- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.221
Artik nasil denk gelirse.buarada dolunayda kiz ceyrekayda erkekmis internette öyle diyo.amann neyse artik ya cok taktim bugün bu saatten sonra sadece teste odaklanip gerisini oluruna birakacam.
kendime değil beee,öğretmene sardık onları,haspam 1 tane yedi sadece...gerisine biz daldık kızlarla,ohhh
haha 10 tane aldım bu sefer,daha varrr
canım ya sonuç ne ki?55 tl kan testimi? bat geldimi senin,hani sonradan yükselen değerler var ya,inş öyle olur :26: değilsede üzme kendini,biz kaçıncı 0 ı gördükte yıkılmadık...hadi bugün izinli ol ama yarın gel
canim az önce tabloya baktim dün kan testi yaptiracak yazmisiz sana. batin 27 eylül sen adet olmadin mi peki daha ?
canim az önce tabloya baktim dün kan testi yaptiracak yazmisiz sana. batin 27 eylül sen adet olmadin mi peki daha ?
Yanlis okumus olmayasin ben tam tersini okumustum sonucta yum gunu nezaman olursa o zaman denicegimize gore pek onemi yok bence ben artik yum gunu ve dua disinda hicbisey uugulamicam yaptigim dietten dolayi aldigim kilolara uzuluyomArtik nasil denk gelirse.buarada dolunayda kiz ceyrekayda erkekmis internette öyle diyo.amann neyse artik ya cok taktim bugün bu saatten sonra sadece teste odaklanip gerisini oluruna birakacam.
kizlarrr yataktan canli yayin yapiyorum.bizim deneme az önce oldu. sabaha kadar uyumadim sürekli test yaptim.saatlerini suan hatirlamiyorum ama hep ikinci cizgi netti ben de bekledim.en son sabah 8 de yaptim testi pozitifti.sonra esim kahve icti ben altinlari taktim laptop ve cepleri actim yataga vajinal dus yapmaya calistim becerebildimmi bilmiyorum tabi önce ben bosaldim bakalim simdi ayaklarimi diktim yatiyom.esim cocuklarla asagida kahvalti hazirliyo.ben de bi haber vereyim dedim. artik iliski erken mi oldu gec mi oldu bilmiyorum ben elimden geleni yaptigimi düsünüyorum gerisi Allahtan.artik dua ve beklemekten baska bir sey yok.
Ben geldim herkesin gecmis bayrami kutlu olsun bayramda kaynanama gittik hic yazamadım zaten normalde de gunduz ise git gel aksam kocaya caktirmicam diye bes on dk ancak girebiliyom kusura bakmayin oda selamsiz sabahsiz oluyo eylulgunluye de cevap yazamamisim kusuruma bakmasin
Yanlis okumus olmayasin ben tam tersini okumustum sonucta yum gunu nezaman olursa o zaman denicegimize gore pek onemi yok bence ben artik yum gunu ve dua disinda hicbisey uugulamicam yaptigim dietten dolayi aldigim kilolara uzuluyom
hadı bakalım umarım bu sefer olur canım.bır denemeı yaptın ıkıncı yokmu yıne.bıde cep telefonlarını nasıl actın anlamamdım.hadı bakalım bu sefer tuttsun artık yaaaaaaaaa.senın adetlerın kacgunde bır oluyordu benımkı 27 gunde bır oluyor.bende kasımda dusunuyorum ama kararsızım.cesaretım yok ıste
süper olmuş şekerim,herşey tastamam..ohh misss...gerisi dua edip beklemek..son olsun da oğlun gelsin inşallah....kız tuttuysa ramazan bayramında sen yine oğlunla yatakta lohusa yatarsın onlar hazırlar kahvaltıyı...Allahım hadi inşallah...kizlarrr yataktan canli yayin yapiyorum.bizim deneme az önce oldu. sabaha kadar uyumadim sürekli test yaptim.saatlerini suan hatirlamiyorum ama hep ikinci cizgi netti ben de bekledim.en son sabah 8 de yaptim testi pozitifti.sonra esim kahve icti ben altinlari taktim laptop ve cepleri actim yataga vajinal dus yapmaya calistim becerebildimmi bilmiyorum tabi önce ben bosaldim bakalim simdi ayaklarimi diktim yatiyom.esim cocuklarla asagida kahvalti hazirliyo.ben de bi haber vereyim dedim. artik iliski erken mi oldu gec mi oldu bilmiyorum ben elimden geleni yaptigimi düsünüyorum gerisi Allahtan.artik dua ve beklemekten baska bir sey yok.
hadı bakalım umarım bu sefer olur canım.bır denemeı yaptın ıkıncı yokmu yıne.bıde cep telefonlarını nasıl actın anlamamdım.hadı bakalım bu sefer tuttsun artık yaaaaaaaaa.senın adetlerın kacgunde bır oluyordu benımkı 27 gunde bır oluyor.bende kasımda dusunuyorum ama kararsızım.cesaretım yok ıste
İnşallah olur canım busefer.ikinci denemeye cesaretim yok ya.kız eşimin cep tlf.ları kapalıydıda onun için açtım dedim.28 günde bir adet oluyorum.
Kızlar yazarken saatlerıde belırtıyorum çünku burda saa 9.15
süper olmuş şekerim,herşey tastamam..ohh misss...gerisi dua edip beklemek..son olsun da oğlun gelsin inşallah....kız tuttuysa ramazan bayramında sen yine oğlunla yatakta lohusa yatarsın onlar hazırlar kahvaltıyı...Allahım hadi inşallah...
yeşim sen bana küstün müüüüüneden cevap yazmıyosun bana
ah şu ikinci denemeleröncesinde insan vır vır konuşuyo yaparım ederim diye...ama iş uygulamaya gelince korkuyo dimi? güzüarela denedi valla bravo,bende deniycem bu ay gönlünden geçeni yap ki sonunda tüh deme canım
Hadi hayirli olsun arkadasim... gonlundekini versin Rabbim busefer... cok sikinti yaptin budefa... bak olduda bitti masallahh :)))
bebek uyanmadan yazayım dedimhayır canım üçüncü kızım .bende yöntem çok denedim ama olmadı işte
süper olmuş şekerim,herşey tastamam..ohh misss...gerisi dua edip beklemek..son olsun da oğlun gelsin inşallah....kız tuttuysa ramazan bayramında sen yine oğlunla yatakta lohusa yatarsın onlar hazırlar kahvaltıyı...Allahım hadi inşallah...
yeşim sen bana küstün müüüüüneden cevap yazmıyosun bana
ah şu ikinci denemeleröncesinde insan vır vır konuşuyo yaparım ederim diye...ama iş uygulamaya gelince korkuyo dimi? güzüarela denedi valla bravo,bende deniycem bu ay gönlünden geçeni yap ki sonunda tüh deme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?