Süper Anneler - 2011

benm adetten sonra oldugu için biraz da kararsız kaldım adet bittikten hemen sonra çalışmaya başlamak dogrumudur acaba benm arkadaşlarımında adet bittikten sonra erkek oldu
senin yumurtayı takip etmek şart,belki erken yumurtluyorsun,bence arkadaşların da öyle...yumurta yokken hamile kalmayı aklım almıyo bi türlü napimmm..benim 2 kız da en kuduruk zamanlarımızda oldu,adet sonrası sık ilişki...

ee o zaman piki yakaladık desene...13:00 da pik desek normal şartlarda bu gece sabaha karşı çatlaması lazım...sabah 5-6 gibi sanıyorum ama senin çatlama ilk gülen yüzden kaç saat sonra olmuştu geçen ay,bide onu hesaplayalım...
oh oh misafirler uyur o saatte...

he he ben olsam senin iş garantiydi bacım,ben onları sinemaya yemeğe parka derkennnn sen oğlanı alırdın bile kucağına :)

o kadar kısmetlisin kiii...herkese nasib olmuyor o uzun süren akıntı..zamanlaman mükemmel bacım,içini ferah tut...bu ay ilk güzel haber senden gelicek inşallah...

eylülüngülü ve dorti

nerdesiniz siz yaaaaaa
huu huuuu kurban bayramı bitti,nerdeyse ramazan geldi,kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

Kızlarrrr az önce telefon geldi yarınki misafirler gelemiyomuş çocukları hastalanmiş.çocuğa üzüldüm ama ne yalan söyleyim gelemıyoz dediklerinde bende bi rahatlama oldu.
Gelelim hesaplamaya saat 6 da tekrar test yaptım iki çizgide eşit koyuluktaydı.akşam 10 gibi tekrar yapacam.sabaha kadar 3-4 saatte bir yapmayı düşünüyorum.
Apranxx kız bacım pikten kaç saat sonra olacaktı deneme.içimden bir ses bu gece deneme yap diyo ama erken olur demi?

geldimm canımm yetiştim bak senin denemeye hadi bismillah diyelim bu ay gelsin oğluşun inş.... şimdi ilk piki yani t nin koyuluğunu ne zman gördün canım..Gülen yüzde ilk güldüğünden 36 saat sonra diye biliyorum çatlamayı

Hoşgeldin canım sabah 8.47 da ilk gülen yüzü gördüm çizgiler tam eşit değildi sanki. Sonra 13.40 da tekrar testte gülen yüz var t daha koyu.akşam 6 da yaptım gülen yüz var çizgiler eşit.1 saat sonra tekrar yapcam.sen ne diyosun canım?

Son düzenleme:
apranax kuzum yol arkadaşım çok üzüldüm gerçektennnnn

13.40 pık olmuş 24 saat içinde çatlar yum ama benim genelde daha geç çatlıyor..
Canım şimdi testlerine odaklan akıntın nasıl onuda kontrol etmeyi unutma..
gülen yüzdede ilk gülücükten 36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum

Akıntı var yarına kesilmezse.gece mi yapayım denemeyi sabah mı karar veremedim.buarada az önce camdan dışarı baktım dolunay var bu iyimiydi kötümüydü.?

Az önce test yaptım gülen yüz var ikinci çizgi epey koyu çıktı yahu.birde ateşime bakıyım dedim sabahları 36.6 çıkardı şimdi 36.4 çıktı.apranxx gitmedimi daha misafirlerin ?

Bugün bana rahat yok.benim hızlı gonzales beni sıkıştırıyo yarım saatte bir ne zaman yapacaz kahve içeyimmi diye sorup duruyo.kızzz apranxx nerdesinnnn ?

ay benim misafirlerim de yeni gitti,bittim valla misafir ağırlamaktan

bende çok sevindim,çocuğa acil şifalar tabide insan bi sorar yumurtlamaya engel olmayalım diye dimi

pikten 15 saat sonrası uygundur bacım ama testin silikleşmesini beklemekte fayda görüyorum

Akıntı var yarına kesilmezse.gece mi yapayım denemeyi sabah mı karar veremedim.buarada az önce camdan dışarı baktım dolunay var bu iyimiydi kötümüydü.?

Az önce test yaptım gülen yüz var ikinci çizgi epey koyu çıktı yahu.birde ateşime bakıyım dedim sabahları 36.6 çıkardı şimdi 36.4 çıktı.apranxx gitmedimi daha misafirlerin ?

ateşe takılma,gün içinde değişiyor...

ilk pozitifi sabah 9 da yakaladın ama t çokta koyu değildi,desek ki gece 12 gibi başladı gülmeye daha 24 saat olmuş...sen bu gece yapma bacısı,sabah anca olur ama geçen ay senin kaç saat olduğunu bilmiyoruz ki :18: kişiye özel bu körolmayasıca yumurta benim pikten 15 saat sonra çatlıyor,eylülün 24 saat sonra veya daha geç,bak gülüzarı 24 saat içinde hepsi oldu bitti...

şimdi,13:00 da pik yapmış desek ekle 15 saat,4 te bu gece bi test daha yap...silinmişse bitir işi,yok eğer koyuysa hala ya da eşitlerse sabah 8 de bi daha yap...yapıcak başka alternatifin yok canım,4 saatte tekrarlayıp silikleşince yapıcaksın denemeyi...bana kalırsa gece 4 te biticek bu iş...

10 da bi test daha yapıcam demişsin yaptın mı?

aa yapmışsın testi görmedim ben...epey koyu derken c den koyu mu yoksa eşitmi

şuraya bi foto atamıyorsunuz yaaa tarifle yumurtamı çatlar

neyse ben yazayım belki sen girip okursun...23:00 da yapmışsın en son...eğer hala pikse hemen 4 saat sonra silinmez stres yapma...ama son yaptığın eşitse 4 saat sonra silik çıkabilir...artık bu gece uykudan fedakarlık yap,sabah huzurlu huzurlu uyursun...eğer silinme sabaha karşı olursa öğlen bi deneme daha illaki olsun derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…