Süper Anneler - 2011

30+7=37-9=28 büyük kizim
31+7=38-9=29 kücük kizim
35+10=45-9=36 simdiki hamilelik
bu durumda ?
sultan gözün aydın canım...allh sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
bu durumda bu yöntemde geri dönüşüm kutusuna gidiyor
ne güzel kimileri iyi haber alıyo kimileri de kötü.. benim gibi bende test yaptım aylardır yine negatif yine negatif offff of
topıc uğurlu gelsin bu ay ver sende güzel haberı

kızlar bende gittim bugun kontrole kesemızı gorduk 15 gun sonra kalp atışlarını dınlemeye gıdecegız inşş

Allah nazarlardan korusun eylülcüm...hadi bakalım ne güzel,peşpeşe güzel haberler geliyo...hepinize doğuluk gelicem ona göre...lohusa şerbeti isterim

Sağol canım.zencefil çayını denedinmi?

kızlar ;

yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kızmış

deneyin bakalım tutuyor mu önceki kuzularınızda

1. kızımda 26+4:30-9:21
2. kımda 32+5:37-9:28 bacım bende durum bu herşey ters zaten bende(

of kimsecikler yok kendim yazıp kendim gülüyom ya.ayda yılda bir girebiliyom bukezde kimseyi bulamıyom

kizlar tesaduf denk geldim. 1 saattir guluyorum. cok guzel ya!!!

of kimsecikler yok kendim yazıp kendim gülüyom ya.ayda yılda bir girebiliyom bukezde kimseyi bulamıyom

kubramm nasılsın canım.bızım dun mısafır vardı oyuzden temızlık iş derken gıremedım.zaten hamıleleırmız cogaldı bılıyosun.bıde hafta sonu cok gelen gıden olmuyor.senın dogum ne zaman canım.allah tamamına erdırsın ınsallah

Sağol canım teşekkür ederim.

sultanımmmm kız sende hamıle kalıp kacanlardan olma sakın haaaa.cunku ben senelerdır burdayım.hamıle kalana kadar hersey cok ıyı gelen gıden cok olur.ama hamıle kalınca kımseden haber alınamaz bu topıkde yaaaaa.kızdırmayın benı cadılaaaaarrr:84::121:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…