- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.601
en kısa zaman da yenıden gelsin mucizen inş canımgelicem insAllah mujdeyle gelicem biliyorsunuz iki senede 3 kayip yasadim bunada sukur
allahim yeiden nasip edecek umudumu yitirmedim ben
evet canım özel hastane oldugu ıcın hemen aynı gun hepsını yaptılar çok sukur.yoksa ımkanımı var bırgunde hepsını ceksınler.cok sukur cekıldı hepsı.bakalım pazartesı sonucu alacagız.ınsallah bır sıkıntı cıkmaz dua edın ne olur.
sagolun allah hepınızden razı olsun arkadaslar.ınsallah bır sorun cıkmaz.dun hem tomografı hem rontgen hemde ıkı tane emar cekıldım.kafam kazan gıbı oldu.hele o emarın sesı ınsanı delırtıyor.sukurler olsun hepsını hallettık.rontgende boyunda düzleşsme var dedı doktor.boyun duzlesmesı varmıs.daha ayrıntılısı emarda bellı olacak.bakalım yarın bellı olur sonuclar.ınsallah korkulacak bısey cıkmasında.allah hepımızın yardımcısı olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın.
kesinlikle,teravetle tanışmayı çok isterdim...idolüm resmen dönüp dönüp yazdıklarını okuyorum....çok bilinçli hareket etmiş..
gelicem insAllah mujdeyle gelicem biliyorsunuz iki senede 3 kayip yasadim bunada sukur
gelicem insAllah mujdeyle gelicem biliyorsunuz iki senede 3 kayip yasadim bunada sukur
offf cok fena oldum, allah sabir vermis. yeterki umudunu yitirme ve pes etme.
insAllah Allahim nasip edecek sagolun dualarinizi eksik etmeyin icim kipir kipir eltim persembe dogum yapti ayni anda doguracaktik bnmki yasaydi icimden bile gelmyior tebrik etmek kiskanclik degil bnmkisi sadece kirginlik ;(en kısa zaman da yenıden gelsin mucizen inş canım
tekrar geçmiş olsun bu boyun düzleşmesi de herkeste var ya çağın hastalığı oldu.
canım biz sigorta güvencemizle oluyoruz kontrollerı benım iğnem 70 tl civarıydı apranax sınkı daha uygundu diye hatırlıyorum..bu topigin eski sayfalarina bakinca o da bayagi supheye dusmus. sanirsam dr farkli bir saat vermis, acaba onu mu dinleseydim falan demis. aslinda eskiler bir gelse, deneyimlerini paylassa ne guzel olur. benim kocis kendine is ariyorsun diyor. hakli olabilir, her seyi yaptik demek icin belki de bunlarla ugrasiyoruz.
ben turnusol kagidiyla olcumlere ve ates takibine basladim. hosuma gidiyor, otun bokun her seyin PH'ini olcuyorum. ates olayi da zormus, basta kolay gibime gelmisti. her gun ayni saatte, yatakta olcmeme ragmen farkli cikiyor. birde kizlar
ozelden mesaj atamiyorum, herhalde yeni uye olmakla alakali; bilemiyorum. velhasil catlatma ignesi olan arkadaslar (sanirsam apranax)
bana dr ismi, fiyati gibi konularda mesaj atar misiniz? ben yurtdisindayim, ama aralikta istanbul ve izmirde olacagim. ugrasmayip catlatma ignesi mi olayim diye cok pis dusunmekteyim :)
simdilik bunlar, her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsa iyi geceler:)) (reha muhtar gibim sey ettim. o da ne garip bir adam oluverdi. tup bebekle kapti cocuklari)
ayy bana bir enerji patlamasi geldi, topikte sacmalayasim var. hadi kactim
amin inş canım hepimizi cok bekletmesin rabbim...insAllah Allahim nasip edecek sagolun dualarinizi eksik etmeyin icim kipir kipir eltim persembe dogum yapti ayni anda doguracaktik bnmki yasaydi icimden bile gelmyior tebrik etmek kiskanclik degil bnmkisi sadece kirginlik ;(
evet canım özel hastane oldugu ıcın hemen aynı gun hepsını yaptılar çok sukur.yoksa ımkanımı var bırgunde hepsını ceksınler.cok sukur cekıldı hepsı.bakalım pazartesı sonucu alacagız.ınsallah bır sıkıntı cıkmaz dua edın ne olur.
