- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.481
canim benim dr randevusu yarin 10 bucukta ora saati 11 bucuk. yarin ögleden sonra gelirim topige .yaa beni heyecan ve korku basti yaa insallah bir problem yoktur. dua edin arkadaslar.
giderken ayakkabima isim yazacaktim demi. apranxx gurbetim lenarin baska var mi ? eylül sen bugün gidersen doktora sen yaz ayakkabina
canım bendede bır korku var kızımda cok rahattım bunda gergınım bıraz dualarım sızınlecanim benim dr randevusu yarin 10 bucukta ora saati 11 bucuk. yarin ögleden sonra gelirim topige .yaa beni heyecan ve korku basti yaa insallah bir problem yoktur. dua edin arkadaslar.
giderken ayakkabima isim yazacaktim demi. apranxx gurbetim lenarin baska var mi ? eylül sen bugün gidersen doktora sen yaz ayakkabina
Sultan yarin guzel haberle gel canim optum
stres yapma sultancım,güzel haberler alıcaksın inşallah...
canım bendede bır korku var kızımda cok rahattım bunda gergınım bıraz dualarım sızınle
slm kızlar bakın az önce ne buldum
dr un bırı hastasına sunu söylemiş ; erkek bebekte hormonlardan dolayı göğüs çevresi 2, aydan itibaren koyulaşıyor...
month senın 2 ay dolmus olmalı kontrol et bacım
bizimde sata göre ikinci ayimiz olmuyo mu ?
8 haftayı bıtırmemız gerekli canım
meraba kızlar fazla gıremıyorum hastene mısafir derken doktor karnımda kan toplamıs dedı ongun sonra gel bakalım yıne kurdas gereke bılır dedı cok korkuyorum yenıhamıleler hayırlı olsun apranak ben ve senbırbırımıze teslı verırız hamıleler dua edın caım
benim bulantilarim basladi kizlar offf yaa kizima bile bakamiyorum bazen.. yikiyo beni su agri... anneme gidiyorum belki orda kalirim cagirdi en azindan cocukla ilgilenirler optum kizlar.. rabbim gecsin su bulantili gunler..
slm kızlar bakın az önce ne buldum
dr un bırı hastasına sunu söylemiş ; erkek bebekte hormonlardan dolayı göğüs çevresi 2, aydan itibaren koyulaşıyor...
month senın 2 ay dolmus olmalı kontrol et bacım
Kızlar merhaba
20 kasımda özel doktordan randevum var 11+5 olacak o gün bebişim, heralde cinsiyet tahmini yapamaz, yapmasında zaten her şeyiyle kız gibi hissediyorum, bir ay daha hayal kurayım ben kendi kendime oğluşum olacakmış gibiHayırlı, sağlıklı olsun yeter tabiki ama gönül her iki meyveden de istiyor bacılar heycanlıyım, gerginim bu bekleyişten
benim gögüs ucu ve cevresi normalde koyu zaten. önceki hamileliklerde de bunu duymustum ama birsey anlamadim.zaten koyu olunca farkedemiyorum. bu bana göre degil
Kızlar merhaba
20 kasımda özel doktordan randevum var 11+5 olacak o gün bebişim, heralde cinsiyet tahmini yapamaz, yapmasında zaten her şeyiyle kız gibi hissediyorum, bir ay daha hayal kurayım ben kendi kendime oğluşum olacakmış gibiHayırlı, sağlıklı olsun yeter tabiki ama gönül her iki meyveden de istiyor bacılar heycanlıyım, gerginim bu bekleyişten
Yok baslamadim zaten cok yemekle aram yokta kahve cok iciyorum.ne kadar dogru soyledin vakti zamani gelince oluyor iste otesi yok.aslinda benim esim et obur buarada et yemezse doymaz bide iki erkek kardes eltiminde iki oglu var bizimkisi kacinilmaz son gibi :))
Kızlar merhaba
sultannn hayirli haberle gel anacim bizede dua et gulummmmm
olsun sanada başka yöntem bulurum ben canımm
bu arada dr gıderken ısımlerı yazdım ama dr yokmuş(( bakayım mu silinen isimlere sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?