- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.621
amın canım ıns gönlündeki versin ilk güzel haberımız gelsinnkizlar yarin buyuk gun insallah bir aksilik olmazsa ultrosyona giricem bakalim doktor gonlumdeki cinsiyeti soyleyecekmi insallah soyler bekle bekle nihayet yarin hamileligimin 21. haftasinda ogrenicem insallah bebisim gostermezlik yapmaz bu kadar beklemeye.
cevremdeki herkesin cinsiyet bellimi diye sormasindan ve bazilari erkege benziyor bazilari kiza demesinden gercekten biktim, insanlar benden daha merakli sormaktan sikilmiyorlar oysa ben insanlara hic sormam neyse ne. sanki benim oglum olsa onlara ne fayda kizim olsa onlara ne.
internette erkek bebek belirtileri bunlar kiz bebek belirtileri sunlar diye okuya okuya sikildim. bakalim insallah yarin ogrenirim ve sizlerle paylasirim arada 7 saat fark var ben doktordan gelinceye kadar belki sizler gece uykusunda olursunuz.
sizlerden ricam dua edin insallah saglikli bir oglusum olur Allahim bana ve benim gibi erkek evlat isteyen herkese saglikli erkek evlat nasip etsin.
aminnnnnnnn.
apranxx bugün itibariyle taammm 5.5 kg verdibu ayı komple kendime ayırdım,saç boyadım,spor yaptım,kilo verdim....bugün alışverişe çıkıcam kendime ciciler alıcam ödül olarak.....eşim de 10 kg verdi
canım benim iyim çok şükür.bende bu aralar pek bilg. başına oturamıyorum.sen nasılsın?boynun nasıl oldu?tedavi oluyomusun?alıştınmı erzincana?oy nekadar soru sordum bi çırpıda:))benim doğum normalde şubat 24 ama bu 40 haftalık.kızım 36 haftada doğmuştu.bu nasıl olursa teyzesi artık.26 haftayı sağ selamet geride bıraktık çok şükür.inş. günümüzü tamamlarız.hayırlısı artık canım.dualarını bekliyorum inş.öptm
kuzum nasıl oldun? son durumun nedir
apranxx bugün itibariyle taammm 5.5 kg verdibu ayı komple kendime ayırdım,saç boyadım,spor yaptım,kilo verdim....bugün alışverişe çıkıcam kendime ciciler alıcam ödül olarak.....eşim de 10 kg verdi
Gurbetim test resmini görünce önce çok sevindim sonra devamını okuyunca çok üzüldüm.canım geçmiş olsun.sağlık olsun hayırlısı olsun.
gurbetcim sanada çok geçmiş olsun bacım.inş.hayırlısıyla sende tekrar hamile kalırsın.dediğin gibi rahim gebeliğe hazırlanıyodur. hayırlısı olsun inş.Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
slm bacılar..
bişeyi düzelteyim..adetimin 9. günü
adetimin 3. günü yum 13mm.
bugün kaç mmolmuştur..
adetin 14. gününden önce çatlarmı..
işci havuz problemi gibi yazdım çözelim hadi...
s.a. sultancım.nasılsın,hamilelik nasıl geçiyo?canım ya sivilceler çıktı demişsin.bende hamile kaldığım günden beri yüzümde ara ara sivilceler çıkıyo.bebek kız olursa sivilce çıkar yüzde diye okudum nette.doğrumudur bacım?
slm bacılar..
bişeyi düzelteyim..adetimin 9. günü
adetimin 3. günü yum 13mm.
bugün kaç mmolmuştur..
adetin 14. gününden önce çatlarmı..
işci havuz problemi gibi yazdım çözelim hadi...
aaaa hiç kimse gelmiyor yaa bende gelmiycem artık ama
Kubracım iyiyim.hamilelik iyi gidiyo bulantı kusma yok daha.sadece geceleri yatarken kasıklarımda çok ağrı oluyo.özellikle sağ kasığımda.nasıl anlatacağımı bilemedim şimdi.sanki kasığımda yumurtadan daha küçük birşey var sertleşiyo bastırıyo gibi bişey.sivilce olayını duymuştum ama bendeki sivilcelerin sebebi kız çocuk belirtisimi kaynana stresimi bilmiyorum.:-D gitsinler bi rahatlayım ondan sonra sivilceler devam ederse kız geliyo deriz
eylul nasilsin? hamilelik nasil gidiyor, var mi bulanti vs?
Bugün pozitifim doktora gidecekti gece haber verecek durumları galiba 7 saat farktan dolayı.hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah
benimde hamileligimde kasik agrim cok olmustu.hemen hemen doguruncaya kadar surdu. doktor normal demisti. ama her ay adet oluyormus gibi sanci cekmistim. merak etme bir sey yoktur.
örnek liste verdi.hatta bir torbada hamilelikle ilgili dergi vs. verdi.öğrenci gibi hissettim kendimi ödevlerimi getirdim eve.ama bu hafta işime gelmediğinden daha bakmadım hiçbirine.:-Dcanım dr un beslenme konusunda bırsey dedı mı sana
benımkısı hergun
- 2 bardak sut
- 1 kase yoğurt
-peynır -
-1 ymurta
-3 köfte kadar et
- 1 öğünde sabze yiyeceksın
günlük 3 dılım ekmek yenilecek ve bal,recel,tatlı,hamur iş,pekmez vb yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?