Süper Anneler - 2011

günaydın canımmm ben iyiyim
asıl sen nasılsın başka test yaptın mı ?dr randevu aldın mı
ayyy ne cok sordum

ben de iyiyim canim. baska test yapmadim adet de olmadim. dr randevusu almadim. cünkü epeydir dr umu degistirmek istiyodum pek ilgili bi dr degil cünkü.uzun süredir de gitmiyodum. yeni dr arastiriyoruz. bu günlerde bir tane kafama göre bulup randevu alacaz.

Son düzenleme:

hadi bakalım canım sağ salim kucağına alırısın inş bebeğini
kızlar yok 2 gündür guluzar ne yaptı acaba?

güncelleme yaptim

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrr
gezdim tozdum ben geldim ne kadar iyi geldi anlatamam size...çocukları babanneye bırakıp kaçtık istanbul 2 günde bitmez ama biz altını üstüne getirdik...marmaraya bindik kalbim duracaktı az daha denizin bi dibine girdik,bi köprüden geçtik,bi gemiye bindik :111: karı koca çılgınız biz yaa...çok eğlendim çok,bütün stresimi,negatif enerjimi attım,bomba gibi geldim...sizi düşündüm hep gezerken naptılar acaba diye :44: kızlar keseyi görmeye ne zaman gidiyorsunuz? bebişlerimizi görmek istiyorum artık

ohh iyi olmuş canım senın adına sevindim rahatlamışsın...Kız msj kutuna bak

slm kizzz iy yapmissiniz valla biraz stres atmak iyi gelmistir. canim ben dr arastirmasindayim bu hafta gideriz heralde randeevu alabilirsek.

arada kaçamak yapıyoruz
canım nasılsın,dünyanın en güzel anneleri siziiii
alışabildin mi meleğine

yok valla alisamadim daha.hamile gibi hissetmiyom kendimi sadece korkularim var. ilk kizimda cok bulantim kusmam olmustu ikinci de de oldu ama uzun sürmedi. yine kusmalardan korkuyom bir de bu sefer canim birsey istesede istemesede istemis gibi yapcam ne zaman aseriyim ben esimi yormak istiym bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…