sagolun allah hepınızden razı olsun arkadaslar.ınsallah bır sorun cıkmaz.dun hem tomografı hem rontgen hemde ıkı tane emar cekıldım.kafam kazan gıbı oldu.hele o emarın sesı ınsanı delırtıyor.sukurler olsun hepsını hallettık.rontgende boyunda düzleşsme var dedı doktor.boyun duzlesmesı varmıs.daha ayrıntılısı emarda bellı olacak.bakalım yarın bellı olur sonuclar.ınsallah korkulacak bısey cıkmasında.allah hepımızın yardımcısı olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın.
tekrar geçmiş olsun canım,RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.inş. yarında sonuçların temiz çıkar.bende salı günü gidicem inş.doktora.hem ilaçlarıda almadım.doktoruma sorup alayım diye,bakalım bu kez öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini?neyse bacım kendini yorma,dikkat et.mck
Dorti canım geçmiş olsun :) Kübra yeter artık cinsiyeti öğren İnşallah erkektir canım :) dualarımız sennle :) Gurbetgüzeli bende hamileyim biliyosun inş sende hamile kalırsın Allah sağlıkla kucağına almasını nasip eder .:)
kızlar ben hamileyimmmmmmm.....
bu sabah test yaptım yapar yapmaz 2.çizgi hemen çıktı 18ide adet olmayı bekliyordum olmadım bi yapayım dedim hiçte ummuyodum hamile olacağımı çünkü bu ay yarım yumalak yaptık bi korunduk bi korunmadık ama en son korunmazsı ilişkim arefe gecesiydi sonrasında hep korunduk bende anlamadım hemede duşa atmıştım kendimi sevineyimmi yoksa yöntem denemedim diye üzüleyimmi bilemedim sağım kasığım ağrıyo yine oğlumdaki gibi acaba yine erkekmi olur allahım gücüne gitmesin ama hep soluma yatarak uyurum oğlumuda bu aylarda ve kurbandan sonra hamileliliğimi öğrenmiştim,hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun ama bi kızım olmasını çok istiyorum dua edin kızlar insallah hayırlı sağlıklı bi kızım olur
Intercourse positions may affect baby gender
biraz onceki sitede bir bolum vardi. kabaca soyle diyor.
1- cinsel iliski suresince ayakta olmak
2- iliskiden sonra uzanmak
3- iliskinin derin, arkadan olmasi ( ayy rezil olduk, yazdiklarimiza bak)
4-belin altina ince bir yastik koyulmasi
5- SOLA yatilmasi (ben kizimda hep saga yatmistim)
6- erkegin ilk olarak orgazm olmasi
son olarak da uygun zaman
baska bolumleri de var. oradada misal karbonatli vaginal dusu oneriyor.
aslinda o sitede de bizim bildigimiz seyler muz et potasyum sodyum evet %60 diyetin etkisi var diyo.
butun siteler ayni zaten. bi de komik olan yabanci forunmlardaki karilarda ayni. hadi bizimki biraz toplum baskisi vs diyelim. ya onlara ne oluyor. amerikada ericson metodunu yapan bir suru klinik varmis. kadinlar akin akin oraya gidiyorlar. basari orani %70 lerde.
velhasil siteye devam. simdilik isim yokken bir iki bilgi daha ekleyeyim.
How to get a boy naturally and scientifically
su bolumde hep bildiklerimiz. erkek 1 hafta suresince bosalmiyacak. iliskinin olacagi gun 5 dakika boyunca vaginal dus. kadinin mesanesi bos olacak. cunku uzunca zaman yatmali diyor. alkaline gidalari da iliskiden 2 hafta once almak yeterli diyor.
o sitede benim anladiklarim sunlar. iliskiden 2 hafta önce vücudu alkali yapan yiyecekler alin. esiniz mutlaka cinko alsin. 1 hafta cinsel perhiz.yumurtlama gününü onaylamak icin doktora gidin.yumurtlama günü iliski öncesi soda ile 5dk vajinal dus diyo. onun dedigi soda su ile kabartma tozu karisimi yazmis ama bence karbonat mantikli.iliskiden önce mesane bos olmalidir. iliskiden sonra uzun süre sirt üstü kalcanin altina yastik konarak yatilmalidir.bir sonraki adete kadar iliskiden kacinin.bütün bunlara uyarsaniz erkek bebek ihtimali %90-95 diyo o sitede.
kızlar dünden beri az az sık sık kanama yada lekenlenme gibi desem daha doğru olur bide kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı vardı bugün doktoruma gittim düşük ihtimali olabilir ama lekenme tarzı geliyorsa rahim yerleşmesi ve büyümesindende olabilr dedi ama her ihtimale karsı düşük önleyiici hap ve minoset verdi allahım korusu miniciğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?