Süper Anneler - 2011

gurbetim çok geçmiş olsun canım,inan çok üzüldüm en az kendim kadar...dün yoğunluktan buraya yazamadım ama gece yatınca aklıma geldi birden..ya regl dediğin şey normal bi ara kanamaysa,bazen olabiliyor biliyosun,acaba diyorum bugün bi dr a gitsen mi :26:

Kizlar sagolun insAllah saglicakla hayirla nasip olsun

Apranax noyrmal adet kanamasi okiy haftaya carsamba aldim yeni randevu

:78: çok gezdim yine yaa...haftasonları eve girmiyoruz desem yeridir...nasıl oluyo bende anlamıyorum ama fırt fırt geziyorum
gez anacım gez sonra halsızlık bulantı eve hapsolursun inşşş hamiş olursunda :
karamel yaptım stres attım tavsiye ederim şekerim

oyyy oyy bız burda dıplı dıipli gezelim hatun karamellerle dolaşsın..cok yakışmıştır canım sana eminim güle güle kullan

slm kızlar
size bişey soracam yum zamanını nasıl anlarsınız..
ve yum günde kaç mm büyür

çok geçmiş olsun gurbetçim,dediğin gibi beterin beteri de olabilirdi.bir dahaki sefere inşallah kavuşursun yavruna.en son doğumun çok zor olmuştu,bu da bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor olabilir mi acaba.

slm kızlar
size bişey soracam yum zamanını nasıl anlarsınız..
ve yum günde kaç mm büyür

herkes kendini dinleyip birkaç ay takiple bunu kendi bulabilir.akıntının uzaması,yumurtladığın tarafta ağrı,ateşin biraz yükselmesi yumurtlama belirtileri.yum günde 1-2 mm büyür.bazıları 28,bazıları 25 veya 30 günde adet olur.kaç günde adet oluyorsan 14 gün çıkar,işte o yumurtlama günün.tabi diğer belirtileri de gözle.

Canım geçmiş olsun, üzülme, demekkki hakkında hayırlısı buymuş, çok fazla kapılmadan sonlanmış, Allah tez amanda gönlündekini versin canım

Sultancım gözün aydın, her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağına al inşallah 3 ultrason çok az değil mi ya? ikli test, üçlü test, ayrıntılı ultrason ve bitti, burda son haftalarda resmen canlı yayınla izliyoruz bebişi, neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş

maralcım nasılsın tatlım.çoktandır gelmedın bebek nasıl ıyımı canım

canım hamılelık nasıl gıdıyor.ıyımısın doktora ne zaman gıdeceksın canım.gıdınce cınsıyetıde sor bakalım.sen vajınal dus yapmısmıydın neler denemıstın

Helenx ile beraber hamileydik onun 2. Benim ilk kızım dünyaya gelmişti. Şimdi bakındm forumda görmedim 3 . Yü deneyıp denememek konusunda kararsızdı şimdi yeiden listede adı var 3. Ye hamile kaldı kızımı oldu anlayamadım. Bilen biri varsa cevap yazarsa şimdiden teşekkür ederim:)Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin kısmet etsin inşallah:)

Gurbetguzeli ablam hiç tanımadığım halde birebir telefonda bile konuşmadığımız halde bana Dar günümde öyle çok yardım etti. Hamileyken beni hep rahatlattı öz ablam olsa bu kadar yapamazdı Rabbim tüm dileklerini hakkında hayırlı kılsın inşallah hiç bilmediği kişilerden hep dualar alıyor bu çok kıymetli bişey her kula nasip olmuyor. Ben Ayşe'nin annesiyim:) hatırlar mı beni burayı okursa acaba?

helenx ılk sayfadaki listede yokkı canım ya...ben bilmiyorum yada kızlar bılıyorsa yazar sana

Çok muallakta kalmıştı 3. Bebeyi yapıp yapmamama doğumum esnasında o kadar çok dua ettim ki kendim için ne dilediysem ne eksik ne fazla ona da diledim inşallah doğruysa da hayatından memnun sağlıkla mutluluklar gelmiştir meleği. Görürse tanıyan bilen biri yazarsa sevinirim, herkes hamile kalmadan hamileyken buralarda olur doğurunca gelmezler buraya demiş ben işe başladım bu sebeple gıremıyorum ama burda tanıdığım herkes hep aklımda dualarımda bilmelerini istedim nick hep değişti mecburen kızımın adı ayse benım adım duygu. Hatırlayan olur belki daha eskilerden 2009 2010 dan :)

oh canıma değsin,beklemez misiniz beni,gezin şimdi alaca bulaca

bu arada bi an evvel boyat sarı saçlarını,2-3 ay sonra fecii olur,küllü kumrala boya geç...doğumdan sonra artık benim sarışınlıkta napim,aklım hep sarıda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…