Süper Anneler - 2011

canım cok gecmıs olsun.yuce rabbım yardımcın olsun

canım günaydın o zmn bende bakmayayım kızların ismini bugun zaten o ayakkabılarımıda giymedim....

nerdesın bacım.leyladan son haber varmı cok merak ettım yaa.sayfadada bısey yazmmamıs.ınsallah bır sorun yoktur

yok canım haberim...aslında cevap yazmaması beni endişelendiriyo,inşallah iyileşmiştir kuzusu...hep dua ettim bebiş için

canım benim üzülme nolur...yeniden hamile kalıcaksın en kısa zamanda...inşallah tekrar kürtaja gerek kalmaz

yapabilir bence çünkü 12. haftada biz biliyoruz,dr da bilir herhalde...yeterki bacaklarını açsın sıpa

@apranxx

sen kocisle beraber kendine de baktir. belki kist vs vardir. vajinal ultrason iyi olabilir.

ah kuzum ahhhh o dediğin vajinal ultrasona girmediğim hastane dr kaldımı ki acaba burda,gelen gördü giden gördü eşimede onu dedim ya zaten,benim çekmediğim rezillik kalmadı,adetliylen bile girdim vaj ultrasona birazda sen uğraş dedim...kist falan yok çok şükür de,sıpoş testi normal çıkarsa dr.um benden rahim filmi istedi

olsun sanada başka yöntem bulurum ben canımm
bu arada dr gıderken ısımlerı yazdım ama dr yokmuş (( bakayım mu silinen isimlere sayılır mı

baktın mı,kesin ben duruyorumdurrrrrrrrrrrrrr

eski mısırlılar
Bu medeniyette gebelik durumu anlaşıldığı gibi bebeğin cinsiyeti de anlaşılabiliyordu. Hamilelik testini belirlemede bir arpa ve bir de buğday dolu torbalar kullanılmaktaydı. İdrarla sulanan torbalardan buğday taneleri arpa tanelerinden daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin erkek, eğer arpa taneleri daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin kız olduğu anlaşılmaktaydı.
Bu uygulama 1933 yılında bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Prof. Julias Manger laboratuarda kutuların içine kurutma kağıtları yerleştirmiş ve bunların üzerine de buğday ve arpa taneleri koymuştur. Ardından bu taneleri hamile bir kadının idrarıyla sulayıp, Eski Mısır’da uygulanan bu yöntemin doğruluğunu bilimsel olarak kanıtlamıştır.

deneyelim mi kız ne dersin

bakmadım canım dr yoktu çünkü muayene olamadım...eee bos boşta bakılmaz kı demı

kızlar ;

yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kızmış

deneyin bakalım tutuyor mu önceki kuzularınızda

Son düzenleme:
kız bugdaya arpaya hiç çiş koyulurmu.nımet onlar yahu.bence yapmayın sız bılırsıznıde yıne.yanı arpaya bugdaya işenırmı kızzzz

benımde 26+10-9=27 kızım
bundada 30+10-9=31 sanırım bu da kızzz

bence tek çıkanlar kız oluyo bacım,çiftler erkek...ama bana sorarsan hiiiçççç inanmıyorum ben tamamen uydurmasyon...
araştırsan tutmayan çoktur...bunlara takılma,buğday sula sen

kız bugdaya arpaya hiç çiş koyulurmu.nımet onlar yahu.bence yapmayın sız bılırsıznıde yıne.yanı arpaya bugdaya işenırmı kızzzz

bilimsel amaçlı kullanıcaz yaa bişey olmaz herhalde...

işemiycez kız suluyacağız diye düşünnnn

sulama fikrini çok beğendim ama ben ciddiyim bu konuda

nettin bacım?iyi geldimi anacığının bakımı şefkati,nasıl oldun?

sulama yapım en ıyısı ben...ayyy herseyın normal olduğunu öğrenseydim içim rahatlayacaktı allah hepimizin gönlündekini versin inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…