- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.941
peak sistolik hızlar sagda ortalama 25-30cm/s solda 30-35 cm/s yazıyorbyüklüğü ne kadar yeşim?
peak sistolik hızlar sagda ortalama 25-30cm/s solda 30-35 cm/s yazıyor
peak sistolik hızlar sagda ortalama 25-30cm/s solda 30-35 cm/s yazıyor
kocişi bekliyorum,hele bi gelsin2. deneme olacak inşallah ama ben kaçırdım bu ay canım
kızlar benım bogazımda ıkı tane nodül varmısş.yarın gosterecegız doktora sonucu.sızde varmı yada yakınlarınızda olan varmı.tehlıkelı bısey degılmıs dıyolar.ama kafama takıldı yınede.
tamadır kızlar,ölçmeye devam
lenarin; testlerin bozuk olmasından şüphelenmeye başladım :26: 30 ekimden beri sürekli negatif çünkü
Apranxx ya dediğin gibi senin bu ayki testlerde sorun mu var acaba? Yoksa günlük test yapmana rağmen yumurtlama kaçmazdı.
Evet yaa bencede kesin sorun var yada yumurtlamadi..Sen neyaptin sultan. Test yaptinmi tekrar. Ben adet olmadim kesinlesti galiba.
şimidye kadar hep aynı siteden hep aynı markayı aldım,gayette memnundum...3 seçenek var ya testler bu sefer bozuk;ya da son gördüğüm negatif yumurtlamadan sonra çıkan negatifti...ya da bu ay yumurtlamadım...aman ya hayırlısı,hiç kasmıyorum bu ay...aslında tutmasada eşim sperm testine gitsin istiyorum...eğer hız ya da sayı düşükse zaten çatlama anını bulsak bile erkek şansı düşük olur...Apranxx ya dediğin gibi senin bu ayki testlerde sorun mu var acaba? Yoksa günlük test yapmana rağmen yumurtlama kaçmazdı.
şimidye kadar hep aynı siteden hep aynı markayı aldım,gayette memnundum...3 seçenek var ya testler bu sefer bozuk;ya da son gördüğüm negatif yumurtlamadan sonra çıkan negatifti...ya da bu ay yumurtlamadım...aman ya hayırlısı,hiç kasmıyorum bu ay...aslında tutmasada eşim sperm testine gitsin istiyorum...eğer hız ya da sayı düşükse zaten çatlama anını bulsak bile erkek şansı düşük olur...
22 ekim 36.2 (reglin 5. günü)
23 ekim 36.2
24 ekim 36.2
25 ekim 36.1
26 ekim 36.0
27 ekim 36.1
28 ekim 36.1
29 ekim 36.1
30 ekim 36.3
31 ekim 36.3
1 kasım 36.4
2 kasım 36.5 kızlar ateşi bilenler yorumlasın nolur,çatlamışmıyım ...bana bu tablo çince gibi gözüküyo
29 Ekimde çatlama olmuş kuzum...
teşekkür ederimdeneme 30 kasım akşamı oldu :18:
ıyıyım canım sagol.bugun bogaz ultrasonumu cektıler ıkı tane nodül cıktı.ama ceken adam korkulacak bısey degıl dedı.yarın bakacak doktorum sonucuma.ınsallah bır sıkıntı yoktur.kubracım sen bulantı kusma falan yasadınmı hıc.
ıyıyım canım sagol.bugun bogaz ultrasonumu cektıler ıkı tane nodül cıktı.ama ceken adam korkulacak bısey degıl dedı.yarın bakacak doktorum sonucuma.ınsallah bır sıkıntı yoktur.kubracım sen bulantı kusma falan yasadınmı hıc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?