- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.921
Ben de öyle dedim daha çatlamamış olabilir dedim.apranxx belki bu ay geç adet olacaksın testler negatif çünkû yum da geç olabilir bu durumda.sekerim neden bu kadar erken yumrtaldigini dusunuyorsun? bence henuz olmamis, ates tablosu oyle diyor. ayrica cok erken daha, 10. gundesi. test yapmaya devam et derim. bi de hep ayni testi kullanmak gerek. testlerde karilar gibi pek hassas.
anacigim asil bombayi kacirmisim. o kadar cok sayfa var ki, haliyle yakinlari okuyorum(
GULIZAR ve SULTAN bir gun gelmedik, hemen kapmissiniz oglisleri. ayyy cok sevindimmmmmmm, sanki topigin hepimizin oglu olmus gibi. artik sanaldan buyuturuz. allahim gonlunuzdekini versinnnnnnn. gul atacagim ustunuze de iste teknik yetersizlikler :)))))))))))))))))
Ask olsun arkadasim niye alinayim sen in espri yaptigini biliyorum senide biraz olsun taniyorum artik. Neseli esprilisin ve bu benim hosuma gidiyo sizlerle konusmaktan mutlu oluyorum eger benim dedigimi yanlis anladiysan sana ask olsun simdi. Telden yaziyorum ya oyuzden suratlar falan yapamadim canim bisorun yok yani. Buarada disciden korkuyorum bebege zarar verirmi ilaclar anestezi falan. k.doguma gidince sorucam disci anlarmi bilmiyorum zararlarini.
gülizar ve sahsultan tebrik ederim.Rabbim inş.gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar.ben tutturamadım oğlanı inş.siz tutturmuşunuzdur.apranx cım hadi hayırlısı.sendende alırız inş.güzel haberleri.biryerde okumuştum arkadaşlar stres vücudu asidik yapıyor bu yüzden stresli gergin annelerin kızı,sakin olanların oğlu oluyormuş.bazen düşünüyorumda oğlan olsun diye hesapla kitapla yöntemle uğraşıp strese giripte olan ilişkilerden kızım oldu,acaba hiç birşey denemeden kazara hamile kalsaydım saldım çayıra mevlam kayıra deseydim oğlum olurmuyduki:?????çünkü kardeşim öyleydi.kızımda hatırlıyorum ozamanlar 28 günde bir adet oluyodum ama bukadar hesap bilmesemde yum günü diye bişeyler yarım yamalak okuyup 12 ve 14 günlerde 2 ilişki ile hamile kalmıştım ve kızım olmuştu.bundada yine yum günü diye hesaplayıp tek ilişkiyle hamile kaldım ya aklımca.yani anlayacağınız kendim ettim kendim buldum galiba.kendimi strese sokup aklımca hesaplama yapıp ilişkide bulundum oldu 2 kız.
Canım son durumlar ne?deneme yaptın mı bugün?
dorticim nasıl oldun bacım?iyimisin biraz?
daha çooookkk beklersiniz gibime geliyoTeşekkür ederim canım.evet şimdi apranxx ı bekliyoruz
eğer nasib olurda kalırsam,9 ayı 90 ay gibi geçirticem kocişe...kendisi diyo valla,istediğin nazı yap,öbürlerinin acısını çıkar diyoKızz dün bir bugün iki hemen doğurttun bizi.dur hele ben iki hamilelikte hiç sesimi çıkartmadım emme bu sefer tadını çıkaracam gör şimdi bendeki nazları:-D
deneme bir kiiiiiiii,oldu bitti,akşama da 3 ü deniycemCanım son durumlar ne?deneme yaptın mı bugün?
