- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.561
kız bu neeeeeeeeeeeee
hamileyim deme düşer bayılırım,sen regl olmadın mı geçen haftaay inşallah hamişsindir boşver beni ayılırım nasılsa
gidip ajanlık yapayım bakalım :126:
Merhaba kizlar nasılsınız uzun sùredir yazmak istiyorum ama bir türlü yazamadim. Geçen ay kazara hamile kaldim sonrasında da bos gebelik oldugunu ogrendim zor gunler gecirdim gercekten. Depresyondayim resmen( bu arada Hamile arkadaslarimi gönulden tebrik ediyorum hepinizin adina cok mutlu oldum rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Opuyorum sizi :))
Dorti şimdi daha iyiyim canim. Nasil oldu anlamadim valla geri çekildi esim ama adetim 1 hafta gecti bu iste bir gariplik var dedim test yaptim pozitif. O an şok oldum adetten 10 gun sonra tek iliski olmuştu birde.. dedim ki bu kesin kız ikinci kız geliyor dedim sevincimi bir pismanlik kapladi hic beklemedigim bir anda hazirliksiz yakalanmistim çünkü. Doktora gittim kontrole kese bos dedi biraz bekleyelim dedi o gecede dusuk oldu zaten karmakarisik duygular icindeyimrabbim neylerse guzel eyler vardir bunda da bir hayir.
Doktorum bu gebelik cok yeni dedi biraz bekleyelim kendi duser dedi gece fena bir kanamam oldu hemen gittim mudahale etti kurtaja gerek yok ama temizlicem dedi kötü bir andı benim icinGecmis olsun pki kurtaj falan oldunuzmu
Doktorum bu gebelik cok yeni dedi biraz bekleyelim kendi duser dedi gece fena bir kanamam oldu hemen gittim mudahale etti kurtaja gerek yok ama temizlicem dedi kötü bir andı benim icinneyseki gecti bitti birdaha boyle bir seyi bir daha yasatmasin Allahim.
Gecmis olsun pki kurtaj falan oldunuzmu
Allah birdaha yasatmasın gurbet abla geçmis olsun sana da. Ama vazgecmiycem hayirlisi olsun bizim icin3 kaybim ve en son kimyasalim var bilirim ne denli zor oldugunu her zaman derim Allahim beterinden saklasin
Allah birdaha yasatmasın gurbet abla geçmis olsun sana da. Ama vazgecmiycem hayirlisi olsun bizim icin
Allah nazarlardan korusun eylülcüm...hadi bakalım ne güzel,peşpeşe güzel haberler geliyo...hepinize doğuluk gelicem ona göre...lohusa şerbeti isterim
hadi gozunaydin cnmmm
Seninde gözünaydın canım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bence tek çıkanlar kız oluyo bacım,çiftler erkek...ama bana sorarsan hiiiçççç inanmıyorum ben tamamen uydurmasyon...
canım dediğin gibi çift erkekmi diye bide kardeşime deneyeyim dedim bak:
1. oğlu:21+2-9:14
kızında:26+2-9:19
2. oğlunda:30+5-9:26 eeeeeeeeeeeee benim ozaman biri çift biri tek anam 2side kız ::(kız diyom ya bacım benim herşey ters
bacım doktor yine bilememiş olmasın sakın hahaha doğurana kadar böyle geçirecem galiba ben
kızlar sag olun allh razı olsun rabbım bekleyen herkese kısmet etsın ıns...Bana da kalp atıslarını duymayı nasıp etsınhayırlı olsun gözunaydın canımm.allah tamamına erdırsın
kubra bacım benım kızda da tek sayı cıkıyor acaba topıcte yanlıs mı yazdılar kı
sagol canım sanda cok cok geçmiş olsun rabbım bır dha yasatmasınMerhaba kizlar nasılsınız uzun sùredir yazmak istiyorum ama bir türlü yazamadim. Geçen ay kazara hamile kaldim sonrasında da bos gebelik oldugunu ogrendim zor gunler gecirdim gercekten. Depresyondayim resmen( bu arada Hamile arkadaslarimi gönulden tebrik ediyorum hepinizin adina cok mutlu oldum rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Opuyorum sizi :))
ayy sorma benım saclar sarı ne yapcam dıye dusunup duruyorum dıyorumkı acaba dıplerı dursada dıger kısımları kendı rengıne boyatsam olur mu ?hahahhaha 2 günde 2 kere saçlarımı boyadım....ohhh canıma değsin siz hamişler dipli dipli gezerken ben fıstık gibi oldum
ayyy cok uzuldum canım senı arada temmuz annelerınde goruyordum aslında aklımdan gecemıstın bu kızda surprız yapaca herhalde dedım ama olmamıs...rabbım yardımcın olsun bu son kaybın uzuntun olsun inşşş gelecek ay sen ve apranx hamıs olun inşşş8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi ....
yerlesme kanamasi oldu......Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test.Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik...
Cunku cok erkendi ve yeniydi gebelik....
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud ...
bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten....
3 ayi gecirip size supriz yapacaktim...
bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim.....
Yepyeni umudlara yelken actim....
Ve bugun kanama devam ediyor carsamba randevum var....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis
sukr ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam
önümüzdeki ay devam insallah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan
Allahtan kimseye demedim cunku agzim yanmisti bi kere gebelik var deyip kaybetmek zor
Neyse saglik olsun hamisler sizinle ne guzel temmuz anasi olcaktim olmadi
hahahhaha 2 günde 2 kere saçlarımı boyadım....ohhh canıma değsin siz hamişler dipli dipli gezerken ben fıstık gibi oldum
Dorti şimdi daha iyiyim canim. Nasil oldu anlamadim valla geri çekildi esim ama adetim 1 hafta gecti bu iste bir gariplik var dedim test yaptim pozitif. O an şok oldum adetten 10 gun sonra tek iliski olmuştu birde.. dedim ki bu kesin kız ikinci kız geliyor dedim sevincimi bir pismanlik kapladi hic beklemedigim bir anda hazirliksiz yakalanmistim çünkü. Doktora gittim kontrole kese bos dedi biraz bekleyelim dedi o gecede dusuk oldu zaten karmakarisik duygular icindeyimrabbim neylerse guzel eyler vardir bunda da bir hayir.
gurbetcım vallahı ne dıyecegımı bılemıyorum.allah yardımcın olsun.ınsallah bıdaha yasatmasın boyle bısey canım çok geçmiş olsun8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi ....
yerlesme kanamasi oldu......Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test.Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik...
Cunku cok erkendi ve yeniydi gebelik....
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud ...
bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten....
3 ayi gecirip size supriz yapacaktim...
bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim.....
Yepyeni umudlara yelken actim....
Ve bugun kanama devam ediyor carsamba randevum var....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis
sukr ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam
önümüzdeki ay devam insallah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan
Allahtan kimseye demedim cunku agzim yanmisti bi kere gebelik var deyip kaybetmek zor
Neyse saglik olsun hamisler sizinle ne guzel temmuz anasi olcaktim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?