- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.541
ben cok heyecanliydim yaa öncekilerde bile bu kadar heyecan yapmadim. simdi anlatiyorum. doktor amcam bizi odasina aldi son adet tarihimi sordu test yaptigimizi söyledik. ultrasonda bakalim dedi. ultrason odasina aldi bakti evet tebrik ederim dedi kalp atisini bile gördükgögüslerimi muayene etti problem yok her sey iyi gözüküyo dedi.sonra kan aldilar idrar aldilar tansiyon falan labaratuvar muayenelerini yaptilar bilgilendirme yaptilar. hersey iyiydi doktoru calisanlari muayenehaneyi hepsini begendik. 3 hafta sonra tekrar randevu verdiler. hamilelik boyunca 3 tane ultrason hakkiniz var dediler. eger agri yada baska bir problem olursa parayla ultrason cekecekler. herkes ilk bebekmi tebrik ederiz falan diye siritirken biz yok 3. dedik sasirdilar yasimi sordular 35 dedim. hani yasimi göstermedigim belli oldu yine ne tarftan yumurtladim falan diye soramadim doktor amcam ters karsilar falan diye cekindim.iste böyle kizlar daha annemi arayacam. önce size bilgi vereyim dedim.
canim kese 9 mm bebek 2 mm dedi. 5+5 haftalik gözüktü. folik asit disinda birsey kullanmana gerek yok dedi. hemoglobinim 13.6 cikti kansizlik yok cok sükür. bulantim olursa ilac yazarmisiniz simdiden dedim. ilac kullanma bulantin olursa zencefil cayi ic dedi.
sultan gözün aydın canım...allh sağ salim kucağına almayı nasip etsin.30+7=37-9=28 büyük kizim
31+7=38-9=29 kücük kizim
35+10=45-9=36 simdiki hamilelik
bu durumda ?
topıc uğurlu gelsin bu ay ver sende güzel haberıne güzel kimileri iyi haber alıyo kimileri de kötü.. benim gibi bende test yaptım aylardır yine negatif yine negatif offff of
kızlar bende gittim bugun kontrole kesemızı gorduk 15 gun sonra kalp atışlarını dınlemeye gıdecegız inşş
ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnüzülme canım yalnız değilsin
hadi gozunaydin cnmmmkızlar bende gittim bugun kontrole kesemızı gorduk 15 gun sonra kalp atışlarını dınlemeye gıdecegız inşş
hayırlıolsun allah saglıkla kucagına almayınasip eder darısı apranaksa
canım hadı hayırlı olsun allah tamamına erdırsın
Kizlar ben cok kotuyum midem yaniyo eksiyo midemi bulandiriyo hersey... yazdiklarinizi okumadim.. sadece sahsultan gozunaydin canim..apranxx beni dusundugun icin tesekkur ederim arkadasim... simdide kaynanamdayiz iyidegilim..kendinize iyi bakin bana dua edin midem gecsin
sultan gözün aydın canım...allh sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ı
kızlar bende gittim bugun kontrole kesemızı gorduk 15 gun sonra kalp atışlarını dınlemeye gıdecegız inşş
kızlar ;
yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kızmış
deneyin bakalım tutuyor mu önceki kuzularınızda
Eki Görüntüle 862687
bilin bakalim bu neeee[/QUOTE
geçmiş sayfaları okumadım ama.sendemi hamilesin yoksa canım?
bence tek çıkanlar kız oluyo bacım,çiftler erkek...ama bana sorarsan hiiiçççç inanmıyorum ben tamamen uydurmasyon...
canım dediğin gibi çift erkekmi diye bide kardeşime deneyeyim dedim bak:
1. oğlu:21+2-9:14
kızında:26+2-9:19
2. oğlunda:30+5-9:26 eeeeeeeeeeeee benim ozaman biri çift biri tek anam 2side kız ::(kız diyom ya bacım benim herşey ters
bacım doktor yine bilememiş olmasın sakın hahaha doğurana kadar böyle geçirecem galiba ben
kızlar dün gözümü kararttım.. ovülasyon günüm olduğuna inandım 13. günümdeydim 1 gün öncesinde yoğun eğrelti otunu görmüştüm ov. testinde..
orkiş bolcana karbonat koy demişti onu uygulayayım dedim başıma gelenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyimsanırım orkiş bol derken bunu kastetmemişti
daha önce bi mantar enfeksiyonum olmuştu bikaç şırınga kalmıştı onunla deneyeyim dedim
ilşkiden 45 dk önce azıck bir suyla bayağı fazla karbonatı karıştırdım
o şırınganın içine zorla soktum
sonra derine bolcana sıktım
hafiften içim yanmaya başladı sallamadm
sonra olay başlayınca aman yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
öldüüüüüümmmmm
nasıl bir ağrı nasıl bir sancı nasıl bir yanma anlatamam size
eşimde bana bişeyler oluyo yanıorum galiba dedi
ben dayanamıcam yapamıcam bırak dedim gittim wc ye yıkadım yıkadım geldim
hadi baştan ddedik yine olmadı
yine wc de son buldu
ya öldüm yaaa nasıl bişey yarabbim
bir sürü tortu döküldü içimden
öyle acıyla uyumuşum
sabah bir uyandım lavaboya gittim avuç dolusu akıntım geldi ama bildiğiniz yumurta akı çektiğinde uzayan falan
sonra dr a gittim
dr alttan bakar bakmaz çok fazla akıntın var smear alalım dedi aldı
sonra da enfeksiyon var dedi hap ve fitil verdi
acaba enfeksiyon var mı yoksa dün geceki karbonatı enfeksiyon mu sandı anlamadım
kullanayım mı sizce kızlar
utandım içime karbonat soktum demeye
ne güzel kimileri iyi haber alıyo kimileri de kötü.. benim gibi bende test yaptım aylardır yine negatif yine negatif offff of
of kimsecikler yok kendim yazıp kendim gülüyom ya.ayda yılda bir girebiliyom bukezde kimseyi bulamıyom
Sağol canım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?