- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.401
doktormu söyledi cnm sen ilk sızı ne tarafta hissetin yada ne tarafa yatarak uyuyosuncanım bende niye herşey ters gidiyo ya,bende sağdan yumurtlamışım ama kızım oluyo
Gurbetim yandimm ben bittim ben... kiza zor bakiyorum zorla yiyip iciyorum napicam ya durmadan gegiriyorum yanm hazimsizlik hepsi var...napicam ne kullanicam bilmiyorum... ilk 3 ay vitamin bile almak iyi degil organ gelisimi oldugu icin. Sasirdim valla..
doktormu söyledi cnm sen ilk sızı ne tarafta hissetin yada ne tarafa yatarak uyuyosun
ayyyy aynı bende senin gibiyim cnm yaa allah yardımcmız olsun mide bulantılarından,gazdan,sürekli halsizlikten gına geldi dün temizliğimi zor yaptım sağolsun eşim yardım etti aynı bende oğluma zor bakıyorum yaramaz oğlusum benim bide çişini öğrendi ama arada kaçırıyo uykuda kaçırıyo çamaşır yıkamaktanda gına geldi makina bozulucak vallahi.....nasıl yani cnm sen vitamin kullanmıyomusun doktor bana elevit diye bi multivitamin verdi içinde folikasitte olanlarda varmış doktora dedim folik asit vermedin içinde var dedi ben oğlumda ayr ayrı kullanmıştım....mide bulantısına hiçbişey fayda etmiyo nane limon bile kaynatıp içtim işe yaramıyo
1 haftadir mide kalmadi bende.. sadece yaniyooo mahvoldum.. bu kari nerde diyen yokk anasini satayimm... napicam ben... midem eksiyo aci su geliyo agzima... agzima si.c. alar benim... cek simdi kizim ceeekkkkk
Hamislik tiripi atanlarrr varr
9 ay nazini cekeceyuk olsun be yaee
Satin ne zamandi kiz srndemi temjuz anasi olcenn
Gurbetim yandimm ben bittim ben... kiza zor bakiyorum zorla yiyip iciyorum napicam ya durmadan gegiriyorum yanm hazimsizlik hepsi var...napicam ne kullanicam bilmiyorum... ilk 3 ay vitamin bile almak iyi degil organ gelisimi oldugu icin. Sasirdim valla..
Kiyamam bn sana kuzum
Sonucu guzel olacak dayan bn neler vermezdim
Neler ahtim var asla sikayet etmiycem
kızlar bu arada çaydan tiksindim ben sabahları 3 fincan içen aksamlarıda yine çay demleyip içen ben okadar çay tiryakisi değilim ama normal içiyodum şimdi yarm bardak çay içiyorum oda zorla lokmalarımı rahat yutaym diye hergün 1 fincan sütlü nescafe içen ben ondanda tiksindi içemiyorum bi ara cnm nar ve et çekti ve çok yedim ikisinide şimdi bu aralar hiçbişey çekmiyo
katalim anasini satayim bi bomba patlatalim herkesten beter yapalim hak ettikben şımarıcam doğrusuevi de,topiği de birbirine katıcam banane yandınızzzzzzzzzzzzz
katalim anasini satayim bi bomba patlatalim herkesten beter yapalim hak ettik
Satin ne zamandi kiz srndemi temjuz anasi olcenn
bu ay gelecek meak etme sen salliycan ortaligi
az önce sağlık ocağından ebem aradı,sen hamilesin de neden gelmiyosun dedinası yani hamilemiyim dedim evet,devlet hastanesinde adına gebelik muayenesi açılmış ekim ayında dedi...
bi anlık şoktan sonra anladım durumu;geçen ay çat iğnesi yapınca dr um acilden tahlil istemişti ya kan testi...salak bunlar yaa sonuç 0 geldi,insan bi bakar sonuca sonra söyler dimi? ama onlar da haklı millet adet 1 hafta 10 gün geçince gidiyo,doğal olarakta hamiş çıkıyolar...benim gibi delisi yoktur ki her ay 2-3 gün önceden kan versin
yok yok bi daha töbeler olsun adet geçmeden test mest yok,küçük şehir zaten rezil oldum,hastanesine,sağlık ocağına,eczanelerine...yolda çevirip sorcaklar artık,olmadı mı kız daha diye
kuzum ya akilmi kaldi bendeeee baktim baktimmmbenim sat 6 ekim temmuz gözüküyo dogum. gurbetim tablo varya hani kendi ellerinle yapistirdin ilk sayfayasonra bana dövüyo diye iftira atiyolar
Canlar slm, bende hamileyim
Bat yarın, dün öğrendim gebeliğimi hem idrar hemde kan testinde.
İsteyen tüm arkadaşlara Rabbim mu mutluluğu yaşatsın...
Ümidinizi yitirmeyin ve ateş ölçün, çok ii 1 rehber...
az önce sağlık ocağından ebem aradı,sen hamilesin de neden gelmiyosun dedinası yani hamilemiyim dedim evet,devlet hastanesinde adına gebelik muayenesi açılmış ekim ayında dedi...
bi anlık şoktan sonra anladım durumu;geçen ay çat iğnesi yapınca dr um acilden tahlil istemişti ya kan testi...salak bunlar yaa sonuç 0 geldi,insan bi bakar sonuca sonra söyler dimi? ama onlar da haklı millet adet 1 hafta 10 gün geçince gidiyo,doğal olarakta hamiş çıkıyolar...benim gibi delisi yoktur ki her ay 2-3 gün önceden kan versin
yok yok bi daha töbeler olsun adet geçmeden test mest yok,küçük şehir zaten rezil oldum,hastanesine,sağlık ocağına,eczanelerine...yolda çevirip sorcaklar artık,olmadı mı kız daha diye
Canlar slm, bende hamileyim
Bat yarın, dün öğrendim gebeliğimi hem idrar hemde kan testinde.
İsteyen tüm arkadaşlara Rabbim mu mutluluğu yaşatsın...
Ümidinizi yitirmeyin ve ateş ölçün, çok ii 1 rehber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?