Süper Anneler - 2011

canım bende niye herşey ters gidiyo ya,bende sağdan yumurtlamışım ama kızım oluyo
doktormu söyledi cnm sen ilk sızı ne tarafta hissetin yada ne tarafa yatarak uyuyosun

ayyyy aynı bende senin gibiyim cnm yaa allah yardımcmız olsun mide bulantılarından,gazdan,sürekli halsizlikten gına geldi dün temizliğimi zor yaptım sağolsun eşim yardım etti aynı bende oğluma zor bakıyorum yaramaz oğlusum benim bide çişini öğrendi ama arada kaçırıyo uykuda kaçırıyo çamaşır yıkamaktanda gına geldi makina bozulucak vallahi.....nasıl yani cnm sen vitamin kullanmıyomusun doktor bana elevit diye bi multivitamin verdi içinde folikasitte olanlarda varmış doktora dedim folik asit vermedin içinde var dedi ben oğlumda ayr ayrı kullanmıştım....mide bulantısına hiçbişey fayda etmiyo nane limon bile kaynatıp içtim işe yaramıyo

kızlar bu arada çaydan tiksindim ben sabahları 3 fincan içen aksamlarıda yine çay demleyip içen ben okadar çay tiryakisi değilim ama normal içiyodum şimdi yarm bardak çay içiyorum oda zorla lokmalarımı rahat yutaym diye hergün 1 fincan sütlü nescafe içen ben ondanda tiksindi içemiyorum bi ara cnm nar ve et çekti ve çok yedim ikisinide şimdi bu aralar hiçbişey çekmiyo

Bence sadece folik asit kullan 3 ay bitene kadar. 3. Aydan sonra vitamin. Zaten ilk 12 hafta ise yariyo folik asit sonra omurga gelisimi tanamlandigi icin kullandirmiyolar faydasi olmuyo. Bide cay ve nescafe falan icme. Eger iceceksen cayi cok acik olarak ic ve yemekle beraber degil yani kahvaltida falan icme sut yada sikma meyvesuyu ic bacim.. ben zorluyorum bu mideyle ama bakalim nereye kadar...

Selam kizlar aranizda hamile olanlar varmis Allah tamamini erdirsin.....Ben suan 4 haftalik hamisim ishal gaz kabizlik vs hicbirsey yok....Ama benim birkac gundur karnimîn ust tarafi agriyor cogu zamanda migdeme vuruyor agrisi....Dr normal dedi nekadar normalse.....Sizlerde erken gebelikte bu durumu yasayan oldumu????

1 haftadir mide kalmadi bende.. sadece yaniyooo mahvoldum.. bu kari nerde diyen yokk anasini satayimm... napicam ben... midem eksiyo aci su geliyo agzima... agzima si.c. alar benim... cek simdi kizim ceeekkkkk

ne dellendin kız? misafirlerim var demedin mi sen? merak etmezmiyim hiç,naptı bizim hamişler diye giriyorum her sabah

yavrum olcak böyle şeyler,neden stres yapıyosun,boşuna mı cennet anaların ayağının altında babalar 5 dk lık görevini bititrip çekiliyo kenara ama analar çekiyor tüm sıkıntıyı...
yandı senin gelin valla eli maşalı seniiiiiiiiiiiii
ne zaman gidiyosun dr.a? belki hafifletici şeyler önerebilir...

dayan canım,geçicek,güzel şeyler düşün,oğluşunu düşün...2 ay kaldı en fazla...ben reklamlara bile tahmmül edemiyodum...hani bi doritos sos reklamı vardı domatesli falan :120: o çıkınca koşa koşa banyoya

çubuk kraker iyi gelmişti bana...bi de yataktan kalkmadan yiyiyodum başucumda...sakin hareket etmeye çalış...derin nefes al ve ekşime içinde çok sıvı beslenme...ah canım benim çok zor ama sonu çok tatlı,nolur sabret...kızında küçük daha,ama babannesiyle iyiymiş araları,gönder bikaçgün kalsın...

