Süper Anneler - 2011

kızzzz benimde bebeğim 1 aylık oldu hayırlı olsun canım. uykusuz geceler bizdede var anamızı ağlatıyo bu kız. doğum nasıl geçti buarada hatırladın dimi beni :))

hatırladım gibi 2 ci kızın sanırım. sezeryan oldum canım sonrası kötü ya 1 hafta iki büklüm yürüdüm .agrım olmadı fazla aslında.iki kızıma hiç zaman ayıramıyorum küçük kızımın ödevleri çok fazla .benden hep yardım istiyor.ama bebek kucaga alıştı sürekli aglıyor bırakmıyor yani .kendime acıyorum artık ben nasıl bu hale geldim diye ne güzel büyütmüş kurtulmuştum ya .hadi bakalım şimdi sil baştan yeniden büyüt offf offff

canli yayin almanyadan bildiriyorum ikinci deneme az önce oldu yine kahve yine karbonatli dus yine orgazm. yine mi güzeliz yine mi cicek aslinda simdiki tam zamaniydi galiba sabahki spermler duruyosa yandik kizlar kazanacak yine galiba

canli yayin almanyadan bildiriyorum ikinci deneme az önce oldu yine kahve yine karbonatli dus yine orgazm. yine mi güzeliz yine mi cicek aslinda simdiki tam zamaniydi galiba sabahki spermler duruyosa yandik kizlar kazanacak yine galiba

hadi hayirlsii cnm

kız sen nettinnnn :18: silinme olmadan mı yaptın denemeyiiiiii...pozitif çıkmaya devam ederse ne demek...kız ben sana gece yazmadım mı silinince diyeeee

sen de benimmmmm

Merhaba kızlar, gecmis bayraminiz kutlu olsun, bacılar aklıma takıldı, benim bu hamileliğim kızımdakiyle aynı,birebir, yine kız geliyor galiba?iki,uç çocuklu bacılar sizin hamilelikler nasildi?
yok canım alakası yok...1. kızda doğuma kadar hamile olduğumu bile anlamadım...2. kız anamı ağlattı,hem istifra 5 ay boyunca hem kanama hastane falan...çok zor geçti...sürekli düşük tehlikesiyle...

ben sana ne diyeyim şimdi,deneme oldu yazınca sabah,dedim bu siliği görmüş...şimdi şoktayım bile bile mi yaptın silinmeden,yoksa test silik mi çıkmıştı...

hayırlısı demekten başka çaremiz yok...ama böyle zırt pırt yumdan önce yumdan sonra deneme olanlar var,oğlan görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

uhhhh bole canli eksinda görmemeistim yani okumamistim hayili oglun gelsin hadi bakalim

offf apranxx ne bileyim ya sabaha kadar test yapmaktan basim döndü gözlerim pörtledi artik gözümü kapattigimda bile cift cizgi görmeye baslamistim sabah artik heralde zamani geldi diye düsündüm demekki erkenmis naptim ben yaaa bakalim neler olacak kendim ettim kendim buldum mu olacak

canım benim allah yardımcın olsun hızlı geçer ama zaman gör bak sonrada koca koca kızların olur sana iş yaptırmazlar :) bende zorlanıyorum büyük kızımla pek ilgilenemiyorum yazık yavrucum ana okulu istemeyen çocuk okula gitmeyi ister oldu bende sezeryan ama müthiş ağrılar çektim bacım buarada kilo alıyorum ben ya sende nasıl kilo durumları emziedğimdenmidir nedir acayip tatlı istiyo canım yiyorum habire sonum kötüü

benim yüzümden y ler telef oldu yaa neyse bekleyelim bakalim. eger hamile kalirsam ve eger erkek olursa beni kobay yaparsiniz artik bugün ve yarinki sarkiyi sadece icimdeki spermlere gönderiyorum

Yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar
Ne var?
Uçurmuş herkes o da kim oluyor
Sen kimsin kim bunlar
En büyük kim?

Hadi bakalım kolay gelsin
Bir acaip zor yarış
Bana ne aman ben anlamam
Pek hesaplı ince iş

Ah içimizde ne aç hevesler
Arada hicaz arada caz nefesler
Bir yanımız her duruma müsait
Ne kadar uyarsa o kadar ister

Hadi bakalım kolay gelsin
Bir acaip zor yarış
Bana ne aman ben anlamam
Pek hesaplı ince iş

sabahki rahatlik kalmadi hem uykusuzluk hem bugünkü yanlisim moralim cok bozuldu yaa. bu ay elimie yüzüme bulastirdim.kusura bakmayin arkadaslar sizinde kafanizi sisirdim.kendime cok kizdim simdi o kadar arastir topla bilgileri yüz yüz kuyruguna gel sonra ne oldu bana acemi gibi davrandim .en iyisi ben biraz uzaklasayim sizin de daha fazla kafanizi sisirmeyim.hepinizi cok seviyorum.

Son düzenleme:

fazla sütüm olmuyor benim arada mama yapıp veriyorum .kilom fazla yok en son 62 dim dogumdan 1 hafta sonra yani pazartesi aşımız var bakalım kaç oldum

fazla sütüm olmuyor benim arada mama yapıp veriyorum .kilom fazla yok en son 62 dim dogumdan 1 hafta sonra yani pazartesi aşımız var bakalım kaç oldum

hadi bakalım. benim normal kilom 58 şimdi 68 kiloyum 18 kilo almıştım 8i gitti 10u kaldı.

mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olanıdır miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.

hamıle olabılırsın

CANIMyum gününde olması onemlı bence sorun olacağını sanmam inş oğlusun gelmiştir bu ay
Bu ay herşeyi yaptımda zamanlamayı yanlış yaptım galiba.elimde iki tane test kaldı:'(

:)))))

evimden eksik etmem,ne zaman ki kayınvalideye gitsek yarım saat önceden içerim 1 tane...çok uysal gelinim çokkk,kayınanam ne derse şirin şirin gülümserim

sen öldüreceksin beni benden alayım şu lustraldan

bozma moraliniiii her işte bi hayır vardır...olacağı varsa böylede olur,kaderde yoksa çatlayan yumurtaya sucukta eklesen olmaz spermde

yine gezmeden geldik biz yaa,gez gez bıktım valla..yarında kuzenin oğlan mevlüdü var...yıllardır gündemden uzak kaldım,gidip bakayım oğlan mevlüdü nasıl oluyormuş,lazım olursa bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…