Süper Anneler - 2011

peak sistolik hızlar sagda ortalama 25-30cm/s solda 30-35 cm/s yazıyor

canım ,kızları almaya gittim ya...birazcık büyükmüşler :26: öncelikle ilaç tedavisi başlarlar...ama yakın çevremde gördüğüm;ilaç yeterli geliyor...ameliyat öyle şak diye olmaz,korkma canım benim...bak dereotunu araştır...nodül için birebir

Apranxx ya dediğin gibi senin bu ayki testlerde sorun mu var acaba? Yoksa günlük test yapmana rağmen yumurtlama kaçmazdı.
şimidye kadar hep aynı siteden hep aynı markayı aldım,gayette memnundum...3 seçenek var ya testler bu sefer bozuk;ya da son gördüğüm negatif yumurtlamadan sonra çıkan negatifti...ya da bu ay yumurtlamadım...aman ya hayırlısı,hiç kasmıyorum bu ay...aslında tutmasada eşim sperm testine gitsin istiyorum...eğer hız ya da sayı düşükse zaten çatlama anını bulsak bile erkek şansı düşük olur...

22 ekim 36.2 (reglin 5. günü)
23 ekim 36.2
24 ekim 36.2
25 ekim 36.1
26 ekim 36.0
27 ekim 36.1
28 ekim 36.1
29 ekim 36.1
30 ekim 36.3
31 ekim 36.3
1 kasım 36.4
2 kasım 36.5 kızlar ateşi bilenler yorumlasın nolur,çatlamışmıyım ...bana bu tablo çince gibi gözüküyo

29 Ekimde çatlama olmuş kuzum...

teşekkür ederim deneme 30 kasım akşamı oldu :18:

Hmm ihtimali zorlamışsın ama Rabbimden umut kesilmez be güzelim, O ol derse oluyo bu işler yoksa 4x4lük yapsakta olmayınca olmuyooo. Neler neler okuduk yaşadık 1 yıldır topiclerde

benmde bogazimin sag tarafinta var sislik dra gittim hemen ultrasona soktu olctu biyopsi yapicez dedi
ve yapti cok zordu iki yerden örnek aldi o gun konusamadim agridan yattim
bu ayin sonunda randevum var kontrol icin buyume veya agri olursa arada gel dediler bakiyorum netten omuza vurur agrisi diyor
bnmde ole oldu gitmedim dra ayin sonunu beklyiorum bazen hissediyorum varligini yuksek sesle kuran okuyorumiyorum etkileniyor sesim kisiliyor oysaki mevlidlerde falan okurdum herkes begenirdi simdi o da bitti
buyumedi kuculmedi beklyiorum bakalim kontrolde ne cilkar bebege falan engel degil dedi tiroit iyi calisiyor dedi
surekli gozlemle agrin olursa yada cok siserse git dra cnm gecmis olsun

çok çok geçmiş olsun yeşimcim.bende bu bezeler için dereotu değilde keten tohumuyla tedavi duymuştum ama araştırmak lazım.bulantılarım 6 haftalıkken umrede başlamıştı canım ve 1,5aylıkken kusmalar.inanmayacaksın ama bu sabah bile kustum.her sabah sektirmeden mide bulantısı ve kusma devam ediyo.kızımda bile doğurduğum gün kusup gitmiştim hastaneye ama onda 3 aylıkken başlamıştı.zaten hamileliğim çok zor geçtiği için kalptede sorun oluyo.beslenme düzensizliğinden kalp 2 kere yoruluyo demişti doktorum.5 aya kadar neredeyse hiç su içememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…