canım Allah yardımcın olsun...zor günler ama geçicek biliyosun...hamişliğin keyfini çıkarmaya bak...süt iç bol bol...çayın kahvenin yararı yok zaten,taze meyve suları sebze suları iç

kaçalım anacım burdan kendimize yeni topik açalım...biri değil ikisi değil heppsii hamiş bunların gelen giden hepsiiiiiiiiiiiii

bide aynı anda kaldılar ya,belirtiler hep aynı,ee bizim yazdığımız cevaplar da aynı,kopyala yapıştır yapıcam ben bunlara...hani dr lar herkese aynı reçeteyi bakmadan yazarlar ya,onun gibi,herkese aynı otomatik mesaj

kız bacım nerelerdesin? nettin dr işini ? gönder şu lustrallileri başından

katalim anasini satayim bi bomba patlatalim herkesten beter yapalim hak ettik

az önce sağlık ocağından ebem aradı,sen hamilesin de neden gelmiyosun dedi nası yani hamilemiyim dedim evet,devlet hastanesinde adına gebelik muayenesi açılmış ekim ayında dedi...
bi anlık şoktan sonra anladım durumu;geçen ay çat iğnesi yapınca dr um acilden tahlil istemişti ya kan testi...salak bunlar yaa sonuç 0 geldi,insan bi bakar sonuca sonra söyler dimi? ama onlar da haklı millet adet 1 hafta 10 gün geçince gidiyo,doğal olarakta hamiş çıkıyolar...benim gibi delisi yoktur ki her ay 2-3 gün önceden kan versin

yok yok bi daha töbeler olsun adet geçmeden test mest yok,küçük şehir zaten rezil oldum,hastanesine,sağlık ocağına,eczanelerine...yolda çevirip sorcaklar artık,olmadı mı kız daha diye

ebe arayıp,hamilesin sen deyince bi an dedim "aha dedim sonuç yanlış çıkmış,testler karışmış,hamilesin sen "
çok salağım ben yaa türk filmlerinde bile yoktur benim gibisi....ollduuu testler karışmış,film ya bu

Canlar slm, bende hamileyim
Bat yarın, dün öğrendim gebeliğimi hem idrar hemde kan testinde.
İsteyen tüm arkadaşlara Rabbim mu mutluluğu yaşatsın...
Ümidinizi yitirmeyin ve ateş ölçün, çok ii 1 rehber...

bu ay gelecek meak etme sen salliycan ortaligi kuzummmm
benim sat 6 ekim temmuz gözüküyo dogum. gurbetim tablo varya hani kendi ellerinle yapistirdin ilk sayfaya sonra bana dövüyo diye iftira atiyolar
kuzum ya akilmi kaldi bendeeee baktim baktimmm

tebrikler guzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahim saglicakla almayi nasip etsinnnn

deliler yaaaaa kiz iki gun sonra bat senin belkide hamissin giiiiiiiii

[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]yas[/TD]
[TD]cocuk sayisi[/TD]
[TD]sat[/TD]
[TD]iliski günleri[/TD]
[TD]deneme sayisi[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]sonuc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hkubra03[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 kiz[/TD]
[TD]20 Mayis[/TD]
[TD]31 Mayis gece 01.00 tek iliski[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]hamilecinsiyet :kiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizkao[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1 kiz[/TD]
[TD]30 Agustos[/TD]
[TD]8 Eylül ve 11 ya da 12 Eylül[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep_sevin[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]18 ve 20 Eylül[/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yELiiizz[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]1 kiz[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]14.gün tek iliski[/TD]
[TD]1 yildan fazla[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]guluzarela[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 kiz[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]17 Ekim aksam ve 18 Ekim 17:00[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]1 Kasim[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SchahSultan[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2 kiz[/TD]
[TD]6 Ekim[/TD]
[TD]19 Ekim sabah 09 :00 ve 17 :00[/TD]
[TD]7.deneme[/TD]
[TD]2 ya da 3 Kasim[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senaserra[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yalel[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]3 Kasim[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]reyyaneha[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]1 kiz[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]apranxx[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]2 kiz[/TD]
[TD]18 Ekim[/TD]
[TD]30 Ekim 23.00[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]15 Kasim[/TD]
[TD]beklemede:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylülüngülü[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1 kiz[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]20 Ekim[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]3 Kasim[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lenarin[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD] Kasim´da denemeye baslayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dorti[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]1 oglan 1 kiz[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pozitifimmm[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]iki iliski[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kernek[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD] Ocak´ta denemeye baslayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibelderin[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]1 kiz[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]3 ay sonra denemeye baslayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hdg_34[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]1 oglan[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]3 ay sonra denemeye baslayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GurbetGuzeli[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]1 kiz[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD]26.10-28.10-30.10-31.10[/TD]
[TD]2 yildir[/TD]
[TD]10 kasim[/TD]
[TD]beklemede:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]Bebek yok
[/TD]
[TD]16.ekim[/TD]
[TD]31 ekim tek iliski[/TD]
[TD]1 yil[/TD]
[TD]14 kasim[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iste guzel tabloooooo

oy ben nideeemm nerelere gideeemmmm
hem ağlarım hem söylerim....

yelizim çokkk sevindim tatlım,sende çok uğraştın bu topiklerde,Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla al kucağına inşaAllah paşanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…