- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.661
o kadar kolay olur mu yelizcim gerçekten,yoksa moral vermek için mi diyosun
kızlar feci bozuk benim moralim
eczacı % 75 hareketsiz spermler dedi,bu sayı ve hızla hamile kalmak çok zor bu yaşta dedi...ee bide yaş faktörü var,benim yumurtalarda kız oğlan kız değiller hani,ay napiiimmm ben yaaaabugün 50 li ovu testi aldım sabah,sanki çatlamayı bulsak nolcaksa
canımmm üzülme diyemiyorum,elinde değil biliyorum....aynı şeyleri bende 2. kızımda yaşadım seni çookk iyi anlıyorum...gülmeye çalışıyosun olmuyo,ağlayayım diyosun o da olmuyo...eşleri heveslendirdik evet,bence hata ettik...ama onlar duymadanda olmaz ki...önemli olan eşinin desteği,birbirinize destek olun...ben de bugün üzücü bi haber aldım,tövbe ettim Allahım dedim iyiki kızlarımı bana verdin,iyi ki onlar var...ben bu haldeyken bile üzülüyorum 3. bebeğim olmuyo diye...tekrar tekrar öptüm kuzularımı,iyi varlar Allahıma binlerce şükürler olsun...atlatıcaksın,alışacaksın,ara ara burkulacaksın ama yüzünü gördüğünde hepsi bitecek inan...mucize gibi bu melekler,Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin...napalım beeee kaderimiz neyse yaşıycazkubracim 3.bir sansim olsa bile ayni seyleri yasamak istemiyorum Allahin gucune gitmesin ama cok cok uzuldum su an psikolejim cok kotu birde esimi heveslendirdim yumurta takibi tamam zamani geldi o da heveslenmisti erkege o da uzuldu bende oylesine hamile kalsam kazayla falan anlicam boyle planlar yapinca eslerde cok hevesleniyor toparlanmam gerek bi kac gun sanirim kendime gelemem. seni anliyorum ayni sey benimde kafamdan geciyor acaba belki bende diyorum hemen internete baktim 7-8 ay kiz deyip sonra erkek olanda var yada dogumda ogrenen ama cok zor bir ihtimal simdi birde bunlara inanmak istemiyorum kendimi daha fazla kandirmak hic ama hic istemiyorum kabullenmem gerek.
ben turkiyede yogun bir calisma hayatindan sonra esimin isi nedeniyle 2 yilligina amerikaya geldik yazin donucez insallah burada calismiyorken bebek yapayim dedim onuda elime yuzume bulastirdim ve ailemden uzak vatanimdan uzak cok ozledim tamamen kendimi yalniz hissediyorum.kendimi cok caresiz hissediyorum tek yapabildigim aglamak Allah affetsin ama elimde degil insallah 1-2 gune toparlicam.
hamile arkadaslar ne olur benim gibi cok heveslenmeyin insallah gonlunuzdeki olur ve sonra size supriz olur daha cok mutlu olursunuz. esimde diyor eger ben su an calisiyor olsaydim bu kadar takmayacaktim bosluktan arastirma yapmaktan internette erkek bebekle ilgili seyler okumaktan bende iyice farkinda olmadan takinti haline gelmis.tv de bile erkek cocuk gorsem benim olmayacak diye uzuluyorum ben guclu bir insanim duzelicem insallah, cok kafanizi sisirdim delidir ne yapsa yeridir deyip gulup gecin :))
canımmm üzülme diyemiyorum,elinde değil biliyorum....aynı şeyleri bende 2. kızımda yaşadım seni çookk iyi anlıyorum...gülmeye çalışıyosun olmuyo,ağlayayım diyosun o da olmuyo...eşleri heveslendirdik evet,bence hata ettik...ama onlar duymadanda olmaz ki...önemli olan eşinin desteği,birbirinize destek olun...ben de bugün üzücü bi haber aldım,tövbe ettim Allahım dedim iyiki kızlarımı bana verdin,iyi ki onlar var...ben bu haldeyken bile üzülüyorum 3. bebeğim olmuyo diye...tekrar tekrar öptüm kuzularımı,iyi varlar Allahıma binlerce şükürler olsun...atlatıcaksın,alışacaksın,ara ara burkulacaksın ama yüzünü gördüğünde hepsi bitecek inan...mucize gibi bu melekler,Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin...napalım beeee kaderimiz neyse yaşıycaz
canım bır ara lıstenı paylasırısan sevınrım
ben ılkınde 12 kılo almıştım bu kez o kadr cok almak ıstemiyorum
10 kılo alsam ohhh mısss
ahh canlarim guzel haber vermek isterdim ikinci kizim geliyor uzulmedim desem yalan olur erkek evlata cok heveslenmistim hep icimde bir umut vardi belki erkektir diye ama tum umutlarim bitti.simdiye kadar saglikli erkek ver diye Allaha yalvardim simdi artik kizim saglikla dogsun diye dua edecegim.
