- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.461
canım ıyım şimdilik duygu durumumda fılan bır degısıklık yok ama bel ağrım var..yavrucugum sunun surasinda az bir sey cekeceksin, duzelir o merak etme. doktor neden mide ilaci vermedi? talcid falan veriliyor sanirsam.
yukarida guluzarda var benzer durum. mide agrisi vs. o da yeni hamile
@yxliz; kendim hamile kalmis kadar sevindim. eminin bu topikteki herkes de ayni duygudadir. sonucta uzun zamandir emek veriyorsun. hayirli olsun, rahat bir gebelik gecirirsin umarim.
dedim ben, ayagimi suruyerek geldim. butun karilar hamile.
@eylul, sultan siz nasilsiniz? var mi agri sizi? benim hormonlar altust olmustu. hamilelik de ota boka az aglamadim. hatirladikca gulerim, otobusu kacirdim diye bilem aglamisligim var.
takvim var ya kız kucuk benımkısagol canım hamılelık nasıl gıdıyor eylulum.takvım yapsana sende .
bazen gecıkebılıyor bu testler adamı stres yapıyor canım sen testlare devam et.Birde bazı aylar yum olmayabılır yılda 2 kez fılanoglun beklesin sekerim, once biz variz. pek sahane gozukuyor, elcagizina saglik.
kizlarr yumurtlamadan gecen ay var mi? benim 16. gunum ve tik yok, testler negatif. atlamis olamam, erken basladim testleri yapmaya. stresten olur mu boyle seyler?
bol sans bacım
bugün 17:00 da regl oldum canım
bak ne güzel ıyı olacak hastanın ayağına dr gelmıs...kalp atışlarını da duymuşsun tebrık ederım bacım sag salım kucağına al ıns.Hayirlisi olsun bacim bekliyodun zaten.. dertlenme sakin.. hissediyorum az kaldi arkadasim.. dun kizin kulagi agridi sabah esim isten izin aldi doktoruna goturduk alerjisi var kizin oyuzden oksurmekten kulagin ici hafif zedelenmis neyse bisey yokmus esimin cocukluk arkadasi o hastanede k.dogum doktoru. Bi goreyim dedi nezamandir cikmadim dedi. Sonra gorustuler benim gebe oldugumu soyledi cok ilgili samimi efendi bi dr. Tebrik etti ultrasonda gormek istermisin dedi bende tabiii dedim daha hic dr gitmedik dedim. Keseyi gorduk kalp atislarini dinledik bastan popoya 2,3mm. Suanda kese cok iyi kesenin etrafinda kanama falan yok super dedi..bedava muayene etti.. 10 gun sonra tekrar gel tahlik verdi istedigin yerde yaptir dedi idrar kan falan.. f.asit kulkandigimi soyledim. Neler yiyip icmem yapmamam gerekenleri soyledi memnun kaldim eger boyle olurrsa ona devam edicez kizimda gormedigim ildgi alakayi bu bebekte bu dr dan gordum bilgilendirme tecrube cok iyiydi.. sans mi bu bilmiyorum ama icimi rahatlatti zaten benimde istedigim ilgiydi. Evet kizlar bende boyle bu gunluk.. mideme renni verdi yada gaviskon icebilirsin sik olmamak kaydiyla dedi..
hissetmeyle olmuyor canım az kaldı senın zaten.dua et gonlundekı olur inşkızlar etrafımdaki herkez erkek olucak senin yine diyolar herkez öyle hissediyomuş bende öyle hissediyorum bi tek halam kız hissediyo(
Soyle sordum dorticim hep sag kasigim agriyo kese sagdami dedim. Hayir dedi kese yani rahim tam ortadadir her iki tarafada agri batma yapabilir dedi.hangi taraftan yumurtlamisim da diyemedim :))
guluzar ultrasonda bebek kesenın ıcınde saga mı sola mı yakın duruyor bacım ona bak yada resım ekle bıze cınsıyetı ıcın yorum yapıyordu kızlar ..dırek baktığında sola yakınsa erkek dıyorlardı
Son düzenleme: