- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.621
dortim sen nasılsın nasıl oldun .boyun düzleşmesi bendede var .
kızlar dünden beri az az sık sık kanama yada lekenlenme gibi desem daha doğru olur bide kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı vardı bugün doktoruma gittim düşük ihtimali olabilir ama lekenme tarzı geliyorsa rahim yerleşmesi ve büyümesindende olabilr dedi ama her ihtimale karsı düşük önleyiici hap ve minoset verdi allahım korusu miniciğimi
nerdesınız heeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy apranxx dortı sahsultan kubra eylul zeynep kernek ve dıger arkadaslar...... batlar yaklastı kımseden ses yok huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım ya,nelerle uğraşıyorsun,Allah beterinden korusun...inşallah tertemiz çıkar sonuçların
ben çatladım ya,göstersin bebiş artık şu pipisini
kızlar,
bu aralar giremiyorum,inanılmaz dercede yoğunum...günlerim koştura koştura geçiyor...bide tatil ya kızlar evde...öldüm bittim koşturmaktan...işlerimi halledip dönücem en kısa zamanda...dağılmayın sakın...
dorti; çıktı mı sonuçların canım?
kübra;belli olacak inşallah bugün
month;canım geçmiş olsun dikkat et kendine,yerleşme lekesi de olabilir...ilaçlarını aksatma sakın...
kaçtım kızlarrrrr
Gecmis olsun arkadasim... dikkat et kendine... dr cogu dusuk ihtimali var derler kanamanda rahim yerlesmesidir dogru. Stress yapma biraz dikkat et yeter...
gecmıs olsun canım bendede oluyordu ıkıncı hamılelıgımde.kahverengı lekeler oluyordu ve kesede bır sorun vardı ıgne vurdu doktor ve ıstırahat etmıstım gectı.korkma gecer ıstırahat et ve doktoruna danış
kızlar dünden beri az az sık sık kanama yada lekenlenme gibi desem daha doğru olur bide kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı vardı bugün doktoruma gittim düşük ihtimali olabilir ama lekenme tarzı geliyorsa rahim yerleşmesi ve büyümesindende olabilr dedi ama her ihtimale karsı düşük önleyiici hap ve minoset verdi allahım korusu miniciğimi
selam canımmm nasılsın.ben kac gundur hastanedeyım.ıkı tane emar bır tomografı ve bırde beyın fılmı cekıldım.cok sukur beyınde bır sorun yokmus.boyunda duzlesme vede depresyon teshısı koyuldu.bırde dopler cekecekler cuma gunu.oyuzden gelemedım canım
kızlar,
bu aralar giremiyorum,inanılmaz dercede yoğunum...günlerim koştura koştura geçiyor...bide tatil ya kızlar evde...öldüm bittim koşturmaktan...işlerimi halledip dönücem en kısa zamanda...dağılmayın sakın...
dorti; çıktı mı sonuçların canım?
kübra;belli olacak inşallah bugün
month;canım geçmiş olsun dikkat et kendine,yerleşme lekesi de olabilir...ilaçlarını aksatma sakın...
kaçtım kızlarrrrr
saol canım.bende yıne depresyon cıktı.boyun duzlesmesı cıktı.cok sukur kötu bısey yokmuş.
arkadaşlar bebeğin cinsiyetini öğrendik.doktor açmıyo yine derken derken aaa açtı bebek kızmış dedi((evet arkadaşlar bu güne kadar belki diyodum ama artık kesin.bundan sonra sağlıklı olsun diye dua edeceğiz neyapalım elden birşey gelmez.yapılması gerekenleri yapmaya çalıştık ama takdir Allahtan işte.demekki erken olmuş yum gününden.neyse bundan sonra doktor 3. olma ihtimali var dese bile umutsuzum,büyük konuşmayayım ama asla diyorum benden bukadar.çünkü bunun için bile neler çektim sağlıık problemi olarak,takip eden arkadaşlar bilir.hemde rüyamda görmüştüm 2 kere :doktor bana senin 3 kızın olacak oğlun olmayacak diyordu.bak 3. yü denesem bile oda kız olacak ((artık kabuğuma çekilip kendimi buna alıştırmalıyım ((
arkadaşlar bebeğin cinsiyetini öğrendik.doktor açmıyo yine derken derken aaa açtı bebek kızmış dedi((evet arkadaşlar bu güne kadar belki diyodum ama artık kesin.bundan sonra sağlıklı olsun diye dua edeceğiz neyapalım elden birşey gelmez.yapılması gerekenleri yapmaya çalıştık ama takdir Allahtan işte.demekki erken olmuş yum gününden.neyse bundan sonra doktor 3. olma ihtimali var dese bile umutsuzum,büyük konuşmayayım ama asla diyorum benden bukadar.çünkü bunun için bile neler çektim sağlıık problemi olarak,takip eden arkadaşlar bilir.hemde rüyamda görmüştüm 2 kere :doktor bana senin 3 kızın olacak oğlun olmayacak diyordu.bak 3. yü denesem bile oda kız olacak ((artık kabuğuma çekilip kendimi buna alıştırmalıyım ((
canim gecmis olsun tekrar.insallah doktorun verdigi ilac iyi gelir.depresyon olayina gelince hastalik ve stres olunca depresyon ister istemez oluyor. ama su varki sen caba göstermezsen depresyon hapinin da faydasi olmaz. depresyon hapindan daha önemli olan moralini yüksek tutmak iyilesecegine inanmak. boynun icin verilen ilaci düzenli kullanirsan umarim iyilesirsin. moralini yüksek tutki hem kendine hem de ailene faydan olsun. yalniz degilsin aileni de düsünmek zorundasin.biran evvel kendini toplamaya calis.iyi seyler düsün.
sen nasılsın datlum iyimisin
canım benım cok tesekkur ederım.evet bendede cıktı kesınlestı emardada.benı cok rahatsız edıyor agrım cok oluyor.bazen dayanılmaz oluyor.ılac verdı doktor ve eger gecmesse fızık tedavı olacakmısım.ve ayrıca depresyon teshısı konuldu ve yıne ılac verdı doktor.ama kullanmak ıstemıyorum.cunku yedı sene kullandım oyle ılaclardan canım.sen nasılsın bebegın nasıl.
ayy canim sormaa ya cir cir burda konusuyom ama nedense dünden beri pek keyfim yok. bi uyusukluk cöktü üstüme nedense kendimi cok yorgun hissediyom. bilgisayari bile acmak istemiyorum yaa. ne bu tembellik anlamadim. dortiyle kubrayi merak etmistim bi bakayim dedim. sende durumlar nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?