Süper Anneler - 2011

sekerim neden bu kadar erken yumrtaldigini dusunuyorsun? bence henuz olmamis, ates tablosu oyle diyor. ayrica cok erken daha, 10. gundesi. test yapmaya devam et derim. bi de hep ayni testi kullanmak gerek. testlerde karilar gibi pek hassas.
Ben de öyle dedim daha çatlamamış olabilir dedim.apranxx belki bu ay geç adet olacaksın testler negatif çünkû yum da geç olabilir bu durumda.

Sağol canım Allah isteyen herkese versin inşallah,

Canım o zaman sen biran evvel k.doğundan randevunu al.

Canımm sağoll dileklerin için

kızlar benım bogazımda ıkı tane nodül varmısş.yarın gosterecegız doktora sonucu.sızde varmı yada yakınlarınızda olan varmı.tehlıkelı bısey degılmıs dıyolar.ama kafama takıldı yınede.

dorticim nasıl oldun bacım?iyimisin biraz?

ıyıyım canım sagol.bugun bogaz ultrasonumu cektıler ıkı tane nodül cıktı.ama ceken adam korkulacak bısey degıl dedı.yarın bakacak doktorum sonucuma.ınsallah bır sıkıntı yoktur.kubracım sen bulantı kusma falan yasadınmı hıc.

Teşekkür ederim canım.evet şimdi apranxx ı bekliyoruz
daha çooookkk beklersiniz gibime geliyo

Kızz dün bir bugün iki hemen doğurttun bizi.dur hele ben iki hamilelikte hiç sesimi çıkartmadım emme bu sefer tadını çıkaracam gör şimdi bendeki nazları:-D
eğer nasib olurda kalırsam,9 ayı 90 ay gibi geçirticem kocişe...kendisi diyo valla,istediğin nazı yap,öbürlerinin acısını çıkar diyo

Canım son durumlar ne?deneme yaptın mı bugün?
deneme bir kiiiiiiii,oldu bitti,akşama da 3 ü deniycem belki tutarrrr

Kizz apranxx bence suan terliyoo kocasi gelmistir haahhaaaahhhaaaaahhhaaaaaaaaaaa

korkma canım hiç..geçen sene bende de vardı ama 6 ay sonraki kontrolde tamaman geçmiş...hiç ilaçsız hemde...takip ediyorlar önce,küçülüp yok olur inşallah

kubra seni yakalamisken biraz bilgi verir misin? neler yaptin? misal ovulasyon gununu tespit ettikten kac saat sonra iliski oldu? bi de simdi biz 36 saat diyoruz, ama tabii ki herkeste 36 saat sonra catlamiyor. belki testte gulen yuzu yani pozitifi gorduk ve 1 saat sonra catladi, o da olabilir.

apranax, senin reglin 5. gunu oldugunu atlamisim, ben 1. gun sandim. ilginc olmus. sonucta her gun olcuyordu, testte yumirtayi nassil kacirdin ki?? bi de durrrrrrrrrrrrrr, yapma artik :)) tobe yarabbimm, bu nicklerden bizi tanisalar rezil olcaz. askitom da bana soruyor, nickin ne diye, soylemiyorum tabii. Baska topikte yazan birini bana benzetmis, sen osun diye tutturdu, pek egleneceli yahu. Adamacagiz meraktan catliyor, ne yaziyorum diye?

@DORTI

Ablamda yillardir var, senede bir ultrason cektirip buyuyup buyumedigine baktiriyor, dert edinme. basit bir sey.

29 Ekimde çatlamış gibi gözüküyo yumurtan ama daha 1 kaç günlük ölçüme daha ihtiyaç var, o zaman kesin konuşabiliriz...

29 Ekimde çatlamış gibi gözüküyo yumurtan ama daha 1 kaç günlük ölçüme daha ihtiyaç var, o zaman kesin konuşabiliriz...

tamadır kızlar,ölçmeye devam
lenarin; testlerin bozuk olmasından şüphelenmeye başladım :26: 30 ekimden beri sürekli negatif çünkü

ben dere otu kullanmıştım o dönemde...çiğ olarak tüketmiştim,salatalarda kahvaltıda falan...iyi geliyormuş

bıyopsı falan yapıldımı sana pekı canım

amelıyat oldumu pekı.yada bıyopsı yapıldımı hiç ablana canım gecmıs olsun

hemen ameliyat olmaz,büyüklüğü önemli,bide bekleme sırasında küçülüp küçülmediği....küçülürse hiç sorun yok...büyümeden öylece kalırsa yine sorun yok...eğer büyüme tespit edilirse ilaç tedavisi,hala küçülmezse son çare ameliyat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…