- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.581
gurbetim çok geçmiş olsun canım,inan çok üzüldüm en az kendim kadar...dün yoğunluktan buraya yazamadım ama gece yatınca aklıma geldi birden..ya regl dediğin şey normal bi ara kanamaysa,bazen olabiliyor biliyosun,acaba diyorum bugün bi dr a gitsen mi :26:8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi ....
yerlesme kanamasi oldu......Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test.Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik...
Cunku cok erkendi ve yeniydi gebelik....
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud ...
bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten....
3 ayi gecirip size supriz yapacaktim...
bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim.....
Yepyeni umudlara yelken actim....
Ve bugun kanama devam ediyor carsamba randevum var....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis
sukr ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam
önümüzdeki ay devam insallah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan
Allahtan kimseye demedim cunku agzim yanmisti bi kere gebelik var deyip kaybetmek zor
Neyse saglik olsun hamisler sizinle ne guzel temmuz anasi olcaktim olmadi
kız sen nerdesin bu hafta sonuda fink attın yine gezmelerde sanırım yoktun ortalıkta.....
Ne renk boyadın kizz...renk düşünüyorum bu aralar....
Ben de boyamalıyım son bir kez. Sonra belki hamile kalırızzz...
gez anacım gez sonra halsızlık bulantı eve hapsolursun inşşş hamiş olursunda ::78: çok gezdim yine yaa...haftasonları eve girmiyoruz desem yeridir...nasıl oluyo bende anlamıyorum ama fırt fırt geziyorum
karamel yaptımstres attım tavsiye ederim şekerim
çok geçmiş olsun gurbetçim,dediğin gibi beterin beteri de olabilirdi.bir dahaki sefere inşallah kavuşursun yavruna.en son doğumun çok zor olmuştu,bu da bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor olabilir mi acaba.8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi ....
yerlesme kanamasi oldu......Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test.Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik...
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud ...
bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim.....
önümüzdeki ay devam insallah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan
Allahtan kimseye demedim cunku agzim yanmisti bi kere gebelik var deyip kaybetmek zor
slm kızlar
size bişey soracam yum zamanını nasıl anlarsınız..
ve yum günde kaç mm büyür
Canım geçmiş olsun, üzülme, demekkki hakkında hayırlısı buymuş, çok fazla kapılmadan sonlanmış, Allah tez amanda gönlündekini versin canım8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi ....
ben cok heyecanliydim yaa öncekilerde bile bu kadar heyecan yapmadim. simdi anlatiyorum. doktor amcam bizi odasina aldi son adet tarihimi sordu test yaptigimizi söyledik. ultrasonda bakalim dedi. ultrason odasina aldi bakti evet tebrik ederim dedi kalp atisini bile gördükgögüslerimi muayene etti problem yok her sey iyi gözüküyo dedi.sonra kan aldilar idrar aldilar tansiyon falan labaratuvar muayenelerini yaptilar bilgilendirme yaptilar. hersey iyiydi doktoru calisanlari muayenehaneyi hepsini begendik. 3 hafta sonra tekrar randevu verdiler. hamilelik boyunca 3 tane ultrason hakkiniz var dediler. eger agri yada baska bir problem olursa parayla ultrason cekecekler. herkes ilk bebekmi tebrik ederiz falan diye siritirken biz yok 3. dedik sasirdilar yasimi sordular 35 dedim. hani yasimi göstermedigim belli oldu yine ne tarftan yumurtladim falan diye soramadim doktor amcam ters karsilar falan diye cekindim.iste böyle kizlar daha annemi arayacam. önce size bilgi vereyim dedim.
herkes kendini dinleyip birkaç ay takiple bunu kendi bulabilir.akıntının uzaması,yumurtladığın tarafta ağrı,ateşin biraz yükselmesi yumurtlama belirtileri.yum günde 1-2 mm büyür.bazıları 28,bazıları 25 veya 30 günde adet olur.kaç günde adet oluyorsan 14 gün çıkar,işte o yumurtlama günün.tabi diğer belirtileri de gözle.
Sultancım gözün aydın, her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağına al inşallah3 ultrason çok az değil mi ya? ikli test, üçlü test, ayrıntılı ultrason ve bitti, burda son haftalarda resmen canlı yayınla izliyoruz bebişi, neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş
Helenx ile beraber hamileydik onun 2. Benim ilk kızım dünyaya gelmişti. Şimdi bakındm forumda görmedim 3 . Yü deneyıp denememek konusunda kararsızdı şimdi yeiden listede adı var 3. Ye hamile kaldı kızımı oldu anlayamadım. Bilen biri varsa cevap yazarsa şimdiden teşekkür ederim:)Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin kısmet etsin inşallah:)
gez anacım gez sonra halsızlık bulantı eve hapsolursun inşşş hamiş olursunda :
ne güzel bir beddua buzaten hamişken hiç çalışasım yok yer içer yatarım ohh miss
oyyy oyy bız burda dıplı dıipli gezelim hatun karamellerle dolaşsın..cok yakışmıştır canım sana eminim güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?