Süper Anneler - 2011

canoooooooooo

sabah hemen test yapıyorsun tamam mı?

ayyyyyyyyyyyyyyyy nasıl duruyorsunuz ya....ben olsam çatlarım meraktan şimdiye 10 defa yapmıştım test

teroş cum zamanlama çok önemli.....seninde bildiğin gibi
gerisi bana çokta önemli gibi gelmiyor....ama denemek isteyenler aşırıya kaçmadan denemeli bence
hadi diyelim 1 seneye yakın olmadı hamilelik ve bir sene boyunca süt yoğüurt peynir yumurta yemiyorsun bu bana çokta sağlıklı gelmiyor ama denemek isteyenlere saygım var o ayrı.....

ah ahhhhhhhhhhh şu siklus düzene girse de sadece zamanlamanın etkili olduğunu yeniden görsek bende hayırlısıyla....
çünkü hiçbirşey yapmayacağım yine....sadece verilen tarihte ilişki olacak....

Bnce hamilesinnnnnnn cnm sen

neler yaptığını yazsana bize.....diyetini falan ...ne yediğini ne yemediğini ....eşinin ne yaptığını ...çok iyi olur yeni girenler de öğrenmiş olur

Gulnisa kardesimiz amaliyat olmus parcalarda temiz cikmis

Yok aliams cok sukur hrsey yolundaymis canim

şükürler olsunnnnnnnnnnnnnn
inan nasıl sevindim anlatamam
Rabbim korktuğumuza uğratmadı çok şükür
Yavrularına bağışladı bacımızı

Allahım kimseye vermesin inşallahhhhhhhhhhh
ayyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindirik oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay canım allahıım senden razı olsunnnn canımm topikte okudum biri senden söz etti emremiirim bilir die bende yazdım seni aradım taradım bulamadım çevrim dışıydın bak sen yine bulup bakmışın canımmmm nasıl mutlu ettin benii yaarabbimde seni etsinn evet bende sitede yeniyim bişeyi 40 saatte yapıyorum banada bağımlılık yaptı bu topik geç yatmaya başladımmm..şimdi erkek günü .erkekye yatkın günlerden da emin günler sanırım 5 aralık batım benimm 17 aralık 23 aralık yumurtlama günlerime denk gelioo erkek günleri yumurtlama günlerime denk gelio teşekküerler canım çok sağollll arada yaz fırsat buldukca sağol

kız 10 tanede yapsam illaki günümün geçmesını istedımkı acaba acaba dıye kafayı yemeyeyım canooo :))))
yarın yapıcam yıne bende çok merak edıyorum valla yarın günüm var arkadasta oraya gitmesem sağlık ocağında kana gideyım diyordum bıde ama mecbur gitmem lazım
hemen yazarım sabah

neler yaptığını yazsana bize.....diyetini falan ...ne yediğini ne yemediğini ....eşinin ne yaptığını ...çok iyi olur yeni girenler de öğrenmiş olur

canım ben kız bebek içindi bu yaptıklarım öncelıkle onu söyleyeyım yenı arkadaslar karıştırmasınlar.
4 ay ateşimi ölçtüm yumurtlama günümü tam olarak bılmek için
yaklaşık 1 1,5 ay kadar süt,dondurma kalsıyumlu ürünler,yumurta,tavuk, maydonoz,marul vs yeşillik,bilhassa kızılcık meyvesı,kola,phı düşük su
1,5 ay aspartam tatlandırıcı içeceklerıme kullandım
kalsıyum sandoz suda erıyen c vitamınlı kullandım(fakat adet düzenımı bozdu bu )bana kalırsa ilaç takvıye alınmamalı yumurtlama günü şaşırıyor
muz,kahve,patates,maden suyu,domates,et,kaysı gibi potasyumdan asla yemedım
tuzsuz beslendım tuzu yok denecek kadar az kullandım yemeklerıme hatta eşim bu konuda çok şikayet etti
adetten 1 gün sonra teravetın verdiği tarıhlerde ilşki oldu
ilişkiden önce sirkelı suyla vajınal duş yaptım
altın,laptop,klıma,cep tel ne varsa odadan çıkardım,yüzeysel ilişki hemen sola yattım 5 10 dk kadar
meryem suresini ilişkiden 4 gün sonra okumaya basladım 41 gün okuyacağım inş devam edıyorum hala
eşime meyan kökü içirdim 1 su bardağı hergün hemen hemen
bolbol dua edıyorum şimdilik aklıma bu kadar geldi unuttuğum olursa yazar yada eklerım
inş hamileyimdir

Son düzenleme:

kızlar şu keçi boynuzu kürünü yazmadınız haaa
günde kaç kez ne kadar? kullanılacakkkkkk
acill

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

buarada 1 aydır sol tarafıma yatıyorum 4 aydır folıkasıt kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…