- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.081
canım kişiden kişiye değişiyor ateş ben öğrendiğimde 37 e cıkmamaıştı ama genel ateşim düşük benim 35.4 lerde gezer meselabende tam ateş ölçme topiğine sormuştumki sizi buldum..
hamilelikte ateş kaça çıkar..bilen varmı..
kız ne gunlermıs beee.vallahı ben bıle unutmusum allah razı olsun canım.
kız ne bilim bakrız netten diye dedim sultanı yormayalım hamiş hamiş allh razı olsun ondan ogluşu olsun inş düşünceli bacım benimcanımsınnnama kargo ne kadar tutar yaban ellerden buraya :44: kaş yapalım derken gözden olmayalaım
bak toipklerde okudum bi çok kişinin bıçak gibi kesilmiş bulantıları..inşaAllah seninkide tez vakitte geçer...bide çok bulantıyla oğlan derler...sen kızlarında nasıldın
kız ucuza nerden bulucan,merdiven altıdır onlar,gülenyüz derkekn ağlayan yüz çıkarsa görürsün...
ben ateş ölçmedimkafadan attım,misal yani ölçseydim diye zaten düzenli bi ölçebilsem...
zeynepcim başın sağolsun,kafa karışcak bişey yok canım,eski sisteme göre devam...kaçıncı gün çatlıyorsa yumurtan,2 gün öncesi başla testleri yapmaya...buraya at biz yardımcı oluruz inşaAllah sana..
ateş işinden hiç anlamıyorum ama bak bunu biliyorum...kişiye göre değişiyormuş,mesela 36 ile hamile olan var,37 ile de...ben mesela yazın hep 37.5 larda regl oldum,şimdi reglken 36.2 civarı...sanki çok yardımcı olmuşum gibi bide cevap yazdım yahu
oyyyyyyyy maşallah maşallah canım çok sevindim ya inan ki sağ salim kucağına al inş..klomende ıkız olma ihtimali yüksek zaten...Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
Ev hala bayram yeri, tek yumurta ikizlerim olcak caaaaaaan.
aynen bacım yaa,zamanlama berbat...eğerki tutarsa kız olur kesinnn...yımırta taaaa 12 saat sonra çatladı,,,x ler çoktan yeişmiştir y lere
canım yaa,koca ay nasıl geçmiş,çok şükür yeni umutlar yeşermiş,hadi bakalım hayırlısı...benim de 5 gün var regle
cinsine tüküreyim onun,hele bi gelsinTam ben yazacaktım veren Allah ne zaman vereceği belli olmaz.ama haklısın herşeyi tam yapsanda kafamızı rahatlatamıyoruz birtürlü.galiba bu cinsiyeti öğrenene kadar gidiyo.
dimi yaaaaapranax senınkide sürpriz yapacak sanırım
inş hamiş olursun oğluşun gelir canım bak herşeyi yapıp kızı olan arkadaşı sen paylaştın bizimle rabbim bu ay kısmet etmiş olsun inş emeklerin boşa gitmesin Nazar
hakkaten haa lenarin hep -12 dedi durdu,bende ona dedim - değil + diye...şaka gibi - yi tutturdum...canım çatlamaya yakın olması önemli olan seninkide 1 gün önce değil yani canını sıkma
bak lenarin -12 diyor hep -12 yı yakaldın işte ayrıca bun spermler yuma gideyim diyene kadr 4 saat geçiyor diye okumuştum
hız sorunuda olsa yavaş olan x ler iyice yavaşlar fark eden bir şey olmaz bence gönlünü ferah tutttt lütfennn
hadi bakalım bacım,sıvayalım kollarıbnm de 5 gun varrr giiiiii kasik agrilarim var oturup klakinca onun disinda bisiy ok bu ay olmasin insAllah gelecek ay siki ski calisirim
ne geçmesi kız deliiiiiaramızda kaç yaş var ki ? millet 43 lerde kalıyo...kilo da umrumda değil artık,eşimden izni kaptım,bebek doğunca o bakıcak sabahları ben spora gidicem :124: aslında diyet ve yürüyüşle de verirsin ama bende o azim yok...birileri beni mecbur tutmalı
hıı hı tek deneme
ben aynı anda hem huzur sokağını izliyorm ( bilalin karısı hamileama üzüldüm...) bi yazndan size cevap yetişitriyorum,bi yandan telle konuşuyorum
