Süper Anneler - 2011

canım sanada cok gecmıs olsun senın sonuc ne cıktı pekı.bıyopsı sonucun yanı.benım bugun tekrar bakıldı ultrasonla.çok sukur ıyı huykuymus.korkulacak bısey yok dedı.6 ay sonra tekrar bakılacakmıs

canım benım cok gecmıs olsun ınsallah bır sorun sıkıntı olmadan hamılelıgını tamamlarsın.guzel melegını kucagına laırsın canım.allah yardımcın olsun

canım yelızde cvp vermiş ama ateşin yükselmeye devam ediyor yanı çatlama olmuş bu ay erken yumosladın sen

Iyi huylu dedi dr iki ay sonra gel kontrole dedi
Takip altinda olxam fakat omzuma agri vuruyo
Gidince soliycem

merhaba bende konunuz takip ediyorum 30 yaşındayım 1kızım var 6 yaşında artık bizde 2. bebeği istiyorum halen daha korunuyorum ama hiç hap kullanmadım hep eşim korundu kasım ayı ovulasyon günü takip edip yumurtalama gününde korunmamayı planlıyorum bu ara hipertroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum.Bu konu yu araştıran arkadaşlara sorum şu ateş ölme işlemı nezama başlıyo adet günüyle berabermi oavulasyon testi alıcam marka testi yaparsanız sevinirim

Canim hosgeldin ilk defa kullabacagin icin ovu testi
Adet bitimi teste basla o zaman daha iyi anlarsin
Ne zaman ovu gerceklesek ogrenirsin

selam; ovulasyon testi olarak clear blue iyi bir test, ama pahali. sanirsam arkadaslar hepsi buradadan online daha ucuza aliyorlar. ates olcmeye hemen baslayabilirsin. ne kadar erken baslarsam bedenini o kadar iyi tanirsin. sadece her gun 06-08 arasi bir saatte yataktan kalkmadan dil altindan olcmen gerekiyor. misal ben her gun 7.30 da olcuyorum. 7.45 de olctugumde bile cok farkli ve yaniltan sonuc cikiyor.

bunun disinda kizlarrrr kimsee yok mu???????/

bende kulaktan ateş ölçer var ama olmazsa alim diğerinden cevaplarınız için teşekkürler

öncelikle aramıza hoş geldin...regly döngün kaç canım ona göre teste başlayacaksın ama regly bitiminde de başlayabilirsin ...ateş ölçme işine gelince hergün aynı saatte dil altından digital ateş ölçerle ölçeceksin..bu konuda ateş ölçe topiğindekindeki arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.Biz ovulasyon testi kullanarak ovu zamanımızı belirlemeye çalışıyoruz...

canım bu msjını yeni gördüm topiğin demir baş listesine yazdıralım adımızı
kızların doğum koçu oluruz bizde ne yapalım :1

Iyi akşamlar ben Allah'tan son 3 aydır tarihleri yazıyorum 26 günde bir oluyorum ayın 11 olcam kısmetse sansa gecen ay farkettim şeffaf belirtiyi kısmet 1 kızım 6 yasında 2. Ilk önemli olan saglık iste insan olsun istiyor

Monthhhhhh canım cok sevindim...
Allah kucağına Alman'ı nasip eylesin
Amaaaaa bence kesin kızın olacak senin.. Hep öyle doğdu içine biliyorsun
Hatta elea Yada söyledim bunu.
Boşver sen yöntemi fln.
Bnm ovulasyona 2 gün kala son ilişki oldu ve sonuç erkek !
Ama senin kızın olucak inşallah..
Bilmiyorum içime öyle doğdu bnm.......
İnşallah sen gönlünden gecene sağlıklı bi şekilde kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…