- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.201
neyse ben yazayım belki sen girip okursun...23:00 da yapmışsın en son...eğer hala pikse hemen 4 saat sonra silinmez stres yapma...ama son yaptığın eşitse 4 saat sonra silik çıkabilir...artık bu gece uykudan fedakarlık yap,sabah huzurlu huzurlu uyursun...eğer silinme sabaha karşı olursa öğlen bi deneme daha illaki olsun derim...
canım iyi ki sizde varsınız
senin deneme sabah olacak o zaman...sen 3 te yap testi bi de 7 de...arasını az yapma yznıltıyor yoksa...bence sabah 7 de anca başlar silinmeye...ama 3 te yap muhakkak bellide olmaz...
akıntı durumu nasıl ?
dolunay süper tabiki,hem yum günü hem dolunay...bacım senin oğlan yettim anaaaaa diye bağırıyor babasından haberin yok
göbek nickim lustral olsun
hadi git uyu bak kaçırcan test saatini yine dövücem seni bu sefer
gazan mübarek olsun bacım,oh oh kendi ellerimle soktum sizi halvete,hadi bakalım sıralandınız yine inci boncuk gibi
Bak bak lustrali da bilirmis.ben üniversitede uyku sorunu yasamistim dr.lustral vermisti bir ay kullandim biraktim.dr. Kendiside kullaniyomus ilaci :-D
evimden eksik etmem,ne zaman ki kayınvalideye gitsek yarım saat önceden içerim 1 tane...çok uysal gelinim çokkk,kayınanam ne derse şirin şirin gülümserim
canım sana iyi geceler...sabah detay vermeyi unutmaAllah yardınmcın olsun
Sanada iyi geceler tesekkür ederim yalniz birakmadin bu saatte beni.sabah yazarim.
Ohhhh hadi kolay gelsin bacim... stress yapma tadini cikar....
Kizz stressiz olmuyo bu denemeler.normal günlerde olurda iste.hele sabaha karsi olursa deneme ay o sogukta uykusuz orgazm neyimde olamam.
Olmak icin kendini zorlama.. ya aklindan cikar bebegi esine odaklan yada oldu bittiye getir... karar senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?