gobegimde sivri diye cok heveslenmistim ama malesef doktor girl dedi o an yanaklarim kipkirmizi oldu, simdi dusunuyorumda bu yasima kadar sanirim en cok istedigim sey ve cok dua ettigim erkek evlat icindi kismet hayirlisi boyleymis.
3. cocugu dusunmem artik bu erkek olsaydi rahat olacaktim bir kizim bir oglum var 3. ne olursa olsun fark etmez diye. simdi kesin karar verdim 2 kiz bana yeter Allah bunlara saglik versin. bende erkek cocuklara uzaktan oyle bakarim artik((
sağol canım.ay birde pazartesiden beri eşimde yok yurtdışında cuma gelecek.tek başıma mücadele ediyorum:-DAllah yardımcın olsun bacım,dermansız derde yakalanmışsın...1 hafta yatılı kaynana
eczacı % 75 hareketsiz spermler dedi,bu sayı ve hızla hamile kalmak çok zor bu yaşta dedi...ee bide yaş faktörü var,benim yumurtalarda kız oğlan kız değiller hani,ay napiiimmm ben yaaaabugün 50 li ovu testi aldım sabah,sanki çatlamayı bulsak nolcaksa
canımmm yenı okudum hemen kecı boynuzu kurune basla mutlaka hergun sabah aksam dr verdıklerıne ılaveten bence çinko da kullansın eşin...kızlar eşim bugün,söz verdiği sperm testini yaptırdı...sonuç pek iç açıcı değilmişdr.hareket var ama çok az,gebeliğe engel bu olabilir demiş sayıda sınırdaymış...ilaç yazmış klomen ve proxseed plus...omuzlarımız düştü...ama sonuçlar çince gibi,yorumlayabilen olur mu acaba :44:
likefikasyon süresi 45 den büyük
abstinens 5gün
renk krem
koku özel
ph 7,3
volüm 4 cc
sperm sayısı 22 milyon
class a(hıxlı,düz hatta hareket) %25
class b(yavaş,düz hatta hareket) %5
class c(hareket var ama düz hatta değil) %5
class d(hareketsiz) %65
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
çoz moralim bozuldu beeeeeee
canım bak daha 2 hafta once kız dıye beklenen bebek erkek dogdu kuzenımın cocug1 oğulları vardı onlarda erkek oldu dıye uzuldulerkubracim 3.bir sansim olsa bile ayni seyleri yasamak istemiyorum Allahin gucune gitmesin ama cok cok uzuldum su an psikolejim cok kotu birde esimi heveslendirdim yumurta takibi tamam zamani geldi o da heveslenmisti erkege o da uzuldu bende oylesine hamile kalsam kazayla falan anlicam boyle planlar yapinca eslerde cok hevesleniyor toparlanmam gerek bi kac gun sanirim kendime gelemem. seni anliyorum ayni sey benimde kafamdan geciyor acaba belki bende diyorum hemen internete baktim 7-8 ay kiz deyip sonra erkek olanda var yada dogumda ogrenen ama cok zor bir ihtimal simdi birde bunlara inanmak istemiyorum kendimi daha fazla kandirmak hic ama hic istemiyorum kabullenmem gerek.
