Süper Anneler - 2011

gecmis olsun cnm salgin var sanirim

canim yaa gecmis olsun. nedir bu hastaliklardan cektigimiz. benim de kücük kiz dünden beri öksürüp duruyo. doktora gittiniz mi ?

sağolun kızlar...evde kaldı o,ben işe geldim mecburen...babası gidicek nöbet çıkışı eve...dr a gitmedik,gece başladı kusmaya ama öyle böyle değil,banyoya yetişemedi kuzum...küçük 1 günde atlattı,bakalım bugün toparlanamazsa yarın götürürüm dr a

evet ben de gözattim biraz. cok güzel muhabbetleri var.gecen seneleri bilmiyorum mutlaka eglenceli geciyordur.

tabloda bekleyen ben gurbet ve yeliz kalmış :18: Allahım duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Evet Allahım noolur duy sesimiziiii, amin.
Bu arada geçmiş olsun sanırım çocuğun rahatsız, umarım önemli bişeyi yoktur.:18:

evet canım,salgın var herhalde...önemli değil çok şükür...biraz daha iyiymiş şimdi,kahvaltı yapmış biraz...

Cok gecmis olsun yaa anlamistim bi terslik oldugunu...girmeyince.. ee simdi nasil yavrun... ayy cocuklar hasta oluyo ya analar kahroluyo valla..

sorma gülüzarım ya,bi taraftan hastalık,hafta başından beri peşpeşe hasta oldular,eşimde grip...bi ben varım sağlam ama keşke ben hasta olsam da onlar sağlam olsa...ben kedi gibi yatarım sessiz sessiz...çocukların ve kocaların hastalığı hiç çekilmiyo...gören amansız hastalığa yakalandılar sanır....istekleri ve nazları hiç bitmiyo
bide bu hafta sınav haftası,büyük lise sınavlarına hazırlanıyo ve sistem komple değişti,çocuklar streste...sene sonunda yapılan sınav kasıma çekildi...akşamları test kitaplarının arasında kayboluyoruz

Bi de ben varim😞😞

ay seni görmemişim canım,sende varsın di mi :18:

ben bi kahvalti yapayimda kafam calissin

kızzz hamiş bi bayan bu saate kadar kahvaltı etmez mi hiç,açlıktan öldü oğlan yazıkkkkkk

kizlar hapsurunca feci kasik agrim varrr adete son 4 gun

Allahim sen ne buyuksun yaptiklarindan sual olunmaz
bayanin biris: yazmis:
Sevgili anneler.Biraz uzun olcak belki ama okuyup kendınizi benim yerime koyup dualarını eksik etmeyn...Ben 2 çocuk annesiyim 3. Bi bebeğmz olsun istedık.Hamile kaldım herşey normal giderken 20. Haftada bebğmin cinsyetini öğrenmeye gttğmde doktorum 4 hafta önce ölmüş dedi.Ben hç bi rahatszlık hıssetmemştm.Ölü doğum yaptm ve bebeğimi kendim kefenledm.Cok üzuldüm yıprandm.Diyer çocuklarm etkilendı.Doktorumun tavsyesi üzerne beklemene gerek yok tekrar hamıle kalablrsn dedi. Ve ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım oda gayet rahat sorunsuz gderken.15. Haftada sabah uyandğmda suyum geldi ve düşuk oldu Bu olaylarn üstündn 8 ay geçti. Ve ben kurban bayramının Arefe gunu test yaptım hamileyim.Ama doktora gtmekten korktum kötu bşey diycek gne dye.Ama dün mecburen gittim anlattım kaybettğm bebeklerimi.Doktor masaya geç bi bakalım ultrasonla dedi.Bna bakıp dediki.Allah aldığı iki bebeği geri verdi ikizlerin olcak dedi çok sevindim bunu hem gulerek hem ağlayarak yazıyorum.Düşuk tehlikesi var gene.Neolur dua edin bna.4 tane kuzum olsun.Kurduğum sofranın etrafı yavrularmla dolsun.Rabbim dileyen herkeze versn.Dua bekliyorum Çok sağolun
alintidirr

bakarsiniz bana da 3 uz nasip olur ne dersiniz ben cok sabrettim Allahim

şimdide büyük kızım hasta sabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz...
Geçmiş olsun canım, ne çektiniz be yavrum şu hastalıktan

hic belirti yasamayininiz oldumu:44:
Kasık ağrılarım olmuştu, bat'tan önce tahmin ediyordum gebe olduğumu

Allahim sen ne buyuksun yaptiklarindan sual olunmaz
bakarsiniz bana da 3 uz nasip olur ne dersiniz ben cok sabrettim Allahim

Amin canım, öyle içten söylemişsinki, ya tutarsa, çok zor olmaz mı üçüz?

Kizzz senin kizlar kac yasinda masallahh liseywmi hazirlaniyooo.... anammmm ben comez kaldim aranizda.. kizz ablami dwsem size ayip olurmu.. :)))

çok büyüksün Ya Rabbim...

kız dellenme ne üçüzü,6 tane eder o zaman zor olur,sonra bana mıhlama yapamazsın ikizde anlaşalım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…