Süper Anneler - 2011

ben cok heyecanliydim yaa öncekilerde bile bu kadar heyecan yapmadim. simdi anlatiyorum. doktor amcam bizi odasina aldi son adet tarihimi sordu test yaptigimizi söyledik. ultrasonda bakalim dedi. ultrason odasina aldi bakti evet tebrik ederim dedi kalp atisini bile gördük gögüslerimi muayene etti problem yok her sey iyi gözüküyo dedi.sonra kan aldilar idrar aldilar tansiyon falan labaratuvar muayenelerini yaptilar bilgilendirme yaptilar. hersey iyiydi doktoru calisanlari muayenehaneyi hepsini begendik. 3 hafta sonra tekrar randevu verdiler. hamilelik boyunca 3 tane ultrason hakkiniz var dediler. eger agri yada baska bir problem olursa parayla ultrason cekecekler. herkes ilk bebekmi tebrik ederiz falan diye siritirken biz yok 3. dedik sasirdilar yasimi sordular 35 dedim. hani yasimi göstermedigim belli oldu yine ne tarftan yumurtladim falan diye soramadim doktor amcam ters karsilar falan diye cekindim.iste böyle kizlar daha annemi arayacam. önce size bilgi vereyim dedim.

hosgeldınız ne yaptın bacım hersey normal mı?kese kac mm ayyy cok heyecan yaptım haa

canim kese 9 mm bebek 2 mm dedi. 5+5 haftalik gözüktü. folik asit disinda birsey kullanmana gerek yok dedi. hemoglobinim 13.6 cikti kansizlik yok cok sükür. bulantim olursa ilac yazarmisiniz simdiden dedim. ilac kullanma bulantin olursa zencefil cayi ic dedi.

çok sevindim canım gözün aydın olsun...genç anne seniii
cinsiyeti belli mi diyeydin adamceyiz olaydı

ayy yerim ben onu yaaa 2 mm miymiş daha büyücekte abi olcak...
aa bak zencefil çayı,iyiymiş gülüzar da içsin,eylüllll sen de yaz bi kenara

leyla kim? ben anlamadim

leyla faceden bi arkadaş canım,oğluşu oldu bu yöntemle,doğdu çok şükür ama solunum sıkıntısı varmış,küvezdeymiş...

30+7=37-9=28 büyük kizim
31+7=38-9=29 kücük kizim
35+10=45-9=36 simdiki hamilelik
bu durumda ?
bu durumda bebek zenci

artık gönül rahatlığıyla çevrene söyleyebilirsin,hamilelik keyfi başlasınnnnn

artık gönül rahatlığıyla çevrene söyleyebilirsin,hamilelik keyfi başlasınnnnn

sagol canim benim.ayy evet söylemeye basladim bile az önce annemle görüstüm yarinda kaynanagile söyleriz sonra da zaten yavas yavas duyulur. kizlarr inanin doktorda hepinizin ismi gecti aklimdan dua ettim. hadi hayirlisi.

ne güzel kimileri iyi haber alıyo kimileri de kötü.. benim gibi bende test yaptım aylardır yine negatif yine negatif offff of

hadi gozunaydin Allahim bizlere bu sevinci tatmayi nasip guzel Allahim

kiz belirtiler devam ediormu ne belirtilerin var guzelim anlat hele Bilgi sahibi olacak

hadi gozunaydin Allahim bizlere bu sevinci tatmayi nasip guzel Allahim

kiz belirtiler devam ediormu ne belirtilerin var guzelim anlat hele Bilgi sahibi olacak

tesekkür ederim canim.insallah darisi size olsun.
gurbetim bende hic belirti yok ya. bulanti kusma daha baslamadi.cok nadir bazen basim dönüyo ama o da cok degil.zaten pek belirti olmadigi icin korkuyodum ya ben.ama neyseki bugün o kalbinin attigini gördümya cok rahatladim.

kizlar biliyorsunuz yarin kaynanamgil geliyo bir hafta burdalar.fazla giremezsem merak etmeyin arada girebilirsem internete gelirim topige. öptüm hepinizi görüsürüz

Kizlar ben cok kotuyum midem yaniyo eksiyo midemi bulandiriyo hersey... yazdiklarinizi okumadim.. sadece sahsultan gozunaydin canim..apranxx beni dusundugun icin tesekkur ederim arkadasim... simdide kaynanamdayiz iyidegilim..kendinize iyi bakin bana dua edin midem gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…