Süper Anneler - 2011

Ben geldim herkesin gecmis bayrami kutlu olsun bayramda kaynanama gittik hic yazamadım zaten normalde de gunduz ise git gel aksam kocaya caktirmicam diye bes on dk ancak girebiliyom kusura bakmayin oda selamsiz sabahsiz oluyo eylulgunluye de cevap yazamamisim kusuruma bakmasin

kizlarrr yataktan canli yayin yapiyorum.bizim deneme az önce oldu. sabaha kadar uyumadim sürekli test yaptim.saatlerini suan hatirlamiyorum ama hep ikinci cizgi netti ben de bekledim.en son sabah 8 de yaptim testi pozitifti.sonra esim kahve icti ben altinlari taktim laptop ve cepleri actim yataga vajinal dus yapmaya calistim becerebildimmi bilmiyorum tabi önce ben bosaldim bakalim simdi ayaklarimi diktim yatiyom.esim cocuklarla asagida kahvalti hazirliyo.ben de bi haber vereyim dedim. artik iliski erken mi oldu gec mi oldu bilmiyorum ben elimden geleni yaptigimi düsünüyorum gerisi Allahtan.artik dua ve beklemekten baska bir sey yok.

Artik nasil denk gelirse.buarada dolunayda kiz ceyrekayda erkekmis internette öyle diyo.amann neyse artik ya cok taktim bugün bu saatten sonra sadece teste odaklanip gerisini oluruna birakacam.
Yanlis okumus olmayasin ben tam tersini okumustum sonucta yum gunu nezaman olursa o zaman denicegimize gore pek onemi yok bence ben artik yum gunu ve dua disinda hicbisey uugulamicam yaptigim dietten dolayi aldigim kilolara uzuluyom

hadı bakalım umarım bu sefer olur canım.bır denemeı yaptın ıkıncı yokmu yıne.bıde cep telefonlarını nasıl actın anlamamdım.hadı bakalım bu sefer tuttsun artık yaaaaaaaaa.senın adetlerın kacgunde bır oluyordu benımkı 27 gunde bır oluyor.bende kasımda dusunuyorum ama kararsızım.cesaretım yok ıste

senınde bayramın kutlu olsun canım.senın deneme ne zaman olacak.sen kacgunde bır adet oluyorsun canım

Yanlis okumus olmayasin ben tam tersini okumustum sonucta yum gunu nezaman olursa o zaman denicegimize gore pek onemi yok bence ben artik yum gunu ve dua disinda hicbisey uugulamicam yaptigim dietten dolayi aldigim kilolara uzuluyom

Yanlış olabilir canım ben gece neler okudugumu bi hatırlasam.hem dolunayın önemı kalmadı galiba ilişki gece olmadı

İnşallah olur canım busefer.ikinci denemeye cesaretim yok ya.kız eşimin cep tlf.ları kapalıydıda onun için açtım dedim.28 günde bir adet oluyorum.

süper olmuş şekerim,herşey tastamam..ohh misss...gerisi dua edip beklemek..son olsun da oğlun gelsin inşallah....kız tuttuysa ramazan bayramında sen yine oğlunla yatakta lohusa yatarsın onlar hazırlar kahvaltıyı...Allahım hadi inşallah...

yeşim sen bana küstün müüüüü neden cevap yazmıyosun bana

İnşallah olur canım busefer.ikinci denemeye cesaretim yok ya.kız eşimin cep tlf.ları kapalıydıda onun için açtım dedim.28 günde bir adet oluyorum.

ah şu ikinci denemeler öncesinde insan vır vır konuşuyo yaparım ederim diye...ama iş uygulamaya gelince korkuyo dimi? güzüarela denedi valla bravo,bende deniycem bu ay gönlünden geçeni yap ki sonunda tüh deme canım

İnşallah canım ya.valla üstümden büyük bir yük kalktı.çok rahatladım. Kahvaltıda aylardır yemediğim yumurta,peynirde yedim süt de içtim.ikinci denemeyi düşündüm de 0+12 den korkuyorum ya.belli olmaz testlere devam edecem.pozitif çıkmaya devam ederse belki akşama tekrar deneme olabilir.misafirlerin gelememesinden de bir hayır vardır diyorum

Hadi hayirli olsun arkadasim... gonlundekini versin Rabbim busefer... cok sikinti yaptin budefa... bak olduda bitti masallahh :)))

İnşallah arkadaşım hepimizin gönlündeki olur.evet çok sıkıntı yaptım demi kusura bakmayın arkadaşlar.hepinıze çok teşekkür ederim.özellikle apranxx bacımın emeği büyük.Allah ne muradınız varsa versin.

bebek uyanmadan yazayım dedim hayır canım üçüncü kızım .bende yöntem çok denedim ama olmadı işte

kızzzz benimde bebeğim 1 aylık oldu hayırlı olsun canım. uykusuz geceler bizdede var anamızı ağlatıyo bu kız. doğum nasıl geçti buarada hatırladın dimi beni :))

askolsun aşkım ben sana neden kuseyım ben gorduklerımın altına yorum yaptım canım.benım laptop bugun gelıyor ınsallah.oyuzden tam sayfaları goremıyorum canım.oglumun tabletınden yazıyorum yaa tatlım ondan.canımsın sen benım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, gecmis bayraminiz kutlu olsun, bacılar aklıma takıldı, benim bu hamileliğim kızımdakiyle aynı,birebir, yine kız geliyor galiba?iki,uç çocuklu bacılar sizin hamilelikler nasildi?

Kızlarr galiba benim deneme erken oldu ya.sabah 11.15 de test yaptım gülen yüz ve ıkı çizgide koyu.az önce yani 16.da tekrar yaptım gülen yüz var çizgiler eşit.napsamki?dün ilk gülen yüzü gördükten şimdiye kadar 31 saat oldu.hala çizgiler eşit.ya bu ay acayip yumartladım ya da benim kafam karıştı yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…