daha zor...yumurtlama zamanının önceden iyi hesaplamak lazım...2 çizgi eşitlendikten 36 saat sonra çatlıyor yumurta ama bak gülüzarela dün deneme yaptı ve 24 saat sonra çatladı onunki...işte bu yüzden zor kız bebek...belli olmuyor...benim 33 saat sonra çatlar çift çizgiden sonra...iyi takip etmek lazım...kız isteyen bazı arkadaşlar yumurtlamaya 4-5 gün kala kesiyorlar ilişkiyi...o zaman da gebelik çok zorlaşıyor...bence 2 gün kala bırakmak lazım yada 1 gün önce...sen takip et burayı biraz okumaya çalış...bizede sorabilirsin takıldıklarını,yardımcı oluruz hepimiz
hiçbirşey yapmana gerek yok şekerim,kafana göre takıl,nerde ne zaman istersen deneme yap,kız oluyor...tecrübeyle sabit
imza : iki kız anası
anacım,sana diyorum ki,yum zamanı testlere odaklan diye,yine unutmuşsun yapmayıııııııkimbilir ne zaman iki çizgi çıktı
sen bu testi yapınca çubuğu çıkarıp çizgilere bakabiliyorsun di mi? pik zamanını yakalarsan belki saat ayarlayabiliriz...t nin c den koyu olduğu saati bulmamız lazım :18:
aman yaaa,hep aynı sonnn
siz beni öldürcaksiniz şahsultanla..ne demek kız uyumadı yaaküçükse koy önüne pcyi...büyükse ver parayı yolla markete...olmadı babanın sırtına krem sürücem de kilitle kapıyı...ay valla beni söyletiyosunuzz
Simdi saat 17.00 de oldu 2. Deneme.. artik bilmem arti 12 olayi falan... benden bukadar... Rabbimden istedim... verirse o verir sadece.. ama apranxx bacim yum aki devam ediyo bende.. oyle cok yok ama resmen yum aki... hayirlisi artik.... ozel hayat kalmadi zaten.. esim dusta bi gorse rezil olurum...aman yaaa,hep aynı sonnn
siz beni öldürcaksiniz şahsultanla..ne demek kız uyumadı yaaküçükse koy önüne pcyi...büyükse ver parayı yolla markete...olmadı babanın sırtına krem sürücem de kilitle kapıyı...ay valla beni söyletiyosunuzz yumurtlamanın üstünden 17 saat falan geçmiş...işte risk burası bence şu 0+12 olayı doğru mu bilsemm...doğruysa tehlikeli,akıntın nasıl,kremsiye döndü mü?
beni hiç sorma yaa,kocişe kalsa yöntem defteri kapandı,bende peki dedim ama kapatmadım5. gün 7. gün 9. gün sonra 4 gün boş (başım çok ağrıycak o günler de ) 13.gün 2 kere ...gerisi zaten iş işten geçiyor yumurta yok,ne zaman isterse o zaman yapsın
Simdi saat 17.00 de oldu 2. Deneme.. artik bilmem arti 12 olayi falan... benden bukadar... Rabbimden istedim... verirse o verir sadece.. ama apranxx bacim yum aki devam ediyo bende.. oyle cok yok ama resmen yum aki... hayirlisi artik.... ozel hayat kalmadi zaten.. esim dusta bi gorse rezil olurum...
benm adetten sonra oldugu için biraz da kararsız kaldım adet bittikten hemen sonra çalışmaya başlamak dogrumudur acaba benm arkadaşlarımında adet bittikten sonra erkek oldu
Vayy olay bitti diyosun yani.akıntı olması çok iyi iste y ler hızlı gider.hadi hayırlısı arkadaşım.bide ben yarın halledebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?