- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.581
buarada acile gittim grip için,idrar yolu enf. de varmış.doktor toz bi ilaç veri yatarken ılık suyla içilecekmiş,bide hafif bi antibiyotik verdi 200 mg lıkmış ama ismini hatırlamıyorum.korkudan ilaçları almadım canlarım.bana acil cvp yağdırın çabuk,alıp kullansam birşey olurmu.doktor hamileler için dedi kullan bişey olmaz dedi ama ben korkuyorum ilaç kullanmaya
tamam canim dua edecem sen de haber vermeyi unutma. buarada dortiii kizin nasil oldu hircinliklari devam ediyo mu ?
kizlar gunaydin.
niye korktun bu kadar canim? stresten olmustur, sonucta disciden cok korktugunu yazmissin. antibiyotigi kesme, yoksa o disi cekemezler. bende de olmustu aynisi, disciden de odum kopar. uyusturuyorlar, bir sey anlamadan bitiyor, merak etme.
bi de dorti senin bir kiz bir oglan galiba, 3.yu ne istiyorsun? erkek mi?
canım arkadasım cok sagolasın... sanada cok gecmıs olsun Allah bırdaha yasattırmasın hıcbırımıze... Allah beterınden korusun yavrularımızı.... bakalım krem verdıgı zaman ısmını yazarım sana. belkı aynı kremdır. kucuk kızın kac yasında bacım ız kaldımı kolunda? gercekten Rabbım koruyo baska dıcek bısey yok...
canım vallahı cok sevındım yaaa.hadı hayırlısı bakalım.ınsallah gönlundekı olur
kızlar bugun sabah doktora gıttık.beyın cerrahına.hemen benden beyın tomografısı,boyun fılmı ve boyun emaarı ıstedı.tomografıyle fılmı cektırdım.saat 3 bucukdada emara gıdıyoruz bugun.ayrıca nörolojıye gonderdı benı oda muayene eetı ve oda ayrıca beyın emarı ıstedı.allahtan ıkısısde aynı saatte cekılecek yanı o emaara ıkı defa gırmemıs olacagım.dua edın ne olur kızlar şu emardan nefret edıyorum ama mecburen gırecegım.az kaldı saat yaklastı zaten.emara gıren arkadaslar varsa benı cok ıyı anlarlar zaten.allaha emanet olun.banada dua edın ne olur
kızlar bugun sabah doktora gıttık.beyın cerrahına.hemen benden beyın tomografısı,boyun fılmı ve boyun emaarı ıstedı.tomografıyle fılmı cektırdım.saat 3 bucukdada emara gıdıyoruz bugun.ayrıca nörolojıye gonderdı benı oda muayene eetı ve oda ayrıca beyın emarı ıstedı.allahtan ıkısısde aynı saatte cekılecek yanı o emaara ıkı defa gırmemıs olacagım.dua edın ne olur kızlar şu emardan nefret edıyorum ama mecburen gırecegım.az kaldı saat yaklastı zaten.emara gıren arkadaslar varsa benı cok ıyı anlarlar zaten.allaha emanet olun.banada dua edın ne olur
Kuzum rahimden perdem alindi cok dukur 3 ay korunma suresi verfigurbetım nasılsın canım.nerdesın sen.gelmedın coktandır.sen ne yaptın bebek işini.ne zaman deneme yapacaksın.neler yapıyosun ne hazırlıgı kız.
Kuzum rahimden perdem alindi cok dukur 3 ay korunma suresi verfi
Artik bnde basliylam calismalara insAllah
Cepten giriyorum cogu zaman cevap yazanadan cikiyorum
Sizi takipteyim
hemen randevu vermeleri iyi olmus canim bazi yerler kac hafta sonra randevu veriyor.insallah iyi haberlerle gelirsin.hadi bekliyoruz seni.
Canimm cook gecmis olsun... Allah yardimcin olsun... insallah kotu bisey cikmaz....
Cnm insAllah sonuclar temuz cikar
hemen randevu vermeleri iyi olmus canim bazi yerler kac hafta sonra randevu veriyor.insallah iyi haberlerle gelirsin.hadi bekliyoruz seni.
sagolun allah hepınızden razı olsun arkadaslar.ınsallah bır sorun cıkmaz.dun hem tomografı hem rontgen hemde ıkı tane emar cekıldım.kafam kazan gıbı oldu.hele o emarın sesı ınsanı delırtıyor.sukurler olsun hepsını hallettık.rontgende boyunda düzleşsme var dedı doktor.boyun duzlesmesı varmıs.daha ayrıntılısı emarda bellı olacak.bakalım yarın bellı olur sonuclar.ınsallah korkulacak bısey cıkmasında.allah hepımızın yardımcısı olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın.
sagolun allah hepınızden razı olsun arkadaslar.ınsallah bır sorun cıkmaz.dun hem tomografı hem rontgen hemde ıkı tane emar cekıldım.kafam kazan gıbı oldu.hele o emarın sesı ınsanı delırtıyor.sukurler olsun hepsını hallettık.rontgende boyunda düzleşsme var dedı doktor.boyun duzlesmesı varmıs.daha ayrıntılısı emarda bellı olacak.bakalım yarın bellı olur sonuclar.ınsallah korkulacak bısey cıkmasında.allah hepımızın yardımcısı olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın.
evet canım özel hastane oldugu ıcın hemen aynı gun hepsını yaptılar çok sukur.yoksa ımkanımı var bırgunde hepsını ceksınler.cok sukur cekıldı hepsı.bakalım pazartesı sonucu alacagız.ınsallah bır sıkıntı cıkmaz dua edın ne olur.
tekrar geçmiş olsun canım,RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.inş. yarında sonuçların temiz çıkar.bende salı günü gidicem inş.doktora.hem ilaçlarıda almadım.doktoruma sorup alayım diye,bakalım bu kez öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini?neyse bacım kendini yorma,dikkat et.mck
gecmis olsun.konu sahibim gurbetim arada gir buraya bizi yalniz birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?