- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.641
örnek liste verdi.hatta bir torbada hamilelikle ilgili dergi vs. verdi.öğrenci gibi hissettim kendimi ödevlerimi getirdim eve.ama bu hafta işime gelmediğinden daha bakmadım hiçbirine.:-D
merhaba lenarın.şimdilik şişkinlik dışında bir şikayetim yok canım sen nasılsın?
canım dr un beslenme konusunda bırsey dedı mı sana
benımkısı hergun
- 2 bardak sut
- 1 kase yoğurt
-peynır -
-1 ymurta
-3 köfte kadar et
- 1 öğünde sabze yiyeceksın dedı
günlük 3 dılım ekmek yenilecek ve bal,recel,tatlı,hamur iş,pekmez vb yasak
@gurbet, kuzum gecmis olsun. bir sey soracagim. doktorlar senin bu dusuklerle ilgili ne diyorlar? rahim yapisikligi vs herhangi bir sey var mi? sonucta 3 tane dusuk az degil. benim teyze kizi 2 dusuk yapti, rahimde yapisiklik varmis. garibim ameliyat oldu, sonra epeyce cocuk sahibi olmak icin ugrasti. neyseki simdi bir cocuk sahibi oldu. tabii ki kizi var:)))))))) cocuk olsun diye tabana kuvvet calistilar.
3 dusukten sonra arastirmaya
Karar verdiler ve rahimde perde ortaya cikti
Eylul 5 de amaliyatla alindi
3 ay korunma verildi bn nasilsa olmaz diye
Ikinci ay biraktim korunmayi ve hamile kaldim oda tutunamadi
Kimyasal gebelik oldu dusuk yaptim
ya ben sizi yine rahatsız edecem
arkadaşlar ben ne kalın kafalı bi karıyım...yum bilemiyorum...
adetim 3. günü dr gittiyimde yum 13mm dedi..
şimdi adetin8. günü
dr dedi 30 günde bir adet olduğum için 14. günü say 12 .13.14.15.16. günler gün aşırı ilişki
dr sormayı unuttummmmmmmmmmmmm
acaba siz bilebilirmisiniz yum güne kaç mm büyür..
zannımca artık delirmiş durumdayım..
bu ay muhakkak hamile kalmalıyım
Bugün pozitifim doktora gidecekti gece haber verecek durumları galiba 7 saat farktan dolayı.hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah
Bugün pozitifim doktora gidecekti gece haber verecek durumları galiba 7 saat farktan dolayı.hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah
kılo ıcın yasak canım hadı bekliyoruz gel sende hamısler kervanınaiyiyim canim, sizi takipteyim. umarim yakinda araniza katilirim.
pekmez niye yasak acaba? kilo icin mi yoksa baska sakincalari mi var? bi de et ve yumurtalariniz iyi pissin kizlar.
ahh canlarim guzel haber vermek isterdim ikinci kizim geliyor uzulmedim desem yalan olur erkek evlata cok heveslenmistim hep icimde bir umut vardi belki erkektir diye ama tum umutlarim bitti.simdiye kadar saglikli erkek ver diye Allaha yalvardim simdi artik kizim saglikla dogsun diye dua edecegim.
gobegimde sivri diye cok heveslenmistim ama malesef doktor girl dedi o an yanaklarim kipkirmizi oldu, simdi dusunuyorumda bu yasima kadar sanirim en cok istedigim sey ve cok dua ettigim erkek evlat icindi kismet hayirlisi boyleymis.
3. cocugu dusunmem artik bu erkek olsaydi rahat olacaktim bir kizim bir oglum var 3. ne olursa olsun fark etmez diye. simdi kesin karar verdim 2 kiz bana yeter Allah bunlara saglik versin. bende erkek cocuklara uzaktan oyle bakarim artik((
ahh canlarim guzel haber vermek isterdim ikinci kizim geliyor uzulmedim desem yalan olur erkek evlata cok heveslenmistim hep icimde bir umut vardi belki erkektir diye ama tum umutlarim bitti.simdiye kadar saglikli erkek ver diye Allaha yalvardim simdi artik kizim saglikla dogsun diye dua edecegim.
gobegimde sivri diye cok heveslenmistim ama malesef doktor girl dedi o an yanaklarim kipkirmizi oldu, simdi dusunuyorumda bu yasima kadar sanirim en cok istedigim sey ve cok dua ettigim erkek evlat icindi kismet hayirlisi boyleymis.
3. cocugu dusunmem artik bu erkek olsaydi rahat olacaktim bir kizim bir oglum var 3. ne olursa olsun fark etmez diye. simdi kesin karar verdim 2 kiz bana yeter Allah bunlara saglik versin. bende erkek cocuklara uzaktan oyle bakarim artik((
ıyıyım canım ıste evdeyım.erzıncana alısmaya calısıyorum.cok sukur ıyıyız.senın ne kılon vardıkı zayıflamaya calısıyosun kız.zaten fıstık gıbısın
nasıl verdın kız o kıloyu oyle.ne yedın ne ıctın bacım.banada yaz ne olur.komplekse gırdım ıyıce yaaaa.nasıl zayıflayacagım ben
slm bacılar..
bişeyi düzelteyim..adetimin 9. günü
adetimin 3. günü yum 13mm.
bugün kaç mmolmuştur..
adetin 14. gününden önce çatlarmı..
işci havuz problemi gibi yazdım çözelim hadi...