kız bacım bu bılal ne zaman gerdege gırdı ben onu gormedım.gecen hafta dugundeydık ya ızleyemedım.ben onları hala ayrı yatıyolar sanıyordum.:44:
4 günlük perhiz olmuştu güzelim, dr.um özellikle bekletti, ben gün aşırıya başlicaktım yumurta takibinde yoksa...sen tek deneme ıle hamıle kaldın ozaman.yanı bır seferdede oluyormus hamılelık degılmı.masallah canım allah tamamına erdırsın.peki siz cınsel perhız yaptınızmı yanı kac gun bekledı esın kac gun sonra deneme oldu
Yawru Klomen kullandım, tek yumurtam oldu, dr. çok ii maşallah çok kaliteli gözüküyo yumurtan, çok yumurta sağlıksız oluyo fln dedi, ben beni üzmemek adına diyo sandım. Gönlümde hep ikiz gebelik vardı ama tabi çift yumurta ikizi olarak. O gün boynum düşmemişti desem yalan oluyr dr.dan çıkarken. Sonrada annemle amaaan anne 1 tane olsun bizim olsun yaaa demiştim. Bu mucize oldu ayol. Eşim keçiboynuzu pekmezi yedi her sabah.Muz ve ananas ve tropikal 1 kaç meyve dah yedi akşamları.kız nettin sennnnnn....tek atışla kaç kuş vurdun öyle çok güzel yaa,olacaksa tek yumurta ikizi olsun zaten....çok ama çok sevindim yelizcim.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin...anlat hele bacım adama neler yedirdin içirdin,sen neler ettinde yumoş bu kadar kaliteli oldu
Bacim hayirli ugurlu olsun gozun aydin. Bisey sorucam canim çat ignesi hakkinda birazdaha genis bilgi verirmisin nerden aldin nasil bir igne nasik vuruluyor
Dualrımdasın güzelim, hemen peşimden gelecen sende, sıradakilerdensinoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok masAllahhhhhh
Klomenle tek yumurta oldu kuzum. Döllenmeden sonra tekrar bölünmüş embriyom.Gözünüz aydın maşallah.ne yumurtaymış öyle ne spermmiş tekrar maşallah.
Klomenle çift yumurta ikizi oluyo kuzum. Bu ne genetikselmiş nede başka bişi. Dr.um bile ağladı. Mucize bu dedi. Rabbim büyük, lütfen metanetli olun ve hep isteyin. O çok büyük elbet duycak sesimizi...oyyyyyyyy maşallah maşallah canım çok sevindim ya inan ki sağ salim kucağına al inş..klomende ıkız olma ihtimali yüksek zaten...
Tatlım sen ne olmasıni istiyordun erkekmi kiz miKızlar tüm takvimler KIZ bebeğim olcak diyor. Çin & Rus vs.
Tam yumurtlama günü nokta atışı ve ihtimal?
aynen bacım yaa,zamanlama berbat...eğerki tutarsa kız olur kesinnn...yımırta taaaa 12 saat sonra çatladı,,,x ler çoktan yeişmiştir y lere
Kizlar ben size bisey sorucaktim.Bunca zaman bekledim duşukten sonra da epey gecti.yaptirmadigim bi rahim filmi kaldi ,bu ay da onu mu yaptirsam diyorum?Bi umut belki ondan sonra olur.Yoksa bu ay ek bir tedaviye baslayacaktim.Bir yandan da diyorum nerdeyse 1,5 yildir bekliyodum bir ay da bunun icin bekleyeyim.Off cok karamsarim inanin
neden canım kac aydır deneme yapıyosun sen.kac cocugun var peki
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insAllahhhhhhhhhcinsine tüküreyim onun,hele bi gelsin
dimi yaaaa
hakkaten haa lenarin hep -12 dedi durdu,bende ona dedim - değil + diye...şaka gibi - yi tutturdum...
hadi bakalım bacım,sıvayalım kollarıaralık ayı bebek ayıymış kızlarrrr...en çok gebe kalınan aymış,hadi inşaAllahhh
Allahim banada nasip etsin bnm de ikizler dustu son seferde bakarsin ikiz gelir hep dua ettim Rabbim nasip et diye saglikli hayirli4 günlük perhiz olmuştu güzelim, dr.um özellikle bekletti, ben gün aşırıya başlicaktım yumurta takibinde yoksa...
