- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.401
hayırlı olsun bebişin işalah gönlündekine kavuşursun canım
günaydın herkese kızlaar
sabah ateşimi ölçer ölçmez dayanamayıp hemen test yaptım ki zaten heyecandan adam akllı uyuyamadım bıle bide ne göreyım t çizgisi c yi bastırdı bu defa c silik kaldıçok mutluyum hemen sizinle paylaşayım istedim ALLAH isteyen herkesın gönlündekını kucağına versın benım inş kızım benımledır hyırlı ve sağlıklısıyla öpyürum siziii
aayyy canım çok sevindim....
inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin......
kızın gelir sağlıokla inşallah....
günaydın herkese kızlaar
sabah ateşimi ölçer ölçmez dayanamayıp hemen test yaptım ki zaten heyecandan adam akllı uyuyamadım bıle bide ne göreyım t çizgisi c yi bastırdı bu defa c silik kaldıçok mutluyum hemen sizinle paylaşayım istedim ALLAH isteyen herkesın gönlündekını kucağına versın benım inş kızım benımledır hyırlı ve sağlıklısıyla öpyürum siziii
Canım ALLAH tamamına erdirsin çok sevindim senin adına ...İNşallah bir kızın olur.hep pembişleri giydirirsin .yanılmıyorsam ben sana yorumcudan bakmıştım kız diyordu.İnşallah darısın bizlerin başına olur.
günaydın herkese kızlaar
Canım ALLAH tamamına erdirsin çok sevindim senin adına ...İNşallah bir kızın olur.hep pembişleri giydirirsin .yanılmıyorsam ben sana yorumcudan bakmıştım kız diyordu.İnşallah darısın bizlerin başına olur.
meyan kökü ney ya...bana link yollasaniza..yaziyorum dal seklinde bisey cikiyor...bende alayim esime, gelincik nerden aldin sen onu, buralarda bula bilirmiyim acaba ya
egemcim ekim için bakmıştın olmadı
bide kasım için baksan bana
benim d. tar 07.12.1980
eşim d.tar 06.06.1978
sat 08-11-2011
kasım ayı için canım mümkünse eğer
:26:
günaydın herkese kızlaar
canım bana baktırsana da yorumcuna rica etsemmm bende oğlum olsun isterdimmm kızım var 1,sınıfta 13,08,1982 doğumluyum eşimde 1978 li bekliyorum canımmm zahmet olmazsaaa
canım ya 9 kasımda yorumcu üyeliğim sona erdi kusura bakma lütfen.Tekrar üye olmayı düşünüyorum o zaman bakarım.
cnm aktarciya git al onlar bilir yaa
kısmet canım sağollllrica edrim canım.yinede çok sağol..
sagol canim, vala bizim burda aktarci nerde var bilmiyorum...birazdan carsiya gitcem..ot seklindemi yoksa kücük dal seklindemi bu meyan kökü, ve kaynatipdami iciliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?