ben turkiyede yogun bir calisma hayatindan sonra esimin isi nedeniyle 2 yilligina amerikaya geldik yazin donucez insallah burada calismiyorken bebek yapayim dedim onuda elime yuzume bulastirdim ve ailemden uzak vatanimdan uzak cok ozledim tamamen kendimi yalniz hissediyorum.kendimi cok caresiz hissediyorum tek yapabildigim aglamak Allah affetsin ama elimde degil insallah 1-2 gune toparlicam.
hamile arkadaslar ne olur benim gibi cok heveslenmeyin insallah gonlunuzdeki olur ve sonra size supriz olur daha cok mutlu olursunuz. esimde diyor eger ben su an calisiyor olsaydim bu kadar takmayacaktim bosluktan arastirma yapmaktan internette erkek bebekle ilgili seyler okumaktan bende iyice farkinda olmadan takinti haline gelmis.tv de bile erkek cocuk gorsem benim olmayacak diye uzuluyorum ben guclu bir insanim duzelicem insallah, cok kafanizi sisirdim delidir ne yapsa yeridir deyip gulup gecin :))
canımmm yenı okudum hemen kecı boynuzu kurune basla mutlaka hergun sabah aksam dr verdıklerıne ılaveten bence çinko da kullansın eşin...kızlar eşim bugün,söz verdiği sperm testini yaptırdı...sonuç pek iç açıcı değilmişdr.hareket var ama çok az,gebeliğe engel bu olabilir demiş sayıda sınırdaymış...ilaç yazmış klomen ve proxseed plus...omuzlarımız düştü...ama sonuçlar çince gibi,yorumlayabilen olur mu acaba :44:
abstinens 5gün
renk krem
koku özel
ph 7,3
volüm 4 cc
sperm sayısı 22 milyon
class d(hareketsiz) %65
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
canım bak daha 2 hafta once kız dıye beklenen bebek erkek dogdu kuzenımın cocug1 oğulları vardı onlarda erkek oldu dıye uzuldulerkubracim 3.bir sansim olsa bile ayni seyleri yasamak istemiyorum Allahin gucune gitmesin ama cok cok uzuldum su an psikolejim cok kotu birde esimi heveslendirdim yumurta takibi tamam zamani geldi o da heveslenmisti erkege o da uzuldu bende oylesine hamile kalsam kazayla falan anlicam boyle planlar yapinca eslerde cok hevesleniyor toparlanmam gerek bi kac gun sanirim kendime gelemem. seni anliyorum ayni sey benimde kafamdan geciyor acaba belki bende diyorum hemen internete baktim 7-8 ay kiz deyip sonra erkek olanda var yada dogumda ogrenen ama cok zor bir ihtimal simdi birde bunlara inanmak istemiyorum kendimi daha fazla kandirmak hic ama hic istemiyorum kabullenmem gerek.
abstinens 5gün
renk krem
koku özel
ph 7,3
volüm 4 cc
sperm sayısı 22 milyon
class d(hareketsiz) %65
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
canım bak daha 2 hafta once kız dıye beklenen bebek erkek dogdu 1 oğulları vardı onlarda erkek oldu dıye uzuldulerkubracim 3.bir sansim olsa bile ayni seyleri yasamak istemiyorum Allahin gucune gitmesin ama cok cok uzuldum su an psikolejim cok kotu birde esimi heveslendirdim yumurta takibi tamam zamani geldi o da heveslenmisti erkege o da uzuldu bende oylesine hamile kalsam kazayla falan anlicam boyle planlar yapinca eslerde cok hevesleniyor toparlanmam gerek bi kac gun sanirim kendime gelemem. seni anliyorum ayni sey benimde kafamdan geciyor acaba belki bende diyorum hemen internete baktim 7-8 ay kiz deyip sonra erkek olanda var yada dogumda ogrenen ama cok zor bir ihtimal simdi birde bunlara inanmak istemiyorum kendimi daha fazla kandirmak hic ama hic istemiyorum kabullenmem gerek.
Bugun 6. Gun lekelenme devam ediyor
Normalde 5 gunde biterdim
Dr gidiyorum tahlil falan vermisti devlet hastanesine. Dun cok kotuydum kustum. Iki gundur kendimde degilim ondan onceside ayniyim annemde kaliyorum hamile oldugumu cogumu esimi unuttum bu mideden dolayi. Dua edin sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?