Allah yardımcın olsun bacım,dermansız derde yakalanmışsın...1 hafta yatılı kaynanaBacım lustral dırdıra etkili olmadı ya.daha etkili birşey lazım.bak sivilceler kasık agrısı bunlar hep stresten.ne olursa herşeyi strese yoruyom:-D
pozitiimm,canııımmmm..neçok umutluydum senin için :26: ne diyeyim vardır bundada bir hayır...sana bişey diyeyim mi,içime kuvvetle doğan şey,aynısını ben de yaşayacağımahh canlarim guzel haber vermek isterdim ikinci kizim geliyor uzulmedim desem yalan olur erkek evlata cok heveslenmistim hep icimde bir umut vardi belki erkektir diye ama tum umutlarim bitti.simdiye kadar saglikli erkek ver diye Allaha yalvardim simdi artik kizim saglikla dogsun diye dua edecegim.
amin canim insallah Allahim herkese nasip etsin.
benim genelde 26-27-28 gibi oluyor, ovulasyon testi ile cift cizgiyi bulduktan sonra 36 saat gecti ve akinti ve kasik agrisi takibi yaptim 13. gun ve 14.gun iki iliski oldu, 4 aydir tek iliski ile olmamisti bakalim hayirlisi insallah gonlumdeki olur, darisi tum isteyenlere.
kuzum, doktorlarin soyledigini yani korunman gerektigi kismini bence dinle. bahsettigim teyze kizina 6 ay korunma verildi. seninki iyiymis yine. haliyle bizimki sabirsizdi. doktoru onemli bir sey soylemisti. mutlaka korunmalisin, cunku rahimin dinlenip toparlanmasi gerekiyor. yani hamilelikle beraber henuz tam iyilesmeyen rahime de zarar veriyorsun, keza bebiste tutunamiyor.
nacizane onerim, bir sure bekle. toparla iyice kendini, sonra bomba gibi don.
kızlar eşim bugün,söz verdiği sperm testini yaptırdı...sonuç pek iç açıcı değilmişdr.hareket var ama çok az,gebeliğe engel bu olabilir demiş sayıda sınırdaymış...ilaç yazmış klomen ve proxseed plus...omuzlarımız düştü...ama sonuçlar çince gibi,yorumlayabilen olur mu acaba :44:
ph 7,3
volüm 4
sperm sayısı 22 milyon
class a(hıxlı,düz hatta hareket) %25
class b(yavaş,düz hatta hareket) %5
class c(hareket var ama düz hatta değil) %5
class d(hareketsiz) %65
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
çoz moralim bozuldu beeeeeee
kız ne fıstığı,şişko oldum resmenbizim diyet planı şu;sabah kral gibi kahvaltı,öğle yemeği prens gibi,akşam yemeği fakirler gibi tülin şahinin diyeti...son 1 hafta lahana çorbası diyeti yaptık ama canımıza yetti şimdilik böyle devam hamiş kalıncaya kadar...ayrıca senin güzelliğin yeter,kilo varmı yokmu insan takılmıyo sana bakınca
30 gün siklusa çok güvenme 14. gün omayabilir..eğer hergün dr kontrolünde değilsen şiddetle ovulasyon testi öneririm...yumoş günde 1, 1,5 mm büyür ama bunlar kişiye göre değişir...kimsi 19 mm de çatlarken kimisi 15 mm de çatlıyor...
Allah yardımcın olsun bacım,dermansız derde yakalanmışsın...1 hafta yatılı kaynana
pozitiimm,canııımmmm..neçok umutluydum senin için :26: ne diyeyim vardır bundada bir hayır...sana bişey diyeyim mi,içime kuvvetle doğan şey,aynısını ben de yaşayacağımilk günlerde üzülmemek mümkün değil,buraya aylarca yazan birisi 2.kız 3. kız haberini alıpta üzülmedim diyene inanmam zaten...ama bilinçli insanlarız çabuk toparlamamız lazım,en iyisi bikaçgün sonra bebeğin için alışverişe çık,yardımı olur...yöntem möntem hikaye canım alnımızda ne yazıyosa o...kızların hayırlı olsun,ben de 2 kız annesiyim biliyosun...tecrübeme güven;10 yıl önceye gitseydik ve bana sorsaydın 2. kız mı olsun erkek mi diye KESİNLİKLE kız derdim...ard arda 2 kız inanılmaz güzel güven bana...3.yü şimdi düşünmen imkansız ama emin ol 3-4 seneye kalmaz istersin bakınız:apranxx...asla asla asla diyodum
((ah kader arkadaşım benim.benim 3. bi şansım bile yok gibi biliyosun.bende çoğu şeyi denedim hatta yum günü diye tek ilişkiyle hamile kaldım,üstelik 24 haftaya kadar doktorlar göstermiyo dedi ,cinsiyetini bile öğrenemedim,göstermezse kız dediler ama ben hep erkek olması ümidiyle bekledim dua ettim ama sonuç kız işte.neyaparsan yap kısmetten ötesi yok bacım.üzülme demiyorum bende çok üzüldüm ve inanırmısın hala belki diyorum.Rabbim kızlarımızdan yüzümüzü güldürsün bizimde bacım nediyelim nasip kısmet
o kadar kolay olur mu yelizcim gerçekten,yoksa moral vermek için mi diyosunKolay be hayatım bunun çözümü, sabah akşam 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?