Süper Anneler - 2011

canim benim dr randevusu yarin 10 bucukta ora saati 11 bucuk. yarin ögleden sonra gelirim topige .yaa beni heyecan ve korku basti yaa insallah bir problem yoktur. dua edin arkadaslar.

stres yapma sultancım,güzel haberler alıcaksın inşallah...

giderken ayakkabima isim yazacaktim demi. apranxx gurbetim lenarin baska var mi ? eylül sen bugün gidersen doktora sen yaz ayakkabina

ben size direk t-shirt bastırıcam,üzerine kocaman APRANXX yazdırıcam,anca tutar

canim benim dr randevusu yarin 10 bucukta ora saati 11 bucuk. yarin ögleden sonra gelirim topige .yaa beni heyecan ve korku basti yaa insallah bir problem yoktur. dua edin arkadaslar.
canım bendede bır korku var kızımda cok rahattım bunda gergınım bıraz dualarım sızınle
giderken ayakkabima isim yazacaktim demi. apranxx gurbetim lenarin baska var mi ? eylül sen bugün gidersen doktora sen yaz ayakkabina

tamam canm yazarım

slm kızlar bakın az önce ne buldum

dr un bırı hastasına sunu söylemiş ; erkek bebekte hormonlardan dolayı göğüs çevresi 2, aydan itibaren koyulaşıyor...

month senın 2 ay dolmus olmalı kontrol et bacım

meraba kızlar fazla gıremıyorum hastene mısafir derken doktor karnımda kan toplamıs dedı ongun sonra gel bakalım yıne kurdas gereke bılır dedı cok korkuyorum yenıhamıleler hayırlı olsun apranak ben ve senbırbırımıze teslı verırız hamıleler dua edın caım

gecmis olsun tekrar canim. ben burdaki herkese dua ediyorum. Allah herkese önce saglik sonra da gönlündeki bebegi versin insallah

Kızlar merhaba
20 kasımda özel doktordan randevum var 11+5 olacak o gün bebişim, heralde cinsiyet tahmini yapamaz, yapmasında zaten her şeyiyle kız gibi hissediyorum, bir ay daha hayal kurayım ben kendi kendime oğluşum olacakmış gibi Hayırlı, sağlıklı olsun yeter tabiki ama gönül her iki meyveden de istiyor bacılar heycanlıyım, gerginim bu bekleyişten

@sultan isimlerimizin karsisina oglan-boy-pipili hepsini yaz. neme lazim yanlislikla ucuz kiz falan olur :))

benim bulantilarim basladi kizlar offf yaa kizima bile bakamiyorum bazen.. yikiyo beni su agri... anneme gidiyorum belki orda kalirim cagirdi en azindan cocukla ilgilenirler optum kizlar.. rabbim gecsin su bulantili gunler..

@guluzar annen ve kocisin baksin bir sure kiza. sen dinlen.

kizlar moral bozmak hic istemiyorum. inanmayin boyle seylere. benim bu gogus ve gobek olayi yuzunden erkek demislerdi. 9 ay belki kiz degil yanlistir didimmm. memelerimin cevresi cok cabuk kapkara olmustu; gobegim de sivriydi. cayda cok iciyordum. o yuzden kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz, biliyorum, ama sonra daha buyuk hayal kirikligi oluyor.

@deniz ogrenilmis caresizlik boyle bir sey. benimde 1 kizim var. ve hissettigim asla erkek bebegim olmayacakmis gibi. o yuzden icini rahat tut, belli olmaz bu isler.

Son düzenleme:
benim gögüs ucu ve cevresi normalde koyu zaten. önceki hamileliklerde de bunu duymustum ama birsey anlamadim.zaten koyu olunca farkedemiyorum. bu bana göre degil

olsun sanada başka yöntem bulurum ben canımm
bu arada dr gıderken ısımlerı yazdım ama dr yokmuş (( bakayım mu silinen isimlere sayılır mı

gönlündeki olur inş hislerin seni yanıltır canım..ultrason çıktısını ekle nubuna baksın kızlar

merhaba sende kendimi gördüm sanki benimde 2 oğlum var bende burada eskilerdenim 2. oğluma burdaki tavsiyeleri kendimce uygulayarak hamile kaldım tabi amacım kız bebeğe sahip olmaktı ama olmadı olmayınca olmuyor benim içinde kader gibiydi erkek çocuk eşim 3 erkek kardeş ve eltimin birininde 2 oğlu var. oğlum suan 6 aylık ama ben üçüncüyü dşünemiyorum gerçi çok erken ama yinede uzak geliyor benimde eşim istemiyor zaten 2 tane yeter diyor...

Son düzenleme:

Belki dr tahmin yapar.gönlündeki olsun canım sağlıklıca inşallah.

olsun sanada başka yöntem bulurum ben canımm
bu arada dr gıderken ısımlerı yazdım ama dr yokmuş (( bakayım mu silinen isimlere sayılır mı

Bak bakalım kimin ismi silinmiş.düşündümde ben bu sefer isim yazmayacam dış gebelik mi herşey yolundamı daha bilmiyoruz çünkü.kimseye kötü öncü olmayım.önce keseyi doğru yerde görelim herşey iyiyse ikinci randevuda yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…