Süper Anneler - 2011

cmtsi randevumuz var zaten cnm ozaman gidicem çok şükür bugün gelmedi ilaçlara devam ediyorum tekrar çok geçmiş olsun cnm allah bidaha yasatmasın
evet cnm aşırı bas dönmesi yapıyo yaa aksamları içiyorum aksam yemeğinden sonra hemen içiyoru geceye bırakmıyorum çünkü biraz acıkıyorum meyve yiyorum yemek yiyince gece kötü oluyo midem hepimizin allah yardımcısı olsun insallah
cmtsi gitcem cnm bugünde kanamam olsaydı gidicektim çok şükür gelmedi

çok geçmiş olsun cnm allah bidaha yasatmasın insallah

çok kötüyüm kızlar ben yaa napcam ben aşırı bas ağrısı halsizlik uykusuzluk hele mide bulantısın mafoldum yaa nane limon bile kaynatıp içiyorum hiç bi işe yaramıyo hele 2 saatte birde acıkmak yokmu işkence gibi hem mide bulantısı hem acıkma hissi sabahtan aksama kadar bişey yememiş gibi acıkıyorum ama mide bulantısındanda zor yiyorum acıkıyorum yiyemiyorum zar zor yiyorum yaaa(berbat durumdayım ağzımın tadı kalmadı hep acı tatlı bişeyler yiyeyim diyorum midem almıyo tatlıdan daha çok bulanıyo çubuk krakerlerle çiziyle falan bastırıyorum midemi oğlumdada böyleydim mide bulantım kusmam çok olmuştu acaba erkekmi yine diye düşünmeden edemiyorum(allahım hayırlısını nasip etsin napayım..
kızlar hamilelik takvimi nasıl yapılıyo

sagol canım inş hep birlikte sag salım kucağımıza alıp buyuturuz bebişlerimizi

geldim kız kan sonucum 386 cıktı.darısı sana inş.
dr konusunda bende kararsızım kızcok kalabalık başka bır dr daha var aklımda ama kararsızım

Canimmm hadi gozun aydin bakk kesinlesti de... ohhh cok sevindim degerlerinde super... bakalim bende yarin sabah alicam sonucunu.neolacak.. yaa eylul bende bi gaz var ayiptir soylemesi.. sendede varmi.. ilj zamanlarda oluyomuss... offf mahvetti beni iki gundur kesiyo sanki karnimi... bide senin iliski gunun tam yum gunumuydu.. kac gunde bi adet oluyodun..

şimdide büyük kızım hasta sabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz...

kız ne afetmişsin sen valla o yaştakiler bana teyze diyo ben de sert bakınca ablaya çeviriyolar

tıkır tıkır ilerliyor herşey maşallah Allah tamamına erdirsin canım...bence de artık tescilletin şu gebeliklerinizi

canım hiç öyle düşünme ,her bebek farklı...ben hep diyorum,büyük kızımda hamile olduğumu bile farketmiyordum göbek olmasa
küçükte 9 ay 9 yıl gibi geçti...ne sorun varsa hepsi bir aradaydı...5-6. aylarda istifradan hastaneye yatıyordum...ikiside kız ama farklı,hatta bambaşka...
bence senin nazlı kızın varlığını hissttirmeye çalışıyo annesi

geldim kız kan sonucum 386 cıktı.darısı sana inş.
dr konusunda bende kararsızım kızcok kalabalık başka bır dr daha var aklımda ama kararsızım

gördün müüüü kesin hamilesin Allah tamamına erdirsin canım benim sevinnnçççç

yarışma çok hoş,hatta her sene göz atarım,eğlenceli oluyor..ama biz kendi halinde,etliye sütlüye karışmayan,sabah akşam bebiş konuşan bir gariban grubuz adımızı sanımızı bilmezler ki;yarışmaya katılsak tek oyla rezil oluruz valla o da muhtemelen kendi oyumuz çıkar,daha büyük rezillik
ama kızlara bayılıyorum elmayra,hanımkelesimigetir ve diğerleri,sohbetleri şahane,takip ederim mutlaka

canim senin bogazindaki noduller gorunuyormu disardan benm gorunuyor sag tarafta ne buyuo ne kuculuo ole kardes kardes geciniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…