Süper Anneler - 2011

bende tam ateş ölçme topiğine sormuştumki sizi buldum..
hamilelikte ateş kaça çıkar..bilen varmı..
canım kişiden kişiye değişiyor ateş ben öğrendiğimde 37 e cıkmamaıştı ama genel ateşim düşük benim 35.4 lerde gezer mesela
kız ne gunlermıs beee.vallahı ben bıle unutmusum allah razı olsun canım.

kız ne bilim bakrız netten diye dedim sultanı yormayalım hamiş hamiş allh razı olsun ondan ogluşu olsun inş düşünceli bacım benim
Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
Ev hala bayram yeri, tek yumurta ikizlerim olcak caaaaaaan.
oyyyyyyyy maşallah maşallah canım çok sevindim ya inan ki sağ salim kucağına al inş..klomende ıkız olma ihtimali yüksek zaten...

apranax senınkide sürpriz yapacak sanırım
inş hamiş olursun oğluşun gelir canım bak herşeyi yapıp kızı olan arkadaşı sen paylaştın bizimle rabbim bu ay kısmet etmiş olsun inş emeklerin boşa gitmesin Nazar

aynen bacım yaa,zamanlama berbat...eğerki tutarsa kız olur kesinnn...yımırta taaaa 12 saat sonra çatladı,,,x ler çoktan yeişmiştir y lere

canım çatlamaya yakın olması önemli olan seninkide 1 gün önce değil yani canını sıkma
bak lenarin -12 diyor hep -12 yı yakaldın işte ayrıca bun spermler yuma gideyim diyene kadr 4 saat geçiyor diye okumuştum
hız sorunuda olsa yavaş olan x ler iyice yavaşlar fark eden bir şey olmaz bence gönlünü ferah tutttt lütfennn

canım yaa,koca ay nasıl geçmiş,çok şükür yeni umutlar yeşermiş,hadi bakalım hayırlısı...benim de 5 gün var regle

bnm de 5 gun varrr giiiiii kasik agrilarim var oturup klakinca onun disinda bisiy ok bu ay olmasin insAllah gelecek ay siki ski calisirim

Tam ben yazacaktım veren Allah ne zaman vereceği belli olmaz.ama haklısın herşeyi tam yapsanda kafamızı rahatlatamıyoruz birtürlü.galiba bu cinsiyeti öğrenene kadar gidiyo.
cinsine tüküreyim onun,hele bi gelsin

dimi yaaaa
hakkaten haa lenarin hep -12 dedi durdu,bende ona dedim - değil + diye...şaka gibi - yi tutturdum...
bnm de 5 gun varrr giiiiii kasik agrilarim var oturup klakinca onun disinda bisiy ok bu ay olmasin insAllah gelecek ay siki ski calisirim
hadi bakalım bacım,sıvayalım kolları aralık ayı bebek ayıymış kızlarrrr...en çok gebe kalınan aymış,hadi inşaAllahhh

orası dogru ama ben kendıme guvenemıyorum.kızımda kucuk ya.oyuzden bıraz erteledım.allah buyuktur.önce sen basla bakalım arkandan belkı bende gelırım.hadı test yap yaaaaaaaaaaaaa

hıı hı tek deneme

ben aynı anda hem huzur sokağını izliyorm ( bilalin karısı hamile ama üzüldüm...) bi yazndan size cevap yetişitriyorum,bi yandan telle konuşuyorum

kız bacım bu bılal ne zaman gerdege gırdı ben onu gormedım.gecen hafta dugundeydık ya ızleyemedım.ben onları hala ayrı yatıyolar sanıyordum.:44:

4 günlük perhiz olmuştu güzelim, dr.um özellikle bekletti, ben gün aşırıya başlicaktım yumurta takibinde yoksa...

Yawru Klomen kullandım, tek yumurtam oldu, dr. çok ii maşallah çok kaliteli gözüküyo yumurtan, çok yumurta sağlıksız oluyo fln dedi, ben beni üzmemek adına diyo sandım. Gönlümde hep ikiz gebelik vardı ama tabi çift yumurta ikizi olarak. O gün boynum düşmemişti desem yalan oluyr dr.dan çıkarken. Sonrada annemle amaaan anne 1 tane olsun bizim olsun yaaa demiştim. Bu mucize oldu ayol. Eşim keçiboynuzu pekmezi yedi her sabah.Muz ve ananas ve tropikal 1 kaç meyve dah yedi akşamları.

Bacim hayirli ugurlu olsun gozun aydin. Bisey sorucam canim çat ignesi hakkinda birazdaha genis bilgi verirmisin nerden aldin nasil bir igne nasik vuruluyor

Ovitrelle 250mgdı galiba kuzum. 77TL fiyatı var. Soğuk beklemesi gerekiyo. Eczacı veriken yanında buz torbasıda verir, eve gelincede buzdolabının yumurtalık bölümüne koy. Göbek değilinden 4 parmak yana( sağa yada sola) yap gitsin, çok kolay. Bol şans.

