- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.201
kız ne afetmişsin senvalla o yaştakiler bana teyze diyo ben de sert bakınca ablaya çeviriyolar
tıkır tıkır ilerliyor herşey maşallahAllah tamamına erdirsin canım...bence de artık tescilletin şu gebeliklerinizi
gecmis olsun cnm salgin var sanirim
canim yaa gecmis olsun. nedir bu hastaliklardan cektigimiz. benim de kücük kiz dünden beri öksürüp duruyo. doktora gittiniz mi ?
yarışma çok hoş,hatta her sene göz atarım,eğlenceli oluyor..ama biz kendi halinde,etliye sütlüye karışmayan,sabah akşam bebiş konuşan bir gariban grubuzadımızı sanımızı bilmezler ki;yarışmaya katılsak tek oyla rezil oluruz valla o da muhtemelen kendi oyumuz çıkar,daha büyük rezillik
ama kızlara bayılıyorum elmayra,hanımkelesimigetir ve diğerleri,sohbetleri şahane,takip ederim mutlaka
tabloda bekleyen ben gurbet ve yeliz kalmış :18: Allahım duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şimdide büyük kızım hastasabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz...
tabloda bekleyen ben gurbet ve yeliz kalmış :18: Allahım duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet Allahım noolur duy sesimiziiii, amin.
Bu arada geçmiş olsun sanırım çocuğun rahatsız, umarım önemli bişeyi yoktur.:18:
Cok gecmis olsun yaa anlamistim bi terslik oldugunu...girmeyince.. ee simdi nasil yavrun... ayy cocuklar hasta oluyo ya analar kahroluyo valla..
Bi de ben varim😞😞
ben bi kahvalti yapayimdakafam calissin
evet canım,salgın var herhalde...önemli değil çok şükür...biraz daha iyiymiş şimdi,kahvaltı yapmış biraz...
sorma gülüzarım ya,bi taraftan hastalık,hafta başından beri peşpeşe hasta oldular,eşimde grip...bi ben varım sağlam ama keşke ben hasta olsam da onlar sağlam olsa...ben kedi gibi yatarım sessiz sessiz...çocukların ve kocaların hastalığı hiç çekilmiyo...gören amansız hastalığa yakalandılar sanır....istekleri ve nazları hiç bitmiyo
bide bu hafta sınav haftası,büyük lise sınavlarına hazırlanıyo ve sistem komple değişti,çocuklar streste...sene sonunda yapılan sınav kasıma çekildi...akşamları test kitaplarının arasında kayboluyoruz
ay seni görmemişim canım,sende varsın di mi :18:
kızzzhamiş bi bayan bu saate kadar kahvaltı etmez mi hiç,açlıktan öldü oğlan yazıkkkkkk
kizlar hapsurunca feci kasik agrim varrr adete son 4 gun
ay hadi inşallah canımkız gebeysen ayağını sürü ben de geleyim peşinden
Geçmiş olsun canım, ne çektiniz be yavrum şu hastalıktanşimdide büyük kızım hastasabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz...
Kasık ağrılarım olmuştu, bat'tan önce tahmin ediyordum gebe olduğumuhic belirti yasamayininiz oldumu:44:
Allahim sen ne buyuksun yaptiklarindan sual olunmaz
bakarsiniz bana da 3 uz nasip olur ne dersiniz ben cok sabrettim Allahim
evet canım,salgın var herhalde...önemli değil çok şükür...biraz daha iyiymiş şimdi,kahvaltı yapmış biraz...
sorma gülüzarım ya,bi taraftan hastalık,hafta başından beri peşpeşe hasta oldular,eşimde grip...bi ben varım sağlam ama keşke ben hasta olsam da onlar sağlam olsa...ben kedi gibi yatarım sessiz sessiz...çocukların ve kocaların hastalığı hiç çekilmiyo...gören amansız hastalığa yakalandılar sanır....istekleri ve nazları hiç bitmiyo
bide bu hafta sınav haftası,büyük lise sınavlarına hazırlanıyo ve sistem komple değişti,çocuklar streste...sene sonunda yapılan sınav kasıma çekildi...akşamları test kitaplarının arasında kayboluyoruz
ay seni görmemişim canım,sende varsın di mi :18:
kızzzhamiş bi bayan bu saate kadar kahvaltı etmez mi hiç,açlıktan öldü oğlan yazıkkkkkk
çok büyüksün Ya Rabbim...Allahim sen ne buyuksun yaptiklarindan sual olunmaz
bayanin biris: yazmis:
Sevgili anneler.Biraz uzun olcak belki ama okuyup kendınizi benim yerime koyup dualarını eksik etmeyn...Ben 2 çocuk annesiyim 3. Bi bebeğmz olsun istedık.Hamile kaldım herşey normal giderken 20. Haftada bebğmin cinsyetini öğrenmeye gttğmde doktorum 4 hafta önce ölmüş dedi.Ben hç bi rahatszlık hıssetmemştm.Ölü doğum yaptm ve bebeğimi kendim kefenledm.Cok üzuldüm yıprandm.Diyer çocuklarm etkilendı.Doktorumun tavsyesi üzerne beklemene gerek yok tekrar hamıle kalablrsn dedi. Ve ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım oda gayet rahat sorunsuz gderken.15. Haftada sabah uyandğmda suyum geldi ve düşuk oldu Bu olaylarn üstündn 8 ay geçti. Ve ben kurban bayramının Arefe gunu test yaptım hamileyim.Ama doktora gtmekten korktum kötu bşey diycek gne dye.Ama dün mecburen gittim anlattım kaybettğm bebeklerimi.Doktor masaya geç bi bakalım ultrasonla dedi.Bna bakıp dediki.Allah aldığı iki bebeği geri verdi ikizlerin olcak dedi çok sevindim bunu hem gulerek hem ağlayarak yazıyorum.Düşuk tehlikesi var gene.Neolur dua edin bna.4 tane kuzum olsun.Kurduğum sofranın etrafı yavrularmla dolsun.Rabbim dileyen herkeze versn.Dua bekliyorum Çok sağolun
alintidirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?