- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.101
amanınnnn ne gezdim ne gezdim bugün-4 derece soğukta totom dondu ama yine de gezdim ohhh sefam olsun
ben kucük kızıma adetımın 11gununde hamıle kaldım tek ılşkı ve kızım oldu gelınımız dugununden 2 3 sonnra adet olması beklerken dugunden bır hafta sonra hamıle oldugunu ogrendık ve kız ben erkek begın karabıbergıbı atetın ortasında olduguna ınanı yorum kızlar nedersınız
adetlerım duzenlı ya bır gun önce ya sonra olurum
kız dellenme ne testi5 gün var daha regle
işte orasını ben de kaçırdım,kız bu bilale kesik kesik bakıyo ya kesin o günlerde oldu bişeyler,bak gör oğlan olacak,apranxx dediydi dersin...tek ilişki oldu,cinsel perhizde var
senin de kızın olsun,ben hiçbişey bilmiyorum,inanılmaz bi şiddetle hissediyorum ERKEK bu bebelerkız çıkarlarsa ahanda şuraya yazıyorum,yöntem möntem denemem bi daa
adaçayı diye biliyorum canım
kuzum kimyasal geçirdiysen,rahim filmine gerek var mı ki :44: dr un yönlendirmesi ne şekilde
Dorticim. Yöntem falan denemiyorum.akışına bırakıyorum ben
Fazla takılmıyorum ama oğlan olursa seviniriz
ben kucük kızıma adetımın 11gununde hamıle kaldım tek ılşkı ve kızım oldu gelınımız dugununden 2 3 sonnra adet olması beklerken dugunden bır hafta sonra hamıle oldugunu ogrendık ve kız ben erkek begın karabıbergıbı atetın ortasında olduguna ınanı yorum kızlar nedersınız
Cnm ben iki gundur sıkıntıdan geçmişi baya bir okudum da tabloya gore sen 18 ekimde ve 13 kasımda reg olmuşun.
Bu şekilde oluyorsa 8 aralık senin yeni BAT oluyor
Yani yarın
Ben hala bekliyorum ama bence hamiş deilim en son 4 ay önce tarihte bir haftalık bir şaşma olmuştu gene öyle galiba.şişmiş bi haldeyim.
neyi beklemezsin bacım? üstüne görme falan mı diyosunEvet zar zor teşrif etti kırmızılar
Daha da beklemem... Kendimi aptal gibi hissettiriyor çünkü
bugün hiç çıkmadım evden ama ailece sohbet ettik bütün gün,öğlene kadar kahvaltı keyfi yaptık...hiç tv,pc açmadık,iyi geldiapranakss bacım nerdesın ne ypıyosun
2 adet donemi gecmis insAllah yavrun yola cikar bakalim bn ne yapcam adetten sonra bende baslyicam 3 ay bitecek amalyiat sonasiapranak dort dıger arkadaslar ben 6eylul adet ekımde hamıle kaldım 4kasımda kurdas 4aralık adet oldum hesaladım 30 ğün oluyor sıznedersınız ben bu ayın 14 deneme yapacam hayırlısı sıznedersınız fikir verın
Kızlar topiği uzun zamandır okuyorum,Gurbet Güzelinin arkadaşıyım.O da sizlere sormamı önerdi.Ben Gülenyüz testi kullanmaya karar verdim,yumurta takibinde çok geriliyorum çünkü,Gülenyüz testi kullananlarınız oldu mu aranızda.Bana nasıl olduğunu gülenyüz çıktıktan ne kadar sonra ilişki olması gerektiğini yazar mısınız.Teşekkürler.Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasib etsin.
apranak dort dıger arkadaslar ben 6eylul adet ekımde hamıle kaldım 4kasımda kurdas 4aralık adet oldum hesaladım 30 ğün oluyor sıznedersınız ben bu ayın 14 deneme yapacam hayırlısı sıznedersınız fikir verın
apranak dort dıger arkadaslar ben 6eylul adet ekımde hamıle kaldım 4kasımda kurdas 4aralık adet oldum hesaladım 30 ğün oluyor sıznedersınız ben bu ayın 14 deneme yapacam hayırlısı sıznedersınız fikir verın
Kızlar topiği uzun zamandır okuyorum,Gurbet Güzelinin arkadaşıyım.O da sizlere sormamı önerdi.Ben Gülenyüz testi kullanmaya karar verdim,yumurta takibinde çok geriliyorum çünkü,Gülenyüz testi kullananlarınız oldu mu aranızda.Bana nasıl olduğunu gülenyüz çıktıktan ne kadar sonra ilişki olması gerektiğini yazar mısınız.Teşekkürler.Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?