Kizz apranxx bence suan terliyoo kocasi gelmistir haahhaaaahhhaaaaahhhaaaaaaaaaaa
kızlar benım bogazımda ıkı tane nodül varmısş.yarın gosterecegız doktora sonucu.sızde varmı yada yakınlarınızda olan varmı.tehlıkelı bısey degılmıs dıyolar.ama kafama takıldı yınede.
gülizar ve sahsultan tebrik ederim.Rabbim inş.gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar.ben tutturamadım oğlanı inş.siz tutturmuşunuzdur.apranx cım hadi hayırlısı.sendende alırız inş.güzel haberleri.biryerde okumuştum arkadaşlar stres vücudu asidik yapıyor bu yüzden stresli gergin annelerin kızı,sakin olanların oğlu oluyormuş.bazen düşünüyorumda oğlan olsun diye hesapla kitapla yöntemle uğraşıp strese giripte olan ilişkilerden kızım oldu,acaba hiç birşey denemeden kazara hamile kalsaydım saldım çayıra mevlam kayıra deseydim oğlum olurmuyduki:?????çünkü kardeşim öyleydi.kızımda hatırlıyorum ozamanlar 28 günde bir adet oluyodum ama bukadar hesap bilmesemde yum günü diye bişeyler yarım yamalak okuyup 12 ve 14 günlerde 2 ilişki ile hamile kalmıştım ve kızım olmuştu.bundada yine yum günü diye hesaplayıp tek ilişkiyle hamile kaldım ya aklımca.yani anlayacağınız kendim ettim kendim buldum galiba.kendimi strese sokup aklımca hesaplama yapıp ilişkide bulundum oldu 2 kız.
bacısı ölçtüm hep
22 ekim 36.2 (reglin 5. günü)
23 ekim 36.2
24 ekim 36.2
25 ekim 36.1
26 ekim 36.0
27 ekim 36.1
28 ekim 36.1
29 ekim 36.1
30 ekim 36.3
31 ekim 36.3
1 kasım 36.4
30 ekim 23:00 da oldu deneme...testlerde pozitifi hiç yakalayamadım zatençok erken çatlamış bu sefer dimi eylül tüh bee çok geç yapmışım denemeyi,tutmaz bu ayda...
kubra seni yakalamisken biraz bilgi verir misin? neler yaptin? misal ovulasyon gununu tespit ettikten kac saat sonra iliski oldu? bi de simdi biz 36 saat diyoruz, ama tabii ki herkeste 36 saat sonra catlamiyor. belki testte gulen yuzu yani pozitifi gorduk ve 1 saat sonra catladi, o da olabilir.
apranax, senin reglin 5. gunu oldugunu atlamisim, ben 1. gun sandim. ilginc olmus. sonucta her gun olcuyordu, testte yumirtayi nassil kacirdin ki?? bi de durrrrrrrrrrrrrr, yapma artik :)) tobe yarabbimm, bu nicklerden bizi tanisalar rezil olcaz. askitom da bana soruyor, nickin ne diye, soylemiyorum tabii. Baska topikte yazan birini bana benzetmis, sen osun diye tutturdu, pek egleneceli yahu. Adamacagiz meraktan catliyor, ne yaziyorum diye?
29 Ekimde çatlamış gibi gözüküyo yumurtan ama daha 1 kaç günlük ölçüme daha ihtiyaç var, o zaman kesin konuşabiliriz...
@DORTI
Ablamda yillardir var, senede bir ultrason cektirip buyuyup buyumedigine baktiriyor, dert edinme. basit bir sey.
bıyopsı falan yapıldımı sana pekı canımdaha çooookkk beklersiniz gibime geliyo
eğer nasib olurda kalırsam,9 ayı 90 ay gibi geçirticem kocişe...kendisi diyo valla,istediğin nazı yap,öbürlerinin acısını çıkar diyo
deneme bir kiiiiiiii,oldu bitti,akşama da 3 ü deniycembelki tutarrrr
korkma canım hiç..geçen sene bende de vardı ama 6 ay sonraki kontrolde tamaman geçmiş...hiç ilaçsız hemde...takip ediyorlar önce,küçülüp yok olur inşallah
amelıyat oldumu pekı.yada bıyopsı yapıldımı hiç ablana canım gecmıs olsun
ben dere otu kullanmıştım o dönemde...çiğ olarak tüketmiştim,salatalarda kahvaltıda falan...iyi geliyormuş
bıyopsı falan yapıldımı sana pekı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?