Yawru Klomen kullandım, tek yumurtam oldu, dr. çok ii maşallah çok kaliteli gözüküyo yumurtan, çok yumurta sağlıksız oluyo fln dedi, ben beni üzmemek adına diyo sandım. Gönlümde hep ikiz gebelik vardı ama tabi çift yumurta ikizi olarak. O gün boynum düşmemişti desem yalan oluyr dr.dan çıkarken. Sonrada annemle amaaan anne 1 tane olsun bizim olsun yaaa demiştim. Bu mucize oldu ayol. Eşim keçiboynuzu pekmezi yedi her sabah.Muz ve ananas ve tropikal 1 kaç meyve dah yedi akşamları.
Ovitrelle 250mgdı galiba kuzum. 77TL fiyatı var. Soğuk beklemesi gerekiyo. Eczacı veriken yanında buz torbasıda verir, eve gelincede buzdolabının yumurtalık bölümüne koy. Göbek değilinden 4 parmak yana( sağa yada sola) yap gitsin, çok kolay. Bol şans.
Dualrımdasın güzelim, hemen peşimden gelecen sende, sıradakilerdensin
Klomenle tek yumurta oldu kuzum. Döllenmeden sonra tekrar bölünmüş embriyom.
Klomenle çift yumurta ikizi oluyo kuzum. Bu ne genetikselmiş nede başka bişi. Dr.um bile ağladı. Mucize bu dedi. Rabbim büyük, lütfen metanetli olun ve hep isteyin. O çok büyük elbet duycak sesimizi...
cnm yaaa insAllah birsey yoktur bende bir ay önce kimysal gebelik gecirdim fakat ben eylulde rahimdeki perde alindi o nedenle olmus 3 dusuk dr rahim toparlansin 3 ay bekle dedi bn iki ay bekledim ve actim yolu hamile kaldim oda kimysal olduKizlar ben size bisey sorucaktim.Bunca zaman bekledim duşukten sonra da epey gecti.yaptirmadigim bi rahim filmi kaldi ,bu ay da onu mu yaptirsam diyorum?Bi umut belki ondan sonra olur.Yoksa bu ay ek bir tedaviye baslayacaktim.Bir yandan da diyorum nerdeyse 1,5 yildir bekliyodum bir ay da bunun icin bekleyeyim.Off cok karamsarim inanin
kız dellenme ne testiorası dogru ama ben kendıme guvenemıyorum.kızımda kucuk ya.oyuzden bıraz erteledım.allah buyuktur.önce sen basla bakalım arkandan belkı bende gelırım.hadı test yap yaaaaaaaaaaaaa
kız bacım bu bılal ne zaman gerdege gırdı ben onu gormedım.gecen hafta dugundeydık ya ızleyemedım.ben onları hala ayrı yatıyolar sanıyordum.:44:
Kızlar tüm takvimler KIZ bebeğim olcak diyor. Çin & Rus vs.
Tam yumurtlama günü nokta atışı ve ihtimal?
Günaydin bacılar bu sabah adet oldum :s ostorojeni arttiran takviyeler nelerdi erkek bebek için östorojen fazla olmaliymis kiz bebek icin progestron
Bir kizim var 6 yasinda 1yili gecti deniyoruz ama 8 ay once kimyasal gebelik yasadim ,dusuk yaptim.Hersey normal cikiyor.Gecen ay igne kullandim yumurta gelistirici.Napmali bilmiyorum esim de cok tup bebekten yana diil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?