- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.381
günaydın herkese kızlaar
sabah ateşimi ölçer ölçmez dayanamayıp hemen test yaptım ki zaten heyecandan adam akllı uyuyamadım bıle bide ne göreyım t çizgisi c yi bastırdı bu defa c silik kaldıçok mutluyum hemen sizinle paylaşayım istedim ALLAH isteyen herkesın gönlündekını kucağına versın benım inş kızım benımledır hyırlı ve sağlıklısıyla öpyürum siziii
En onemlisi cnm bnde yaptirdim disimi sonra gelsin bebelerMErhaba canlarim ben bu ara dis tedavisindeyim ne yazik ki ara vermek zorundayim Bebek planini hayirlisi artik herkeze hayirlisini diliyorum
yavrum bn sana demedimmmi sati alayim afilli bir ticker yapayim hadi gozumuz aydin tatlim kizikamiz 9 ay sonra bizimle olsun hayirlisiylagünaydın herkese kızlaar
sabah ateşimi ölçer ölçmez dayanamayıp hemen test yaptım ki zaten heyecandan adam akllı uyuyamadım bıle bide ne göreyım t çizgisi c yi bastırdı bu defa c silik kaldıçok mutluyum hemen sizinle paylaşayım istedim ALLAH isteyen herkesın gönlündekını kucağına versın benım inş kızım benımledır hyırlı ve sağlıklısıyla öpyürum siziii
Hosgeldinnnn ahhhh neler oldu bilsen gecmisi oku bak buarada hosgeldin tatlimSelam arkadaslar!Nasilsiniz?Sukur bugun kavustum size.Bilgisayarim bozulmusdu.Bugun duzeldi.Hemen geldim.Sizsiz olmuyor.
günaydın herkese kızlaar
günaydın herkese kızlaar
benim de görümcemin 3 oğlu var. karılı kocalı süt yoğurt ayran full içerler.
günaydın herkese kızlaar
günaydın herkese kızlaar
Canim tebrik ederim cok sevindim ins kiz bebisin sana kovusmak uzere cikmisdir yola
opuyorum
En onemlisi cnm bnde yaptirdim disimi sonra gelsin bebeler
yavrum bn sana demedimmmi sati alayim afilli bir ticker yapayim hadi gozumuz aydin tatlim kizikamiz 9 ay sonra bizimle olsun hayirlisiyla
Hosgeldinnnn ahhhh neler oldu bilsen gecmisi oku bak buarada hosgeldin tatlim
cnm tbr ederım hayırlı olsun ıns bızede dua et sımdı sen hamıssın bızde ıns bı erkek annesı oluruz
AAAYYY çok sevindim gelincik, bak dua ettim senin için inşallah sağlıcakla alırsın kucağına kızını:)
burası şenleniyor.. hadi hayırlısı...
hayırlı uğurlu olsun canımmmmm , gönlündeki göbüşündedir inşallahhhh
darısı başımıza
Ay canim benim cok sevindim hayirli olsun insAllah kizin yolldadir canim ne kadar sürdü hamile kalman?Hap kullaniyormudun?
beni içime doğmuştu beraber haber alırız diye düşündüm hep
hayırlı uğurlu sağlıklı bi bebiş versin rabbim
tatlı cadın olur inşallahhhhhh
diğer gebeliğinden farklı mı değişik şeyler hissediyo musun?
amiiiiiinnnnn canım amınn senınde efe bi oğlun olsun inş benım oğlum gibi
evet diğer gebeliğimde tecrubesizlik vardı gerçi ama 2 gün kala adete öğrendım oğlumun bunu 5 gün kala bunda 2 gündür hele gecelerı mıdem ekşiyor resmen,bide karnımda batmalar var bazen
senın nasıl canım diğerıne göre değişiklik varmı? temmuz annesı olucaz beraber göbüşleri büyütelım şimdiden doğumu düşünüyom oğlum zor doğum oldudaneyse bu belkı basit doğar inş
ayyy kızlar size demeye utandımda valla 5 gün öncee ilk silik çizgi çıktığında hemen toz pembe bi ip aldım hırka bitirdim bıle
eğer erkekse yaptıklarım bütün pembişlerin birazını satarım birazınıda hayra verırımnapayım dayanamadım yaaaa
gelincik kız birbirimizi umutlandırıyo muyuzz ne
ben kızımda öğrendiğimin ertesi günü serumlara bağlandım
9 ay kustum şimdi hiçççç bi şey yok işmdeyim daha bi enerjiğim
allahım sen koru sen böyle devam etmesini nasip et
diğer türlü hayat bitmişti benim için
rabbim gönlümüzdekini SAĞLIKLA kucağımıza almayı nasip etsin.
beni yalnız bırakmadın çoook sevindim şimdi diğer kızları bekliyoz hadi bakalım :)
amaaaan umut garibin ekmeğidir be tatlım bırak azcıkda umutlanalım.inşgüzel geçsizn hamileliğimiz gurbette kımsem yok oğlumla ilgilenemezsem üzülürüm.bende çook sevındım canım oğlumla yas farkı tam 3 yas olucak ideal yaş bence.diğer kızlarda gelirle arkamızdan inş hep beraber alalım bebeleri
hepinize çoook teşekkür ediyorum kızlar inanın hepinize zaten dua edıyordum ama şimdi gerekırse tek tek iisimle dua edyım namazımda inş.darısı hepinizin basına olsun
ezgincim ilk denememde hamıle kaldım oğlumdada öyle olmuştu şu ceket atsalar kalıyo denenlerde
hap sadece folıkasıt ve kalsıyum kullandım
gurbet ablaa tickerim pembe olsun yııne bayılıyorum pembeleree inş kızım yola çıkmıştır
çok erken öğrendım bu hamıleliğimi ya nerdese yumrtladığım gün öğrencektım haa
amin canım inşallah
benimde 4 yaş olucak araları hadi dikkat et kendine
allah'a emanet ol
en yakınındakiyle bile paylaşamadığın bu duygu yoğunluğunu bu forumda paylaşmak çok
güzel...
herşey gönlümüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?