Süper Anneler - 2011

canlarım günaydınnnnnnnnnn
şahsultan,senin sağ kasığında şişlik vardı,noldu canım o? hep sorucam,yatağa girince geliyo aklıma,sonrada unutuyorum....gece yatarken sizi düşünüyorum iyi mi
dorti,seni de düşündüm...anneciğin daha iyidir inşallah,fotolarda bayağı iyi gördüm

Günaydın canım.biraz kilo aldım galiba o şişlik kapandı.şişlik ilk haftalardı.şimdi varsada farkına varamıyom göbekten.:-D

Çok güzel anlatmışsın.tebrik ederim arkadaşım.

cok saol canııımmm.annemde ıyı cok sukur.yanlız kaldıgı ıcın sıkıntısı oluyor annemın.onun dısında ıyı cok sukur.bende nasıl tombişim gordunmu.kız bu halde bırde cocuk dusunuyorum ben yaaa.once kılo vermem lazım sanırım.ama yınede ıstıyorum zaman gecıyor cunku.bende gelecek ay baslasaamıki.

sah sultan neden artık sarkı yazmıyosun bıze ne oldu hanı bızım sarkılar.zaten gelmez oldun artık.bulantıların nasıl oldu ıyımısın.

rahim filmi cok onemli bence cektirin. ablam 2 dusuk yapti, filmle rahimde yapisiklik oldugu tespit edildi. daha once keske soylenseydi de erkenden cektirseydi.

Kizlar 28gune cikicakya siklusum taktim kafaya. Adet duzenleyici iciyorum Bu ay 4unde adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim geçen ay 8inde olmustum niye boyle oldu şimdi acep yoksa yinemi kaza olduuu :s

ben takip etmedigimden siz erkek istiyorsunuz, tablo oyle diyor :)))
ama neden adet dongunuzle oynadiginizi vs anlayamadim. onun yerine ovulasyon testi veya doktor takibi yaptirin daha garanti olur.

kızlar bu gülen yüzü yaptık gülücüğü yakaladık diyelim sonra ara ara testi tekrarlıyor musunuz?
yok, vucudunu dinlemeye basla. kimi kaynaklar gulen yuzun 12 saat once ye kadar yaklastigini soyluyor. ama sonucta testin icinde 24-48 saat diyor. ertesi gun deneyebilirsin.

hamile olan arkadaslar bir topik var, kizlar dogum tarihine. sat a gore tahminde bulunuyor. sizde onlara sorsaniza, bayagi yardimci oluyorlar.

sah sultan neden artık sarkı yazmıyosun bıze ne oldu hanı bızım sarkılar.zaten gelmez oldun artık.bulantıların nasıl oldu ıyımısın.

Canım şarkı söyleyecek gücüm yokki.bulantılar geçmedi daha sürekli bi halsizlik uyku hali.son günlerde bilgisayarı bile açmıyorum cepten takıp ediyorum burayı.galiba kan değerlerim düştü benim.halsizlik o yüzden.yarın kontrolüm var sorarım doktora artık.yoksa böyle nereye kadar hiçbişeyin tadı yok.

kızlar bu gülen yüzü yaptık gülücüğü yakaladık diyelim sonra ara ara testi tekrarlıyor musunuz?

Eylülüm ben hamile kaldığım ay hatırlarsın tekrarlamıştım hep.gülenyüz kaç saat devam ediyo diye.ilk gülenyüzden sonra 36 saat boyunca gülmüştü sonra boş çıkmıştı.önceki aylar bu süre daha kısaydı.

Günaydın canım.biraz kilo aldım galiba o şişlik kapandı.şişlik ilk haftalardı.şimdi varsada farkına varamıyom göbekten.:-D
göbeğin çıktımı hamileliğin en sevdiğim kısmı,koccaman bi göbüş
Beni kimse düsünmiyii
cadı,bu da demek oluyo ki derslerini aksatıyorsun...bak bana vıdı vıdı vıdı başınızdayım,bigün girmesem hemen anlıyolar

ya demiyeyim dedim ama erzincan sana yaramış azcıkkk kilo almışsın :26: olsun sen bebişi yap,sonra verirsin...şimdi başlasan kilo vermeye,tam istediğin kiloya ulaşmadan hamile kalıcan,daha moral bozucu...bence battı balık yan gider
bak burda bulalım bebişleri,sonra hepinizi zayıflama topiğinde topluycam ben

eğer bu gülenyüzler günde 1 kere yapılıyosa,çokta pahalıya gelmez kuzum dimi,4-5 testte biter bizim olay alsak mı kiiiii

sırf bu yüzden beni öldürsen yeridir milyon kere söyledin,ben milyon kere unuttum,insan kendi kullanmayınca kafa almıyo dememkki şimdi hatırladım

teşekkür ederim lenarin bilgi topluyorum daha denemeye var

canım sağol yardımın için.çatladıktan sonra hemen boş mu gösteriyor canım ya sen anlayabildin mi?
eğer bu gülenyüzler günde 1 kere yapılıyosa,çokta pahalıya gelmez kuzum dimi,4-5 testte biter bizim olay alsak mı kiiiii

ben artık bunu almak istiyorum canım ya o çizgilerden sıkıldım gerçekten silikmi eşit mi pik mi offffffffff gına geldi inan.pahalıya gelmez bence ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…