- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.181
senin yumurtayı takip etmek şart,belki erken yumurtluyorsun,bence arkadaşların da öyle...yumurta yokken hamile kalmayı aklım almıyo bi türlü napimmm..benim 2 kız da en kuduruk zamanlarımızda oldu,adet sonrası sık ilişki...benm adetten sonra oldugu için biraz da kararsız kaldım adet bittikten hemen sonra çalışmaya başlamak dogrumudur acaba benm arkadaşlarımında adet bittikten sonra erkek oldu
Anacım normalde test yarın gülüyodu bugünden sürekli test yapacaktım ama sabah güldü işte.ayrıca evet ç izgilere bakabiliyorum.sabahki test güldü iki çizginin koyulugu aynı değildi.saat 13.40 da tekrar test yaptım iki çizgide koyuydu hatta t daha koyu.2 saat sonra tekrar test yapacam bakalım.
kızz tamam çocuklar uyanıkken gündüz o tecrübeyi yaptık da misafirlerede alın çizgifilm deyip kaybolunmazki. Ama misafirim sen olsan çizgi filme de gerek yok.apranxx çocukları idare et bizim deneme saati geldi derim hehehe
Simdi saat 17.00 de oldu 2. Deneme.. artik bilmem arti 12 olayi falan... benden bukadar... Rabbimden istedim... verirse o verir sadece.. ama apranxx bacim yum aki devam ediyo bende.. oyle cok yok ama resmen yum aki... hayirlisi artik.... ozel hayat kalmadi zaten.. esim dusta bi gorse rezil olurum...
eylülüngülü ve dorti
nerdesiniz siz yaaaaaa
huu huuuu kurban bayramı bitti,nerdeyse ramazan geldi,kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Kızlarrrr az önce telefon geldi yarınki misafirler gelemiyomuş çocukları hastalanmiş.çocuğa üzüldüm ama ne yalan söyleyim gelemıyoz dediklerinde bende bi rahatlama oldu.
Gelelim hesaplamaya saat 6 da tekrar test yaptım iki çizgide eşit koyuluktaydı.akşam 10 gibi tekrar yapacam.sabaha kadar 3-4 saatte bir yapmayı düşünüyorum.
Apranxx kız bacım pikten kaç saat sonra olacaktı deneme.içimden bir ses bu gece deneme yap diyo ama erken olur demi?
geldimm canımm yetiştim bak senin denemeye hadi bismillah diyelim bu ay gelsin oğluşun inş.... şimdi ilk piki yani t nin koyuluğunu ne zman gördün canım..Gülen yüzde ilk güldüğünden 36 saat sonra diye biliyorum çatlamayı
apranax kuzum yol arkadaşımaman yaaa,hep aynı sonnn
siz beni öldürcaksiniz şahsultanla..ne demek kız uyumadı yaaküçükse koy önüne pcyi...büyükse ver parayı yolla markete...olmadı babanın sırtına krem sürücem de kilitle kapıyı...ay valla beni söyletiyosunuzz yumurtlamanın üstünden 17 saat falan geçmiş...işte risk burası bence şu 0+12 olayı doğru mu bilsemm...doğruysa tehlikeli,akıntın nasıl,kremsiye döndü mü?
beni hiç sorma yaa,kocişe kalsa yöntem defteri kapandı,bende peki dedim ama kapatmadım5. gün 7. gün 9. gün sonra 4 gün boş (başım çok ağrıycak o günler de ) 13.gün 2 kere ...gerisi zaten iş işten geçiyor yumurta yok,ne zaman isterse o zaman yapsın
Hoşgeldin canım sabah 8.47 da ilk gülen yüzü gördüm çizgiler tam eşit değildi sanki. Sonra 13.40 da tekrar testte gülen yüz var t daha koyu.akşam 6 da yaptım gülen yüz var çizgiler eşit.1 saat sonra tekrar yapcam.sen ne diyosun canım?
Akıntı var yarına kesilmezse.gece mi yapayım denemeyi sabah mı karar veremedim.buarada az önce camdan dışarı baktım dolunay var bu iyimiydi kötümüydü.?13.40 pık olmuş 24 saat içinde çatlar yum ama benim genelde daha geç çatlıyor..
Canım şimdi testlerine odaklan akıntın nasıl onuda kontrol etmeyi unutma..
gülen yüzdede ilk gülücükten 36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum
Akıntı var yarına kesilmezse.gece mi yapayım denemeyi sabah mı karar veremedim.buarada az önce camdan dışarı baktım dolunay var bu iyimiydi kötümüydü.?
Canım birde ilk gülücüğün tam saatini bilsem.dün öglen test negatifti bugün sabah güldü.[/QUOTE
canım o zmn dun gece olmustır pozıtıf .sabah karsı catlar muhtemel sen akıntını ağrını dınle canım
Canım birde ilk gülücüğün tam saatini bilsem.dün öglen test negatifti bugün sabah güldü.[/QUOTE
canım o zmn dun gece olmustır pozıtıf .sabah karsı catlar muhtemel sen akıntını ağrını dınle canım
Tamam canım sagol bakalım neler olacak apranxxda sabah 5-6 demişti.
Kızlarrrr az önce telefon geldi yarınki misafirler gelemiyomuş çocukları hastalanmiş.çocuğa üzüldüm ama ne yalan söyleyim gelemıyoz dediklerinde bende bi rahatlama oldu.
Gelelim hesaplamaya saat 6 da tekrar test yaptım iki çizgide eşit koyuluktaydı.akşam 10 gibi tekrar yapacam.sabaha kadar 3-4 saatte bir yapmayı düşünüyorum.
Apranxx kız bacım pikten kaç saat sonra olacaktı deneme.içimden bir ses bu gece deneme yap diyo ama erken olur demi?
Akıntı var yarına kesilmezse.gece mi yapayım denemeyi sabah mı karar veremedim.buarada az önce camdan dışarı baktım dolunay var bu iyimiydi kötümüydü.?
Az önce test yaptım gülen yüz var ikinci çizgi epey koyu çıktı yahu.birde ateşime bakıyım dedim sabahları 36.6 çıkardı şimdi 36.4 çıktı.apranxx gitmedimi daha misafirlerin ?
Az önce test yaptım gülen yüz var ikinci çizgi epey koyu çıktı yahu.birde ateşime bakıyım dedim sabahları 36.6 çıkardı şimdi 36.4 çıktı.apranxx gitmedimi daha misafirlerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?