Süper Anneler - 2011

ben kucük kızıma adetımın 11gununde hamıle kaldım tek ılşkı ve kızım oldu gelınımız dugununden 2 3 sonnra adet olması beklerken dugunden bır hafta sonra hamıle oldugunu ogrendık ve kız ben erkek begın karabıbergıbı atetın ortasında olduguna ınanı yorum kızlar nedersınız

amanınnnn ne gezdim ne gezdim bugün -4 derece soğukta totom dondu ama yine de gezdim ohhh sefam olsun

ıyı yapmıssın bacım.bızde erzıncanda eve kapandık.allahtan yegenımın dugunu gecen haftaydı yoksa bu hafta gıdemzdık.çunku ankarada fena kar yagıyormus.heryer bembeyaz olmus.yegenımın kalbı temız vallahı.işi rast geldı.yoksa gıdemezdık bızde.bende ankarada ıkı gun nasıl gectı hıc anlamadım vallahı oraya buraya gıtmekten.bacım senınde hamılelık haberını alsak hayırlısıyla.vallahı bende heyecanlanıyorum senın ıcın.hayırlısı olsun

selam canım.senın adetllerın duzenlımı peki.mesela herkesın yumurtlama gunu farklı oluyor.adetın uzunluguna gore.orada yanılmıs olabılırsın bence

Cnm ben iki gundur sıkıntıdan geçmişi baya bir okudum da tabloya gore sen 18 ekimde ve 13 kasımda reg olmuşun.
Bu şekilde oluyorsa 8 aralık senin yeni BAT oluyor
Yani yarın
Ben hala bekliyorum ama bence hamiş deilim en son 4 ay önce tarihte bir haftalık bir şaşma olmuştu gene öyle galiba.şişmiş bi haldeyim.

Evet zar zor teşrif etti kırmızılar
Daha da beklemem... Kendimi aptal gibi hissettiriyor çünkü

genelde stresten gecıkıyor bendede aynısı oluyor.kafaya takıyoruz ya oyuzden.pekı sen yöntem falan denedınmı canım.erkek bebek ıstıyosun sende deılmı.ovulasyon testı kullandınmı neler yapıyosun sen

Dorticim. Yöntem falan denemiyorum.akışına bırakıyorum ben
Fazla takılmıyorum ama oğlan olursa seviniriz

kımse yok yıne.sah sultaaaaaaaan apranaks guluzera kubraaaaaaaaaaa ve ısmını suan hatırlayamadıgım herkes nerdesınızzz.eylul bacım nerlerdesınız yahu

zeynepcim demek ki sizin gelin adete yakın yumurtlamış...yoksa mümkün değil hamile olması...adetin ortası erkek bebek için uygun ama düzenli regl olanlar için,ortalama 28 günde regl gören bi hatun için doğru ama onların bile bazen yumurtlama çok erken ya da çok geç olabiliyor...ben mesela 27.28 günde bir olurken 11. günde yumurtlama oldu 15. günde...her ay değişiyo yani...

canım bu ay erken geldi benim misafir,adetlerim 21 eylül,18 ekim,13 kasım...yani ben ortalamaya göre hesapladım ama bence o kadar beklemeyecek,erken olucam çünkü ağrılarım başladı...bugün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hayalet gibi,hamile olsaydım kıpkırmızı olması gerekirdi...
Evet zar zor teşrif etti kırmızılar
Daha da beklemem... Kendimi aptal gibi hissettiriyor çünkü
neyi beklemezsin bacım? üstüne görme falan mı diyosun

apranakss bacım nerdesın ne ypıyosun
bugün hiç çıkmadım evden ama ailece sohbet ettik bütün gün,öğlene kadar kahvaltı keyfi yaptık...hiç tv,pc açmadık,iyi geldi

apranak dort dıger arkadaslar ben 6eylul adet ekımde hamıle kaldım 4kasımda kurdas 4aralık adet oldum hesaladım 30 ğün oluyor sıznedersınız ben bu ayın 14 deneme yapacam hayırlısı sıznedersınız fikir verın

Kızlar topiği uzun zamandır okuyorum,Gurbet Güzelinin arkadaşıyım.O da sizlere sormamı önerdi.Ben Gülenyüz testi kullanmaya karar verdim,yumurta takibinde çok geriliyorum çünkü,Gülenyüz testi kullananlarınız oldu mu aranızda.Bana nasıl olduğunu gülenyüz çıktıktan ne kadar sonra ilişki olması gerektiğini yazar mısınız.Teşekkürler.Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasib etsin.

2 adet donemi gecmis insAllah yavrun yola cikar bakalim bn ne yapcam adetten sonra bende baslyicam 3 ay bitecek amalyiat sonasi

erkek icin mi? onu yazsaydiniz keske. ben gulenyuz kullandim, dijital olanlarindan. adet dongunuze gore teste baslayin, icinde yaziyor hangi gun baslamaniz gerektigi. her sabah ayni saatte yataktan kalkinca ilk idrarinizla yapabilirsiniz veya daha sonra. eger daha sonra yapacaksaniz 4 saat boyunca sivi almamalisiniz. velhasil her gun ayni saatte yapmak cok cok onemli. gulen yuzu gordukten 24 saat sonra yurmtlama dongusune girmissiniz demek. iste ipin koptugu yer orasi. akinti, kasik agrisi vs takibiyle catlamaya en yakin saatte cinsel ilsikiyi deneyin. bu kiminde gulen yuzden 24 saat sonra kiminde 30 kiminde 36. herkes icin degisen bir durum

zeynep siz erkek icin mi? kusura bakmayin insan unutuyor. ovulasyon testi kullanmadan kafaniza gore yapmayin. misal ben cok duzneli adet oluyorum, ama nedense ovulasyon gunlerim hep degisiyor. siz cok yeni kurtaj olmussunuz. bence vaktiniz varsa 1-2 ay bekleyin, rahim toparlasin derim. eger yok yapacagim diyorsaniz dedigim gibi mutlaka takip edin.

slm canım bence 1 ay daha beklesen iyi olur.1 kez temiz regly olmuşşsun vücudun 1 ayda kendini topladı mı acaba bu çok önemli dr un ne dedi?korunma süresi vermedi mi?

hoşgeldin gülenyüz kullanmadım hiç,lenarin sağolsun yardımcı olmuş...erkek bebek için,yumurtanın çatlamış olması şart...eski sayfalarıda oku derim,o yıllarda gülenyüz kullanarak deneme yapan çok kişi olmuş...haklısın yumurta takibi insanı geriyor ama en garantili yöntem o bence

canım, acele etme,sen kürtaj oldun...rahim kendini toplasın,hemen hamile kalmak ister insan ama tekrar düşük yaşama riskin var...doktorlar genelde kürtajdan sonra 3-6 ay arası korunma verirler...en azından 1 regl daha bekle...ve kesinlikle doktoruna danış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…