Süper Anneler - 2011

canım ıyım şimdilik duygu durumumda fılan bır degısıklık yok ama bel ağrım var..
sagol canım hamılelık nasıl gıdıyor eylulum.takvım yapsana sende .
takvim var ya kız kucuk benımkı
oglun beklesin sekerim, once biz variz. pek sahane gozukuyor, elcagizina saglik.

kizlarr yumurtlamadan gecen ay var mi? benim 16. gunum ve tik yok, testler negatif. atlamis olamam, erken basladim testleri yapmaya. stresten olur mu boyle seyler?
bazen gecıkebılıyor bu testler adamı stres yapıyor canım sen testlare devam et.Birde bazı aylar yum olmayabılır yılda 2 kez fılan
bol sans bacım
bugün 17:00 da regl oldum canım
bacım ya ne deyım......eşin gec kalmadan versın testını ona gore bır yol ızlersın olmadı dr geldıyse yıne takıbe gıt ilgiliydi ne güzel
bak ne güzel ıyı olacak hastanın ayağına dr gelmıs...kalp atışlarını da duymuşsun tebrık ederım bacım sag salım kucağına al ıns.
kızlar etrafımdaki herkez erkek olucak senin yine diyolar herkez öyle hissediyomuş bende öyle hissediyorum bi tek halam kız hissediyo(
hissetmeyle olmuyor canım az kaldı senın zaten.dua et gonlundekı olur inş
Soyle sordum dorticim hep sag kasigim agriyo kese sagdami dedim. Hayir dedi kese yani rahim tam ortadadir her iki tarafada agri batma yapabilir dedi.hangi taraftan yumurtlamisim da diyemedim :))

guluzar ultrasonda bebek kesenın ıcınde saga mı sola mı yakın duruyor bacım ona bak yada resım ekle bıze cınsıyetı ıcın yorum yapıyordu kızlar ..dırek baktığında sola yakınsa erkek dıyorlardı

Son düzenleme:
kızlar etrafımdaki herkez erkek olucak senin yine diyolar herkez öyle hissediyomuş bende öyle hissediyorum bi tek halam kız hissediyo(

Hemen yukluyorum bacim

deneme, bakalim bu avatari ekleyebilmis miyim?

pek hosuma gitti paylasmak istedim.

erkek: bizim ayarlarimiz farkli.
kiz: evet, senin wireless antenin var benim usb:)

Son düzenleme:

hadi gozunaydin cnm bizim burada 8 haftadan once randevu vermezler özele gidersen bi ihtimal

çok sevindim canım,gönlüne göre dr bulmuşsun,hep böyle devam eder inşaAllah...bebişimizin kalp atışını duydun demek maşallah sübhanallah
renni duo dimi? dou hamişler için ben kullanmıştım

Cnm sen çaydan tiksindiğini yazmıştın. Ben kızlarıma hamileyken feci tiksinmiştim çaydan. Aslında çay çok sevdiğim halde
Bakalım senin bebişinde kız olabilir diyorum

çaydan bende tiksinmiştim,hem de kızların ikisinde de

canim gözünaydin. bence sans ayagina gelmis. bu doktora devam et bence hem tanidik oldugu icin istedigin seyleri daha rahat sorabilirsin. hem de icin rahat etmedigi zamanlarda randevusuz rica edip gidebilirsin

benim bulantilarim basladi kizlar offf yaa kizima bile bakamiyorum bazen.. yikiyo beni su agri... anneme gidiyorum belki orda kalirim cagirdi en azindan cocukla ilgilenirler optum kizlar.. rabbim gecsin su bulantili gunler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…