- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.181
bugun kan verdim akşama alacağım sonucu kızlar dualarınıza ihtiyacım var
cmtsi randevumuz var zaten cnm ozaman gidicem çok şükür bugün gelmedi ilaçlara devam ediyorum tekrar çok geçmiş olsun cnm allah bidaha yasatmasınmont canım hemen doktora git cunku doktor bana kanama oldugumu sordu ve kesede kanama var dedı erken gıtmısolsaydım kanamayı farkedıp ılac tedavısı verırdım benım bebek dort veya besgunmus kalbı durmus ve ıykı hastaneye gıttım yoksa benı zehırlermıs kurdas çok zor gectı allah kımseye yasatmasın bebeklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet cnm aşırı bas dönmesi yapıyo yaa aksamları içiyorum aksam yemeğinden sonra hemen içiyoru geceye bırakmıyorum çünkü biraz acıkıyorum meyve yiyorum yemek yiyince gece kötü oluyo midem hepimizin allah yardımcısı olsun insallahcanım sakın ilacını ihmal etme...ben de içiyorum progestan,yumurtlamadan sonra iç dedi dr um... 10 gün içip bırakıyorum...felaket başdönmesi yapıyo,yer kayıyo sanki...gece yatağa girmeden önce iç,ya da aynı ilacı vajinalde kullanabiliyosun...dr una şikayetlerini söyle,bi yol gösterir ama kesinlikle içmemezlik yapma canım...Allah yardımcın olsun
cmtsi gitcem cnm bugünde kanamam olsaydı gidicektim çok şükür gelmediayy bende bayılıyorum ona
allh razı olsun canım
dr gıt hemn beklem canım
allh razı olsun canım..en kısa zamanda sanada tekrar nasıp olsun inş
canım ben alıyorum hergun ıcınde b12 vıt de var...hatırlattığın ıcın tskr ederım
Bnm ilk dusukte 6. Haftada kalb atisini gorduk
10. Haftada cagirdi dr kontrol icin
Bnm bulantilar baslamisti kontrele bir hafta kala
Bicak gibi kesildi belirtiler anlam veremedim bende
Ve gittihimde kalbi durmus ve .6. Haftada kalmisti buyumesi
Ne kanama ne bisey hic bir belirti olmaadi
Allah yardimcimiz olsun
Hamile kalirsam 3 ay giymiycem diyorum fakat dusuklerden dolayi takip altinda olmam lazim
ALLAHA emanetiz insAllah
Eee eylul nerdesin kan sonucun ne cikti canim... ayy meraktan catlicam kizzz hadiiii
Eylülcüm sende hamişmişsin hayırlı olsun canım, allah gönlündekini versin, beraber büyüteceğiz kızlar bebişleri, erkek bebek isteyenler değil hamişler topiğine döndük , Allah'ım hepimize gönlümüzdekini verir inşallah
geldim kız kan sonucum 386 cıktı.darısı sana inş.
dr konusunda bende kararsızım kızcok kalabalık başka bır dr daha var aklımda ama kararsızım
sagol canım inş hep birlikte sag salım kucağımıza alıp buyuturuz bebişlerimizi
kizlarrr bugün basima birsey geldi. biraz gezmeye cikayim dedim giyindim kusandim birazda sportif takildim. yürüyüs yaptim dönüste biri bana laf attidöndüm baktim paralayacaktim daha cocuk yas 17- 18 belki de.ters ters baktim cocuk utandi gitti. eve geldim birtaraftan güldüm demekki daha yasimi göstermiyom yani simdilik göbek sisince isler degisir. . ee simdi bu cocuga bi sarki göndereyim ben
büyü de gel cocuk büyü de gel
hadi o yollari yürü de gel
Kizlar nasilsiniz...telden giriyorumm... kizimi anneanne aldi bende evi toparliyodum malum 1haftadir gebelik geyiklerinden el surmedim. Dun iki defa saglik o. Gittm cok sira vardi anca bu sabah kan verdim yarin sonuc alicam eger bi sorun cikmazsa insallah gebelik takibi kayit acicaklar. Hafta sonu yada haftaya dr gidicem. Kafamda iki doktor var.. kiz benim haMileligimden sonra apartmanda komsumda gebe cikti hahahhaaaaa 4 haftalikmis... kizi 11 yasinda.. soyleyince bende soyledim.. ayni dr gidicek.. ben hala kararsizim..neyse benim dolgar folikasit yarin bitiyo.. tekrar alicam... prof elayi goturdugum zaman bana anne karninda 3ay folikasit disinda hic vitamin dahi ilac almayin demisti organlari gelistigi icin vitamin bile yavaslatiyomus.. gorumcem oyle yapti topac gibi dogdu oglu... bende 4aydir sadece folik kullaniyorum... neyse bende isleri bitirdim yavrumun yanina gideyim. Buarda elaya 2ay kulkanacagi konraktubax verdi sizin dediginiz gibi... az bisey insallah kalmicak dedi cok memnun kaldim dr.dan.. optum siziii
çok kötüyüm kızlar ben yaa napcam ben aşırı bas ağrısı halsizlik uykusuzluk hele mide bulantısın mafoldum yaa nane limon bile kaynatıp içiyorum hiç bi işe yaramıyo hele 2 saatte birde acıkmak yokmu işkence gibi hem mide bulantısı hem acıkma hissi sabahtan aksama kadar bişey yememiş gibi acıkıyorum ama mide bulantısındanda zor yiyorum acıkıyorum yiyemiyorum zar zor yiyorum yaaa(berbat durumdayım ağzımın tadı kalmadı hep acı tatlı bişeyler yiyeyim diyorum midem almıyo tatlıdan daha çok bulanıyo çubuk krakerlerle çiziyle falan bastırıyorum midemi oğlumdada böyleydim mide bulantım kusmam çok olmuştu acaba erkekmi yine diye düşünmeden edemiyorum (allahım hayırlısını nasip etsin napayım..
kızlar hamilelik takvimi nasıl yapılıyo
dr konusunda bende kararsızım kızcok kalabalık başka bır dr daha var aklımda ama kararsızım
Süper Anneler,
Her yıl düzenlenen geleneksel En'ler yarışmamızda, topiğinizi yarıştırabilir ya da bireysel kategorilere katılabilirsiniz.
Arzu ederseniz sizleri de aramızda görmek isteriz
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...inlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html
şimdide büyük kızım hastasabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz...
şimdide büyük kızım hastasabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?