Süper Anneler - 2011

ulennn nereye gidiyonuz sizi de görecez bu bulanti kusmalar basladimi 3 ay sürer nasil olsa o zaman sizin de baslar kusmalar sonra hep beraber kusarizsonrada topigin adinida kusmuklu anneler koyariz

ulennn nereye gidiyonuz sizi de görecez bu bulanti kusmalar basladimi 3 ay sürer nasil olsa o zaman sizin de baslar kusmalar sonra hep beraber kusarizsonrada topigin adinida kusmuklu anneler koyariz

bak yelizde hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş

:84: ruh halim,karışık

sanki benim bulantilar basliyo gibi bugün heryer havasiz geldi bana ama kusmadim daha. hem baslarsa bulantilar direnecem kusmamak icin. cumartesi toptan kusarim kaynanaya hosgeldin kusmasi yaparim

canim belirtilerin oldumu hissettinmi hamis oldugunu sen

kuzum peki idrar testi koyumu yoksa silikmiydi ve betan kac cikti

1 haftadir mide kalmadi bende.. sadece yaniyooo mahvoldum.. bu kari nerde diyen yokk anasini satayimm... napicam ben... midem eksiyo aci su geliyo agzima... agzima si.c. alar benim... cek simdi kizim ceeekkkkk
geçmiş olsun canım yaaa
sanada geçmiş olsun canım eczanelerde bulant için bilrklik varmış bir sorun isterseniz????
kız bacım nerelerdesin? nettin dr işini ? gönder şu lustrallileri başından
gelmediler kız dun hurda dedıkodu ettıgımız öğrendiler herhalde
tekrar tebrık ederım yxliz

kusmuklu anneler sizi

bak yelizde hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş

:84: ruh halim,karışık
Peşimden gelcen ümidini kaybetmeeeeeeeeee

tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun
Çoook teşekkür ederim kuzum, Rabbimin emanetlerini inşallah kucağımıza alırız bu sefer...

canim belirtilerin oldumu hissettinmi hamis oldugunu sen
Oldu hayatım olmaz mı, bel ağrısı karnımın altında 2 gündür olan resmen kazınma işiii, uykuuuuuu, ansızın üşümleeeer ve sabah uyandığımda tatlı tatlı vücut kaşınması yaşadım.

kuzum peki idrar testi koyumu yoksa silikmiydi ve betan kac cikti

2 testide yaptım hayatım İdrarda hemen çıktı ama silikti gerçi çokta silik değil, değerim 108 çıktı.

masAllah size darisi bekleyenlerin basinaaaaaa
selamun aleykum canlarım.aşure gunumuz mübarek olsun ınsallah

cnm a.selam hosgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…