- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.421
kaçalım anacım burdankendimize yeni topik açalım...biri değil ikisi değil heppsii hamiş bunların gelen giden hepsiiiiiiiiiiiii
bide aynı anda kaldılar ya,belirtiler hep aynı,ee bizim yazdığımız cevaplar da aynı,kopyala yapıştır yapıcam ben bunlara...hani dr lar herkese aynı reçeteyi bakmadan yazarlar ya,onun gibi,herkese aynı otomatik mesaj
ebe arayıp,hamilesin sen deyince bi an dedim "aha dedim sonuç yanlış çıkmış,testler karışmış,hamilesin sen "
çok salağım ben yaatürk filmlerinde bile yoktur benim gibisi....ollduuu testler karışmış,film ya bu
ulennn nereye gidiyonuzsizi de görecez bu bulanti kusmalar basladimi 3 ay sürer nasil olsa o zaman sizin de baslar kusmalar sonra hep beraber kusariz sonrada topigin adinida kusmuklu anneler koyariz
Canlar slm, bende hamileyim
Bat yarın, dün öğrendim gebeliğimi hem idrar hemde kan testinde.
İsteyen tüm arkadaşlara Rabbim mu mutluluğu yaşatsın...
Ümidinizi yitirmeyin ve ateş ölçün, çok ii 1 rehber...
sanki benim bulantilar basliyo gibi bugün heryer havasiz geldi bana ama kusmadim daha. hem baslarsa bulantilar direnecem kusmamak icin. cumartesi toptan kusarim kaynanaya hosgeldin kusmasi yaparim
kuzum peki idrar testi koyumu yoksa silikmiydi ve betan kac cikti
geçmiş olsun canım yaaa1 haftadir mide kalmadi bende.. sadece yaniyooo mahvoldum.. bu kari nerde diyen yokk anasini satayimm... napicam ben... midem eksiyo aci su geliyo agzima... agzima si.c. alar benim... cek simdi kizim ceeekkkkk
sanada geçmiş olsun canım eczanelerde bulant için bilrklik varmış bir sorun isterseniz????doktormu söyledi cnm sen ilk sızı ne tarafta hissetin yada ne tarafa yatarak uyuyosun
ayyyy aynı bende senin gibiyim cnm yaa allah yardımcmız olsun mide bulantılarından,gazdan,sürekli halsizlikten gına geldi dün temizliğimi zor yaptım sağolsun eşim yardım etti aynı bende oğluma zor bakıyorum yaramaz oğlusum benim bide çişini öğrendi ama arada kaçırıyo uykuda kaçırıyo çamaşır yıkamaktanda gına geldi makina bozulucak vallahi.....nasıl yani cnm sen vitamin kullanmıyomusun doktor bana elevit diye bi multivitamin verdi içinde folikasitte olanlarda varmış doktora dedim folik asit vermedin içinde var dedi ben oğlumda ayr ayrı kullanmıştım....mide bulantısına hiçbişey fayda etmiyo nane limon bile kaynatıp içtim işe yaramıyo
gelmediler kız dun hurda dedıkodu ettıgımız öğrendiler herhaldekız bacım nerelerdesin? nettin dr işini ? gönder şu lustrallileri başından
tekrar tebrık ederım yxlizCanlar slm, bende hamileyim
ulennn nereye gidiyonuzsizi de görecez bu bulanti kusmalar basladimi 3 ay sürer nasil olsa o zaman sizin de baslar kusmalar sonra hep beraber kusariz sonrada topigin adinida kusmuklu anneler koyariz
ilaveten ben de ateş tablonu istiycem yelizcim sana zahmet
Peşimden gelcen ümidini kaybetmeeeeeeeeee
bak yelizde hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş
:84: ruh halim,karışık
Çoook teşekkür ederim kuzum, Rabbimin emanetlerini inşallah kucağımıza alırız bu sefer...tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun
Oldu hayatım olmaz mı, bel ağrısı karnımın altında 2 gündür olan resmen kazınma işiii, uykuuuuuu, ansızın üşümleeeer ve sabah uyandığımda tatlı tatlı vücut kaşınması yaşadım.canim belirtilerin oldumu hissettinmi hamis oldugunu sen
kuzum peki idrar testi koyumu yoksa silikmiydi ve betan kac cikti
ilaveten ben de ateş tablonu istiycem yelizcim sana zahmet
ateş topiğinin ilk sayfasına bak anacım orda var başka örneklerede bakarsın ....
Ooooy kuzum sende Temmuz annesisin, ne sevinmiştim senin gebeliğine, maşallah yaaa
selamun aleykum canlarım.aşure gunumuz mübarek olsun ınsallah
masAllah size darisi bekleyenlerin basinaaaaaaPeşimden gelcen ümidini kaybetmeeeeeeeeee
Çoook teşekkür ederim kuzum, Rabbimin emanetlerini inşallah kucağımıza alırız bu sefer...
Oldu hayatım olmaz mı, bel ağrısı karnımın altında 2 gündür olan resmen kazınma işiii, uykuuuuuu, ansızın üşümleeeer ve sabah uyandığımda tatlı tatlı vücut kaşınması yaşadım.
2 testide yaptım hayatım İdrarda hemen çıktı ama silikti gerçi çokta silik değil, değerim 108 çıktı.
selamun aleykum canlarım.aşure gunumuz mübarek olsun ınsallah
asure yemek icin can atiyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?