Süper Anneler - 2011

kubraaaaaam hosgeldın canım.kız sana okadar mesaj attım burdada yazdım durdum.hıc cevap yazzmadın.merak ettık senı.cok gecmıs olsun canım bol bol su iç.yorma kendını allah şifa versın canım geçmiş olsun.bende bugun boyun ve bas agrılarım ıcın doktora gıdıyorum.ınsallah bır sorun cıkmaz benımde.

sagol canım ben panık atak hastasıyım ya.oyuzden herseye tedırgın oluyorum.en ufal bır seyı bıle gozumde cok buyuturum ve stres yaparım.takıntım cok fazla.yedı sene ılac kullandım panıkatak ıcın.evet benım cok sukur bır oglum bır kızım var.aslında 3. yu hem ıstıyorum hem ıstemıyorum.yanı kararsızım ama olursa erkek olmasını bende cok ıstıyorum.sebeplerı cok fazla.ama kararsızım ıste.yanı yaşım 37 gec kaldım sanırım.hayırlısı olsun

iz kalmaz mıı,kaldı kabardı dikişler 2-3 ay sonra...ama bizimkinin bünyesi hassasmış...eğer dikiş kabarırsa izi kalırmış,öyle dedi cerrah...bizim kremde eylülle aynı contractubex...ama bağkur ödemişti...5-6 tl bişey vermiştim...

kızlar bugun sabah doktora gıttık.beyın cerrahına.hemen benden beyın tomografısı,boyun fılmı ve boyun emaarı ıstedı.tomografıyle fılmı cektırdım.saat 3 bucukdada emara gıdıyoruz bugun.ayrıca nörolojıye gonderdı benı oda muayene eetı ve oda ayrıca beyın emarı ıstedı.allahtan ıkısısde aynı saatte cekılecek yanı o emaara ıkı defa gırmemıs olacagım.dua edın ne olur kızlar şu emardan nefret edıyorum ama mecburen gırecegım.az kaldı saat yaklastı zaten.emara gıren arkadaslar varsa benı cok ıyı anlarlar zaten.allaha emanet olun.banada dua edın ne olur

Canimm cook gecmis olsun... Allah yardimcin olsun... insallah kotu bisey cikmaz....

Cnm insAllah sonuclar temuz cikar

gurbetım nasılsın canım.nerdesın sen.gelmedın coktandır.sen ne yaptın bebek işini.ne zaman deneme yapacaksın.neler yapıyosun ne hazırlıgı kız.
Kuzum rahimden perdem alindi cok dukur 3 ay korunma suresi verfi
Artik bnde basliylam calismalara insAllah
Cepten giriyorum cogu zaman cevap yazanadan cikiyorum
Sizi takipteyim

hemen randevu vermeleri iyi olmus canim bazi yerler kac hafta sonra randevu veriyor.insallah iyi haberlerle gelirsin.hadi bekliyoruz seni.

hemen randevu vermeleri iyi olmus canim bazi yerler kac hafta sonra randevu veriyor.insallah iyi haberlerle gelirsin.hadi bekliyoruz seni.

evet canım özel hastane oldugu ıcın hemen aynı gun hepsını yaptılar çok sukur.yoksa ımkanımı var bırgunde hepsını ceksınler.cok sukur cekıldı hepsı.bakalım pazartesı sonucu alacagız.ınsallah bır sıkıntı cıkmaz dua edın ne olur.

Canimm cook gecmis olsun... Allah yardimcin olsun... insallah kotu bisey cikmaz....

Cnm insAllah sonuclar temuz cikar

sagolun allah hepınızden razı olsun arkadaslar.ınsallah bır sorun cıkmaz.dun hem tomografı hem rontgen hemde ıkı tane emar cekıldım.kafam kazan gıbı oldu.hele o emarın sesı ınsanı delırtıyor.sukurler olsun hepsını hallettık.rontgende boyunda düzleşsme var dedı doktor.boyun duzlesmesı varmıs.daha ayrıntılısı emarda bellı olacak.bakalım yarın bellı olur sonuclar.ınsallah korkulacak bısey cıkmasında.allah hepımızın yardımcısı olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın.

tekrar geçmiş olsun canım,RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.inş. yarında sonuçların temiz çıkar.bende salı günü gidicem inş.doktora.hem ilaçlarıda almadım.doktoruma sorup alayım diye,bakalım bu kez öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini?neyse bacım kendini yorma,dikkat et.mck

tekrar geçmiş olsun canım,RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.inş. yarında sonuçların temiz çıkar.bende salı günü gidicem inş.doktora.hem ilaçlarıda almadım.doktoruma sorup alayım diye,bakalım bu kez öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini?neyse bacım kendini yorma,dikkat et.mck

canim insallah yarin sonuclar iyi cikar

ilaclari almamissin hastaligin nasil oldu peki düzelme var mi?saliya da az kaldi hadi güzel haberlerle gel insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…