Süper Anneler - 2011

1 haftadir mide kalmadi bende.. sadece yaniyooo mahvoldum.. bu kari nerde diyen yokk anasini satayimm... napicam ben... midem eksiyo aci su geliyo agzima... agzima si.c. alar benim... cek simdi kizim ceeekkkkk

yavrucugum sunun surasinda az bir sey cekeceksin, duzelir o merak etme. doktor neden mide ilaci vermedi? talcid falan veriliyor sanirsam.

yukarida guluzarda var benzer durum. mide agrisi vs. o da yeni hamile

@yxliz; kendim hamile kalmis kadar sevindim. eminin bu topikteki herkes de ayni duygudadir. sonucta uzun zamandir emek veriyorsun. hayirli olsun, rahat bir gebelik gecirirsin umarim.

dedim ben, ayagimi suruyerek geldim. butun karilar hamile.

@eylul, sultan siz nasilsiniz? var mi agri sizi? benim hormonlar altust olmustu. hamilelik de ota boka az aglamadim. hatirladikca gulerim, otobusu kacirdim diye bilem aglamisligim var.

kız senin bu oğlan çok tatlı yaa,ablamın var bi kedisi,boncuk...yıllardır ablamda,torun doğunca çok kıskanmıştı,arada parka götürüyo ablam,arabalardan çocuklardan çok korkuyo

napıyosun bacım.deneme ne zaman senın.ınsallah bu sefer sende mujde verırısın canım

oglun beklesin sekerim, once biz variz. pek sahane gozukuyor, elcagizina saglik.

kizlarr yumurtlamadan gecen ay var mi? benim 16. gunum ve tik yok, testler negatif. atlamis olamam, erken basladim testleri yapmaya. stresten olur mu boyle seyler?

kac gunde bır adet oluyosun canım

kız senin bu oğlan çok tatlı yaa,ablamın var bi kedisi,boncuk...yıllardır ablamda,torun doğunca çok kıskanmıştı,arada parka götürüyo ablam,arabalardan çocuklardan çok korkuyo
evettttttt tatlidir bnm oglummm umut pasam bnnmmm

Kediler aşure yiyomu yav?
valla bizimki farkli ne versek git geri demiyyyy
allah kabul etsın gurbetım bızde yapıyoruz suanda asure.allah kabul etsın hepımızınkınıde inşallah.ellerıne saglık cok guzel görunuyor vallahı
sagol cnm bnm hepimizinki Kabul olsun insAllah
oglun beklesin sekerim, once biz variz. pek sahane gozukuyor, elcagizina saglik.

kizlarr yumurtlamadan gecen ay var mi? benim 16. gunum ve tik yok, testler negatif. atlamis olamam, erken basladim testleri yapmaya. stresten olur mu boyle seyler?

sagol gulummmm bu ay hic hissetmedim yumurtladigimi bennn kizlarada demistimmm

kac gunde bır adet oluyosun canım

28 gunde bir oluyorum, bazen bu degisiyor. ama pek uzamiyor, genelde kisaliyor. bakalim testlere devam, hirs yaptim.

sagol gulummmm bu ay hic hissetmedim yumurtladigimi bennn kizlarada demistimmm

kasıklarım 3 gündür ağrıyor, tık yok. ne yımırtaymış yahuuu!! catlamadı gittiii.

bugün 17:00 da regl oldum canım

Hayirlisi olsun bacim bekliyodun zaten.. dertlenme sakin.. hissediyorum az kaldi arkadasim.. dun kizin kulagi agridi sabah esim isten izin aldi doktoruna goturduk alerjisi var kizin oyuzden oksurmekten kulagin ici hafif zedelenmis neyse bisey yokmus esimin cocukluk arkadasi o hastanede k.dogum doktoru. Bi goreyim dedi nezamandir cikmadim dedi. Sonra gorustuler benim gebe oldugumu soyledi cok ilgili samimi efendi bi dr. Tebrik etti ultrasonda gormek istermisin dedi bende tabiii dedim daha hic dr gitmedik dedim. Keseyi gorduk kalp atislarini dinledik bastan popoya 2,3mm. Suanda kese cok iyi kesenin etrafinda kanama falan yok super dedi..bedava muayene etti.. 10 gun sonra tekrar gel tahlik verdi istedigin yerde yaptir dedi idrar kan falan.. f.asit kulkandigimi soyledim. Neler yiyip icmem yapmamam gerekenleri soyledi memnun kaldim eger boyle olurrsa ona devam edicez kizimda gormedigim ildgi alakayi bu bebekte bu dr dan gordum bilgilendirme tecrube cok iyiydi.. sans mi bu bilmiyorum ama icimi rahatlatti zaten benimde istedigim ilgiydi. Evet kizlar bende boyle bu gunluk.. mideme renni verdi yada gaviskon icebilirsin sik olmamak kaydiyla dedi..

canım Allah yardımcın olsun...zor günler ama geçicek biliyosun...hamişliğin keyfini çıkarmaya bak...süt iç bol bol...çayın kahvenin yararı yok zaten,taze meyve suları sebze suları iç

amin cnm hepimizin allah yardımcısı olsun...bi doktordan duymuştum sebzenin meyvenin sularını sıkıp içmek yerine kendisini yiyin demişti....daha süt içmeye baslamadım midem bulanıyo daha çok...sigara kokusundan bile tiksindim yaaa sigara kullanmıyorum ama kokusundanda rahatsız olmuyodum hatta bazen kokusu iyi geliyodu...

kızlar etrafımdaki herkez erkek olucak senin yine diyolar herkez öyle hissediyomuş bende öyle hissediyorum bi tek halam kız hissediyo(

canım hadı gözun aydın.keske şu yumurtlaama gununu falanda sorsaydın dogrumu degılmı dıye.yanı erkek bebek ıcın herkese sormak lazım degılmı.herseyın hayırlısı olsun allah saglıklı evlatlar versın cumlemızede

kızlar etrafımdaki herkez erkek olucak senin yine diyolar herkez öyle hissediyomuş bende öyle hissediyorum bi tek halam kız hissediyo(

canım sen yumurtlama gununden öncemı ılıskıye gırmıstın.yanı takıplemı olmustu senınkı yoksa bılmedenmi

Cnm sen çaydan tiksindiğini yazmıştın. Ben kızlarıma hamileyken feci tiksinmiştim çaydan. Aslında çay çok sevdiğim halde
Bakalım senin bebişinde kız olabilir diyorum

Soyle sordum dorticim hep sag kasigim agriyo kese sagdami dedim. Hayir dedi kese yani rahim tam ortadadir her iki tarafada agri batma yapabilir dedi.hangi taraftan yumurtlamisim da diyemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…