- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.501
meraba kızlar fazla gıremıyorum hastene mısafir derken doktor karnımda kan toplamıs dedı ongun sonra gel bakalım yıne kurdas gereke bılır dedı cok korkuyorum yenıhamıleler hayırlı olsun apranak ben ve senbırbırımıze teslı verırız hamıleler dua edın caım
Sağol gurbetim dua ediyorum canım .
inanılmaz negatifim bugünçok güzelsin diyeni bile dövesim var
Bak bakalım kimin ismi silinmiş.düşündümde ben bu sefer isim yazmayacam dış gebelik mi herşey yolundamı daha bilmiyoruz çünkü.kimseye kötü öncü olmayım.önce keseyi doğru yerde görelim herşey iyiyse ikinci randevuda yazarım.
nerdesın bacım.leyladan son haber varmı cok merak ettım yaa.sayfadada bısey yazmmamıs.ınsallah bır sorun yoktur
nerdesın bacım.leyladan son haber varmı cok merak ettım yaa.sayfadada bısey yazmmamıs.ınsallah bır sorun yoktur
meraba kızlar fazla gıremıyorum hastene mısafir derken doktor karnımda kan toplamıs dedı ongun sonra gel bakalım yıne kurdas gereke bılır dedı cok korkuyorum yenıhamıleler hayırlı olsun apranak ben ve senbırbırımıze teslı verırız hamıleler dua edın caım
Kızlar merhaba
20 kasımda özel doktordan randevum var 11+5 olacak o gün bebişim, heralde cinsiyet tahmini yapamaz, yapmasında zaten her şeyiyle kız gibi hissediyorum, bir ay daha hayal kurayım ben kendi kendime oğluşum olacakmış gibiHayırlı, sağlıklı olsun yeter tabiki ama gönül her iki meyveden de istiyor bacılar heycanlıyım, gerginim bu bekleyişten
@apranxx
sen kocisle beraber kendine de baktir. belki kist vs vardir. vajinal ultrason iyi olabilir.
olsun sanada başka yöntem bulurum ben canımm
bu arada dr gıderken ısımlerı yazdım ama dr yokmuş(( bakayım mu silinen isimlere sayılır mı
eski mısırlılar
Bu medeniyette gebelik durumu anlaşıldığı gibi bebeğin cinsiyeti de anlaşılabiliyordu. Hamilelik testini belirlemede bir arpa ve bir de buğday dolu torbalar kullanılmaktaydı. İdrarla sulanan torbalardan buğday taneleri arpa tanelerinden daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin erkek, eğer arpa taneleri daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin kız olduğu anlaşılmaktaydı.
Bu uygulama 1933 yılında bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Prof. Julias Manger laboratuarda kutuların içine kurutma kağıtları yerleştirmiş ve bunların üzerine de buğday ve arpa taneleri koymuştur. Ardından bu taneleri hamile bir kadının idrarıyla sulayıp, Eski Mısır’da uygulanan bu yöntemin doğruluğunu bilimsel olarak kanıtlamıştır.
yapabilir bence çünkü 12. haftada biz biliyoruz,dr da bilir herhalde...yeterki bacaklarını açsın sıpa
ah kuzum ahhhho dediğin vajinal ultrasona girmediğim hastane dr kaldımı ki acaba burda,gelen gördü giden gördü eşimede onu dedim ya zaten,benim çekmediğim rezillik kalmadı,adetliylen bile girdim vaj ultrasona birazda sen uğraş dedim...kist falan yok çok şükür de,sıpoş testi normal çıkarsa dr.um benden rahim filmi istedi
baktın mı,kesin ben duruyorumdurrrrrrrrrrrrrr
olurda bigün hamile kalırsam,kesin deniycemdeneyelim mi kız ne dersin
kızlar ;
yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kızmış
deneyin bakalım tutuyor mu önceki kuzularınızda
kız bugdaya arpaya hiç çiş koyulurmu.nımet onlar yahu.bence yapmayın sız bılırsıznıde yıne.yanı arpaya bugdaya işenırmı kızzzz
benımde 26+10-9=27 kızım
bundada 30+10-9=31 sanırım bu da kızzz
kız bugdaya arpaya hiç çiş koyulurmu.nımet onlar yahu.bence yapmayın sız bılırsıznıde yıne.yanı arpaya bugdaya işenırmı kızzzz
işemiycez kız suluyacağız diye düşünnnn
bence tek çıkanlar kız oluyo bacım,çiftler erkek...ama bana sorarsan hiiiçççç inanmıyorum ben tamamen uydurmasyon...
araştırsan tutmayan çoktur...bunlara takılma,buğday sula sen
bilimsel amaçlı kullanıcaz yaa bişey olmaz herhalde...
sulama fikrini çok beğendim ama ben ciddiyim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?