- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.361
Gulnisa kardesimiz amaliyat olmus parcalarda temiz cikmis
bernur hala gelmedı adetım ateşim yükseklerde seyrediyor ogünden sonra bidaha test yapmadım yarın sabah yıne yapayım dur bakalım :44:
aslında geçen ay dün adet olmuştum yarın sabah yapar haber ederım bernurcum bende meraktan ölüyorum diyetı bırakmıyom haa hala
olurda tutmadıysa dıyom adet sonrası yıne devam ederım dıyede işi garantiliyom
Yok aliams cok sukur hrsey yolundaymis canim
SELAM GULNEVAM,öncelikle topiğe hoşgeldin...ben gündüz okul,
akşam çocuklar derken buradaki sıcak sohbetlere katılamasam da
her gece mutlaka okuyorum,bağımlılık yapıyor galiba...senin bioritmine gelince şöyle:
24 kasım-5 aralık arası erkeğe yatkın ancak 30 kasım nötr,
17-23 aralık arası erkek,24-28 aralık arası erkeğe yatkın,
9-19 ocak arası erkek,4-12 şubat arası erkek günlerin-Yazan tarihlerde dahil-
Hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum,rabbim gönüllerindekine kavuşmayı nasip eylesin...SEVGİLER
canoooooooooo
sabah hemen test yapıyorsun tamam mı?
ayyyyyyyyyyyyyyyy nasıl duruyorsunuz ya....ben olsam çatlarım meraktan şimdiye 10 defa yapmıştım test
teroş cum zamanlama çok önemli.....seninde bildiğin gibi
gerisi bana çokta önemli gibi gelmiyor....ama denemek isteyenler aşırıya kaçmadan denemeli bence
hadi diyelim 1 seneye yakın olmadı hamilelik ve bir sene boyunca süt yoğüurt peynir yumurta yemiyorsun bu bana çokta sağlıklı gelmiyor ama denemek isteyenlere saygım var o ayrı.....
ah ahhhhhhhhhhh şu siklus düzene girse de sadece zamanlamanın etkili olduğunu yeniden görsek bende hayırlısıyla....
çünkü hiçbirşey yapmayacağım yine....sadece verilen tarihte ilişki olacak....
kız 10 tanede yapsam illaki günümün geçmesını istedımkı acaba acaba dıye kafayı yemeyeyım canooo :))))
yarın yapıcam yıne bende çok merak edıyorum valla yarın günüm var arkadasta oraya gitmesem sağlık ocağında kana gideyım diyordum bıde ama mecbur gitmem lazım
hemen yazarım sabah[
hayırlısı olsun canım... benim de bu ay hamile olma ihtimalim var bakalım yarın doktora gidiyorum
neler yaptığını yazsana bize.....diyetini falan ...ne yediğini ne yemediğini ....eşinin ne yaptığını ...çok iyi olur yeni girenler de öğrenmiş olur
kız 10 tanede yapsam illaki günümün geçmesını istedımkı acaba acaba dıye kafayı yemeyeyım canooo :))))
yarın yapıcam yıne bende çok merak edıyorum valla yarın günüm var arkadasta oraya gitmesem sağlık ocağında kana gideyım diyordum bıde ama mecbur gitmem lazım
hemen yazarım sabah[
hayırlısı olsun canım... benim de bu ay hamile olma ihtimalim var bakalım yarın doktora gidiyorum
ayy inş. hamılesındır cano be inşşş mutlaka haber et sende tamammı cnm
ayy inş. hamılesındır cano be inşşş mutlaka haber et sende tamammı cnm
hemen yazarım tabiii....
kızlar şu keçi boynuzu kürünü yazmadınız haaa
günde kaç kez ne kadar? kullanılacakkkkkk
acill
canım ben kız bebek içindi bu yaptıklarım öncelıkle onu söyleyeyım yenı arkadaslar karıştırmasınlar.
4 ay ateşimi ölçtüm yumurtlama günümü tam olarak bılmek için
yaklaşık 1 1,5 ay kadar süt,dondurma kalsıyumlu ürünler,yumurta,tavuk, maydonoz,marul vs yeşillik,bilhassa kızılcık meyvesı,kola,phı düşük su
1,5 ay aspartam tatlandırıcı içeceklerıme kullandım
kalsıyum sandoz suda erıyen c vitamınlı kullandım(fakat adet düzenımı bozdu bu )bana kalırsa ilaç takvıye alınmamalı yumurtlama günü şaşırıyor
muz,kahve,patates,maden suyu,domates,et,kaysı gibi potasyumdan asla yemedım
tuzsuz beslendım tuzu yok denecek kadar az kullandım yemeklerıme hatta eşim bu konuda çok şikayet etti
adetten 1 gün sonra teravetın verdiği tarıhlerde ilşki oldu
ilişkiden önce sirkelı suyla vajınal duş yaptım
altın,laptop,klıma,cep tel ne varsa odadan çıkardım,yüzeysel ilişki hemen sola yattım 5 10 dk kadar
meryem suresini ilişkiden 4 gün sonra okumaya basladım 41 gün okuyacağım inş devam edıyorum hala
eşime meyan kökü içirdim 1 su bardağı hergün hemen hemen
bolbol dua edıyorum şimdilik aklıma bu kadar geldi unuttuğum olursa yazar yada eklerım
inş hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?