Süper Anneler - 2011

kızlar feci bozuk benim moralim
eczacı % 75 hareketsiz spermler dedi,bu sayı ve hızla hamile kalmak çok zor bu yaşta dedi...ee bide yaş faktörü var,benim yumurtalarda kız oğlan kız değiller hani,ay napiiimmm ben yaaaa bugün 50 li ovu testi aldım sabah,sanki çatlamayı bulsak nolcaksa

canim benim hersey kismet o spermlerlede inanki hamile kalabilirsin bencede esin keci boynuzu pekmezi icsin hatta keci boynuzunun kendini yiyorlar spermler icin birde cinko vitamin alsin spermlere cok iyiymis insallah faydasi olur lutfen moralini bozma stres yasak.

canımmm üzülme diyemiyorum,elinde değil biliyorum....aynı şeyleri bende 2. kızımda yaşadım seni çookk iyi anlıyorum...gülmeye çalışıyosun olmuyo,ağlayayım diyosun o da olmuyo...eşleri heveslendirdik evet,bence hata ettik...ama onlar duymadanda olmaz ki...önemli olan eşinin desteği,birbirinize destek olun...ben de bugün üzücü bi haber aldım,tövbe ettim Allahım dedim iyiki kızlarımı bana verdin,iyi ki onlar var...ben bu haldeyken bile üzülüyorum 3. bebeğim olmuyo diye...tekrar tekrar öptüm kuzularımı,iyi varlar Allahıma binlerce şükürler olsun...atlatıcaksın,alışacaksın,ara ara burkulacaksın ama yüzünü gördüğünde hepsi bitecek inan...mucize gibi bu melekler,Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin...napalım beeee kaderimiz neyse yaşıycaz

moralini bozma arkadasim esinin spermleri guclenecek ben inaniyorum ve 3. bebeginde olacak insallah oglun olacak duacinim arkadasim duacin insallah erkek evlat annesi olmayida tatacaksin.

Canım insan o kadar heveslenince üzülüyo gerçekten.yöntem uygulamadan hamile kalınca keşke deneseydik diye üzülüyoruz.yöntem uygulayıp heveslenip gönlümüzdeki olmayınca daha çok üzülüyoruz.ne olacak bu hallerimiz.canım hayırlısı olsun artık inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.3.düşünmem deme zaman geçince insanın fikirleri değişiyo.herşeyden önemlisi sağlık.

Keçiboynuzuna ilaveten arı sütü de işe yarıyor diyorum ben.ama hakikisini ve katkısızını bulcan.sahteleri varmış çünkü.

canımmm yenı okudum hemen kecı boynuzu kurune basla mutlaka hergun sabah aksam dr verdıklerıne ılaveten bence çinko da kullansın eşin...
canım bak daha 2 hafta once kız dıye beklenen bebek erkek dogdu kuzenımın cocug1 oğulları vardı onlarda erkek oldu dıye uzulduler

canım moralını bozma lütfen dualarımdasın her zamn

canımmm yenı okudum hemen kecı boynuzu kurune basla mutlaka hergun sabah aksam dr verdıklerıne ılaveten bence çinko da kullansın eşin...
canım bak daha 2 hafta once kız dıye beklenen bebek erkek dogdu kuzenımın cocug1 oğulları vardı onlarda erkek oldu dıye uzulduler

canım bak daha 2 hafta once kız dıye beklenen bebek erkek dogdu 1 oğulları vardı onlarda erkek oldu dıye uzulduler

ben test sonucu okuyunca anladım..eşimde eylülde yapmıştı sperm testi.
ordan biliyom..onda bi sorun yoktu..anladığım kadarıyla iki çocuğunvar.dr dediğini aynen yazıyorum.....(eşim kabul etmedi sperm testi yapmayı dr götürdüm..benim bi çocuğum var dedi eşim.sorun varsa karımdan kaynaklanır diyince.. )
erkek spermleri çok hızlı bi şekilde düşer ve yine çok hızlı bi şekilde yükselir bu sters sigara(eşim içiyo )etkiler
beslenme alışkanlığını değiştirmesi bile etkiler..
yani bir ay içinde bile eşin spermi tavan yapar
keçiboynuzu kürü yap kabulederse eşin

Dr gidiyorum tahlil falan vermisti devlet hastanesine. Dun cok kotuydum kustum. Iki gundur kendimde degilim ondan onceside ayniyim annemde kaliyorum hamile oldugumu cogumu esimi unuttum bu mideden dolayi. Dua edin sizleri seviyorum

Kızlar dün kontrolden geldim, 11+6 dıydık, cinsiyet tahmini yapamayız henüz çok küçük dedi doktor Ama nub teorisi sayfasından öğrendiklerime göre ben kıza benzettim, bize verdiği çıktı tam bebeğin arkasından çekilmiş, omurgaları görünüyor, popo kısmında bariz yere paralel çıkıntı var, hayırlısı artık, sağlıklı olsun yeter diyorum, zaten başka da bişey gelmiyor elimizden

Bugun 6. Gun lekelenme devam ediyor
Normalde 5 gunde biterdim

bu ay uzun sürecek herhalde canım uzulme
Dr gidiyorum tahlil falan vermisti devlet hastanesine. Dun cok kotuydum kustum. Iki gundur kendimde degilim ondan onceside ayniyim annemde kaliyorum hamile oldugumu cogumu esimi unuttum bu mideden dolayi. Dua edin sizleri seviyorum

guluzar gecmıs olsun tekrar dıkkat et kendıne canım bızde senı seviyoruz

pöfffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar hepinize teşekkür ederim,tek tek alıntı yapmak istemedi canım,buraya giresim bile gelmedi bugün,yatıp uyumak istiyorum....çok tarifsiz duygularım....takviyeler çoğunlukla işe yarıyormuş ama yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…