- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.521
hosgeldınız ne yaptın bacım hersey normal mı?kese kac mm ayyy cok heyecan yaptım haa
nerdesın bacım.leyladan son haber varmı cok merak ettım yaa.sayfadada bısey yazmmamıs.ınsallah bır sorun yoktur
kızlar ;
yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kızmış
deneyin bakalım tutuyor mu önceki kuzularınızda
ben cok heyecanliydim yaa öncekilerde bile bu kadar heyecan yapmadim. simdi anlatiyorum. doktor amcam bizi odasina aldi son adet tarihimi sordu test yaptigimizi söyledik. ultrasonda bakalim dedi. ultrason odasina aldi bakti evet tebrik ederim dedi kalp atisini bile gördükgögüslerimi muayene etti problem yok her sey iyi gözüküyo dedi.sonra kan aldilar idrar aldilar tansiyon falan labaratuvar muayenelerini yaptilar bilgilendirme yaptilar. hersey iyiydi doktoru calisanlari muayenehaneyi hepsini begendik. 3 hafta sonra tekrar randevu verdiler. hamilelik boyunca 3 tane ultrason hakkiniz var dediler. eger agri yada baska bir problem olursa parayla ultrason cekecekler. herkes ilk bebekmi tebrik ederiz falan diye siritirken biz yok 3. dedik sasirdilar yasimi sordular 35 dedim. hani yasimi göstermedigim belli oldu yine ne tarftan yumurtladim falan diye soramadim doktor amcam ters karsilar falan diye cekindim.iste böyle kizlar daha annemi arayacam. önce size bilgi vereyim dedim.
ayy yerim ben onu yaaa 2 mm miymiş dahacanim kese 9 mm bebek 2 mm dedi. 5+5 haftalik gözüktü. folik asit disinda birsey kullanmana gerek yok dedi. hemoglobinim 13.6 cikti kansizlik yok cok sükür. bulantim olursa ilac yazarmisiniz simdiden dedim. ilac kullanma bulantin olursa zencefil cayi ic dedi.
leyla kim? ben anlamadim
bu durumda bebek zenci30+7=37-9=28 büyük kizim
31+7=38-9=29 kücük kizim
35+10=45-9=36 simdiki hamilelik
bu durumda ?
artık gönül rahatlığıyla çevrene söyleyebilirsin,hamilelik keyfi başlasınnnnn
canim kese 9 mm bebek 2 mm dedi. 5+5 haftalik gözüktü. folik asit disinda birsey kullanmana gerek yok dedi. hemoglobinim 13.6 cikti kansizlik yok cok sükür. bulantim olursa ilac yazarmisiniz simdiden dedim. ilac kullanma bulantin olursa zencefil cayi ic dedi.
ben cok heyecanliydim yaa öncekilerde bile bu kadar heyecan yapmadim. simdi anlatiyorum. doktor amcam bizi odasina aldi son adet tarihimi sordu test yaptigimizi söyledik. ultrasonda bakalim dedi. ultrason odasina aldi bakti evet tebrik ederim dedi kalp atisini bile gördükgögüslerimi muayene etti problem yok her sey iyi gözüküyo dedi.sonra kan aldilar idrar aldilar tansiyon falan labaratuvar muayenelerini yaptilar bilgilendirme yaptilar. hersey iyiydi doktoru calisanlari muayenehaneyi hepsini begendik. 3 hafta sonra tekrar randevu verdiler. hamilelik boyunca 3 tane ultrason hakkiniz var dediler. eger agri yada baska bir problem olursa parayla ultrason cekecekler. herkes ilk bebekmi tebrik ederiz falan diye siritirken biz yok 3. dedik sasirdilar yasimi sordular 35 dedim. hani yasimi göstermedigim belli oldu yine ne tarftan yumurtladim falan diye soramadim doktor amcam ters karsilar falan diye cekindim.iste böyle kizlar daha annemi arayacam. önce size bilgi vereyim dedim.
hadi gozunaydin Allahim bizlere bu sevinci tatmayi nasip guzel Allahim
kiz belirtiler devam ediormu ne belirtilerin var guzelim anlat hele Bilgi sahibi olacak
hayırlıolsun allah saglıkla kucagına almayınasip eder darısı apranaksa
kizlar biliyorsunuz yarin kaynanamgil geliyo bir hafta burdalar.fazla giremezsem merak etmeyin arada girebilirsem internete gelirim topige. öptüm hepinizi görüsürüz
ne güzel kimileri iyi haber alıyo kimileri de kötü.. benim gibi bende test yaptım aylardır yine negatif yine negatif offff of
bende yazım güzel hamileleik haberleri arasında kayboldu gitti diyodumüzülme canım yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?