- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.601
canım hamılelık nasıl gıdıyor.ıyımısın doktora ne zaman gıdeceksın canım.gıdınce cınsıyetıde sor bakalım.sen vajınal dus yapmısmıydın neler denemıstın
Hatirlamammi kuzum yaGurbetguzeli ablam hiç tanımadığım halde birebir telefonda bile konuşmadığımız halde bana Dar günümde öyle çok yardım etti. Hamileyken beni hep rahatlattı öz ablam olsa bu kadar yapamazdı Rabbim tüm dileklerini hakkında hayırlı kılsın inşallah hiç bilmediği kişilerden hep dualar alıyor bu çok kıymetli bişey her kula nasip olmuyor. Ben Ayşe'nin annesiyim:) hatırlar mı beni burayı okursa acaba?
helenx 3. Kizjni kucahina aldi kazayla hamike kaldi ve baglatti 3 sezeryan olunca ailesinden cok tepki aldi uzulduHelenx ile beraber hamileydik onun 2. Benim ilk kızım dünyaya gelmişti. Şimdi bakındm forumda görmedim 3 . Yü deneyıp denememek konusunda kararsızdı şimdi yeiden listede adı var 3. Ye hamile kaldı kızımı oldu anlayamadım. Bilen biri varsa cevap yazarsa şimdiden teşekkür ederim:)Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin kısmet etsin inşallah:)
Canım ben hiçbir yöntem kullanmadım, tam buradan okuyup öğrenirken gelişi güzel hamile kaldım, yazmıştım önceler de de gülmüştü kızlar bana, ovulasyon testinden ilk kez alıp kullanmaya başlamıştım eylülde, hep negatif çıkıyordu sonuçlar, aceleci eşim de hemen bebek yapalım diye bırakınca kendini oldu bittiye geldi. Meğer ben ovulasyon testi yerine aynı kutu içinde gelen erken gebelik testlerini yapmışım
Hamilelik çok şükür iyi diyeyim, hala kusmam, bulantılarım var ama onlar bişey değil. 20 kasımda randevum var, çok heycanlıyımama cinsiyet söyleyeceğini tahmin etmiyorum, üniversite hastanesinde özel hocaya muayne olcam, ne de olsa özel hastane değil söylemezler gibi geliyor, özele de 15.haftadan sonra gitmek istiyorum, çünkü kızım da 12. hafta da oğlun oluyor demişlerdi, aslında kız da kabulum olduğu halde üzülmüştüm erkek olmadığını öğrenince 16.hafta da, aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
Merhaba kizlar nasılsınız uzun sùredir yazmak istiyorum ama bir türlü yazamadim. Geçen ay kazara hamile kaldim sonrasında da bos gebelik oldugunu ogrendim zor gunler gecirdim gercekten. Depresyondayim resmen( bu arada Hamile arkadaslarimi gönulden tebrik ediyorum hepinizin adina cok mutlu oldum rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Opuyorum sizi :))
hahahhaha 2 günde 2 kere saçlarımı boyadım....ohhh canıma değsin siz hamişler dipli dipli gezerken ben fıstık gibi oldum
canım ne yaptın misafirlerin gitti mi?ayy yordular mı senı?
Sultancım gözün aydın, her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağına al inşallah3 ultrason çok az değil mi ya? ikli test, üçlü test, ayrıntılı ultrason ve bitti, burda son haftalarda resmen canlı yayınla izliyoruz bebişi, neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş
kubramm nasılsın canım.bızım dun mısafır vardı oyuzden temızlık iş derken gıremedım.zaten hamıleleırmız cogaldı bılıyosun.bıde hafta sonu cok gelen gıden olmuyor.senın dogum ne zaman canım.allah tamamına erdırsın ınsallah
Apranxx acil bir koli lustral gönderrr çenemde sivilceler pörtledi o dereceyim.
denizcim çok az kalmış :18: belki söyler hoca,belli olmaz...ay inşallah süpriz olsun sana,söylemez diye düşünürken pat diye oğlunuz deyiversinCanım ben hiçbir yöntem kullanmadım, tam buradan okuyup öğrenirken gelişi güzel hamile kaldım, yazmıştım önceler de de gülmüştü kızlar bana, ovulasyon testinden ilk kez alıp kullanmaya başlamıştım eylülde, hep negatif çıkıyordu sonuçlar, aceleci eşim de hemen bebek yapalım diye bırakınca kendini oldu bittiye geldi. Meğer ben ovulasyon testi yerine aynı kutu içinde gelen erken gebelik testlerini yapmışım
Hamilelik çok şükür iyi diyeyim, hala kusmam, bulantılarım var ama onlar bişey değil. 20 kasımda randevum var, çok heycanlıyımama cinsiyet söyleyeceğini tahmin etmiyorum, üniversite hastanesinde özel hocaya muayne olcam, ne de olsa özel hastane değil söylemezler gibi geliyor, özele de 15.haftadan sonra gitmek istiyorum, çünkü kızım da 12. hafta da oğlun oluyor demişlerdi, aslında kız da kabulum olduğu halde üzülmüştüm erkek olmadığını öğrenince 16.hafta da, aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
yettim bacımmmmm,az daha dayan sık acık dişiniApranxx acil bir koli lustral gönderrr çenemde sivilceler pörtledi o dereceyim.
kız ben nasıl dayanıcam boyamadan bilmem,kendimi bildim bileli boyarım...mayısta sarılarımı kapattırdım ,hemen hamile kalıcam ya,keşke bekleseymişim,yazı sarışın geçirirdim ne güzelBen 7 yıl önce boya olayını bıraktım.hertürlû renktende hevesimi aldım.şimdi tamamen kendi saç rengim beyazımda yok dip mip sorunumda yok
kizlar yarin buyuk gun insallah bir aksilik olmazsa ultrosyona giricem bakalim doktor gonlumdeki cinsiyeti soyleyecekmi insallah soyler bekle bekle nihayet yarin hamileligimin 21. haftasinda ogrenicem insallah bebisim gostermezlik yapmaz bu kadar beklemeye.
cevremdeki herkesin cinsiyet bellimi diye sormasindan ve bazilari erkege benziyor bazilari kiza demesinden gercekten biktim, insanlar benden daha merakli sormaktan sikilmiyorlar oysa ben insanlara hic sormam neyse ne. sanki benim oglum olsa onlara ne fayda kizim olsa onlara ne.
internette erkek bebek belirtileri bunlar kiz bebek belirtileri sunlar diye okuya okuya sikildim. bakalim insallah yarin ogrenirim ve sizlerle paylasirim arada 7 saat fark var ben doktordan gelinceye kadar belki sizler gece uykusunda olursunuz.
sizlerden ricam dua edin insallah saglikli bir oglusum olur Allahim bana ve benim gibi erkek evlat isteyen herkese saglikli erkek evlat nasip etsin.
aminnnnnnnn.
apranxx bugün itibariyle taammm 5.5 kg verdibu ayı komple kendime ayırdım,saç boyadım,spor yaptım,kilo verdim....bugün alışverişe çıkıcam kendime ciciler alıcam ödül olarak.....eşim de 10 kg verdi
Kız sen hepimizi gaza getirdin şişecez balon gibi, kendin manken ol , haksızlık bu
şu an 16 ziyaretçimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18: çıkın çıkn gelin anacım dertleşiriz,hamileyseniz gelmeyin ama psikolojim kaldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?