- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.961
benmde bogazimin sag tarafinta var sislik dra gittim hemen ultrasona soktu olctu biyopsi yapicez dedi
ve yapti cok zordu iki yerden örnek aldi o gun konusamadim agridan yattim
bu ayin sonunda randevum var kontrol icin buyume veya agri olursa arada gel dediler bakiyorum netten omuza vurur agrisi diyor
bnmde ole oldu gitmedim dra ayin sonunu beklyiorum bazen hissediyorum varligini yuksek sesle kuran okuyorumiyorum etkileniyor sesim kisiliyor oysaki mevlidlerde falan okurdum herkes begenirdi simdi o da bitti
buyumedi kuculmedi beklyiorum bakalim kontrolde ne cilkar bebege falan engel degil dedi tiroit iyi calisiyor dedi
surekli gozlemle agrin olursa yada cok siserse git dra cnm gecmis olsun
çok çok geçmiş olsun yeşimcim.bende bu bezeler için dereotu değilde keten tohumuyla tedavi duymuştum ama araştırmak lazım.bulantılarım 6 haftalıkken umrede başlamıştı canım ve 1,5aylıkken kusmalar.inanmayacaksın ama bu sabah bile kustum.her sabah sektirmeden mide bulantısı ve kusma devam ediyo.kızımda bile doğurduğum gün kusup gitmiştim hastaneye ama onda 3 aylıkken başlamıştı.zaten hamileliğim çok zor geçtiği için kalptede sorun oluyo.beslenme düzensizliğinden kalp 2 kere yoruluyo demişti doktorum.5 aya kadar neredeyse hiç su içememiştim.
şimidye kadar hep aynı siteden hep aynı markayı aldım,gayette memnundum...3 seçenek var ya testler bu sefer bozuk;ya da son gördüğüm negatif yumurtlamadan sonra çıkan negatifti...ya da bu ay yumurtlamadım...aman ya hayırlısı,hiç kasmıyorum bu ay...aslında tutmasada eşim sperm testine gitsin istiyorum...eğer hız ya da sayı düşükse zaten çatlama anını bulsak bile erkek şansı düşük olur...
22 ekim 36.2 (reglin 5. günü)
23 ekim 36.2
24 ekim 36.2
25 ekim 36.1
26 ekim 36.0
27 ekim 36.1
28 ekim 36.1
29 ekim 36.1
30 ekim 36.3
31 ekim 36.3
1 kasım 36.4
2 kasım 36.5 kızlar ateşi bilenler yorumlasın nolur,çatlamışmıyım ...bana bu tablo çince gibi gözüküyo
kiz ben istanbuldayim geziyorummm
canım sanada cok gecmıs olsun senın sonuc ne cıktı pekı.bıyopsı sonucun yanı.benım bugun tekrar bakıldı ultrasonla.çok sukur ıyı huykuymus.korkulacak bısey yok dedı.6 ay sonra tekrar bakılacakmıs
merhaba bende konunuz takip ediyorum 30 yaşındayım 1kızım var 6 yaşında artık bizde 2. bebeği istiyorum halen daha korunuyorum ama hiç hap kullanmadım hep eşim korundu kasım ayı ovulasyon günü takip edip yumurtalama gününde korunmamayı planlıyorum bu ara hipertroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum.Bu konu yu araştıran arkadaşlara sorum şu ateş ölme işlemı nezama başlıyo adet günüyle berabermi oavulasyon testi alıcam marka testi yaparsanız sevinirim
merhaba bende konunuz takip ediyorum 30 yaşındayım 1kızım var 6 yaşında artık bizde 2. bebeği istiyorum halen daha korunuyorum ama hiç hap kullanmadım hep eşim korundu kasım ayı ovulasyon günü takip edip yumurtalama gününde korunmamayı planlıyorum bu ara hipertroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum.Bu konu yu araştıran arkadaşlara sorum şu ateş ölme işlemı nezama başlıyo adet günüyle berabermi oavulasyon testi alıcam marka testi yaparsanız sevinirim
Canim hosgeldin ilk defa kullabacagin icin ovu testi
Adet bitimi teste basla o zaman daha iyi anlarsin
Ne zaman ovu gerceklesek ogrenirsin
hayat nasıl gıdıyor
bende kulaktan ateş ölçer var ama olmazsa alim diğerinden cevaplarınız için teşekkürler
ikiz oğlu olasıca eylüllllnerdesin sen yaa,şenliği kaçırıyorsun,düğün bugün,bayram bugün
kuzum yaa,facde herkes hamiş,burda herkes hamiş...bi senle ben,el elde baş başta kaldık
herşeyin hayırlısı...vakti saati var biliyorum ama insan duygulanıyor işte...Allahım sen hiç olmayanlara da nasib et...bizim olduğu halde buruluyoruz,onlar kimbilir ne hissediyor
kız biz bu grupların nazar boncuğu olarak kalıcaz mı neebe gibi, geleni doğurtur göndeririz
Slm eylulcum nasilsin
tşkr edrim iyiyim canım sen nasılsın?
bu ay denemelere başlıyorsun demi...
kızlar ben hamileyimmmmmmm.....
bu sabah test yaptım yapar yapmaz 2.çizgi hemen çıktı 18ide adet olmayı bekliyordum olmadım bi yapayım dedim hiçte ummuyodum hamile olacağımı çünkü bu ay yarım yumalak yaptık bi korunduk bi korunmadık ama en son korunmazsı ilişkim arefe gecesiydi sonrasında hep korunduk bende anlamadım hemede duşa atmıştım kendimi sevineyimmi yoksa yöntem denemedim diye üzüleyimmi bilemedim sağım kasığım ağrıyo yine oğlumdaki gibi acaba yine erkekmi olur allahım gücüne gitmesin ama hep soluma yatarak uyurum oğlumuda bu aylarda ve kurbandan sonra hamileliliğimi öğrenmiştim,hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun ama bi kızım olmasını çok istiyorum dua edin kızlar insallah hayırlı sağlıklı bi kızım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?