- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.121
canlarım günaydınnnnnnnnnn
şahsultan,senin sağ kasığında şişlik vardı,noldu canım o? hep sorucam,yatağa girince geliyo aklıma,sonrada unutuyorum....gece yatarken sizi düşünüyorum iyi mi
dorti,seni de düşündüm...anneciğin daha iyidir inşallah,fotolarda bayağı iyi gördüm
erkek icin mi? onu yazsaydiniz keske. ben gulenyuz kullandim, dijital olanlarindan. adet dongunuze gore teste baslayin, icinde yaziyor hangi gun baslamaniz gerektigi. her sabah ayni saatte yataktan kalkinca ilk idrarinizla yapabilirsiniz veya daha sonra. eger daha sonra yapacaksaniz 4 saat boyunca sivi almamalisiniz. velhasil her gun ayni saatte yapmak cok cok onemli. gulen yuzu gordukten 24 saat sonra yurmtlama dongusune girmissiniz demek. iste ipin koptugu yer orasi. akinti, kasik agrisi vs takibiyle catlamaya en yakin saatte cinsel ilsikiyi deneyin. bu kiminde gulen yuzden 24 saat sonra kiminde 30 kiminde 36. herkes icin degisen bir durum
.
canlarım günaydınnnnnnnnnn
şahsultan,senin sağ kasığında şişlik vardı,noldu canım o? hep sorucam,yatağa girince geliyo aklıma,sonrada unutuyorum....gece yatarken sizi düşünüyorum iyi mi
dorti,seni de düşündüm...anneciğin daha iyidir inşallah,fotolarda bayağı iyi gördüm
Beni kimse düsünmiyii
Kizlar ben size bisey sorucaktim.Bunca zaman bekledim duşukten sonra da epey gecti.yaptirmadigim bi rahim filmi kaldi ,bu ay da onu mu yaptirsam diyorum?Bi umut belki ondan sonra olur.Yoksa bu ay ek bir tedaviye baslayacaktim.Bir yandan da diyorum nerdeyse 1,5 yildir bekliyodum bir ay da bunun icin bekleyeyim.Off cok karamsarim inanin
Kizlar 28gune cikicakya siklusum taktim kafaya. Adet duzenleyici iciyorum Bu ay 4unde adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim geçen ay 8inde olmustumniye boyle oldu şimdi acep yoksa yinemi kaza olduuu :s
yok, vucudunu dinlemeye basla. kimi kaynaklar gulen yuzun 12 saat once ye kadar yaklastigini soyluyor. ama sonucta testin icinde 24-48 saat diyor. ertesi gun deneyebilirsin.kızlar bu gülen yüzü yaptık gülücüğü yakaladık diyelim sonra ara ara testi tekrarlıyor musunuz?
sah sultan neden artık sarkı yazmıyosun bıze ne oldu hanı bızım sarkılar.zaten gelmez oldun artık.bulantıların nasıl oldu ıyımısın.
kızlar bu gülen yüzü yaptık gülücüğü yakaladık diyelim sonra ara ara testi tekrarlıyor musunuz?
hamile olan arkadaslar bir topik var, kizlar dogum tarihine. sat a gore tahminde bulunuyor. sizde onlara sorsaniza, bayagi yardimci oluyorlar.
göbeğin çıktımıGünaydın canım.biraz kilo aldım galiba o şişlik kapandı.şişlik ilk haftalardı.şimdi varsada farkına varamıyom göbekten.:-D
cadı,bu da demek oluyo ki derslerini aksatıyorsun...bak bana vıdı vıdı vıdı başınızdayım,bigün girmesem hemen anlıyolarBeni kimse düsünmiyii
cok saol canııımmm.annemde ıyı cok sukur.yanlız kaldıgı ıcın sıkıntısı oluyor annemın.onun dısında ıyı cok sukur.bende nasıl tombişim gordunmu.kız bu halde bırde cocuk dusunuyorum ben yaaa.once kılo vermem lazım sanırım.ama yınede ıstıyorum zaman gecıyor cunku.bende gelecek ay baslasaamıki.
Eylülüm ben hamile kaldığım ay hatırlarsın tekrarlamıştım hep.gülenyüz kaç saat devam ediyo diye.ilk gülenyüzden sonra 36 saat boyunca gülmüştü sonra boş çıkmıştı.önceki aylar bu süre daha kısaydı.
teşekkür ederim lenarin bilgi topluyorum daha denemeye varrahim filmi cok onemli bence cektirin. ablam 2 dusuk yapti, filmle rahimde yapisiklik oldugu tespit edildi. daha once keske soylenseydi de erkenden cektirseydi.
ben takip etmedigimden siz erkek istiyorsunuz, tablo oyle diyor :)))
ama neden adet dongunuzle oynadiginizi vs anlayamadim. onun yerine ovulasyon testi veya doktor takibi yaptirin daha garanti olur.
yok, vucudunu dinlemeye basla. kimi kaynaklar gulen yuzun 12 saat once ye kadar yaklastigini soyluyor. ama sonucta testin icinde 24-48 saat diyor. ertesi gun deneyebilirsin.
canım sağol yardımın için.çatladıktan sonra hemen boş mu gösteriyor canım ya sen anlayabildin mi?Eylülüm ben hamile kaldığım ay hatırlarsın tekrarlamıştım hep.gülenyüz kaç saat devam ediyo diye.ilk gülenyüzden sonra 36 saat boyunca gülmüştü sonra boş çıkmıştı.önceki aylar bu süre daha kısaydı.
eğer bu gülenyüzler günde 1 kere yapılıyosa,çokta pahalıya gelmez kuzum dimi,4-5 testte biter bizim olayalsak mı kiiiii
gitte tescillettir paşamızı annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?