Süper Anneler - 2011

canım hamılelık nasıl gıdıyor.ıyımısın doktora ne zaman gıdeceksın canım.gıdınce cınsıyetıde sor bakalım.sen vajınal dus yapmısmıydın neler denemıstın

Canım ben hiçbir yöntem kullanmadım , tam buradan okuyup öğrenirken gelişi güzel hamile kaldım, yazmıştım önceler de de gülmüştü kızlar bana, ovulasyon testinden ilk kez alıp kullanmaya başlamıştım eylülde, hep negatif çıkıyordu sonuçlar, aceleci eşim de hemen bebek yapalım diye bırakınca kendini oldu bittiye geldi. Meğer ben ovulasyon testi yerine aynı kutu içinde gelen erken gebelik testlerini yapmışım
Hamilelik çok şükür iyi diyeyim, hala kusmam, bulantılarım var ama onlar bişey değil. 20 kasımda randevum var, çok heycanlıyım ama cinsiyet söyleyeceğini tahmin etmiyorum, üniversite hastanesinde özel hocaya muayne olcam, ne de olsa özel hastane değil söylemezler gibi geliyor, özele de 15.haftadan sonra gitmek istiyorum, çünkü kızım da 12. hafta da oğlun oluyor demişlerdi, aslında kız da kabulum olduğu halde üzülmüştüm erkek olmadığını öğrenince 16.hafta da, aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

Hatirlamammi kuzum ya
Bazen kendkmi guzin abla gibi hissefiyorum
Sagol guzel dileklerin icin
Yatak dosek yatiyom usutmusum
Boylesi daha hayirliymis demekki uxulmefim en azindan korunma surem bitti
helenx 3. Kizjni kucahina aldi kazayla hamike kaldi ve baglatti 3 sezeryan olunca ailesinden cok tepki aldi uzuldu

hay allah tamma hatırladım gebelık testı kullanmıstın ovulasyon testı dıye.bende kafamı kaldı.hadı bakalım hayırlısı olsun.allah gönlundekını kucagına versın canım

sağol canım.sanada geçmiş olsun.umarım biran evvel toparlanıp hamile kalırsın.

Sağol canım.evet 3 ultrason çok az ama napalım.yinede ben bir yolunu bulurum extra ultrason için.siz şanslısınız.

canım benim iyim çok şükür.bende bu aralar pek bilg. başına oturamıyorum.sen nasılsın?boynun nasıl oldu?tedavi oluyomusun?alıştınmı erzincana?oy nekadar soru sordum bi çırpıda:))benim doğum normalde şubat 24 ama bu 40 haftalık.kızım 36 haftada doğmuştu.bu nasıl olursa teyzesi artık.26 haftayı sağ selamet geride bıraktık çok şükür.inş. günümüzü tamamlarız.hayırlısı artık canım.dualarını bekliyorum inş.öptm

Apranxx acil bir koli lustral gönderrr çenemde sivilceler pörtledi o dereceyim.

s.a. sultancım.nasılsın,hamilelik nasıl geçiyo?canım ya sivilceler çıktı demişsin.bende hamile kaldığım günden beri yüzümde ara ara sivilceler çıkıyo.bebek kız olursa sivilce çıkar yüzde diye okudum nette.doğrumudur bacım?

gurbetcim sanada çok geçmiş olsun bacım.inş.hayırlısıyla sende tekrar hamile kalırsın.dediğin gibi rahim gebeliğe hazırlanıyodur. hayırlısı olsun inş.Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun

kizlar yarin buyuk gun insallah bir aksilik olmazsa ultrosyona giricem bakalim doktor gonlumdeki cinsiyeti soyleyecekmi insallah soyler bekle bekle nihayet yarin hamileligimin 21. haftasinda ogrenicem insallah bebisim gostermezlik yapmaz bu kadar beklemeye.
cevremdeki herkesin cinsiyet bellimi diye sormasindan ve bazilari erkege benziyor bazilari kiza demesinden gercekten biktim, insanlar benden daha merakli sormaktan sikilmiyorlar oysa ben insanlara hic sormam neyse ne. sanki benim oglum olsa onlara ne fayda kizim olsa onlara ne.
internette erkek bebek belirtileri bunlar kiz bebek belirtileri sunlar diye okuya okuya sikildim. bakalim insallah yarin ogrenirim ve sizlerle paylasirim arada 7 saat fark var ben doktordan gelinceye kadar belki sizler gece uykusunda olursunuz.
sizlerden ricam dua edin insallah saglikli bir oglusum olur Allahim bana ve benim gibi erkek evlat isteyen herkese saglikli erkek evlat nasip etsin.
aminnnnnnnn.

denizcim çok az kalmış :18: belki söyler hoca,belli olmaz...ay inşallah süpriz olsun sana,söylemez diye düşünürken pat diye oğlunuz deyiversin

Apranxx acil bir koli lustral gönderrr çenemde sivilceler pörtledi o dereceyim.
yettim bacımmmmm,az daha dayan sık acık dişini

Ben 7 yıl önce boya olayını bıraktım.hertürlû renktende hevesimi aldım.şimdi tamamen kendi saç rengim beyazımda yok dip mip sorunumda yok
kız ben nasıl dayanıcam boyamadan bilmem,kendimi bildim bileli boyarım...mayısta sarılarımı kapattırdım ,hemen hamile kalıcam ya,keşke bekleseymişim,yazı sarışın geçirirdim ne güzel benim tel tel beyazlarım başladı önde,ayrı ayrı yerlerde 5-6 tel beyazım var

pozitifim canım,inşallah gönlündeki oğluşunun haberini alırsın...sana hep dua ediyorum,beraber kalsaydık o ay bende şimdi gün sayıyordum...olsun yaa sen genede yaz,kalkınca okuruz erkenden...sen nerdesin gııı 7 saat fark :44:

apranxx bugün itibariyle taammm 5.5 kg verdi bu ayı komple kendime ayırdım,saç boyadım,spor yaptım,kilo verdim....bugün alışverişe çıkıcam kendime ciciler alıcam ödül olarak.....eşim de 10 kg verdi

Kız sen hepimizi gaza getirdin şişecez balon gibi , kendin manken ol, haksızlık bu

Kız sen hepimizi gaza getirdin şişecez balon gibi , kendin manken ol, haksızlık bu

hahahha ben aslında sizi çirkinleştirmek için tutulmuş bi ajanım
canım benim,sizin gibi şeker bi balonum olması için verdiğim 5 kiloyu geri almaya razıyım....
siz hamişliğin tadını çıkarın,güzel güzel geçirin ben size yetişicem Allahın izniyle

şu an 16 ziyaretçimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18: çıkın çıkn gelin anacım dertleşiriz,hamileyseniz gelmeyin ama psikolojim kaldırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…