Süper Anneler - 2011

amın canım ıns gönlündeki versin ilk güzel haberımız gelsinn

oy oyyy masallh sana hadı bakalım manken anne senı saçlar boyandı kılo verıldı şimdi sıra bunda

canım yuce rabbım yardımcın olsun.bende ıyıyım canım cok sukur.erzıncana alısmaya calısıyorum.boynum bazen cok agrıyor bazen cok ıyı oluyor.fızık tedavı yaptırmadım suanda gerek yokmus.benım kızımda 36 haftalık dogdu canım.dualarım senınle canım

nasıl verdın kız o kıloyu oyle.ne yedın ne ıctın bacım.banada yaz ne olur.komplekse gırdım ıyıce yaaaa.nasıl zayıflayacagım ben

ya ben sizi yine rahatsız edecem
arkadaşlar ben ne kalın kafalı bi karıyım...yum bilemiyorum...
adetim 3. günü dr gittiyimde yum 13mm dedi..
şimdi adetin8. günü
dr dedi 30 günde bir adet olduğum için 14. günü say 12 .13.14.15.16. günler gün aşırı ilişki
dr sormayı unuttummmmmmmmmmmmm
acaba siz bilebilirmisiniz yum güne kaç mm büyür..
zannımca artık delirmiş durumdayım..
bu ay muhakkak hamile kalmalıyım

slm bacılar..
bişeyi düzelteyim..adetimin 9. günü
adetimin 3. günü yum 13mm.
bugün kaç mmolmuştur..
adetin 14. gününden önce çatlarmı..
işci havuz problemi gibi yazdım çözelim hadi...

Gurbetim test resmini görünce önce çok sevindim sonra devamını okuyunca çok üzüldüm.canım geçmiş olsun.sağlık olsun hayırlısı olsun.

Sagolun kizlar Rabbim herkese nsdip etsin 4 kidi bi topikten iyi olcekti ama neyse hakkimda hayirli olann buymus
Apranaxla kaluruk hamis bizde

slm bacılar..
bişeyi düzelteyim..adetimin 9. günü
adetimin 3. günü yum 13mm.
bugün kaç mmolmuştur..
adetin 14. gününden önce çatlarmı..
işci havuz problemi gibi yazdım çözelim hadi...

yumurta gunde 1 veya 1.5 mm buyur. seninki gunde kac mm buyuyor bilmiyoruz, arti herkesin ki 22 mm de mi catlar, ben bilmiyorum. soyle bir takip yapabilirsin? kac gunde bir regl oluyorsun? vucudunun belirtilerine bak. tahmini ovulasyon surecinde akintin artacaktir. uzayan yumurta aki kivaminda akinti, kasik agrisi, kiminde cok hafif ates vb gibi belirtilerle kendin catlama ve ovulasyon gununu bulursun. ona gore de iliskiye gecersin. sanirsam ilk cocuk.

Kubracım iyiyim.hamilelik iyi gidiyo bulantı kusma yok daha.sadece geceleri yatarken kasıklarımda çok ağrı oluyo.özellikle sağ kasığımda.nasıl anlatacağımı bilemedim şimdi.sanki kasığımda yumurtadan daha küçük birşey var sertleşiyo bastırıyo gibi bişey.sivilce olayını duymuştum ama bendeki sivilcelerin sebebi kız çocuk belirtisimi kaynana stresimi bilmiyorum.:-D gitsinler bi rahatlayım ondan sonra sivilceler devam ederse kız geliyo deriz

@gurbet, kuzum gecmis olsun. bir sey soracagim. doktorlar senin bu dusuklerle ilgili ne diyorlar? rahim yapisikligi vs herhangi bir sey var mi? sonucta 3 tane dusuk az degil. benim teyze kizi 2 dusuk yapti, rahimde yapisiklik varmis. garibim ameliyat oldu, sonra epeyce cocuk sahibi olmak icin ugrasti. neyseki simdi bir cocuk sahibi oldu. tabii ki kizi var:)))))))) cocuk olsun diye tabana kuvvet calistilar.

benimde hamileligimde kasik agrim cok olmustu.hemen hemen doguruncaya kadar surdu. doktor normal demisti. ama her ay adet oluyormus gibi sanci cekmistim. merak etme bir sey yoktur.

canım dr un beslenme konusunda bırsey dedı mı sana
benımkısı hergun
- 2 bardak sut
- 1 kase yoğurt
-peynır -
-1 ymurta
-3 köfte kadar et
- 1 öğünde sabze yiyeceksın dedı
günlük 3 dılım ekmek yenilecek ve bal,recel,tatlı,hamur iş,pekmez vb yasak

Bacım lustral dırdıra etkili olmadı ya.daha etkili birşey lazım.bak sivilceler kasık agrısı bunlar hep stresten.ne olursa herşeyi strese yoruyom:-D

örnek liste verdi.hatta bir torbada hamilelikle ilgili dergi vs. verdi.öğrenci gibi hissettim kendimi ödevlerimi getirdim eve.ama bu hafta işime gelmediğinden daha bakmadım hiçbirine.:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…