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok masAllahhhhhh
Dualrımdasın güzelim, hemen peşimden gelecen sende, sıradakilerdensin

Gözünüz aydın maşallah.ne yumurtaymış öyle ne spermmiş tekrar maşallah.
Klomenle tek yumurta oldu kuzum. Döllenmeden sonra tekrar bölünmüş embriyom.

oyyyyyyyy maşallah maşallah canım çok sevindim ya inan ki sağ salim kucağına al inş..klomende ıkız olma ihtimali yüksek zaten...
Klomenle çift yumurta ikizi oluyo kuzum. Bu ne genetikselmiş nede başka bişi. Dr.um bile ağladı. Mucize bu dedi. Rabbim büyük, lütfen metanetli olun ve hep isteyin. O çok büyük elbet duycak sesimizi...

Kızlar tüm takvimler KIZ bebeğim olcak diyor. Çin & Rus vs.
Tam yumurtlama günü nokta atışı ve ihtimal?

Günaydin bacılar bu sabah adet oldum :s ostorojeni arttiran takviyeler nelerdi erkek bebek için östorojen fazla olmaliymis kiz bebek icin progestron

aynen bacım yaa,zamanlama berbat...eğerki tutarsa kız olur kesinnn...yımırta taaaa 12 saat sonra çatladı,,,x ler çoktan yeişmiştir y lere

bence öyle düşünme ben oğluma adetten sonra hamile kaldım şöyle bir hesap yapıyorum adetimim 5gün bitti 6 gün ben korunmasız tek ilişkide bulundum dr hesaplamasına görede bu tarihte hamile kaldım ama ben 9-10 gün yumurtlama oluyor 9gün olsa spremler 3gün rahimde kalmış ee yumurtlamadan 3gün önce ki hamileliklerde kız oluyorsa benm ozaman 100-100 kız olması lazımdı allah gönlüne göre versin inşallah hayırlıs sıhatli bir erkek evladın olur bende çok kız istiyorum inşaşşal allah gönlümüze göre veri,r

Kizlar ben size bisey sorucaktim.Bunca zaman bekledim duşukten sonra da epey gecti.yaptirmadigim bi rahim filmi kaldi ,bu ay da onu mu yaptirsam diyorum?Bi umut belki ondan sonra olur.Yoksa bu ay ek bir tedaviye baslayacaktim.Bir yandan da diyorum nerdeyse 1,5 yildir bekliyodum bir ay da bunun icin bekleyeyim.Off cok karamsarim inanin

neden canım kac aydır deneme yapıyosun sen.kac cocugun var peki

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insAllahhhhhhhhh

Allahim banada nasip etsin bnm de ikizler dustu son seferde bakarsin ikiz gelir hep dua ettim Rabbim nasip et diye saglikli hayirli
cnm yaaa insAllah birsey yoktur bende bir ay önce kimysal gebelik gecirdim fakat ben eylulde rahimdeki perde alindi o nedenle olmus 3 dusuk dr rahim toparlansin 3 ay bekle dedi bn iki ay bekledim ve actim yolu hamile kaldim oda kimysal oldu
Allahimdan hayirli sini diliyorum biliyorum bu kadar dua bosa gitmeyecek
suphem gitsin dersen rahim filmi cektir
hem rahim filmi cekildi hamde perde alindi ayni anda bende ve genel anestizi altinda oldum ben birsey hisstemedim

orası dogru ama ben kendıme guvenemıyorum.kızımda kucuk ya.oyuzden bıraz erteledım.allah buyuktur.önce sen basla bakalım arkandan belkı bende gelırım.hadı test yap yaaaaaaaaaaaaa
kız dellenme ne testi 5 gün var daha regle

kız bacım bu bılal ne zaman gerdege gırdı ben onu gormedım.gecen hafta dugundeydık ya ızleyemedım.ben onları hala ayrı yatıyolar sanıyordum.:44:

işte orasını ben de kaçırdım,kız bu bilale kesik kesik bakıyo ya kesin o günlerde oldu bişeyler,bak gör oğlan olacak,apranxx dediydi dersin...tek ilişki oldu,cinsel perhizde var

Kızlar tüm takvimler KIZ bebeğim olcak diyor. Çin & Rus vs.
Tam yumurtlama günü nokta atışı ve ihtimal?

senin de kızın olsun,ben hiçbişey bilmiyorum,inanılmaz bi şiddetle hissediyorum ERKEK bu bebeler kız çıkarlarsa ahanda şuraya yazıyorum,yöntem möntem denemem bi daa

Günaydin bacılar bu sabah adet oldum :s ostorojeni arttiran takviyeler nelerdi erkek bebek için östorojen fazla olmaliymis kiz bebek icin progestron

adaçayı diye biliyorum canım

Bir kizim var 6 yasinda 1yili gecti deniyoruz ama 8 ay once kimyasal gebelik yasadim ,dusuk yaptim.Hersey normal cikiyor.Gecen ay igne kullandim yumurta gelistirici.Napmali bilmiyorum esim de cok tup bebekten yana diil.

kuzum kimyasal geçirdiysen,rahim filmine gerek var mı ki :44: dr un yönlendirmesi ne şekilde

amanınnnn ne gezdim ne gezdim bugün -4 derece soğukta totom dondu ama yine de gezdim ohhh sefam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…