Süper Anneler - 2011

gelicem insAllah mujdeyle gelicem biliyorsunuz iki senede 3 kayip yasadim bunada sukur
allahim yeiden nasip edecek umudumu yitirmedim ben
en kısa zaman da yenıden gelsin mucizen inş canım

tekrar geçmiş olsun bu boyun düzleşmesi de herkeste var ya çağın hastalığı oldu

kesinlikle,teravetle tanışmayı çok isterdim...idolüm resmen dönüp dönüp yazdıklarını okuyorum....çok bilinçli hareket etmiş..

bu topigin eski sayfalarina bakinca o da bayagi supheye dusmus. sanirsam dr farkli bir saat vermis, acaba onu mu dinleseydim falan demis. aslinda eskiler bir gelse, deneyimlerini paylassa ne guzel olur. benim kocis kendine is ariyorsun diyor. hakli olabilir, her seyi yaptik demek icin belki de bunlarla ugrasiyoruz.

ben turnusol kagidiyla olcumlere ve ates takibine basladim. hosuma gidiyor, otun bokun her seyin PH'ini olcuyorum. ates olayi da zormus, basta kolay gibime gelmisti. her gun ayni saatte, yatakta olcmeme ragmen farkli cikiyor. birde kizlar
ozelden mesaj atamiyorum, herhalde yeni uye olmakla alakali; bilemiyorum. velhasil catlatma ignesi olan arkadaslar (sanirsam apranax)
bana dr ismi, fiyati gibi konularda mesaj atar misiniz? ben yurtdisindayim, ama aralikta istanbul ve izmirde olacagim. ugrasmayip catlatma ignesi mi olayim diye cok pis dusunmekteyim :)

simdilik bunlar, her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsa iyi geceler:)) (reha muhtar gibim sey ettim. o da ne garip bir adam oluverdi. tup bebekle kapti cocuklari)

ayy bana bir enerji patlamasi geldi, topikte sacmalayasim var. hadi kactim

gelicem insAllah mujdeyle gelicem biliyorsunuz iki senede 3 kayip yasadim bunada sukur
allahim yeiden nasip edecek umudumu yitirmedim ben

gurbet merhaba canım sen ve dorti burda bayagı eskisiniz dorti buraya geliyor ama sen pek fazla gelmiyorsun özlemişiz seni .bu arada kızlarla görüşüyormusun orkidem teravet eylüle kızlar buralara ugramaz oldu üzülüyoruz ((

offf cok fena oldum, allah sabir vermis. yeterki umudunu yitirme ve pes etme.

en kısa zaman da yenıden gelsin mucizen inş canım

tekrar geçmiş olsun bu boyun düzleşmesi de herkeste var ya çağın hastalığı oldu.
insAllah Allahim nasip edecek sagolun dualarinizi eksik etmeyin icim kipir kipir eltim persembe dogum yapti ayni anda doguracaktik bnmki yasaydi icimden bile gelmyior tebrik etmek kiskanclik degil bnmkisi sadece kirginlik ;(

canım biz sigorta güvencemizle oluyoruz kontrollerı benım iğnem 70 tl civarıydı apranax sınkı daha uygundu diye hatırlıyorum..
insAllah Allahim nasip edecek sagolun dualarinizi eksik etmeyin icim kipir kipir eltim persembe dogum yapti ayni anda doguracaktik bnmki yasaydi icimden bile gelmyior tebrik etmek kiskanclik degil bnmkisi sadece kirginlik ;(
amin inş canım hepimizi cok bekletmesin rabbim...

canım ya,nelerle uğraşıyorsun,Allah beterinden korusun...inşallah tertemiz çıkar sonuçların

ben çatladım ya,göstersin bebiş artık şu pipisini

Dorti canım geçmiş olsun :) Kübra yeter artık cinsiyeti öğren İnşallah erkektir canım :) dualarımız sennle :) Gurbetgüzeli bende hamileyim biliyosun inş sende hamile kalırsın Allah sağlıkla kucağına almasını nasip eder .:)

canim bnm Allah insAllah gonlundekini nasip etmistir sana beklyiorum bakalim calismalara yarim yamalakta olsa basladik sayilir :)

kizlar 50 yorum olmadan ozel mesaj atamiyormusum. 40 tayim daha. suraya 10 defa meraba yazacgim, bana kizmayin tamam mi??

tebrikler canım inşallah gönlünde ki nasip olur

aslinda o sitede de bizim bildigimiz seyler muz et potasyum sodyum evet %60 diyetin etkisi var diyo.

harikasınız kızlar

nerdesınız heeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy apranxx dortı sahsultan kubra eylul zeynep kernek ve dıger arkadaslar...... batlar yaklastı kımseden ses yok huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlar dünden beri az az sık sık kanama yada lekenlenme gibi desem daha doğru olur bide kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı vardı bugün doktoruma gittim düşük ihtimali olabilir ama lekenme tarzı geliyorsa rahim yerleşmesi ve büyümesindende olabilr dedi ama her ihtimale karsı düşük önleyiici hap ve minoset verdi allahım korusu miniciğimi

Gecmis olsun arkadasim... dikkat et kendine... dr cogu dusuk ihtimali var derler kanamanda rahim yerlesmesidir dogru. Stress yapma biraz dikkat et yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…